Max mówi jak jest.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Max mówi jak jest.
kolejny ciekawy materiał od Maxa. W tym video wyjątkowo porusza kilka wątków.
Jestem ciekaw waszych opini.
3...2...1... napierdalać się
Jestem ciekaw waszych opini.
3...2...1... napierdalać się
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- w mackach Zła
Re: Max mówi jak jest.
O, jeszcze nie oglądałem, jutro sprawdzę bo lubię go słuchać.
-
- świeżak
Właśnie przed chwilą obejrzałem dwa jego reportaż. Ten, który wkleiłeś i ten o Rosenbergu. Abstrahując od tematów Kolonko jest doskonałym dziennikarzem i słucha go się po prostu świetnie. Kolonko masa, jak zwykliście tutaj pisać.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie rozumiem jak Kolonko przy swojej przenikliwości może wierzyć w to, że kilku ciapatych amatorów zatrzymało amerykańską obronę powietrzną, sparaliżowało kontrolę ruchu i dokonało szalenie precyzyjnego ataku na WTC i Pentagon.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Ot, konformizm. Widocznie woli nie kąsać ręki, która daje papu.Pacjent pisze:Nie rozumiem jak Kolonko przy swojej przenikliwości może wierzyć w to, że kilku ciapatych amatorów zatrzymało amerykańską obronę powietrzną, sparaliżowało kontrolę ruchu i dokonało szalenie precyzyjnego ataku na WTC i Pentagon.
This is where everything goes backwards.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Jak niedawno Obamie ludzie odpowiedzialni za jego bezpieczeństwo zatankowali bezołowiówkę zamiast oleju napędowego przez co unieruchomili kompletnie jego pancerny pojazd to czemu się dziwić ;D.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Słucham prawie wszystkich jego wywodów, ale trzeba na to co mówi patrzeć mocno krytycznie i mieć dużo szerszą wiedzę na dany temat, aby mieć pełny ogląd sytuacji (co jest trudne bo gość wypowiada się na dziesiątki tematów niczym alfa i omega). Łatwo poddać się temu co mówi bo gość wali datami i nazwiskami jak z karabinu, ale czasami tez pierdoli takie głupoty, że aż żal łącza (np.: Jego ogólna ocena polityki USA na Bliskim Wschodzie, choć czasami nadmiernie uproszczona, wydaje mi się być jednak dosyć trafna.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
-
Ostatnio zmieniony 31-08-2013, 10:29 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Jest Max, który mówi jak jest to teraz przydałby się tylko ktoś, kto robi jak trzeba!
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Biały
- w mackach Zła
nie sądzęPan_Kimono pisze:Bardziej to realne niż wysadzenie tych budynków
-
Praw fizyki nie oszukasz i nie bądź głąb.Pan_Kimono pisze:Bardziej to realne niż wysadzenie tych budynków
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Więc nie było zamachu na WTC?? Tyle lat żyłem w niewiedzy, a tutaj na masterfulu rozwiązują wszelkie zagadki świata :-( Móóój boże :-(
- Riven
- Kontakt:
obejrzalem z 30 sekund i wiecej nie moge, to jest jakis zart? :DOlo pisze: ale czasami tez pierdoli takie głupoty, że aż żal łącza (np.:
this is a land of wolves now
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Tak, jest mega realne jak pastuch mieszkający w jaskini, który nigdy nie ukończył kursu na awionetki i którego instruktorzy ocenili jako "zupełnie nie potrafiącego latać", porywa olbrzymi samolot pasażerski, wykonuje mega skomplikowane manewry i uderza z wielką precyzją w wyznaczony cel. Samolot wyparowuje wraz z pasażerami, ale paszport owego pastucha już nie. Chyba dziś kolego nie srałeś.Pan_Kimono pisze:Bardziej to realne niż wysadzenie tych budynków
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Były zamachy, ale chyba tylko totalni ignoranci nie domyślili się tego, co powiedział np. Prezydent Włoch Francesco Cossiga: “Wszystkie służby specjalne w Ameryce i Europie dobrze wiedzą, że te tragiczne ataki były planowane i zrealizowane przez Mossad, z pomocą syjonistycznego światka [w innych krajach], celem zrzucenia winy na kraje arabskie, i celem skłonienia krajów zachodnich do wzięcia udziału [w wojnach] w Iraku i Afganistanie.” Max K. nie zna tej wypowiedzi? Czy podobnie jak dziennikarze, którzy ją hurtowo przemilczeli robi dla konkretnych służb?yossarian84 pisze:Więc nie było zamachu na WTC?? Tyle lat żyłem w niewiedzy, a tutaj na masterfulu rozwiązują wszelkie zagadki świata :-( Móóój boże :-(
-
- rozkręca się
już myślałem że są jakieś przecieki z biografii starszego z braci Cavalera a tu takie coś ...
- Triceratops
jak lubisz takich agentow to posluchaj sobie kolesia o ksywie rationalatheist100 czy jakos tak :D np tekst o globalnym ociepleniu albo o brudasie jezusie :DOlo pisze:Słucham prawie wszystkich jego wywodów, ale trzeba na to co mówi patrzeć mocno krytycznie i mieć dużo szerszą wiedzę na dany temat, aby mieć pełny ogląd sytuacji (co jest trudne bo gość wypowiada się na dziesiątki tematów niczym alfa i omega). Łatwo poddać się temu co mówi bo gość wali datami i nazwiskami jak z karabinu, ale czasami tez pierdoli takie głupoty, że aż żal łącza (np.: Jego ogólna ocena polityki USA na Bliskim Wschodzie, choć czasami nadmiernie uproszczona, wydaje mi się być jednak dosyć trafna.
woodpecker from space
-
Mariusz Max Biegunka - kolejny mesjasz dla zesranego narodu tępych strzał.
-
fajnie sie to oglada nawet;)
ma jazde facet,szanuje go.
ma jazde facet,szanuje go.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior