Smartfon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Smartfon
co jest do dupy w exdialer niby? pelna konfigurowalnosc, temat graficzny spojny z jelly bean, 100% stabilnosc, swietny system wysylania smsow
poweramp dla snobow, ja pierdole :D
poweramp dla snobow, ja pierdole :D
this is a land of wolves now
- chaos
- w mackach Zła
- Riven
- Kontakt:
nie no rozbawilo mnie to bo nie widze problemu w tym, ze ten drugi app moze byc lepszy (zreszta nie testowalem), ale poweramp dla snobow? ;___; bede plakal
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Do czegoś się Riven przydał ;-)Riven pisze:tak dla wygody, bo szkoda czasu na walkowanie tego samego non stop. w miare potrzeb bede aktualizowal:
http://androidautopsy.blogspot.com/
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
bardzo prawdopodobne specsy nowego nexusa 7:

ide sie masturbowac do tego obrazka
ze ekran hd to mozna sie bylo spodziewac, ale ten snapdragon 600 <3 <3 <3

ide sie masturbowac do tego obrazka
ze ekran hd to mozna sie bylo spodziewac, ale ten snapdragon 600 <3 <3 <3
- trzeci
- zaczyna szaleć
- Riven
- Kontakt:
Nie
Zresztą na ajfonie to by nie miało większego sensu, bo tam można najwyżej tapetę zmienić.
Wybierz wolność i androida ;d
Zresztą na ajfonie to by nie miało większego sensu, bo tam można najwyżej tapetę zmienić.
Wybierz wolność i androida ;d
- Clochard
- Riven
- Kontakt:
nie wiem co to ma wspolnego z wolnoscia konfiguracji,no ale jak tam chcesz
zadna z aplikacji ktora jest na mojej liscie niezbednych nie istnieje na iOs, poniewaz zadna z nich nie ma tam racji bytu ze wzgledu na polityke apple.
p.s.
zadna z aplikacji ktora jest na mojej liscie niezbednych nie istnieje na iOs, poniewaz zadna z nich nie ma tam racji bytu ze wzgledu na polityke apple.
p.s.
no, czyli tak jak myslalem, sensacyjne pierdolenie z polskiego tabloidu - problemu nie ma.The good news, according to CIO, is that Google has fixed the Google Play app store so that it will not allow apps that are vulnerable to the flaw. But apps downloaded from non-Google third parties remain vulnerable.
Read more: http://www.businessinsider.com/androids ... z2YAKQizHa
- trzeci
- zaczyna szaleć
proces weryfikacji aplikacji na ios wynosi miesiac.
proces weryfikacji aplikacji na androida wynosi 24h.
dane oparte na doswiadczeniu kumpla pracujacego w branzy.
wnioski; android ma mnostwo wypuszczanego na szybko syfu.
wole mozolna solidnosc. a tapety nawet nie zmienilem.
proces weryfikacji aplikacji na androida wynosi 24h.
dane oparte na doswiadczeniu kumpla pracujacego w branzy.
wnioski; android ma mnostwo wypuszczanego na szybko syfu.
wole mozolna solidnosc. a tapety nawet nie zmienilem.
fuck you buddy
- Riven
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
co ten google reader, finito?
-
- w mackach Zła
Niby nie smartfton a tablet, ale też Android więc może ktoś będzie wiedział o chuj chodzi.
Właśnie stałem się posiadaczem tabletu Pentagram Tab 8.5. Po rozpakowaniu urządzenia i próbie uruchomienia pojawia się logo Androida, później logo Pentagram i tablet wyłącza się, po czym ponownie pojawiają się te loga i tak w kółko. Postanowiłem więc podłączyć tablet do ładowania i tutaj kolejna niespodzianka. Po ok. 2 godzinach ładowania i próbie uruchomienia pojawia się tylko ikonka ładującej się baterii (chociaż w instrukcji piszą, że można na nim normalnie śmigać podczas ładowania). Po jakimś czasie przy próbie uruchomienia (pod ładowarką) pojawia się ikonka baterii z wtyczką - cokolwiek by to nie znaczyło. Po odłączeniu od ładowania spróbowałem odpalić raz jeszcze. To samo, tyle, że raz odpalił się dalej, tzn. pojawił się napis android i animowane kółko, po czym znów się zresetował. Reset poprzez wciśnięcie przycisku na dole tabletu również nie pomaga... Reset z poziomu Android Recovery czy jak to się tam nazywa również gówno daje. Jakieś pomysły?
Właśnie stałem się posiadaczem tabletu Pentagram Tab 8.5. Po rozpakowaniu urządzenia i próbie uruchomienia pojawia się logo Androida, później logo Pentagram i tablet wyłącza się, po czym ponownie pojawiają się te loga i tak w kółko. Postanowiłem więc podłączyć tablet do ładowania i tutaj kolejna niespodzianka. Po ok. 2 godzinach ładowania i próbie uruchomienia pojawia się tylko ikonka ładującej się baterii (chociaż w instrukcji piszą, że można na nim normalnie śmigać podczas ładowania). Po jakimś czasie przy próbie uruchomienia (pod ładowarką) pojawia się ikonka baterii z wtyczką - cokolwiek by to nie znaczyło. Po odłączeniu od ładowania spróbowałem odpalić raz jeszcze. To samo, tyle, że raz odpalił się dalej, tzn. pojawił się napis android i animowane kółko, po czym znów się zresetował. Reset poprzez wciśnięcie przycisku na dole tabletu również nie pomaga... Reset z poziomu Android Recovery czy jak to się tam nazywa również gówno daje. Jakieś pomysły?
- Zenek
- Riven
- Kontakt:
+1
Generalnie z tanim sprzętem elektronicznym jest jak z butami - kupisz taniej, ale rozpierdoli się 10x szybciej i sumarycznie wydasz więcej kasy (i nerwów) niż jakbyś odrazu kupił high end
Generalnie z tanim sprzętem elektronicznym jest jak z butami - kupisz taniej, ale rozpierdoli się 10x szybciej i sumarycznie wydasz więcej kasy (i nerwów) niż jakbyś odrazu kupił high end
-
- w mackach Zła
Zaktualizowałem soft ze strony producenta i póki co zapierdala. Zobaczymy ile to potrwa ;-)
- Zenek
Trochę padaka jak w nowym sprzęcie soft jest na tyle zjebany, ze trzeba go wgrywać od nowości na nowo :D

poleci ktoś jakiś dobry i sprawdzony przewodnik-aplikacje na androida ?
-
- w mackach Zła
A może ktoś poleci jakiś dobry program do rootowania? Ściągnąłem UnlockRoot i niby wszystko ok, a uprawnień dalej nie mam... Slowly we root..