Słuchawki kupuję..
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Słuchawki kupuję..
Ktoś korzysta może ze słuchawek Shure 440 lub 840?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
achtunk! dobra oferta chyba
Producent: Harman Kardon
słuchawki nauszne Soho-I Premium
1.004,95 zł69% zniżka
Teraz!309,95 zł
http://www.ibood.com/pl/pl/product-spec ... ardon.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Producent: Harman Kardon
słuchawki nauszne Soho-I Premium
1.004,95 zł69% zniżka
Teraz!309,95 zł
http://www.ibood.com/pl/pl/product-spec ... ardon.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://www.salonydenon.pl/pl/MM/Marki/D ... __AH-MM200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
Mam do sprzedania słuchawki Sennheiser HD 600, stan idealny, jeszcze na gwarancji, zainteresowanych proszę o kontakt na maila: elhaz@poczta.onet.pl
-
- zahartowany metalizator
kupiłbym bezprzewodowe douszne słuchawki z przeznaczeniem do pracy, czyli: tłumiące hałas z zewnątrz, z mile widzianą wbudowaną kartą dźwiękową (niewymagane), wytrzymałe, za rozsądną cenę. macie coś na oku? czekam na najciekawsze propozycje :)
-
- w mackach Zła
Nieaktualne.Elhaz_77 pisze:Mam do sprzedania słuchawki Sennheiser HD 600, stan idealny, jeszcze na gwarancji, zainteresowanych proszę o kontakt na maila: elhaz@poczta.onet.pl
-
- świeżak
Sorry, że pierwszy post i od razu prośba, ale widzę, że jest tu paru mocnych zawodników obeznanych w kwestii nauszników. A forum czytam już dłuższy czas.
Mianowicie - jakie słuchawki nauszne polecacie w cenie tak do 700 zł? Używane byłyby zarówno do kompa (przez zewnętrzną dźwiękówkę Audiotrak Maya U5 - nic lepszego jeszcze się nie dorobiłem - jak możecie to polećcie coś w umiarkowanej cenie :)), discmana i okazjonalnie do smartfona. Także źródła nie są jakieś wypasione mocno :) Jakieś pomysły?
Mianowicie - jakie słuchawki nauszne polecacie w cenie tak do 700 zł? Używane byłyby zarówno do kompa (przez zewnętrzną dźwiękówkę Audiotrak Maya U5 - nic lepszego jeszcze się nie dorobiłem - jak możecie to polećcie coś w umiarkowanej cenie :)), discmana i okazjonalnie do smartfona. Także źródła nie są jakieś wypasione mocno :) Jakieś pomysły?
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Audio Technica, sprawdź sobie ofertę, do siedmiu stów na pewno znajdziesz coś ciekawego. Osobiście używam ES7 i nie żałuję zakupu, choć obecnie rzadko z nich korzystam.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- w mackach Zła
Otwarte czy zamknięte mają być te słuchawki?skullkrusher pisze:Sorry, że pierwszy post i od razu prośba, ale widzę, że jest tu paru mocnych zawodników obeznanych w kwestii nauszników. A forum czytam już dłuższy czas.
-
- świeżak
Raczej zamknięte.Elhaz_77 pisze:Otwarte czy zamknięte mają być te słuchawki?skullkrusher pisze:Sorry, że pierwszy post i od razu prośba, ale widzę, że jest tu paru mocnych zawodników obeznanych w kwestii nauszników. A forum czytam już dłuższy czas.
-
- w mackach Zła
Polecam Beyerdynamic dt 660. Kupiłem je za 475 zł i jestem bardzo zadowolony.
-
- świeżak
Myślałem ogólnie o Beyerach ale nie wiem jaki model - 660 770 880 990? Impendancja pewnie jakaś niższa (80 lub 32 ohm) zważając na źródła, prawda?Elhaz_77 pisze:Polecam Beyerdynamic dt 660. Kupiłem je za 475 zł i jestem bardzo zadowolony.
-
- w mackach Zła
Przy tych źródłach to sugeruję 32 Ohm. Z wymienionych modeli zamknięte są 660 i 770. Te drugie są do zastosowań studyjnych, a 660 to model do użytku domowego.
-
- świeżak
Mam od 10 lat Beyery 770 pro (niskoomowe) i mogę je z czystym sumieniem polecić. Prosta budowa i bardzo solidnie wykonanie, nawet poduszek nie wymieniałem. Używam i ze wzmacniaczek, i ze smartfonami, dają radę w każdych warunkach. Wyraźnie droższe od 660, więc warto porównać przed zakupem, ale jeśli ktoś może i chce wydać tyle kasy na słuchawki, nie będą to zmarnowane pieniądze.
- __________
- zaczyna szaleć
ogólnie seria DT do metalu słabo się nadaje ale to moje zdanie
ale polecam lekturę obowiązkową
http://www.head-fi.org/t/715478/headpho ... e-solution" onclick="window.open(this.href);return false;
ale polecam lekturę obowiązkową
http://www.head-fi.org/t/715478/headpho ... e-solution" onclick="window.open(this.href);return false;
До свидания Mother Fuckers
- uglak
nietypowe pytanie: potrzebuje tanich (~100zl max 150zl) słuchawek na USB na których dałoby sie znosnie posluchac muzyki rockowej. nauszne (najlepiej zakrywajace cale uszy), kabel minimum 1,5m.
Guilty of being right
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
słuchawki na USB? nawet nie wiedziałem, że już robią takie coś :)
taka konstrukcja ma jakiś swój wbudowany pseudo-DAC, czy o co tu chodzi?
taka konstrukcja ma jakiś swój wbudowany pseudo-DAC, czy o co tu chodzi?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- uglak
raczej tak - wydaje mi sie, ze pomijana jest wtedy wbudowana karta dziwiekowa
Guilty of being right
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Ja się nie znam, ale może: SUPERLUX HD681
+

+

The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- uglak