Smartfon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Smartfon
ace 2 w miarę ujdzie jeśli chodzi o low end
kurwa trzeba znowu kasę odkładać na nowego nexusa :( nie dla cebularzy
kurwa trzeba znowu kasę odkładać na nowego nexusa :( nie dla cebularzy
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Kontakt:
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Dziś prawdopodobnie ma wyjść Jail Break na iOS 6.x
-> http://evasi0n.com/
-> http://evasi0n.com/
- Riven
- Kontakt:
A na początku marca oficjalny jelly bean dla sgs2. Przy czym z tego co widzę na screenach to kompletnie im odjebalo jeśli chodzi o design i dali takie kolory, że ręce opadają. Ja nie wiem, dostają zajebistego gotowca, ale chyba tak dla zasady dowala te bzdury. No ale zobaczymy. Jak coś chyba idę w supernexus rom, który imituje w 100% soft Nexus 4.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- Riven
- Kontakt:
w nexusach i custom romach ktore przez jakis czas beda niestabilne i dostepne tylko na niektore telefony.
btw, nie dziwie sie, ze Samsung sie tak ociaga z wypuszczaniem aktualizacji na s2, mimo, ze przeciez nic nie stoi na przeszkodzie - wraz z nowym updatem, ten telefon otrzymuje wiekszosc (jesli nie wszystkie) nowych bajerow wprowadzonych w s3. w takim ukladzie roznica miedzy nimi sprowadza sie do lepszego ekranu w s3 i wyraznie lepszej wydajnosci - ale w grach itp., bo przy normalnym uzytkowaniu s2 niewiele ustepuje znacznie drozszemu s3.
jestem tez pewien, ze s2 spokojnie pociagnie 5.0, ale oficjalnego update'u raczej juz nie bedzie.
btw, nie dziwie sie, ze Samsung sie tak ociaga z wypuszczaniem aktualizacji na s2, mimo, ze przeciez nic nie stoi na przeszkodzie - wraz z nowym updatem, ten telefon otrzymuje wiekszosc (jesli nie wszystkie) nowych bajerow wprowadzonych w s3. w takim ukladzie roznica miedzy nimi sprowadza sie do lepszego ekranu w s3 i wyraznie lepszej wydajnosci - ale w grach itp., bo przy normalnym uzytkowaniu s2 niewiele ustepuje znacznie drozszemu s3.
jestem tez pewien, ze s2 spokojnie pociagnie 5.0, ale oficjalnego update'u raczej juz nie bedzie.
- Morph
- Kontakt:
Obadałem sobie wczoraj pobieżnie MS Surface, fajne toto, zwłaszcza interfejs. Nie omieszkałem zapytać o Surface Pro. Będzie w sobotę, ciekaw jestem więc polezę obadać.
Ciekawe co będzie dołączone w tej wersji za 128GB 999$
Ciekawe co będzie dołączone w tej wersji za 128GB 999$
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
Dolicz jeszcze klawiature z przyciskami fizycznymi - ta capactive jest fajna, ale jak laptop, to laptop. Cholernie jestem ciekaw tego sprzetu - a szczegolnie jak sie bedzie prezentowal jesli chodzi o wage i zywotnosc baterii w stosunku do wersji RT.
-
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Kontakt:
http://www.technobuffalo.com/2013/02/08 ... comm-chip/
biedna nvidia, nie idzie im z ta tegra 4. qualcomm jest zajebisty wiec w sumie spoko. niech to już wyjdzie, nexus z ekranem hd śni mi się po nocach
biedna nvidia, nie idzie im z ta tegra 4. qualcomm jest zajebisty wiec w sumie spoko. niech to już wyjdzie, nexus z ekranem hd śni mi się po nocach
- Riven
- Kontakt:
jakby ktoś chciał invite do googlowej gry ingress, to mam konto i mogę powysylac zaproszenia. nie gralem jeszcze ale kurwa, zajebiscie to wygląda :D
http://www.ingress.com/
Ingress is an augmented reality[1] massively multiplayer online video game created by NianticLabs@Google, released for Android devices.[2]
Players of the game belong to one of two factions, “Enlightened” (represented in green) and “Resistance” (blue). The game-play allows players to enclose regions of territory on the surface of the earth with virtual links between virtual portals, which are visible in the game software. The top-level goal of the game is for one’s faction to control large numbers of “Mind Units”, the estimated number of humans within the regions of territory controlled by the faction.[3]
:D
edit: zajebiste, lazilem wlasnie miedzy blokami jak debil gromadząc exotic matter i budując portale :D. niestety nie mogę jednak nikgoo zaprosić - myslalem, ze się da, bo jest menu "invite", ale huj, nikt nie może tego jeszcze robic bo dopiero beta. możecie najwyżej zapisac się i czekac na stronie wklejonej wyżej.
http://www.ingress.com/
Ingress is an augmented reality[1] massively multiplayer online video game created by NianticLabs@Google, released for Android devices.[2]
Players of the game belong to one of two factions, “Enlightened” (represented in green) and “Resistance” (blue). The game-play allows players to enclose regions of territory on the surface of the earth with virtual links between virtual portals, which are visible in the game software. The top-level goal of the game is for one’s faction to control large numbers of “Mind Units”, the estimated number of humans within the regions of territory controlled by the faction.[3]
:D
edit: zajebiste, lazilem wlasnie miedzy blokami jak debil gromadząc exotic matter i budując portale :D. niestety nie mogę jednak nikgoo zaprosić - myslalem, ze się da, bo jest menu "invite", ale huj, nikt nie może tego jeszcze robic bo dopiero beta. możecie najwyżej zapisac się i czekac na stronie wklejonej wyżej.
- Riven
- Kontakt:
informacja dla bogatych użytkowników forum: 4.2.2 jest OTA. niestety tylko bugfixy dla biedakow!! :-( na key lime pie jeszcze poczekamy
- Riven
- Kontakt:
zajebisty widget dla ludzi z klasą : https://play.google.com/store/apps/deta ... .dashclock
wymagany jelly bean, a więc nie dla chamow - polecam
trzeba mieć przynajmniej 2 szczoteczki
wymagany jelly bean, a więc nie dla chamow - polecam
trzeba mieć przynajmniej 2 szczoteczki
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Kto wie. Na stronie google nagle wszystkie 7mki działają do 10h, a nie jak wcześniej 8h.Riven pisze:informacja dla bogatych użytkowników forum: 4.2.2 jest OTA. niestety tylko bugfixy dla biedakow!! :-( na key lime pie jeszcze poczekamy
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Riven
- Kontakt:
no ciekawe, fajnie by było, ale nie robie sobie nadziei ;)
w międzyczasie:

jakby ktoś nie wiedział jak wymusić - trzeba wejść w settings > apps > all apps i skasować dane z Google Services Framework. potem sprawdzić czy jest update. u mnie zaskoczylo za 2 razem.
w międzyczasie:

jakby ktoś nie wiedział jak wymusić - trzeba wejść w settings > apps > all apps i skasować dane z Google Services Framework. potem sprawdzić czy jest update. u mnie zaskoczylo za 2 razem.
- Morph
- Kontakt:
To mówisz że jesteś użydkownikiem drugiej kategorii, ja tam nic nie musiałem wymuszać :PPRiven pisze: jakby ktoś nie wiedział jak wymusić - trzeba wejść w settings > apps > all apps i skasować dane z Google Services Framework. potem sprawdzić czy jest update. u mnie zaskoczylo za 2 razem.
- Riven
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Wczoraj albo przedwczoraj, zapomniałem że tablet za pralką zostawiłem.
- Riven
- Kontakt:
czy ktoś poza mna zauwazyl ze od czasu 4.2 tablet laduje się znacznie wolniej? kurwa, teraz wyswietla mi, ze 85% baterii zaladuje się za ...9 godzin. Kiedys było 5. Wtf? Wkurwia mnie ten gugl ostatnio. W zasadzie to jakbym mogl, to bym cofnal do 4.1.