Za chwilę napiszesz że księżulo ci pitola marszczył w konfesjonale.Plastek pisze:Toruń, w świętym mieście Ojca Dyrektora taka potwarz?
Jakże się ciesze, ze niemalże całe życie tu spędziłem:)
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
BOLEK
- weteran forumowych bitew
Re: Księża
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nie, to ja mu marszczyłem w refektarzu.BOLEK pisze:Za chwilę napiszesz że księżulo ci pitola marszczył w konfesjonale.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- nagrobek
jebac klechów. tych z hospicjów także.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wczoraj w Czarno na bialym w TVN byl program o kolejnej wyjatkowej kreaturze o ktorej zapomnialem wspomniec, Marcialu Degollado, pedofilu, psychopacie, narkomanie i zboczencu, o ktorego dzialalnosci nasz Papa Dzepetto doskonale wiedzialdzik pisze:+666nicram pisze:Doskonały tekst. Jak zwykle rzeczowo i na zimno przecinasz piłą tarczową fanów facetów w czarnych (lub jak tutaj białych) sukienkach. Mam nadzieję, że obrońcy tych ludzkich qrew zamkną się w sobie. :-)Plastek pisze:
Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktoar Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
https://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,4 ... 13374.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Warto obejrzec http://kkpp.blox.pl/2015/05/Marcial-Mac ... ieska.html" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Lucek
Plastencjusz kocha wszystkich ludzi, gdyż w głębi duszy jest cipeczką. :Duglak pisze:Plastek, nie wiedzialem, ze z Ciebie taki kochajacy ludzi humanista. :D
- Sgt. Barnes
https://oko.press/matka-molestowanego-c ... st-wiecej/" onclick="window.open(this.href);return false;
w sumie nie miałem złudzeń, co do tego skurwysyństwa, ale ręce opadają...
w sumie nie miałem złudzeń, co do tego skurwysyństwa, ale ręce opadają...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
535
Nie wiem dlaczego się pan bulwersujesz, sierżancie. Przecież jeszcze do niedawna, kościół katolicki nie miał obowiązku zgłaszania przypadków pedofilii w swoich szeregach. Zauważyłem także, że chyba uległeś jakiejś lewackiej propagandzie, poruszając ten temat. Na szczęście są tutaj użytkownicy, którzy, mam nadzieję, szybko zareagują i wyprostują twe ścieżki.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Oni już przegrali walkę o rząd dusz, tylko jeszcze o tym nie wiedzą. Nie jest to bynajmniej wynikiem spisku lewaków-masonów-żydów. Polski kościół zaczął zdychać w momencie upadku komunizmu. Wystarczyło, że pozwolono się hierarchom i nie-hierarchom swobodnie się wypowiadać. Za każdym razem kiedy biskup otwarł mordę populacja wyznawców spadała. Powiązanie z władzą i skok na kasę publiczną też nie pomógł. Punkt krytyczny został przekroczony, siła tradycji przestaje działać, ludzie przestają się wstydzić nie posyłać dzieci na religię itp. Zjebali na swoje życzenie i chuj im w dupę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- tommek
- Kontakt:
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jakim zwyrolem trzeba byc, zeby uzywac takiej czcionki w telefonie?!
Guilty of being right
- Nerwowy
Nie ciesz się tak, ok?Hatefire pisze:Punkt krytyczny został przekroczony, siła tradycji przestaje działać, ludzie przestają się wstydzić nie posyłać dzieci na religię itp. Zjebali na swoje życzenie i chuj im w dupę.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
byrgh
:Duglak pisze:jakim zwyrolem trzeba byc, zeby uzywac takiej czcionki w telefonie?!
- Sgt. Barnes

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- dzik
- dzik
Oczywistość. Takich rzeczy nie ma. Lewacka propaganda i/lub ustawka tefałenu. Jak zwykle.535 pisze:Nie wiem dlaczego się pan bulwersujesz, sierżancie. Przecież jeszcze do niedawna, kościół katolicki nie miał obowiązku zgłaszania przypadków pedofilii w swoich szeregach. Zauważyłem także, że chyba uległeś jakiejś lewackiej propagandzie, poruszając ten temat. Na szczęście są tutaj użytkownicy, którzy, mam nadzieję, szybko zareagują i wyprostują twe ścieżki.
dobry kościół to kościół spalony
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

może przynamniej w dupę się dał się pocałować się?
do rzeczy: jak to mówią, co za dużo to i świnia nie chce. w sensie, że z tą kreacją na ascetę to już dochodzą do ściany. a nawet o nią się już opierają. właściwie to są lepsi z tą propagandą niż nasza TV-piss.
lys på slutten av lys
- WaszJudasz
A może po prostu naprawdę żenuje go, tak po ludzku, ten durny zwyczaj?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a może po 3 zł jest jare zbożeWaszJudasz pisze:A może po prostu naprawdę żenuje go, tak po ludzku, ten durny zwyczaj?
-
Stary Metal
https://www.google.pl/amp/s/natemat.pl/ ... zbiarstwem" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaczyna się od palenia książek, które zawierają według kleru niewłaściwe treści, a skończy na stosach, gdzie będą paleni wygłaszający poglądy, które nie podobają się kościołowi katolickiemu.
W końcu mają wprawę w paleniu na stosach. Trzeba tylko odświeżyć inkwizycyjne procedury, bo po doświadczenia III Rzeszy właśnie sięgnęli.
Zaczyna się od palenia książek, które zawierają według kleru niewłaściwe treści, a skończy na stosach, gdzie będą paleni wygłaszający poglądy, które nie podobają się kościołowi katolickiemu.
W końcu mają wprawę w paleniu na stosach. Trzeba tylko odświeżyć inkwizycyjne procedury, bo po doświadczenia III Rzeszy właśnie sięgnęli.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Prawda jest taka, że im bardziej będą cofać się mentalnie do średniowiecza tym rychlejszy ich upadek. Sami się spalają na stosie swojej głupoty, hipokryzji i chciwości podpalanymi narodowo-katolickim bełkotem, który wali dziś z państwowych mediów desperacko poszukujących kościołowi nowych wrogów - a to LGBT, a to Harry Potter, a to jakiś film, a to hordy islamistów, którzy stoją pod naszymi granicami, ostrząc sobie zęby na naszą tysiącletnią kulturę bogoojczyźnianą.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?