Czego sluchaja Wasze zony/kochanki/dziewczyny
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Czego sluchaja Wasze zony/kochanki/dziewczyny
Zainspirowany wpisem w temacie"jaki album ostatnio kupiliscie pytanie jw.Moja zona akurat lubi Hamerfall,Rhapsody Of Fire,Accept wiec mi to jest do strawienia a jak to wyglada u Was
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Czego sluchaja Wasze zony/kochanki/dziewczyny
wyjebalbym swoja z domu gdyby mi sluchala jakiegos hamerfall czy innego rhapsody:DD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- kampeki
- postuje jak opętany!
coil, miles, burial, anthony and the johnsons, bel canto, ulver, coco rosie, stańko, the smiths, biosphere,
generalnie zgadzam sie z V :)
Za młody jesteś na Heroda!
-
A czego slucha?[V] pisze:wyjebalbym swoja z domu gdyby mi sluchala jakiegos hamerfall czy innego rhapsody:DD
-
u,fajna kobita musi byc,prosze ja pozdrowic oczywiscie:Dkampeki pisze:coil, miles, burial, anthony and the johnsons, bel canto, ulver, coco rosie, stańko, the smiths, biosphere,
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- olo1972
- postuje jak opętany!
Ja ma farta,bo moja słucha prawie tego samego:)Fajnie,jak np.jarała się ostatnią płytką,czy epką IMO.Czasem troszkę ją drażni zdrowy grind core i brutal d/m z olbrzymią ilością''prosiaków''.Ale nie,że każe mi wyłączyć.Po prostu to jej za bardzo nie kręci:)
- kampeki
- postuje jak opętany!
Udala sie. ;)[V] pisze:U, fajna kobita musi byc, prosze ja pozdrowic oczywiscie. :Dkampeki pisze:coil, miles, burial, anthony and the johnsons, bel canto, ulver, coco rosie, stańko, the smiths, biosphere,
Podziekowal.
Za młody jesteś na Heroda!
-
Nie spotkałem jeszcze kobiety, która naprawdę jarałaby się tymi najbardziej ekstremalnymi odmianami metalu.olo1972 pisze:Ja ma farta,bo moja słucha prawie tego samego:)Fajnie,jak np.jarała się ostatnią płytką,czy epką IMO.Czasem troszkę ją drażni zdrowy grind core i brutal d/m z olbrzymią ilością''prosiaków''.Ale nie,że każe mi wyłączyć.Po prostu to jej za bardzo nie kręci:)
- hvk
- rozkręca się
Tool, Rammstein, Prodigy. Głównie. Do tego lubi Ulver (późniejszy), Rome i Nevermore (te trzy ostatnie głównie za moją sprawą). Wynalazki z gatunku black / death itp. niestety rzadko przechodzą.
"And only the locusts shall sing / At the end of the day"
-
Ciesz sie. Ja spotkalem i bardzo nie zaluje, ze nie zostala moja zona!!!!!!:))))))))[V] pisze:Nie spotkałem jeszcze kobiety, która naprawdę jarałaby się tymi najbardziej ekstremalnymi odmianami metalu.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Dlatego piszę, że mam cholernego farta. Bujamy się razem po gigach i później dyskutujemy na ten temat. :)[V] pisze:Nie spotkałem jeszcze kobiety, która naprawdę jarałaby się tymi najbardziej ekstremalnymi odmianami metalu.olo1972 pisze:Ja ma farta,bo moja słucha prawie tego samego:)Fajnie,jak np.jarała się ostatnią płytką,czy epką IMO.Czasem troszkę ją drażni zdrowy grind core i brutal d/m z olbrzymią ilością''prosiaków''.Ale nie,że każe mi wyłączyć.Po prostu to jej za bardzo nie kręci:)
-
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze jezdzimy razem na OEF do Czech juz 11 lat i jak twierdzi "poza muzyka reszta jest super/Dla mnie jest osobistym kierowca :)))
- Lykantrop
Ciężko wymienić wszystkie, żona ma porównywalny hype co ja, tylko w nieco innej stylistyce. Na pewno wcześniej wymieniony Ulver (późny), Sisters of Mercy, Siouxsie & the Banshees, Manson, na punkcie Brendana i DCD ma fioła, o Depeche Mode nie wspomnę i projektach Alana Wildera... Poza tym polski coldwave i szeroko rozumiana scena dark independent. Punktów zbieżnych jeśli chodzi o nasze gusta też jest kilka, m.in. "Ballade..." i ostatnie Peste Noire więcej razy chyba wałkowała niż ja. :-)
Tylko mojego pierdolca na punkcie Blasphemy nie może już od kilku lat pojąć... hehe
Tylko mojego pierdolca na punkcie Blasphemy nie może już od kilku lat pojąć... hehe
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- olo1972
- postuje jak opętany!
A!Jest też coś co nas dzieli,żeby tak słodko nie było:)Uwielbia Tool,a ja za cholerę:)Nawet kiedyś,za nim byliśmy małżeństwem pocisnęła sama na ich gig.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Skaldowie,Niemen ostatnio jakaś płyta Pudelsów....metalu nie trawi,ale chetnie kupuje mi duzo płyt :)
- Deathless King
bardzo roznie - wieloma rzeczami sam ja "zarazilem", ale w wielu rzeczach sie nie zgadzamy - takie zycie ;) ona robi krzywe miny jak puszczam death metal (chociaz lubi Morbid Angel czy Death), ja sie krzywie jak puszcza jakis polski hh typu ostr (w sumie nawet nie wiem, co tam dokladnie puszcza)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Obecna laska właściwie nie słucha i nie pasjonuje się muzyką, ale co ważniejsze - nie przeszkadza jej metal. Z jej poprzedniczką musiałem się rozstać, bo nie pozwalała mi słuchać metalu. Jak sobie pomyślę, to i nawet dzisiaj szlag mnie trafia. :-) Więc któregoś dnia nie wytrzymawszy terroru włożyłem do odtwarzacza płytę Masachist i kazałem wypierdalać. :-)
all the monsters will break your heart
- white_pony
no. miałem kiedyś dupe która słuchała rubika. ale brała do tyłka wiec wychodziło na zero.
do not make equal what is unequal
- YNKE
- w mackach Zła
+1
Moja słucha totalnie lajtowych rzeczy jakiegoś popu, soulu itp. Jakoś nigdy nie wyobrażałem sobie wspólnego życia z metalówą pod jednym dachem.
Moja słucha totalnie lajtowych rzeczy jakiegoś popu, soulu itp. Jakoś nigdy nie wyobrażałem sobie wspólnego życia z metalówą pod jednym dachem.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Deathless King
true, true
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!