Kłótnie na forum

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

Kłótnie na forum

28-02-2018, 21:39

Tak, chciałem poruszyć ten temat bo, aż w nocy spać nie mogłem. Wczoraj się pokłóciłem w temacie o górach z Plastkiem i Eat My Fuck (którego w nerwach nazwałem "stonogą"). Obaj niesamowicie śmieli się i rżeli z Denisa Urubki, rosjanina z polskim obywatelstwem. Kipiała od nich nienawiść do Urubki, który jest wspaniałym himalaistą i człowiekiem gór. Ja nie wiem kurwa co on im zrobił? Plastek ponadto miał mi wysłać zdjęcie swojego penisa na priva, ale w końcu nie przesłał, a czekałem. Wkleił zdjęcie jakiegoś chłopaka z dużym, grubym obwisłym penisem, ale nie wierzę, że to jego zdjęcie. Ponadto zauważyłem, że jest wiele kłótni i zawiści tu pomiędzy ludżmi. Ta słowna napaść na Denisa Urubkę przelała szalę goryczy. Że miał odwagę wejść na K2 ? bo już miał dosyć tego biwakowania pod górą i wycieczki krajoznawczo-poznawczej jaką kierownik Wielicki zafundował polskim wspinaczom?? Ma chłop odwagę i tyle. I jestem za nim!
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

Re: Kłótnie na forum

28-02-2018, 21:42

Przypominam, że za wklejenie fajfusa dostałeś kiedyś bana Dariuszu:D
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Medard

28-02-2018, 21:49

Bez kłótni w necie dla wielu życie byłoby nudne.

Nie wiem Mariuszu po co miałby wysyłać Tobie zdjęcie swojego kutanga. To jakieś nowe hobby?
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

28-02-2018, 21:57

Mariusz Wędliniarz pisze:Tak, chciałem poruszyć ten temat bo, aż w nocy spać nie mogłem. Wczoraj się pokłóciłem w temacie o górach z Plastkiem i Eat My Fuck (którego w nerwach nazwałem "stonogą"). Obaj niesamowicie śmieli się i rżeli z Denisa Urubki, rosjanina z polskim obywatelstwem. Kipiała od nich nienawiść do Urubki, który jest wspaniałym himalaistą i człowiekiem gór. Ja nie wiem kurwa co on im zrobił? Plastek ponadto miał mi wysłać zdjęcie swojego penisa na priva, ale w końcu nie przesłał, a czekałem. Wkleił zdjęcie jakiegoś chłopaka z dużym, grubym obwisłym penisem, ale nie wierzę, że to jego zdjęcie. Ponadto zauważyłem, że jest wiele kłótni i zawiści tu pomiędzy ludżmi. Ta słowna napaść na Denisa Urubkę przelała szalę goryczy. Że miał odwagę wejść na K2 ? bo już miał dosyć tego biwakowania pod górą i wycieczki krajoznawczo-poznawczej jaką kierownik Wielicki zafundował polskim wspinaczom?? Ma chłop odwagę i tyle. I jestem za nim!
nie denerwuj się, już wszystko dobrze ;-)

Obrazek
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

28-02-2018, 21:59

Medard pisze:Bez kłótni w necie dla wielu życie byłoby nudne.

Nie wiem Mariuszu po co miałby wysyłać Tobie zdjęcie swojego kutanga. To jakieś nowe hobby?
No sam o tym zaczął. Po prostu napisał, że ma żylaste wielkie prącie, no to powiedziałem mu żeby mi przesłał i miał przesłać, ale póżniej wkleił jakiegoś chłopaka w temacie gór z wielkim obwisłym penisem wielkości kiełbasy krakowskiej.
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
Medard

28-02-2018, 22:06

Mariusz Wędliniarz pisze:
Medard pisze:Bez kłótni w necie dla wielu życie byłoby nudne.

No sam o tym zaczął. Po prostu napisał, że ma żylaste wielkie prącie, no to powiedziałem mu żeby mi przesłał i miał przesłać, ale póżniej wkleił jakiegoś chłopaka w temacie gór z wielkim obwisłym penisem wielkości kiełbasy krakowskiej.
Chce zgody chyba :)
535

28-02-2018, 23:13

Dariuszu nie przejmuj się, widziałem tę kłótnię i mocno wspieram Twoją oraz Denisa stronę. Nie ma sensu zarywać nocy z powodu się przechwałek małych siurków. Nakrój sobie słoniny, nagotuj ziemniaków i napal w piecu, bo mróz ma być straszny. Trzymajcie się tam z babką! Byle do wiosny Darek.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

01-03-2018, 07:52

[youtube][/youtube]
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-03-2018, 09:24

Mariusz Wędliniarz pisze:Tak, chciałem poruszyć ten temat bo, aż w nocy spać nie mogłem
Tez czesto nie moge przez to spac Mariusz, klutnie sa zle. Wszyscy ludzie powinni sie milowac, bo jedynie milosc sensownie wypelnia nam sens zycia w tym wcieleniu, na tym swiecie. Dobry z ciebie chlopak.
woodpecker from space
Nasum

01-03-2018, 10:30

Karkasonne pisze:Obrazek

Śmiechłem dość mocno ;-)))))))
Awatar użytkownika
trup

01-03-2018, 11:01

Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

01-03-2018, 11:32

Karkasonne pisze:Obrazek
Był w latach 90tych taki zespół z Tarnobrzega a mianowicie Barricades, mieli taki tekst:

" ...wszędzie byłaby miłość, gdyby zabić dużą większość..." hehehe
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

01-03-2018, 15:07

czym by było forum bez trollowania i obrzucania gównem ze szczyptą merytoryki? znaczy się to ostatnie jest mi obce, żeby nie było, ale dwie pierwsze cechy są esencją, kwintesencją rzekłbym wręcz, każdego szanującego się forume. nieważne czy chodzi o wędki czy metal, bo w grunice rzeczy to to samo.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

01-03-2018, 15:40

HSVV pisze:czym by było forum bez trollowania i obrzucania gównem ze szczyptą merytoryki? znaczy się to ostatnie jest mi obce, żeby nie było, ale dwie pierwsze cechy są esencją, kwintesencją rzekłbym wręcz, każdego szanującego się forume. nieważne czy chodzi o wędki czy metal, bo w grunice rzeczy to to samo.
jestem tego samego zdania.

jak czytam jeden fejsbukowy profil jednego byłego użytkownika MMF, gdzie każdy kolejny koment jest prześciganiem się kto głębiej wejdzie w dupę właścicielowi tegoż profilu to z lubością wracam do MMF.

to co mnie martwi, że już nikomu nie chcę wpierdolić i nikt mnie tak nie wkurwia jak jeszcze kilka miesięcy temu. to straszne. jakoś się tak miło zrobiło. huje parchate.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

01-03-2018, 17:57

EatMyFuck pisze: to straszne. jakoś się tak miło zrobiło. huje parchate.
To oznaka dojrzałości, wszyscyśmy dojrzeli. Podobnie z muzyką się dzieje - patrz na przykład na wieprzy z Nadwaga War: obecnie grają jakąś melodyjkową, groteskową i koniunkturalną patatajnię. Jak skrytykujesz - to już się zlatuje stado adwokatów twierdzących, że to "dojrzałość", że "nie można mieć ciągle 15 lat" itp. Wniosek z tego jest jeden - jak pedalejesz to znaczy, że dojrzewasz.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
EatMyFuck
postuje jak opętany!

01-03-2018, 18:50

Plastek pisze:
To oznaka dojrzałości, wszyscyśmy dojrzeli. Podobnie z muzyką się dzieje - patrz na przykład na wieprzy z Nadwaga War: obecnie grają jakąś melodyjkową, groteskową i koniunkturalną patatajnię. Jak skrytykujesz - to już się zlatuje stado adwokatów twierdzących, że to "dojrzałość", że "nie można mieć ciągle 15 lat" itp. Wniosek z tego jest jeden - jak pedalejesz to znaczy, że dojrzewasz.

dlatego też chyba pora na zawinięcie telesfora.
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

01-03-2018, 20:00

Plastek pisze:
to pewnie dlatego, że schudli.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

01-03-2018, 20:05

Plastek pisze:patrz na przykład na wieprzy z Nadwaga War: obecnie grają jakąś melodyjkową, groteskową i koniunkturalną patatajnię. Jak skrytykujesz - to już się zlatuje stado adwokatów twierdzących, że to "dojrzałość", że "nie można mieć ciągle 15 lat" itp. Wniosek z tego jest jeden - jak pedalejesz to znaczy, że dojrzewasz.
Zrozum, nie każda kapela nagrywa wybitne płyty jak homoseksualiści z popowego Green Day.
Kurwa, produkujesz się z tymi grubasami jakbyś chciał się dowartościować. Obstawiam, że z wokalistą zbyt długo byś nie potańczył na macie.
Nie oglądaj, nie słuchaj, zapomnij.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Triceratops

02-03-2018, 10:29

Ciagle nie sadzisz, ze rozwiazywanie roznic pogladowych za pomoca "tanczenia na macie" jebie tanim prymitywizmem rodem z epoki kamienia lupanego? A nie lepiej pokazac sobie kutasy, kto ma dluzszego to wygrywa? Albo kto lepsza jajecznice usmazy ten ma racje?
woodpecker from space
ODPOWIEDZ