Kłótnie na forum
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Kłótnie na forum
Tak, chciałem poruszyć ten temat bo, aż w nocy spać nie mogłem. Wczoraj się pokłóciłem w temacie o górach z Plastkiem i Eat My Fuck (którego w nerwach nazwałem "stonogą"). Obaj niesamowicie śmieli się i rżeli z Denisa Urubki, rosjanina z polskim obywatelstwem. Kipiała od nich nienawiść do Urubki, który jest wspaniałym himalaistą i człowiekiem gór. Ja nie wiem kurwa co on im zrobił? Plastek ponadto miał mi wysłać zdjęcie swojego penisa na priva, ale w końcu nie przesłał, a czekałem. Wkleił zdjęcie jakiegoś chłopaka z dużym, grubym obwisłym penisem, ale nie wierzę, że to jego zdjęcie. Ponadto zauważyłem, że jest wiele kłótni i zawiści tu pomiędzy ludżmi. Ta słowna napaść na Denisa Urubkę przelała szalę goryczy. Że miał odwagę wejść na K2 ? bo już miał dosyć tego biwakowania pod górą i wycieczki krajoznawczo-poznawczej jaką kierownik Wielicki zafundował polskim wspinaczom?? Ma chłop odwagę i tyle. I jestem za nim!
Raz się zje, raz się nie zje.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Kłótnie na forum
Przypominam, że za wklejenie fajfusa dostałeś kiedyś bana Dariuszu:D
'Come the Blessed Madness'
- Medard
Bez kłótni w necie dla wielu życie byłoby nudne.
Nie wiem Mariuszu po co miałby wysyłać Tobie zdjęcie swojego kutanga. To jakieś nowe hobby?
Nie wiem Mariuszu po co miałby wysyłać Tobie zdjęcie swojego kutanga. To jakieś nowe hobby?
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
nie denerwuj się, już wszystko dobrze ;-)Mariusz Wędliniarz pisze:Tak, chciałem poruszyć ten temat bo, aż w nocy spać nie mogłem. Wczoraj się pokłóciłem w temacie o górach z Plastkiem i Eat My Fuck (którego w nerwach nazwałem "stonogą"). Obaj niesamowicie śmieli się i rżeli z Denisa Urubki, rosjanina z polskim obywatelstwem. Kipiała od nich nienawiść do Urubki, który jest wspaniałym himalaistą i człowiekiem gór. Ja nie wiem kurwa co on im zrobił? Plastek ponadto miał mi wysłać zdjęcie swojego penisa na priva, ale w końcu nie przesłał, a czekałem. Wkleił zdjęcie jakiegoś chłopaka z dużym, grubym obwisłym penisem, ale nie wierzę, że to jego zdjęcie. Ponadto zauważyłem, że jest wiele kłótni i zawiści tu pomiędzy ludżmi. Ta słowna napaść na Denisa Urubkę przelała szalę goryczy. Że miał odwagę wejść na K2 ? bo już miał dosyć tego biwakowania pod górą i wycieczki krajoznawczo-poznawczej jaką kierownik Wielicki zafundował polskim wspinaczom?? Ma chłop odwagę i tyle. I jestem za nim!

Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No sam o tym zaczął. Po prostu napisał, że ma żylaste wielkie prącie, no to powiedziałem mu żeby mi przesłał i miał przesłać, ale póżniej wkleił jakiegoś chłopaka w temacie gór z wielkim obwisłym penisem wielkości kiełbasy krakowskiej.Medard pisze:Bez kłótni w necie dla wielu życie byłoby nudne.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Medard
Chce zgody chyba :)Mariusz Wędliniarz pisze:No sam o tym zaczął. Po prostu napisał, że ma żylaste wielkie prącie, no to powiedziałem mu żeby mi przesłał i miał przesłać, ale póżniej wkleił jakiegoś chłopaka w temacie gór z wielkim obwisłym penisem wielkości kiełbasy krakowskiej.Medard pisze:Bez kłótni w necie dla wielu życie byłoby nudne.
Dariuszu nie przejmuj się, widziałem tę kłótnię i mocno wspieram Twoją oraz Denisa stronę. Nie ma sensu zarywać nocy z powodu się przechwałek małych siurków. Nakrój sobie słoniny, nagotuj ziemniaków i napal w piecu, bo mróz ma być straszny. Trzymajcie się tam z babką! Byle do wiosny Darek.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tez czesto nie moge przez to spac Mariusz, klutnie sa zle. Wszyscy ludzie powinni sie milowac, bo jedynie milosc sensownie wypelnia nam sens zycia w tym wcieleniu, na tym swiecie. Dobry z ciebie chlopak.Mariusz Wędliniarz pisze:Tak, chciałem poruszyć ten temat bo, aż w nocy spać nie mogłem
woodpecker from space
-
Karkasonne pisze:
Śmiechłem dość mocno ;-)))))))
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Prodi
- postuje jak opętany!
Był w latach 90tych taki zespół z Tarnobrzega a mianowicie Barricades, mieli taki tekst:Karkasonne pisze:
" ...wszędzie byłaby miłość, gdyby zabić dużą większość..." hehehe
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- HSVV
- w mackach Zła
czym by było forum bez trollowania i obrzucania gównem ze szczyptą merytoryki? znaczy się to ostatnie jest mi obce, żeby nie było, ale dwie pierwsze cechy są esencją, kwintesencją rzekłbym wręcz, każdego szanującego się forume. nieważne czy chodzi o wędki czy metal, bo w grunice rzeczy to to samo.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
jestem tego samego zdania.HSVV pisze:czym by było forum bez trollowania i obrzucania gównem ze szczyptą merytoryki? znaczy się to ostatnie jest mi obce, żeby nie było, ale dwie pierwsze cechy są esencją, kwintesencją rzekłbym wręcz, każdego szanującego się forume. nieważne czy chodzi o wędki czy metal, bo w grunice rzeczy to to samo.
jak czytam jeden fejsbukowy profil jednego byłego użytkownika MMF, gdzie każdy kolejny koment jest prześciganiem się kto głębiej wejdzie w dupę właścicielowi tegoż profilu to z lubością wracam do MMF.
to co mnie martwi, że już nikomu nie chcę wpierdolić i nikt mnie tak nie wkurwia jak jeszcze kilka miesięcy temu. to straszne. jakoś się tak miło zrobiło. huje parchate.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
To oznaka dojrzałości, wszyscyśmy dojrzeli. Podobnie z muzyką się dzieje - patrz na przykład na wieprzy z Nadwaga War: obecnie grają jakąś melodyjkową, groteskową i koniunkturalną patatajnię. Jak skrytykujesz - to już się zlatuje stado adwokatów twierdzących, że to "dojrzałość", że "nie można mieć ciągle 15 lat" itp. Wniosek z tego jest jeden - jak pedalejesz to znaczy, że dojrzewasz.EatMyFuck pisze: to straszne. jakoś się tak miło zrobiło. huje parchate.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
Plastek pisze:To oznaka dojrzałości, wszyscyśmy dojrzeli. Podobnie z muzyką się dzieje - patrz na przykład na wieprzy z Nadwaga War: obecnie grają jakąś melodyjkową, groteskową i koniunkturalną patatajnię. Jak skrytykujesz - to już się zlatuje stado adwokatów twierdzących, że to "dojrzałość", że "nie można mieć ciągle 15 lat" itp. Wniosek z tego jest jeden - jak pedalejesz to znaczy, że dojrzewasz.EatMyFuck pisze: to straszne. jakoś się tak miło zrobiło. huje parchate.
dlatego też chyba pora na zawinięcie telesfora.
- Mental
- weteran forumowych bitew
to pewnie dlatego, że schudli.Plastek pisze:To oznaka dojrzałości, wszyscyśmy dojrzeli. Podobnie z muzyką się dzieje - patrz na przykład na wieprzy z Nadwaga War: obecnie grają jakąś melodyjkową, groteskową i koniunkturalną patatajnię. Jak skrytykujesz - to już się zlatuje stado adwokatów twierdzących, że to "dojrzałość", że "nie można mieć ciągle 15 lat" itp. Wniosek z tego jest jeden - jak pedalejesz to znaczy, że dojrzewasz.EatMyFuck pisze: to straszne. jakoś się tak miło zrobiło. huje parchate.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zrozum, nie każda kapela nagrywa wybitne płyty jak homoseksualiści z popowego Green Day.Plastek pisze:patrz na przykład na wieprzy z Nadwaga War: obecnie grają jakąś melodyjkową, groteskową i koniunkturalną patatajnię. Jak skrytykujesz - to już się zlatuje stado adwokatów twierdzących, że to "dojrzałość", że "nie można mieć ciągle 15 lat" itp. Wniosek z tego jest jeden - jak pedalejesz to znaczy, że dojrzewasz.
Kurwa, produkujesz się z tymi grubasami jakbyś chciał się dowartościować. Obstawiam, że z wokalistą zbyt długo byś nie potańczył na macie.
Nie oglądaj, nie słuchaj, zapomnij.
Jebać żuli.
- Triceratops
Ciagle nie sadzisz, ze rozwiazywanie roznic pogladowych za pomoca "tanczenia na macie" jebie tanim prymitywizmem rodem z epoki kamienia lupanego? A nie lepiej pokazac sobie kutasy, kto ma dluzszego to wygrywa? Albo kto lepsza jajecznice usmazy ten ma racje?
woodpecker from space