Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Terrordome powraca w brutalnym stylu, tym razem opowiadając o sprawiedliwości wymierzanej za pomocą maczety!
Ponad 30 minut świeżutkiego materiału mocnego jak ruski samogon i szybkiego jak francuski czołg na wstecznym biegu udowodni,
że thrash w Polsce to nie kremówki... Jedenaście kompozycji dostarczonych przez krakowski kwartet crossoverowy
za pośrednictwem Defense Records pozwoli poczuć nostalgię do lat 80., jednocześnie atakując swieżością i nowoczesnym brzmieniem:
01. Machete Justice
02. Crocodile
03. Give Me Back My Money
04. Nocturnal Emission
05. Terror Thrash Killing Machine
06. Human Wreckage
07. Favourite Sport: Mosh
08. Italian Stallion
09. Back to the ‘80s
10. Evil Monk
11. Welcome to the Bangbus
czemu to nie jest w zespołach tylko tu ?
no ale dobra nieważne przesłucham, muzycznie bardzo dobrze chociaż troche na jedno kopyto
basik jest więc musi być dobrze ale jak zwykle nie bardzo mi wokal leży i tak lepiej się tego słucha od ostatnich Testamentów więc stydzić się nie ma czego
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Thrashmetalowy TERRORDOME zapowiada wydanie nowej płyty. Plagued with Violence ukaże się latem nakładem SELFMADEGOD RECORDS
Zespół o Plagued with Violence: to zdecydowanie najduszniejszy i najmocniejszy album zrealizowany przez Terrordome od początku istnienia. Zarówno lirycznie jak i muzycznie. Warto dodać, że Terrordome świętuje w tym roku swoje 20-lecie.
TERRORDOME to polski zespół thrash metalowy. Ich muzykę cechują
szybkość i agresja. Od 2005 roku zespół zagrał kilkaset koncertów w kraju i za granicą (Europa, Brazylia, Chiny, Japonia).
Przez kilkanaście lat na scenie Terrordome nagrał wiele singli, splitów oraz albumów. Najważniejsze z nich to We’ll Show You Mosh, Bitch (2011), Machete Justice (2015) oraz Straight Outta Smogtown (2021). Zespół promuje swoje albumy wieloma teledyskami.
Jak dotąd dzielił scenę między innymi z Suicidal Tendencies, Anthraxem, Sepulturą, Destruction, D.R.I., Whiplashem, Ratos de Porão i Vaderem oraz miał okazję zagrać na wielu festiwalach, takich jak Obscene Extreme, True Thrash Fest Japan, Metalmania czy Metalfest.
Nagraniem i produkcją albumu zajął się Tomasz Zalewski z ZED Studio. Za oprawę graficzną odpowiada jak zawsze Marcin Białkowski. Za layout odpowiada Uappa Terror.
Plagued with Violence ukaże się latem 2025 jako CD/ limitowany CD BOX/ LP / kaseta nakładem Selfmadegod Records.
Plagued with Violence został nagrany w składzie:
Uappa Terror – wokale i gitara
J. Sparrow – gitara
Virious Max – bas
Rob Sixkiller – perkusja
no i fajnie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.