50zł
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Do takiego sie przyzwyczaiłem i taki mi sie podoba.Morph pisze: Po co jebać foobara jakąś chujową kastomyzacją wizualną jak wszystko co ma najlepsze to to, czego nie widać :D
Które?Mol pisze:ktores z narzedzi z Hirena?
Nie wierzę, żeby to wynikało z jakichkolwiek problemów z łożyskami. Sprzęt ma troche ponad dwa tygodnie i jeszcze nie zdążył się nawet zakurzyć. Problem polega na tym, że tam jest jeden wiatraczek pt. 85 mm średnicy (o ile sie nie mylę). I okej, temperatura może być w normie (chociaz ja dalej sądzę, że prawie 50 stopni przy ogladaniu filmów w AVI to za dużo) ale głośność juz nie jest. Podobnie z procesorem. temperatury nie sprawdzałem, ale głosnosc równiez jest sporo za wysoka + fakt, że horyzontalne ułożenie wiatraka w boxowej wersji nie ściąga zbyt wiele powietrza na sam chipset (co mam nadzieję naprawić przez zamontowanie powyższej fery w która będzie wdmuchiwane powietrze z dodatkowego wiatraka w obudowie.Biały pisze:to nie są temperatury warunkujące konieczną wymianę chłodzenia, do tego są upały, ale komp chodzący jak odkurzacz to strasznie wkurwiająca sprawa, jebałem się kiedyś na starym kompie z wiatrakiem na grafice dopóki nie podlałem go olejem, od tamtego czasu chodził bez szmeru :D