NOWY PAPIEŻ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
NOWY PAPIEŻ
Od wczoraj mamy nowego papieża, został nim Jorge Mario Bergoglio z Argentyny. Myślicie że to właściwa osoba by stanąć na czele kościoła? Jakie macie oczekiwania względem tego pontyfikatu? Zapraszam do dyskusji.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NOWY PAPIEŻ
liczyłem na czarnego papieża i armagedon.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
A tak już bardziej serio to wybór ten pokazuje jakimi miękkimi pizdeczkami są kardynałowie ;). Miał być w końcu ktoś z Ameryki Południowej ? Proszę bardzo, ale grunt, że jest biały, z pochodzenia makaroniarz i ponoć konserwatysta. Poza tym starszy niż lotnictwo, więc za dużo i tak nie zdąży nadziałać.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Admini !!!!!!!!!!!!!!! Kurwa zarty sie skonczyly .Ile jeszcze takich "tematow/' kurwa cos wlaczysz papiez masz nadzieje ze na METALOWYM FORUM METAL a tu zonk
- Headcrab
- Kontakt:
Naprawdę nie wzruszyłeś się, jak nowy papa wyszedł na balkon i powiedział tłumom "dobry wieczór"?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
No widzisz nie :)))
WLASNIE ZONA OGLADA "OJCA MATEUSZA :)))
WLASNIE ZONA OGLADA "OJCA MATEUSZA :)))
- maciek z klanu
żaden nowy papież... na tym forum jest jeden od dawien dawna. co nie Andrzej?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kardynałowie pomyśleli że jeśli ktoś ma ochronić starego Niemca przed sądem, to tylko Argentyńczyk..
- Lykantrop
Czekam również na brawurowe wykonanie ulubionego utworu Adolfa Eichmann'a "Don't cry for me Argentina".Nasum pisze:Kardynałowie pomyśleli że jeśli ktoś ma ochronić starego Niemca przed sądem, to tylko Argentyńczyk..
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- krz63
Gdyby wybrali osobę świecką, najlepiej kobietę i do tego innego wyznania, to można byłoby wtedy podyskutować. A jaka różnica dla zarówni tzw. wrogów kościoła jak i jego członków kto jest papieżem?
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Lykantrop
Różnica jest istotna. Gdyby nie wybór Pawła VI i sobór watykański przezeń zorganizowany to wżysiu by potem nie wybrali takiego dżej pi tu. Inna sprawa, że nawet liberalne skrzydło kardynałów w czasach dzisiejszych jest reprezentowane przez konserwatystów, z punktu widzenia szarego obywatela.krz63 pisze:Gdyby wybrali osobę świecką, najlepiej kobietę i do tego innego wyznania, to można byłoby wtedy podyskutować. A jaka różnica dla zarówni tzw. wrogów kościoła jak i jego członków kto jest papieżem?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- krz63
No właśnie. Śmieszy mnie określenie liberał w stosunku do obywateli Watykanu. Czasem mam wrażenie, że wystarczy zaakceptowanie faktu, że Ziemia jednak nie jest okrągła, to w oczach komentatorów taki a-be-pe staje się od razu liberałem, osobą idącą z duchem czasów i osiągnięciami nauki.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Bezdech
Dobrze rokuje na starcie.Piotr Szumlewicz: Wiadomo, że nowy papież to kołtuński konserwatysta, homofob i antyfeminista, a przy okazji człowiek bliski Janowi Pawłowi II, czyli najmroczniejsze wcielenie katolicyzmu.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
-
Z okazji wyboru nowego papieża w Tesco ogłoszono trzydniową promocję na cebulę. Jak to mawia James: jeeeeeeeeeeeeee!!!!
- witchfinder
Mnie za to śmieszy, że niektórzy wypowiadają się tonie takim, jakby papież, jako głowa Kościoła KATOLICKIEGO, miał "zezwolić" na związki homoseksualne, aborcję, eutanazję etc. No kurwa mać :D :D :D Papież konserwatystą i przeciwny ww.? A to niespodzianka! Kto by pomyślał?krz63 pisze:No właśnie. Śmieszy mnie określenie liberał w stosunku do obywateli Watykanu. Czasem mam wrażenie, że wystarczy zaakceptowanie faktu, że Ziemia jednak nie jest okrągła, to w oczach komentatorów taki a-be-pe staje się od razu liberałem, osobą idącą z duchem czasów i osiągnięciami nauki.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
- Bezdech
I fachowy komentarz pana Jacka:

They told them not to fear, they couldn't be prepared
-
+ milionwitchfinder pisze:Mnie za to śmieszy, że niektórzy wypowiadają się tonie takim, jakby papież, jako głowa Kościoła KATOLICKIEGO, miał "zezwolić" na związki homoseksualne, aborcję, eutanazję etc. No kurwa mać :D :D :D Papież konserwatystą i przeciwny ww.? A to niespodzianka! Kto by pomyślał?krz63 pisze:No właśnie. Śmieszy mnie określenie liberał w stosunku do obywateli Watykanu. Czasem mam wrażenie, że wystarczy zaakceptowanie faktu, że Ziemia jednak nie jest okrągła, to w oczach komentatorów taki a-be-pe staje się od razu liberałem, osobą idącą z duchem czasów i osiągnięciami nauki.
Grrrówno!