Chaos Vault Webzine - co dziś na tapecie...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Oracle
- weteran forumowych bitew
Re: Chaos Vault Webzine - co dziś na tapecie...
Hmm, to może tak:
Cokolwiek napisałby Ef, myślę, że podpisałby się na tym Forum również jako Ef, a nie Wódka i Piwo. O ile wiem, to nie jest w ogóle zarejestrowany na Masterful, a raczej na pewno nie jest on użytkownikiem Wódka i Piwo, co wnoszę po przeglądnięciu postów tegoż. Ef nie słucha raczej płyt, które WiP wstawił do postów. Tyle kwestią podejrzeń Vitrola i pośrednio Nicrama.
Nicram, dzięki, że podoba Ci się poziom Chaos Vault (tak przynajmniej wnoszę po Twoich postach ;-) ), jednak to ja dołączyłem do tego serwisu kilka lat temu, gdy Ef już tam był. Więc ruchy kadrowe nie leżą w mojej gestii ;-)
Co do poprawności językowej i stylistycznej, nie mnie oceniać, nie jestem filologiem :-) Dla mnie liczy się przyjemność z czytania danej recenzji, a to już zostawiam każdemu pod rozwagę ;-) Bo to już jak kwestia a'la wyższość Behemoth nad Vader lub na odwrót :)
Cokolwiek napisałby Ef, myślę, że podpisałby się na tym Forum również jako Ef, a nie Wódka i Piwo. O ile wiem, to nie jest w ogóle zarejestrowany na Masterful, a raczej na pewno nie jest on użytkownikiem Wódka i Piwo, co wnoszę po przeglądnięciu postów tegoż. Ef nie słucha raczej płyt, które WiP wstawił do postów. Tyle kwestią podejrzeń Vitrola i pośrednio Nicrama.
Nicram, dzięki, że podoba Ci się poziom Chaos Vault (tak przynajmniej wnoszę po Twoich postach ;-) ), jednak to ja dołączyłem do tego serwisu kilka lat temu, gdy Ef już tam był. Więc ruchy kadrowe nie leżą w mojej gestii ;-)
Co do poprawności językowej i stylistycznej, nie mnie oceniać, nie jestem filologiem :-) Dla mnie liczy się przyjemność z czytania danej recenzji, a to już zostawiam każdemu pod rozwagę ;-) Bo to już jak kwestia a'la wyższość Behemoth nad Vader lub na odwrót :)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Pewnie masz rację, nie przyswajałem jeszcze logiki dla zaawansowanych i stąd moja niewiedza. Albo chodziło tylko o "wątek" sam w sobie, bez "logiczny" - wtedy gitara by grała. :-)nicram pisze:Ciąg logicznie powiązanych ze sobą zdań.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Perversor
- zaczyna szaleć
tak odbiegając od tematu, to ja nie wiem skąd te zachwyty nad nową płytą Vader :) przecież to jest tak sterylne ze szok, jakbym chciał posłuchać sobie death metalu to mam i u nas w kraju i zagranicą setki lepszych płyt, ok jak na samą ekipę pułkownika to album dobry, może nawet lepszy od poprzednich (choć zrobienie na nowo numeru Decapitated Saints woła o zbiorowy lincz hehe) ale to tak jakbym miał do wyboru młodą cipę a dmuchaną lale, sztuczności nie da się przedłożyć ponad coś naturalnego...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Masz rację, my bad.Lykantrop pisze:Albo chodziło tylko o "wątek" sam w sobie, bez "logiczny" - wtedy gitara by grała :-)nicram pisze:Ciąg logicznie powiązanych ze sobą zdań.
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj znowu wygrzebalem te plyte i jest tak samo kiepska jak byla w dniu premiery kiedy pelen nadziei przynioslem ja z Media Markt. Numery 2-4 są dobre, ale nastepnych w ogole nie mam ochoty sluchac. A brzmienie? Mialo, jak to powiedzial Wieslawski, kopac, a tutaj gitary brzmia tragicznie, jakby byly skompresowane.Perversor pisze:tak odbiegając od tematu, to ja nie wiem skąd te zachwyty nad nową płytą Vader :) przecież to jest tak sterylne ze szok, jakbym chciał posłuchać sobie death metalu to mam i u nas w kraju i zagranicą setki lepszych płyt, ok jak na samą ekipę pułkownika to album dobry, może nawet lepszy od poprzednich (choć zrobienie na nowo numeru Decapitated Saints woła o zbiorowy lincz hehe) ale to tak jakbym miał do wyboru młodą cipę a dmuchaną lale, sztuczności nie da się przedłożyć ponad coś naturalnego...
I AM MORBID
-
Witam. Skoro już wywołano mnie do tablicy, to odpowiem jako autor tej zajebiście słabej recenzji. Dużym chłopcem jestem, krytykę przyjmuję wszelaką: klepaną anonimowo, imiennie, przy wódce, obok wódki, a jeśli do tego jest jeszcze merytoryczna, to na tę krótką chwilę zamieniam się w gówniarza i skaczę z radości.nicram pisze:Zajebiście słaba recka. Nic o muzyce, a wiele o wyimaginowanej walce fanów Behemoth-Vader. i jeszcze to: "I to w zasadzie tyle. Bitwa A.D. 2011: Wiwczarek – Darski 1:0. Fani Vadera mogą triumfować, fani Behemotha dalej niech oddają głosy na nową gwiazdę polskiej sceny metalowej, protegowanego Nergala: Filipa Sałapę. W końcu Voice of Poland to nie w kij dmuchał."
Kurwa jakby Adaś wydał jakąś płytę w tym roku to można byłoby mówić o jakiejś bitwie, która pewnie zakończyłaby się zamieceniem Vader pod dywan. Widzę, że "nasz kochany Nergal" jest solą w oku nie tylko katolików. :-)
Teraz miała nastąpić ta poważniejsza część wypowiedzi, ale w zasadzie odpowiedział za mnie częściowo Oracle, a częściowo jakiś gość w komentarzu pod samą recenzją na kejosie. I jeśli będziesz chciał to sobie sprawdzisz, jeśli masz to w dupie to nie i dalej to Ty będziesz zajebisty, a ja beznadziejny. ;]
Natomiast ze dwa słowa wyjaśnienia i pytanie. Nie jestem panem Vader commando, ani swoistego rodzaju metalowym Demostenesem. Tak naprawdę ostatnie stwierdzenie dotyczyło bardziej powiązania Behemoth i The Sixpoudner, wypieprzenia laski, która potrafi śpiewać i wygląda (kolejność dowolna) na rzecz wspomnianego Sałapy, który nie potrafi śpiewać i nie wygląda. (rozwinąłbym jeszcze bardziej myśl, ale komu by się chciało czytać).
A pytanie takie mam, dlaczego beztalencie? ;] Przy okazji w tajemnicy Ci powiem, że nie może mnie wyrzucić, bo całkiem przypadkowo to ja mam dane do konta itd. ;]
- nicram
Dzień dobry. No to zajebiście.Efowski pisze:Witam. Skoro już wywołano mnie do tablicy, to odpowiem jako autor tej zajebiście słabej recenzji. Dużym chłopcem jestem, krytykę przyjmuję wszelaką: klepaną anonimowo, imiennie, przy wódce, obok wódki, a jeśli do tego jest jeszcze merytoryczna, to na tę krótką chwilę zamieniam się w gówniarza i skaczę z radości.
LOL. Nie rozumiem tylko co robi BEHEMOTH i udział Nergala w programie TV w recenzji płyty VADER? Czy naprawdę nie rozumiesz absurdu tej sytuacji? Tak jak wcześniej napisałem, gówno mnie interesuje Twój pogląd na tę sprawę, czy Nergal jest solą w oku Twoim czy kogokolwiek innego. Ja CHCIAŁEM przeczytać o płycie VADER, a nie o Twoich wyimaginowanych wojnach między nimi i ich fanami. Co więcej widziałem PETERA jak słał najlepsze życzenia powrotu do zdrowia - Nergalowi. Zaskoczony? Przecież w Twojej głowie jest wojna, a oba obozy wraz z fanami, nawzajem się zwalczają. Nie? A może żyjesz w alternatywnej rzeczywistości? :-)Efowski pisze:Teraz miała nastąpić ta poważniejsza część wypowiedzi, ale w zasadzie odpowiedział za mnie częściowo Oracle, a częściowo jakiś gość w komentarzu pod samą recenzją na kejosie.
Nigdzie nie napisałem, że jestem zajebisty. Trzymaj się faktów.Efowski pisze:I jeśli będziesz chciał to sobie sprawdzisz, jeśli masz to w dupie to nie i dalej to Ty będziesz zajebisty, a ja beznadziejny ;]
Co do pierwszego mam poważne wątpliwości, co do drugiego żadnych - ani nie jesteś wielkim mówcą, ani jak sądzę przeciwnikiem Aleksandra. :-)Efowski pisze:Natomiast ze dwa słowa wyjaśnienia i pytanie. Nie jestem panem Vader commando, ani swoistego rodzaju metalowym Demostenesem.
Efowski pisze:Tak naprawdę ostatnie stwierdzenie dotyczyło bardziej powiązania Behemoth i The Sixpoudner, wypieprzenia laski, która potrafi śpiewać i wygląda (kolejność dowolna) na rzecz wspomnianego Sałapy, który nie potrafi śpiewać i nie wygląda. (rozwinąłbym jeszcze bardziej myśl, ale komu by się chciało czytać).
Twoim problemem (jak większości ludzi w tym kraju) jest to, że zamiast żyć własnym życiem, żyjesz życiem innych, w Twoim przypadku Nergala. Powtórzę raz jeszcze, mam w dupie kogo chłopak promuje, kogo wyrzuca, jego ogródek i nic mi do tego. Mam kupę własnych problemów na głowie.
Mam nadzieję, że potrafisz wyłuskać z moich przydługich wywodów, dlaczego nie podobają mi się Twoje recenzje?Efowski pisze:A pytanie takie mam, dlaczego beztalencie? ;]
W tajemnicy przy wszystkich? :-) I to jest najbardziej przykre w całej sytuacji, no ale w tym kraju tak już jest, wiele osób jest nie na swoim miejscu... :-)Efowski pisze:Przy okazji w tajemnicy Ci powiem, że nie może mnie wyrzucić, bo całkiem przypadkowo to ja mam dane do konta itd;]
-
Odpowiem hurtem bez cytowania. Tobie się naprawdę wydaje, że ja jestem zapatrzony w jeden, albo w drugi zespół, albo że solą w oku jest mi to co robi Nergal i spółka? Nie mam 15 lat. To po pierwsze. Po drugie, czytajmy ze zrozumieniem. Już chyba początek wskazuje na to, że sam fakt jeden zespół vs drugi jest pokazany w krzywym zwierciadle. Naprawdę to tak trudno zrozumieć? Śmieszyły mnie i śmieszą (bo wciąż powstają) elaboraty na temat tego, który jest lepszy, a który nie. Jebie mnie to z góry na dół co robi Nergal i komu, tudzież Wiwczarek. Gdybyś jak twierdzisz czytał moje wcześniejsze wypociny, to byś wiedział, że często gęsto obśmiewam pewnego rodzaju metalowe zjawiska.
Ale i tak Cie zacytuje "Przecież w Twojej głowie jest wojna, a oba obozy wraz z fanami, nawzajem się zwalczają." Gratuluję zdolności analitycznych, a także wysoce rozwiniętych zdolności czytania w cudzych umysłach. Naprawdę gdzieś tak napisałem? Naprawdę sądzisz, że uważam iż przykładowo bojówki V i B napierdalają się za szkołą na ustawkach?
"Twoim problemem (jak większości ludzi w tym kraju) jest to, że zamiast żyć własnym życiem, żyjesz życiem innych, w Twoim przypadku Nergala. " Dziękuje panie psychologu, płacę tyle co zwykle? Wykoncypowałeś to po ? Psychologów - amatorów mi nie potrzeba. Po co się tak napinać;]
Nie potrafię wyłuskać z Twoich przydługich wywodów dlaczego nie podobają Ci sie moje recenzje - Twoje prawo - bo cały czas skupiasz się na czymś co w ogóle mnie nie dotyczy. Chłopie piszesz tak, jakbyś znał mnie ten 30 lat z okrasą i bylibyśmy wódę dzień zwierzając sie przy tym ze swoich problemów.
Mówisz, że nie ma tam nic o muzyce Vader? Zakład o flaszkę?
Ale i tak Cie zacytuje "Przecież w Twojej głowie jest wojna, a oba obozy wraz z fanami, nawzajem się zwalczają." Gratuluję zdolności analitycznych, a także wysoce rozwiniętych zdolności czytania w cudzych umysłach. Naprawdę gdzieś tak napisałem? Naprawdę sądzisz, że uważam iż przykładowo bojówki V i B napierdalają się za szkołą na ustawkach?
"Twoim problemem (jak większości ludzi w tym kraju) jest to, że zamiast żyć własnym życiem, żyjesz życiem innych, w Twoim przypadku Nergala. " Dziękuje panie psychologu, płacę tyle co zwykle? Wykoncypowałeś to po ? Psychologów - amatorów mi nie potrzeba. Po co się tak napinać;]
Nie potrafię wyłuskać z Twoich przydługich wywodów dlaczego nie podobają Ci sie moje recenzje - Twoje prawo - bo cały czas skupiasz się na czymś co w ogóle mnie nie dotyczy. Chłopie piszesz tak, jakbyś znał mnie ten 30 lat z okrasą i bylibyśmy wódę dzień zwierzając sie przy tym ze swoich problemów.
Mówisz, że nie ma tam nic o muzyce Vader? Zakład o flaszkę?
-
- rasowy masterfulowicz
Czy aby na pewno? :)Efowski pisze:Jebie mnie to z góry na dół co robi Nergal i komu,
Efowski pisze: Tak naprawdę ostatnie stwierdzenie dotyczyło bardziej powiązania Behemoth i The Sixpoudner, wypieprzenia laski, która potrafi śpiewać i wygląda (kolejność dowolna) na rzecz wspomnianego Sałapy, który nie potrafi śpiewać i nie wygląda. (rozwinąłbym jeszcze bardziej myśl, ale komu by się chciało czytać).
I AM MORBID
- nicram
Dyskusja z Tobą jest o tyle trudna, że zaprzeczasz sobie właściwie w każdym zdaniu, zatem muszę analizować każdą Twoją odpowiedź od początku. Patrz co Ci MORT napisał!^
Obśmiewasz Behemoth, ale nie obśmiewasz, a wręcz bronisz Vader.Efowski pisze:Odpowiem hurtem bez cytowania. Tobie się naprawdę wydaje, że ja jestem zapatrzony w jeden, albo w drugi zespół, albo że solą w oku jest mi to co robi Nergal i spółka? Nie mam 15 lat. To po pierwsze. Po drugie, czytajmy ze zrozumieniem. Już chyba początek wskazuje na to, że sam fakt jeden zespół vs drugi jest pokazany w krzywym zwierciadle. Naprawdę to tak trudno zrozumieć? Śmieszyły mnie i śmieszą (bo wciąż powstają) elaboraty na temat tego, który jest lepszy, a który nie. Jebie mnie to z góry na dół co robi Nergal i komu, tudzież Wiwczarek. Gdybyś jak twierdzisz czytał moje wcześniejsze wypociny, to byś wiedział, że często gęsto obśmiewam pewnego rodzaju metalowe zjawiska.
To chyba Ty napisałeś: "Z tym, że tę wojenkę nie ja wymyśliłem i nie ja rozhulałem swojego czasu fora internetowe i zadymione knajpy do czerwoności. Wystarczy spojrzeć parę lat wstecz, co się działo, że wspomnę płyty obu zespołów sprzed dwóch lat." Wnioskuję z tego, że ta WOJNA nadal trwa! Ja co prawda jej, nie zauważyłem, ale jak wspomniałem wcześniej, żyję w RZECZYWISTYM ŚWIECIE, a nie wirtualnym.Efowski pisze:Ale i tak Cie zacytuje "Przecież w Twojej głowie jest wojna, a oba obozy wraz z fanami, nawzajem się zwalczają." Gratuluję zdolności analitycznych, a także wysoce rozwiniętych zdolności czytania w cudzych umysłach. Naprawdę gdzieś tak napisałem? Naprawdę sądzisz, że uważam iż przykładowo bojówki V i B napierdalają się za szkołą na ustawkach?
Cóż, przypomnę tylko: "Bitwa A.D. 2011: Wiwczarek – Darski 1:0. Fani Vadera mogą triumfować, fani Behemotha dalej niech oddają głosy na nową gwiazdę polskiej sceny metalowej, protegowanego Nergala: Filipa Sałapę. W końcu Voice of Poland to nie w kij dmuchał." albo i to: "Oceniam, nie płyty, ale zespoły jako muzyczne twory, czego dałem wyraz w końcówce tekstu i we wstępie. Oceniam całość. I znowu chwilę temu ludzie żyli tym, ze Peter to generał i nikomu nie pozwala nic w zespole robić, że Nowy odszedł, a dlaczego odszedł itd. Zeszło to do poziomu Pudelka. Tak samo jest teraz z Behemothem, tylko w większym natężeniu. Rozumiem sens zarabiania kasy i robienia szumu, ale nie muszę tego pochwalać. Stąd też moja adnotacja A.D. 2011".Efowski pisze:"Twoim problemem (jak większości ludzi w tym kraju) jest to, że zamiast żyć własnym życiem, żyjesz życiem innych, w Twoim przypadku Nergala. " Dziękuje panie psychologu, płacę tyle co zwykle? Wykoncypowałeś to po ? Psychologów - amatorów mi nie potrzeba. Po co się tak napinać;]
Nie podoba mi się Twój styl, urywasz wątki, oraz wplatasz w tekst recenzji jakieś nie związany z nią shit.Efowski pisze:Nie potrafię wyłuskać z Twoich przydługich wywodów dlaczego nie podobają Ci sie moje recenzje - Twoje prawo - bo cały czas skupiasz się na czymś co w ogóle mnie nie dotyczy.
Stary, sorry ale nie...:-)Efowski pisze:Chłopie piszesz tak, jakbyś znał mnie ten 30 lat z okrasą i bylibyśmy wódę dzień zwierzając się przy tym ze swoich problemów.
-
Ależ oczywiście bo nie chodzi o Nergala, tylko protegowanego;] Rozwijam myśl. Z zespołem (the sixpounder) tym kejos ma poprztykane, od pewnego czasu, stąd też moja wielka nienawiść, he he. Nergal go pchnął dalej i jego sprawa. Trasę będą pewnie grać, to fajnie nieco hałasu zrobić wokół. Wyraziłem swoje zdanie na ten temat i przeszedłem do porządku dziennego, przecież nie będę rozpaczał, słał gorące meile do TVP2 w stylu "przywróćcie laskę, bo taka fajna", zresztą to jest jakby najmniejszy aspekt całej sprawy. Behemotha przestałem słuchać czynnie lata temu, z recenzenckiego obowiązku wiem co się dzieje w obozie B. na tyle na ile rzecz jasna mam czas. Sytuację, kiedy zaczął się pojawiać wszędzie, włącznie z kwartalnikiem "Rolnik Garwoliński" traktuję raczej jako pewne zjawisko socjologiczne, a nie chęć krucjaty przeciwko Nergalowi. Nie jestem Terlikowski rzucający Newsweekiem z Adasiem na okładce.;]
-
Stwierdzam, że Vader wrócił na właściwie tory. To nie jest obrona, tylko stwierdzenie faktu. Chłopie, kurwa, gdzie napisałem, że wielbię jeden, nienawidzę drugiego? ;]nicram pisze:Obśmiewasz Behemoth, ale nie obśmiewasz, a wręcz bronisz Vader.Efowski pisze:Odpowiem hurtem bez cytowania. Tobie się naprawdę wydaje, że ja jestem zapatrzony w jeden, albo w drugi zespół, albo że solą w oku jest mi to co robi Nergal i spółka? Nie mam 15 lat. To po pierwsze. Po drugie, czytajmy ze zrozumieniem. Już chyba początek wskazuje na to, że sam fakt jeden zespół vs drugi jest pokazany w krzywym zwierciadle. Naprawdę to tak trudno zrozumieć? Śmieszyły mnie i śmieszą (bo wciąż powstają) elaboraty na temat tego, który jest lepszy, a który nie. Jebie mnie to z góry na dół co robi Nergal i komu, tudzież Wiwczarek. Gdybyś jak twierdzisz czytał moje wcześniejsze wypociny, to byś wiedział, że często gęsto obśmiewam pewnego rodzaju metalowe zjawiska.
nicram pisze:To chyba Ty napisałeś: "Z tym, że tę wojenkę nie ja wymyśliłem i nie ja rozhulałem swojego czasu fora internetowe i zadymione knajpy do czerwoności. Wystarczy spojrzeć parę lat wstecz, co się działo, że wspomnę płyty obu zespołów sprzed dwóch lat." Wnioskuję z tego, że ta WOJNA nadal trwa! Ja co prawda jej, nie zauważyłem, ale jak wspomniałem wcześniej, żyję w RZECZYWISTYM ŚWIECIE, a nie wirtualnym.Efowski pisze:Ale i tak Cie zacytuje "Przecież w Twojej głowie jest wojna, a oba obozy wraz z fanami, nawzajem się zwalczają." Gratuluję zdolności analitycznych, a także wysoce rozwiniętych zdolności czytania w cudzych umysłach. Naprawdę gdzieś tak napisałem? Naprawdę sądzisz, że uważam iż przykładowo bojówki V i B napierdalają się za szkołą na ustawkach?
"Swojego czasu", " wspomnę płyty obu zespołów sprzed dwóch lat" - to jest czas teraźniejszy? I cały czas powtarzam: "szydera".
nicram pisze:Cóż, przypomnę tylko: "Bitwa A.D. 2011: Wiwczarek – Darski 1:0. Fani Vadera mogą triumfować, fani Behemotha dalej niech oddają głosy na nową gwiazdę polskiej sceny metalowej, protegowanego Nergala: Filipa Sałapę. W końcu Voice of Poland to nie w kij dmuchał." albo i to: "Oceniam, nie płyty, ale zespoły jako muzyczne twory, czego dałem wyraz w końcówce tekstu i we wstępie. Oceniam całość. I znowu chwilę temu ludzie żyli tym, ze Peter to generał i nikomu nie pozwala nic w zespole robić, że Nowy odszedł, a dlaczego odszedł itd. Zeszło to do poziomu Pudelka. Tak samo jest teraz z Behemothem, tylko w większym natężeniu. Rozumiem sens zarabiania kasy i robienia szumu, ale nie muszę tego pochwalać. Stąd też moja adnotacja A.D. 2011".Efowski pisze:"Twoim problemem (jak większości ludzi w tym kraju) jest to, że zamiast żyć własnym życiem, żyjesz życiem innych, w Twoim przypadku Nergala. " Dziękuje panie psychologu, płacę tyle co zwykle? Wykoncypowałeś to po ? Psychologów - amatorów mi nie potrzeba. Po co się tak napinać;]
Oceniłem. Zrobiłem to na przykładzie pewnego schematu Vader vs Behemoth, bo oba zespoły pod tym kątem dało się i uważam da się porównać (zresztą parę płaszczyzn by się jeszcze znalazło). Co nie zmienia faktu, że dalej jest to recenzja Vadera i jest tam dokładnie napisane, co myślę o tej płycie. W przypadku niektórych zespołów nie widzę po prostu pisania długich tekstów, bo powstało ich - co też zaznaczyłem już cale mnóstwo, a do tego są to zespoły na tyle znane, że jeśli nie zrobiły jakiejś drastycznej zmiany w muzyce, to nie widzę takiej potrzeby.
Ba, powiem więcej, ostatnia płyta Behemotha dostała u mnie pozytywną ocenę 8 na dychę jak pamiętam. Wrzucasz mnie w jakaś taką szufladkę, gówniarz, który się nie zna na muzyce, a do tego jest idiotą, bo nie potrafi zrozumieć, że Behemoth zaczął pieniądze zarabiać. Błąd.
Ale przynajmniej z tym ostatnim jestem w stanie się zgodzić, chociaż robię to nie tak znowu często.nicram pisze:Nie podoba mi się Twój styl, urywasz wątki, oraz wplatasz w tekst recenzji jakieś nie związany z nią shit.Efowski pisze:Nie potrafię wyłuskać z Twoich przydługich wywodów dlaczego nie podobają Ci sie moje recenzje - Twoje prawo - bo cały czas skupiasz się na czymś co w ogóle mnie nie dotyczy.
- Oracle
Jakżeście sobie już pogadali to ja wrzucę sobie kilka linków i zmykam, nic nikomu nie robiąc, hehe:
- recenzja Nocturnal Vomit / Empheris "Summoning The Fallen Ones" http://chaosvault.com/recenzje/nocturna ... llen-ones/
- newsy:
* The True Werwolf http://chaosvault.com/newsy/epka-the-tr ... na-dniach/
* Starless Night http://chaosvault.com/newsy/starless-ni ... nowa-epka/
* Rotengeist http://chaosvault.com/newsy/wiesci-od-rotengeist/
- recenzja Nocturnal Vomit / Empheris "Summoning The Fallen Ones" http://chaosvault.com/recenzje/nocturna ... llen-ones/
- newsy:
* The True Werwolf http://chaosvault.com/newsy/epka-the-tr ... na-dniach/
* Starless Night http://chaosvault.com/newsy/starless-ni ... nowa-epka/
* Rotengeist http://chaosvault.com/newsy/wiesci-od-rotengeist/
- Oracle
Kurwa, teraz pewnie po scenie Katon w Warszawie hula. Dla wszystkich tych, którzy solidaryzują się ze mną w bólu, że tego nie widzą:
- relacja z koncertu z Zamościa: Kat & Roman Kostrzewski, Shame Yourself i Excidium: http://chaosvault.com/relacje/kat-zamosc-20-10-2011/
- newsy
* oświadczenie w sprawie gigu DHG/Gehenna http://chaosvault.com/newsy/oswiadczeni ... g-gehenna/
* Altar Of Sin http://chaosvault.com/newsy/altar-of-si ... -wytworni/
* Warmarch http://chaosvault.com/newsy/kompilacja- ... a-tydzien/
* Rage http://chaosvault.com/newsy/rage-w-studio/
- relacja z koncertu z Zamościa: Kat & Roman Kostrzewski, Shame Yourself i Excidium: http://chaosvault.com/relacje/kat-zamosc-20-10-2011/
- newsy
* oświadczenie w sprawie gigu DHG/Gehenna http://chaosvault.com/newsy/oswiadczeni ... g-gehenna/
* Altar Of Sin http://chaosvault.com/newsy/altar-of-si ... -wytworni/
* Warmarch http://chaosvault.com/newsy/kompilacja- ... a-tydzien/
* Rage http://chaosvault.com/newsy/rage-w-studio/
- Oracle
Kolejna porcja linków na sobotę:
- recenzja Iron Eveq Project "A Silent Flap Of Wings" http://chaosvault.com/recenzje/iron-eve ... -of-wings/
- wywiad z Bitter End: http://chaosvault.com/wywiady/bitter-en ... och-dekad/
- news od Ebola: http://chaosvault.com/newsy/ebola-kupa-newsow/
- newsy koncertowe
* Non Opus Dei, Mordhell, Anthem i Moloch Letalis w Poznaniu http://chaosvault.com/terminy-koncertow ... -poznaniu/
* Misantrophy Party II http://chaosvault.com/terminy-koncertow ... w-toruniu/
- recenzja Iron Eveq Project "A Silent Flap Of Wings" http://chaosvault.com/recenzje/iron-eve ... -of-wings/
- wywiad z Bitter End: http://chaosvault.com/wywiady/bitter-en ... och-dekad/
- news od Ebola: http://chaosvault.com/newsy/ebola-kupa-newsow/
- newsy koncertowe
* Non Opus Dei, Mordhell, Anthem i Moloch Letalis w Poznaniu http://chaosvault.com/terminy-koncertow ... -poznaniu/
* Misantrophy Party II http://chaosvault.com/terminy-koncertow ... w-toruniu/
- Oracle
Buuu, a dziś Hirax w Katowicach... Jako, że nie pojechałem i tam, wstawiam poniższe linki, hehe:
- recenzja Obisidian Kingdom "3:11" http://chaosvault.com/recenzje/obsidian-kingdom-311/
- newsy
* Der Sturmer http://chaosvault.com/newsy/nowa-tasma-der-sturmer/
* Necroven http://chaosvault.com/newsy/wiesci-od-necroven/
* Eclectika http://chaosvault.com/newsy/nowiny-od-eclectika/
- recenzja Obisidian Kingdom "3:11" http://chaosvault.com/recenzje/obsidian-kingdom-311/
- newsy
* Der Sturmer http://chaosvault.com/newsy/nowa-tasma-der-sturmer/
* Necroven http://chaosvault.com/newsy/wiesci-od-necroven/
* Eclectika http://chaosvault.com/newsy/nowiny-od-eclectika/
- Oracle
Pieprzyć poniedziałki:
- recenzja Iron Lamb "The Original Sin" http://chaosvault.com/recenzje/iron-lam ... ginal-sin/
- newsy:
* Trollfest http://chaosvault.com/newsy/trollfest-w-studio/
* Drowning The Light http://chaosvault.com/newsy/kolejny-alb ... the-light/
- recenzja Iron Lamb "The Original Sin" http://chaosvault.com/recenzje/iron-lam ... ginal-sin/
- newsy:
* Trollfest http://chaosvault.com/newsy/trollfest-w-studio/
* Drowning The Light http://chaosvault.com/newsy/kolejny-alb ... the-light/
- nicram
zdecydowanie!:-)Oracle pisze:Pieprzyć poniedziałki:
- Oracle
He he, choć jedna bratnia dusza w tej kwestii. :)
- Semigod
- rozkręca się
Sorry, że się wpierdalam, ale to akurat byłoby zajebiste. Wyobraźcie sobie tych brutalnych nastolatków w zielonych plecakach, którzy z pełnymi agresji, grozy i mroku minami ustawiają się na boisku. A potem nakurwiają w papier, nożyce, kamień albo w chińczyka...Efowski pisze:Naprawdę sądzisz, że uważam iż przykładowo bojówki V i B napierdalają się za szkołą na ustawkach?