-jesteście audiofilami?
-jaki sprzęt marzy wam się po nocach?
-ile kasy w sprzęt włożyliście?
-co polecacie?
-jakiej firmy sprzęt jest najlepszy do Heavy metalu?
więcej grzechów nie pamiętam zmęczony jestem

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Chwilowo odpowiedź jest prosta:Edinazzu pisze: -jaki sprzęt marzy wam się po nocach?
A może sam byś się wyspowiadał jak zakładasz temat?Edinazzu pisze:no to lustracja
-jesteście audiofilami?
-co polecacie?
więcej grzechów nie pamiętam zmęczony jestemczekam na rzetelną spowiedź!
Marantz Cd-Player CD5001Set pisze:A może sam byś się wyspowiadał jak zakładasz temat?Edinazzu pisze:no to lustracja
-jesteście audiofilami?
-co polecacie?
więcej grzechów nie pamiętam zmęczony jestemczekam na rzetelną spowiedź!
Osobiście będąc aktualnie na wygnaniu nie używam niczego specjalnego, jakaś wieżyczka Sharp. W niedługiej przyszłości oczywiście mam zamiar kupić jakiś fajny sprzęt ale nie sypne żadnymi nazwami, bo po prostu nie myślę jeszcze o tym zbyt intensywnie.
ja bym się zastanowił nad takim zestawemBlock69 pisze:Niedawno z wielką pomocą forumowicza 4m ukulałem sobie zestaw który chciałbym przetestować w sklepie muzycznym:
- wzmacniacz i odtwarzacz CD NAD C325 + C525
- kolumny JBL Studio L 830
Jedno krótkie pytanie - słuchałeś tego konkretnego zestawienia? Druga sprawa, że jest już temat "sprzęt muzyczny", a co mod powinien zrobić to dobrze wie, tzn. gdyby czasem zaglądał na forum, na którym jest modemchaos pisze:ja bym się zastanowił nad takim zestawem
nady mają opinię sprzętu o bardzo szczegółowym i sterylnym brzmieniu, co w metalu może być męczące w odsłuchu na dłuższą chwilę, a już połączenie dwóch nadów ... hm
tak samo JBL - raczej bym odpuścił, a już na pewno nie z nadami
Dziękuję, nie mam więcej pytańchaos pisze:znam wzmaka nada, nie nie słuchałem go z JBL, JBL słuchałem z denkiem 1500r