Genocide_Command pisze:Coś tu cicho, Riven powrzucaj tu swoje kawałki po pijaku ;)
prosze. z dedykacja dla masterfula.
w srodku cover voivod na elektroakustyku. a i nakurwiam palcami, kto nakurwia palcami tez?
ale najbardziej jednak lubie grac kostka, tlumienie strun na akustyku to jest kurwa TO.
heil satan
edit: kurwa, pierwszy raz slucham, to na 4:40 mi niezle wyszlo.trzeba nagrac.
edit2: jest tez cover 16 horsepower. dla jezusa.
co prawda w innym temacie się chwaliłem, ale może tutaj też ktoś inny posłucha :) http://soundcloud.com/user9055691
ogólnie dość mocno gitarowa muzyka inspirowana przede wszystkim shoegaze i w trochę mniejszym stopniu black metalem
haha, o kurwa, nagralem cover NON 3 lata temu a do dzis dostaje regularnie maile z powiadomieniami o komentarzach, tego typu
Do I feel lucky to be one of the only 4614 people who have seen and heard this? Yes, I feel like a member of some noise elite. No because this kind of talent should be discovered by any music lover, and every noise maker... Amazing...
You are so AMAZING FOR DOING THIS!!!!!!!!!!!!!! You've just earned yourself another subscriber. DO YOU WANT TOTAL WAR, YES I WANT TOTAL WAR, TOTAL WAR, TOTAL WAR,TOTAL WAR, TOTAL WAR
najlepsze:
This is how i imagine Throns cover of NoN would sound....really great job and nice piece of art...keep playing, your talent i
:D
hehe nie powiem milo sie robi w serduszku. fakt faktem ze to mi sie udalo kurwa, nie umiem chyba juz tak grac. az sie chujowo czuje ze nic nie nagrywam. tutaj mozna obejrzec jak cos:
noise pisze:co prawda w innym temacie się chwaliłem, ale może tutaj też ktoś inny posłucha :) http://soundcloud.com/user9055691
ogólnie dość mocno gitarowa muzyka inspirowana przede wszystkim shoegaze i w trochę mniejszym stopniu black metalem
Całkiem to fajne i przyjemne, szczególnie kawałek 303.
Riven pisze:
:
hehe nie powiem milo sie robi w serduszku. fakt faktem ze to mi sie udalo kurwa, nie umiem chyba juz tak grac. az sie chujowo czuje ze nic nie nagrywam. tutaj mozna obejrzec jak cos:
tak jak napisalem w opisie wideo, to jest nieskonczony delay z zakresem paru sekund. kazdy jeden dzwiek z gitary/mikrofonu powtarza sie w nieskonczonosc i naklada warstwami. to jest nagrane w czasie rzeczywistym i nie robilem zadnej obrobki.
Riven pisze:
:
grasz z playbacku?
"Co ty kurwa zrobiłeś z tym numerem studenciku zajebany, żebyś zdechł pajacu pierdolony, gorylu kurwa
zrobilem zajebisty cover ktory docenily setki osob tylko jakis troll ma bardzo inteligentny pomysl na zart , ktory oczywiscie bawi miernote intelektualna pt byrgh , srajac w temacie o graniu mimo ze nie ma nic do powiedzenia :)
edit: zreszta , over and out, bo temat jest ciekawy , jako jeden z niewielu tutaj jest merytoryczny i mozna podyskutowac o swoich zainteresowaniach z ludzmi ktorzy tez je podzielaja, nie ma sensu psuc:)
Ostatnio zmieniony 18-11-2012, 01:14 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
samoocenę sobie za pomocą internetu podnosisz? ;D ty to jednak musisz mieć bardzo smutne życie. co tam na giełdzie?
Riven pisze:edit: zreszta , over and out, bo temat jest ciekawy , jako jeden z niewielu tutaj jest merytoryczny i mozna podyskutowac o swoich zainteresowaniach z ludzmi ktorzy tez je podzielaja, nie ma sensu psuc:)
spoko
Ostatnio zmieniony 18-11-2012, 01:17 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem, nie znam, ale określenie "gówno" martwi mnie okrutnie. Czuję tu plastikowy schemat, jakieś zakłamanie, bądź brak, niekoniecznie wysokiej, ale ogólnie pozytywnej samooceny. O resztę zapytaj Kolegę Jestera. On prześle Ci wydruk z lekami i niezbędną terapią.
535, mam prosbe, nie karm trolla akurat w tym watku ;) tak jak pisalem wczesniej, to serio jest fajny temat, z przyjemnoscia sobie slucham co tam masterfulowicze dlubia w domach i nie chce zeby ta lista zostala zasrana przez tego reaktywnego do bolu palanta
Nie wiem co znaczy "karmić trolla", choć czytałem, że niby ja nim jestem. Pozwolę sobie postąpić jak zwykle, zgodnie z własnym sumieniem. Bez względu na reakcje, czy nawet czasem erekcje, a także skutki, które są nieuniknione.
Riven pisze:535, mam prosbe, nie karm trolla akurat w tym watku ;) tak jak pisalem wczesniej, to serio jest fajny temat, z przyjemnoscia sobie slucham co tam masterfulowicze dlubia w domach i nie chce zeby ta lista zostala zasrana przez tego reaktywnego do bolu palanta
ehh.. no chuj. trudno. w sumie czego ja oczekuje od osoby ktora jednego dnia ubzdurala sobie ze jestesmy internetowi koledzy i zali mi sie w shoutboksie lastfm ze ja panna rzucila i zle na fejsie (jak komus sie BARDZO nudzi to jest do wgladu bo to publiczna sciana:)), a nastepnego wyzywa na kazdym kroku od najwiekszych zjebow itp. ;)