Smartfon

Dział techniczny - problemy, preferencje, porady.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: Smartfon

14-11-2010, 17:55

angry birds dobre, fakt :)
z aplikacji mam jeszcze allegro, pkt auctions, imdb, road sms, dictionary.com, thinkfree office, learn japanese :) , latin phrases, bible, chess, emulatory - od c64 przez nesy i snesy do gejbojów, foodroid, metal archives, dużo gier i innych pierdół.

kies spory, owszem. ale nie trzeba z niego w ogóle korzystać - po prostu przenosisz co chcesz gdzie chcesz na sucho pod windows :)

sprawdź jeszcze uaktualnienia i nowy stuff w samsung apps.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

03-12-2010, 11:39

this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

03-12-2010, 14:08

bardzo złe, już nie mogę się doczekać.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
kakademona
weteran forumowych bitew

09-12-2010, 10:41

ja razem z zoną od jakiegos czasu mamy blackberry i jestesmy zmuszeni do zamiany jednak na inne.wszystko jest super w blackberry, mamy ten nasz ulubiony komunikator gdzie mozna do woli gadac miedzy sobą, jednak po jakims czasie okazało się ,że na blackberry sms zawiera 70 znaków i to jest chyba przyczyną o wiele wiekszych rachiunków.z zalem ale pozbywamy się, a przynajmniej ona -w gre wchodzi xperia albo ta nowa nokia n8 czy jakos tak.ktos juz ta nokie testował?

a! bo widze ze wy specjalisci jestescie, da sie na xperii albo tej nokii ( albo moze maja juz seryjnie) zainstalowac cos takiego jak jest w blackberry czyli blackberry messenger? taki chat czy jak to tam nazwac, zeby nie trzepac sms?
Ostatnio zmieniony 09-12-2010, 10:45 przez kakademona, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

09-12-2010, 10:43

ostatnio bylem w sklepie i widzialem samsunga galaxy... kurwa, ale to jest plastikowe ;/ chujowe strasznie.
kakademona
weteran forumowych bitew

09-12-2010, 10:50

samsung u nas odpada.mamy awersje do tej marki -zapewne niczym nie podparta , ale jednak mamy,tez go oglądaliśmy.w styczniu ma byc tablet blackberry,
Awatar użytkownika
koreaniec
w mackach Zła

09-12-2010, 12:25

kakademona pisze:ja razem z zoną od jakiegos czasu mamy blackberry
nigdy bym nie wpadł na pomysł żeby mieć taki sam telefon co partnerka, oczywistych oczywistości nie ma chyba co tłumaczyć
Lefthandpathyoga
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

09-12-2010, 13:47

Riven pisze:ostatnio bylem w sklepie i widzialem samsunga galaxy... kurwa, ale to jest plastikowe ;/ chujowe strasznie.
z wierzchu, owszem. chciałbym, żeby tył był z jakiegoś ładnego, profilowanego aluminium. no ale tak jak pisałem - i tak noszę go w eleganckim, skórzanym etui a'la notatnik, więc to nie jest problem.
za to - co najważniejsze - w środku telefon kozak, jak zawsze chciałem mieć iphone'a, tak po przeczytaniu kilkunastu porównań i recenzji pomysł ten mam z głowy wybity permanentnie.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

09-12-2010, 13:50

kakademona pisze:samsung u nas odpada.mamy awersje do tej marki -zapewne niczym nie podparta , ale jednak mamy,tez go oglądaliśmy.w styczniu ma byc tablet blackberry,
ja odwrotnie - staję się coraz większym fanem samsunga. mam już telewizor i telefon, do tego w drodze laptop - z każdego urządzenia jestem niezmiernie zadowolony, zarówno pod względem możliwości, jak i walorów estetycznych. ta firma staje się ( o ile już nie jest) naprawdę znaczącym graczem na rynku sprzętu elektronicznego.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

09-12-2010, 14:00

ja mam samsunga monte i jestem bardzo bardzo bardzo zadowolony. to juz moj czwarty samsung i wszystkie byly bardzo ok.
do not make equal what is unequal
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

09-12-2010, 14:46

Scaarph pisze:
kakademona pisze:samsung u nas odpada.mamy awersje do tej marki -zapewne niczym nie podparta , ale jednak mamy,tez go oglądaliśmy.w styczniu ma byc tablet blackberry,
ja odwrotnie - staję się coraz większym fanem samsunga. mam już telewizor i telefon, do tego w drodze laptop - z każdego urządzenia jestem niezmiernie zadowolony, zarówno pod względem możliwości, jak i walorów estetycznych. ta firma staje się ( o ile już nie jest) naprawdę znaczącym graczem na rynku sprzętu elektronicznego.
Może nie tyle staje się, co na pewno była. Naście lat temu samsung wypuszczał same niezniszczalne pancerniki na rynek. Chociaż nie wiem jak ta zasada się ma do telefonów :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

09-12-2010, 14:56

no blagam was, przeciez ten galaxy wyglada jak zabawka dla dzieci . bez urazy scarph, ale to nie jest dobry telefon...
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

09-12-2010, 14:57

bo ma plastikową klapkę? :lol:
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

09-12-2010, 14:59

bylem z kumplem wybierac telefon, wzial desire - w ogole roznica klas jesli chodzi o wykonanie. cena podobna, wiec zastanawiajace to jest.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

09-12-2010, 15:06

bo w galaxy jednak bebechy lepsze, więc nic zastanawiającego tu nie ma.

zresztą, nie chce mi się kłócić który/czyj telefon jest lepszy, mam to w dupie :) jestem totalnie zadowolony z modelu, który posiadam i może to być według innych nawet najchujowszy model na rynku, jeśli komuś lepiej z tego powodu to proszę bardzo :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

09-12-2010, 15:08

no dobrze, ja tylko wyrazam swoja opinie, moge? ;)
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

09-12-2010, 15:15

no możesz, jasne, tylko nie kumam skąd się to bierze, że zobaczyłeś w telefonie plastikową klapkę i z automatu wydałeś werdykt: nie jest to dobry telefon :) żeby go chociaż włączyć, pobawić się, potestować...chuj, klapka spierdolona, telefon do dupy hehe
ale fakt faktem - ta zasrana klapka to najgorsza wada tego modelu, miałem ostatnio w rękach któryś tam wyższy model htc i co innego, z tyłu aluminium, przez co od razu fajnie cięższe całe urządzenie. chciałbym, żeby i galaxy było odrobinę cięższe.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

09-12-2010, 15:21

potestowalem.
wiesz, tu sprawa jest troche innej natury niz w przypadku np. komputera. akurat jesli chodzi o telefon to estetyka jest dla mnie dosc istotna. tzn. nie mam takiego chopla, zeby sobie odrazu kupowac ajfona (uwazam, ze to bezdyskusyjnie najladniejszy smartfon na rynku), ale jak cos trzeszczy to nie ma opcji zebym to wzial. telefonu uzywa sie czesto i takie rzeczy bardzo mnie draznia.

telefon dobrze wykonany >>> szybszy, ale hujowo wykonany
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

09-12-2010, 15:36

no ale ten samsung nie trzeszczy akurat :)
a co do chujowego wykonania to problem ZNIKA CAŁKOWICIE po zastosowaniu czegoś w tym stylu:
Obrazek
trzyma się ładnie na metalowej szynie, upadki już nie straszą, nie zadrapiesz, nie uszczerbisz, nie ułamiesz, telefon bezpieczny.
rozumiem, że nie każdemu jest na rękę pakować do tego telefon, też w sumie wolałbym go nosić bez żadnych ochraniaczy, ale nie dałem za niego dwa złote, żebym mógł pozwolić sobie na wypierdolenie po pijaku dziury w wyświetlaczu. a że pijany jestem wiecznie, to wyjścia innego nie widziałem :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

09-12-2010, 15:38

kupilem dokladnie takie samo tylko ze na wildfire ;)
czekam na dostawe, mam nadzieje, ze bedzie fajne
ODPOWIEDZ