Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
Słuchawki kupuję..
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Re: Słuchawki kupuję..
Dobra rada, Wuju!
A tak serio, dlatego chcę tego rodzaju sluchawki, by było słychać otoczenie, w tym tira, który chciałby zrobić jesień średniowiecza z wiadomo czego. Głównie zasuwam po miescie, więc przyroda i jej dzwięki średnio kuszące.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Nie wiem Major Zagłoba, czy dokonałeś już wyboru, ale jako, że rozważałeś Soundcore Liberty Pro to ze swojej strony, po dłuższym okresie użytkowania i pierwszym, entuzjastycznym odbiorze ich jakości odradzam jednak te słuchawki - każda z trzech par, które kupiłem w różnym okresie dla różnych osób w rodzinie jest już niezdatna do użytku. Powtarzający się objaw to zanik dźwięku w co najmniej jednej ze słuchawek. Wszelkie resetowanie do ustawień fabrycznych, reinstall oprogramowania - nic nie pomagało. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie z tą marką i sposób na ich rezurekcję to będę wdzięczny za podzielenie się wiedzą. Okres gwarancyjny na każdą parę już minął.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jeszcze nie kupiłem, wyjazd wakacyjny zjadł trochę budżetuOlo pisze: ↑30-05-2026, 14:10Nie wiem Major Zagłoba, czy dokonałeś już wyboru, ale jako, że rozważałeś Soundcore Liberty Pro to ze swojej strony, po dłuższym okresie użytkowania i pierwszym, entuzjastycznym odbiorze ich jakości odradzam jednak te słuchawki - każda z trzech par, które kupiłem w różnym okresie dla różnych osób w rodzinie jest już niezdatna do użytku. Powtarzający się objaw to zanik dźwięku w co najmniej jednej ze słuchawek. Wszelkie resetowanie do ustawień fabrycznych, reinstall oprogramowania - nic nie pomagało. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie z tą marką i sposób na ich rezurekcję to będę wdzięczny za podzielenie się wiedzą. Okres gwarancyjny na każdą parę już minął.
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Mam SOUNDPEATS H3 do sprzedania w stanie w zasadzie idealnym.Leżą nie używane bo jednak twsy nie dla mnie, wole po kablu.Jak coś to pisać to wrzuce na olx albo allegro.Cene dam dobrą
-
Elhaz_77
- w mackach Zła
Jeśli któryś z kolegów potrzebuje zajebistych do ciężkich brzmień, ale nie tylko, zamkniętych słuchawek nausznych to poniżej super okazja:
https://www.headphone-outlet.com/shop/p ... eadphones/
Mam pierwszą wersję tych słuchawek i w metalu to jest sztos!
https://www.headphone-outlet.com/shop/p ... eadphones/
Mam pierwszą wersję tych słuchawek i w metalu to jest sztos!
- Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Całkiem fajne. Myślałem ostatnio o finalach DX3000CL - miałeś może do czynienia z tą serią?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Elhaz_77
- w mackach Zła
Nie znam tej serii. Nie słuchałem żadnych słuchawek Final. Wklejone przeze mnie Ultrasy są zajebiste. Wyprzedaż stanów magazynowych, która ma potrwać nie dłużej niż 14 dni. 7 kabli w zestawie no i to zejście z ceny. Jest wiele dobrych słuchawek na rynku, ale te szczególnie dobrze radzą sobie z ostrym łojeniem.
-
backslifer
- w mackach Zła
Słuchawki kupuję, większe niż IEM tym razem. Padł mój wzrok na DT770, ale trochę się pogubiłem w wersjach. Tzn. rozumiem relację między impedancją a potrzebą mocniejszego napędzenia, ale ciężko mi znaleźć jakieś informacje na temat tego, jaka jest między nimi różnica w jakości dźwięku, no bo jednak w teorii niższa impedancja będzie się wiązać z jakimś tradeoffem w paśmie.
Idealnie byłoby napędzić je max qudelixem 5k, coby nie musieć poza słuchawkami przesadnie inwestować.
Ale też potrafię sobie wyobrazić sytuację, że np. do danej muzyki 80ohm brzmią z jakiegoś powodu po prostu subiektywnie LEPIEJ, niż wyższe wersje ohmowe (bo np. więcej basu, mniej treble'a).
A może zwykłe ucho żadnych różnic nie wychwyci?
Miał ktoś porównanie?
Idealnie byłoby napędzić je max qudelixem 5k, coby nie musieć poza słuchawkami przesadnie inwestować.
Ale też potrafię sobie wyobrazić sytuację, że np. do danej muzyki 80ohm brzmią z jakiegoś powodu po prostu subiektywnie LEPIEJ, niż wyższe wersje ohmowe (bo np. więcej basu, mniej treble'a).
A może zwykłe ucho żadnych różnic nie wychwyci?
Miał ktoś porównanie?