Słuchawki kupuję..
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- beastov23
- weteran forumowych bitew
- chaos
- w mackach Zła
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Słuchawki kupuję..
Kupuj coś RAZER'a. Nie ma lepszych mysz.Scaarph pisze:To samo mam, już chyba trzeci miesiąc wybieram sobie myszę i se kurwa wybrać nie mogę, a obecna tylko patrzeć aż imploduje. Chyba se zaraz po prostu kurwa kupię myszę i chuj. :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Mialem Razera i byl chujowy na maks. Zero precyzji i gowniane wykonanie, za to Logitecha mx500 uzywam od 7 lat i nadal dziala idealnie, nic nie trzeszczy, pieknie lezy w dloni... mam nadzieje ze juz nigdy nie bede musial kupowac myszki.
this is a land of wolves now
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Razer srazer, jakoś nigdy mi nie podpasowały te mychy. Wahając się między Mionixem naos 5000 i Roccatem kone [+] wybrałem tę drugą:maciek z klanu pisze:Kupuj coś RAZER'a. nie ma lepszych mysz.Scaarph pisze:To samo mam, już chyba trzeci miesiąc wybieram sobie myszę i se kurwa wybrać nie mogę, a obecna tylko patrzeć aż imploduje. chyba se zaraz po prostu kurwa kupię myszę i chuj. :)

i jestem absolutnie rozkurwiony. Poezja. Mycha w sam raz na moje łapy, plus precyzja, mnóstwo opcji konfiguracji (waga, dowolne skoki dpi, makra, shift, kolory led), mistrzostwo świata.
- Morph
- Kontakt:
Scarf - Gradosy doszły?
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Scaarph
nie doszły. masz jakiś numer? bo akurat jutro wyjeżdżam na noc i w piątek rano mnie nie będzie w domu, a z trackingiem jakoś bym to sobie poukładał.
- Morph
- Kontakt:
Poszukam zaraz, powinien raczej gdzieś być.Scaarph pisze:nie doszły. masz jakiś numer? bo akurat jutro wyjeżdżam na noc i w piątek rano mnie nie będzie w domu, a z trackingiem jakoś bym to sobie poukładał.
- maciek z klanu
Ktorego miales? Bo jak mowisz o gownianym wykonaniu i zero precyzji to Ci sie chyba firmy pomylily. Jedyne co mozna zarzucic Razerom to malo smiesznych przyciskow "iinternetowych". Do gier idealna myszka.Riven pisze:Mialem Razera i byl chujowy na maks. Zero precyzji i gowniane wykonanie, za to Logitecha mx500 uzywam od 7 lat i nadal dziala idealnie, nic nie trzeszczy, pieknie lezy w dloni... mam nadzieje ze juz nigdy nie bede musial kupowac myszki.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
habu
zrobiony w kooperacji z ms. wzorowany z tego co wiem na popularnym deathadder.
zrobiony w kooperacji z ms. wzorowany z tego co wiem na popularnym deathadder.
this is a land of wolves now
- maciek z klanu
to nie wiem, u mnie w klanie mialem i ja/ mieli i znajomi i super zadowoleni byli. Z tym, ze jedynym minusem w 1wszych razerach optycznych (Diamondback) byly styki pod przyciskami i sie psuly, ale wiadomo wymieniali w systemie D2D. Kolejna moja mysza byla razer Copperhead (czy jakos tak) i to juz bylo zabojstwo. Idealna mysz. Nic sie nie psulo, super wykonanie i idealna precyzja. Precyzja rozumiana zarówno poprzez operowanie mysza na blacie biurka jak i na padzie (po stronie matowej i sliskiej). Mysz tak czula, ze nawet jesli lezala na biurku i zapalilem swiatlo w pokoju to reagowala. A jak wiadomo Copperhead to juz przezytek, bo to chyba 5ta (albo 4) w kolejnosci myszy optycznych razera w polsce.
Co do tego habu to moze miales pecha z modelem wiadomo ze moze poprzez to ze robiona w kooperacji.
Co do tego habu to moze miales pecha z modelem wiadomo ze moze poprzez to ze robiona w kooperacji.
- Scaarph
moja ma max 6000dpi, ale umówmy się, po chuj komu tyle?:DDD przecież to jakiś kosmos, tego kursora nawet nie widać tak zapierdala, podkładka wielkości pudełka do zapałek jest na to zbyt wielka :D ustawiłem sobie skoki 1600/2600/3600, ale i 3600 to już za dużo w takim wowie, świat wiruje :D
- Scaarph
doszły gradosy morfie, właśnie urządziliśmy sobie mały trójkącik - ja, anka calvi i te gradosy właśnie. dobrze, że żona śpi :)
- Morph
- Kontakt:
A jednak, Ultrasonki na handel w zajebiście przyzwoitej cenie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2111507816
http://allegro.pl/show_item.php?item=2111507816
-
- w mackach Zła
Hej, mój kolega jest we Francji, chce sobie kupić słuchawki, ma bydżet 50-70 euro i wstępie upatrzył sobie Sennheiser hd 229. Dobre są? Jak nie, to co polecacie w tym przedziale cenowym?
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Super. Ja sobie dzisiaj kupiłem myszkę Esperanza - Titanum, nie robi co prawda loda, ale za to kosztowała 7,99 PLN.Scaarph pisze:Razer srazer, jakoś nigdy mi nie podpasowały te mychy. Wahając się między Mionixem naos 5000 i Roccatem kone [+] wybrałem tę drugą:maciek z klanu pisze:Kupuj coś RAZER'a. nie ma lepszych mysz.Scaarph pisze:To samo mam, już chyba trzeci miesiąc wybieram sobie myszę i se kurwa wybrać nie mogę, a obecna tylko patrzeć aż imploduje. chyba se zaraz po prostu kurwa kupię myszę i chuj. :)
i jestem absolutnie rozkurwiony. Poezja. Mycha w sam raz na moje łapy, plus precyzja, mnóstwo opcji konfiguracji (waga, dowolne skoki dpi, makra, shift, kolory led), mistrzostwo świata.
- beastov23
- weteran forumowych bitew
- Scaarph
no widzisz, a ta robiCzesław pisze: Super. Ja sobie dzisiaj kupiłem myszkę Esperanza - Titanum, nie robi co prawda loda
jak za urządzenie wskazujące z opcją przewijania stron to i tak sporo przepłaciłeś.Czesław pisze: ale za to kosztowała 7,99 PLN.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Z totalnej taniochy była jeszcze jedna, różniła się tylko opakowaniem i logiem na nadruku, poza tym identyczna, ale widać logo musiało być lepsze, bo była droższa o całe 2 zł.
- Scaarph
trzeba było poszukać po allegro, ebayach. jestem pewien, że dałoby się jeszcze coś przyciąć :)