Strona 14 z 14

Re: MAJEZON

: 22-07-2022, 13:43
autor: Triceratops
Nerwowy pisze:
22-07-2022, 13:38
Triceratops pisze:
22-07-2022, 13:32
Nerwowy pisze:
22-07-2022, 13:26


Każdy? A co jeśli istnieją niepedalskie ketchupy do których zagęszczenia używa się surowców zbożowych? :D
Z reguly dodawaja skrobi modyfikowanej na bazie kukurydzy ale moga dodawac i koziego gowna :D Widze, ze sie mocno podnieciles tym glutenem. Trzepiesz do niego? xd
Tak, po prostu gdzie się nie obejrzeć widać ofensywę pedalstwa. Jak nie bezglutenowy ketchup to piwo, pierożki czy inne produkty. Jak rzyć?
No owszem, teraz wszyscy jacys delikatni, ale z tego co kojarze to ty lubisz te srodowiska. I jest tu na forum paru amatorow bezglutenowego piwka xd

Re: MAJEZON

: 22-07-2022, 13:52
autor: Nerwowy
Triceratops pisze:
22-07-2022, 13:43
Nerwowy pisze:
22-07-2022, 13:38
Triceratops pisze:
22-07-2022, 13:32

Z reguly dodawaja skrobi modyfikowanej na bazie kukurydzy ale moga dodawac i koziego gowna :D Widze, ze sie mocno podnieciles tym glutenem. Trzepiesz do niego? xd
Tak, po prostu gdzie się nie obejrzeć widać ofensywę pedalstwa. Jak nie bezglutenowy ketchup to piwo, pierożki czy inne produkty. Jak rzyć?
No owszem, teraz wszyscy jacys delikatni, ale z tego co kojarze to ty lubisz te srodowiska. I jest tu na forum paru amatorow bezglutenowego piwka xd
Bezglutenowe piwa to akurat margines chociaż to bardziej kwestia certyfikacji niż samego procesu produkcji i istnieje duża szansa, że zwykły, mikrofiltrowany, koncernowy lager też by się załapał tylko nikomu nie chce się bawić w sprawdzanie tego, bo nie ma po co.

Gorzej, że najlepszy producent piwa w Polsce jest wegański :? :? :? :( :( :( :(

https://trzechkumpli.pl/wydarzenie/piwa ... bel-vegan/

Re: MAJEZON

: 22-07-2022, 14:05
autor: Triceratops
Wg mnie powinienes sie cieszyc a nie smucic

Re: MAJEZON

: 22-07-2022, 14:29
autor: Nerwowy
Ok dzięki, od teraz będę wiedział jak mam się czuć :D

Re: MAJEZON

: 22-07-2022, 14:38
autor: Ascetic
Obrazek

Mocno chrzanowa, na pierwszy liz, później to znika i wpada w słoność. Jako fan tej konsystencji w musztardzie i dodając jej zupełnie inny smak, niż nasze polskie, jestem pod jej urokiem.

Jak wrócę, sprawdzę na etykiecie od czego jest wolna a czego ma nadmiar. Jeszcze się kurwa okaże, że koszerna, czy co.

Re: MAJEZON

: 22-07-2022, 15:33
autor: 987654321k
Dla mnie z tych co jadłem to niezawodny jest Rzymski Fruktus i aż się zdziwiłem że ma tak mało głosów. Najchujowszy - Roleski, musztardy ok nawet ale majonez zapierdalał w smaku chińskim gumowym klapkiem. I chociaż Rzymski też ma w składzie gumę guar i ksantanową to jest niebo a ziemia.

Re: MAJEZON

: 22-07-2022, 16:45
autor: Triceratops
Nerwowy pisze:
22-07-2022, 14:29
Ok dzięki, od teraz będę wiedział jak mam się czuć :D
No i sprawa wyjasniona, nast razem wkleje etykietke bez skladu zebys sie znowu nie podekscytowal xd

Re: MAJEZON

: 22-07-2022, 17:03
autor: Mariusz Wędliniarz
Triceratops pisze:
22-07-2022, 16:45
Nerwowy pisze:
22-07-2022, 14:29
Ok dzięki, od teraz będę wiedział jak mam się czuć :D
No i sprawa wyjasniona, nast razem wkleje etykietke bez skladu zebys sie znowu nie podekscytowal xd
Najlepsze keczupy robi się rękoma w domu. Póżniej pasteryzuje w słoikach i trzyma w piwnicy.

Re: MAJEZON

: 22-11-2022, 12:47
autor: Sgt. Barnes
Obrazek
Bardzo dobra rzecz w mojej skromnej opinii. Zajebista do kiełby z patelni i w ogóle wędlin.

Re: MAJEZON

: 16-03-2023, 11:33
autor: mocny2_3
17zł słoik winiary. Trza robić swój

Re: MAJEZON

: 30-03-2024, 20:16
autor: Triceratops

Re: MAJEZON

: 30-03-2024, 20:51
autor: Sgt. Barnes
Takie duże chłopy, a nie potrafią sami sobie majezonu ukręcić :jezyk: