byrgh
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
byrgh
Jazzman, ekspert,znawca, recenzent,ikona rate your music. Oniesmiela was jego majestat i wszechwiedza? Znają go w waszych stronach? Wpisujcie miasta!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: byrgh
hehe kolejny znakomity temat a tu lamentuja bazarowe przekupy, ze forum umiera.
woodpecker from space
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Mi tam nic nie zrobił, no może nie licząc takich tam drobnostek.
byrgh pisze:Wytłumacz kto jak chłopu na miedzy, jak można twierdzić, że to świetna płyta, znając przy tym ich najlepsze dokonania. No i oczywiście nie będąc skończonym deblem. Wytłumaczcie.
byrgh pisze:Daj im za darmo, to będą narzekać, że za dużo. No tępe kurwy :)
*Podzielam zdanie tych tępych kurew, więc tak na logikę, też jestem tępą kurwą.byrgh pisze:Nie mają racji, ale spoko, mi to nie przeszkadza, że dostaje niezliczoną ilość DLC, bo opanowałem zdolność klikania. Ale mam nadzieję, że te tępe kurwy, które tak zrzędzą, będą chociaż uczciwe i honorowe i nie skorzystają z okazji :)
Ostatnio zmieniony 23-06-2019, 18:17 przez Headcrab, łącznie zmieniany 1 raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Napisz kogo lubisz a kogo nie. W tabelce. Osoby z kategorii "lubię" mogą mieć przy nickach domalowane serduszka z uroczymi kutasikami.
Widzę tez, że napisałeś mi kolejną PMkę, odczytam później i jak będzie konieczność to upublicznię co trzeba.
W ogóle brakuje sondy, dlaczego w temacie nie ma sondy analnej?
Widzę tez, że napisałeś mi kolejną PMkę, odczytam później i jak będzie konieczność to upublicznię co trzeba.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Headcrab
- Kontakt:
@ byrgh Mi nie było przykro. Jest temat o Tobie, więc przypomniałem Twoje posty. To pierwsze było o ostatniej płycie Mayhem.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
o sondach to ja się akurat trochę znam. o rektalnych i liniowych też. chcesz pogadać o tym?Lord Gorloj pisze:Napisz kogo lubisz a kogo nie. W tabelce. Osoby z kategorii "lubię" mogą mieć przy nickach domalowane serduszka z uroczymi kutasikami.
-
- zahartowany metalizator
Bo cytując pewnego pana: "mam w dupie, dopóki (się) nie straszy". Jak masz coś do mnie, wal wprost, nie rób jakichś szczeniackich podchodów :) Żarty żartami, podjazdy podjazdami, ale wjazdy na prywatę per se czy rozsiewanie plotek na czyjś temat to największy kaliber kurestwa. Nic was historia nie nauczyła. No chyba, że to były "beka", ale wtedy trzeba umić w rzarty :)Lord Gorloj pisze:Napisz kogo lubisz a kogo nie. W tabelce. Osoby z kategorii "lubię" mogą mieć przy nickach domalowane serduszka z uroczymi kutasikami.
Aha, oczywiście dzisiaj masz ostatnią szansę poużywać sobie, bo - tradycyjnie - jutro korzystam ze swojego milicyjnego dostępu do metod operacyjnych, a potem wysyłam pozwy :*
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Uuuu, powiem pani.
Ok, przedszkolanki to się trochę boję, klęczenie na grochu boli przez całe życie.
Ok, przedszkolanki to się trochę boję, klęczenie na grochu boli przez całe życie.
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
viewtopic.php?f=19&t=6743&p=1426326&hil ... e#p1426326" onclick="window.open(this.href);return false;byrgh pisze:Żarty żartami, podjazdy podjazdami, ale wjazdy na prywatę per se czy rozsiewanie plotek na czyjś temat to największy kaliber kurestwa.
Proszę o komentarz.byrgh pisze:A np. nie od dziś krążą w sąsiedztwie plotki, że blackmetalowy coffin bije swoją rodzinę.
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
-
- zahartowany metalizator
I znowu perfidnie łżesz. Przeczytałeś cały post czy jak już po zakrojonych na szeroką skalę poszukiwaniach znalazłeś na mnie kolejnego "haka", to by to sobie zrekompensować, postanowiłeś wyrwać go z kontekstu? :ELord Gorloj pisze:viewtopic.php?f=19&t=6743&p=1426326&hil ... e#p1426326" onclick="window.open(this.href);return false;byrgh pisze:Żarty żartami, podjazdy podjazdami, ale wjazdy na prywatę per se czy rozsiewanie plotek na czyjś temat to największy kaliber kurestwa.Proszę o komentarz.byrgh pisze:A np. nie od dziś krążą w sąsiedztwie plotki, że blackmetalowy coffin bije swoją rodzinę.
- Rumburak
Jak byłem dziś na mieście zeżreć,to przy stoliku obok, jakieś starsze małżeństwo dyskutowało o muzyce.Nagle,wydawałyby się- stateczny starszy pan,cisnął sztućcami o stół krzyczą przy tym w amoku: "ty stara flądro,widziałaś jak nisko ocenił tą płytę byrgh na rym? To nie może być dobre.Chuja się znasz." W moich stronach to znana i poważana persona.Panowie.
Nie kłamię.Nie zmyślam.
Nie kłamię.Nie zmyślam.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jasny huj, widze ze tylko mnie omija darknetowe zycie forumowe, nigdy nie dostalem zadnej jebanej pmki z pogrozkami ani pozwem. Troche mnie to deprymuje, myslalem, ze uczciwie zapracowalem na jakies pogrozki. Musze sie starac bardziej.Lord Gorloj pisze: Widzę tez, że napisałeś mi kolejną PMkę
Znakomity temat kol V swoja droga.
woodpecker from space