wiem, mialem plan zeby to bylo dluzsze, ale na razie pomysly konczyly mi sie na takim etapie. wolalem zrobic krotkie a dobre, niz dluzsze a rozwlekle. mysle, ze w przyszlosci rozwine "Water" do czegos dluzszego, bo moim zdaniem ma dobry klimat. no ale ciesze sie, ze Wam sie podoba.
Antigod --> nie, taki styl bardzo mi sie podoba i uwazam, ze jakies tam pojecie o grafice mam
Trojan --> znasz jakis taki serwis? mozesz podac jakis link? nie bardzo sie w tym orientuje.
na razie umieszczam to na last.fm. dobra sprawa - za darmo daja nieograniczone miejsce na utwory i do tego dziala automatyczna promocja. sluchaja ludzie o okreslonym guscie i upodobaniach, leci w ich streamingowym radiu... na razie efekt jest taki, ze ponad 20 zupelnie nieznanych mi osob sluchalo moich nagran. inaczej na pewno nie dotarlbym do tych ludzi. btw, znalazlem tam konto wokalistki Arcana (a jednoczesnie zony frontmana zespolu), powiedziala, ze cover DCD bardzo dobry. przyznam, ze mnie to podbudowalo, bo Arcana to jedyny zespol jaki jak dotad slyszalem, ktory na wysokim poziomie kontynuuje to, co stworzylo DCD w okresie swietnosci ;].