Chaos Vault Webzine - co dziś na tapecie...

Chcesz zaprezentowac zespół, strone... to właśnie tutaj

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oracle
weteran forumowych bitew

Re: Chaos Vault Webzine - co dziś na tapecie...

02-11-2011, 21:29

Hmm, to może tak:
Cokolwiek napisałby Ef, myślę, że podpisałby się na tym Forum również jako Ef, a nie Wódka i Piwo. O ile wiem, to nie jest w ogóle zarejestrowany na Masterful, a raczej na pewno nie jest on użytkownikiem Wódka i Piwo, co wnoszę po przeglądnięciu postów tegoż. Ef nie słucha raczej płyt, które WiP wstawił do postów. Tyle kwestią podejrzeń Vitrola i pośrednio Nicrama.
Nicram, dzięki, że podoba Ci się poziom Chaos Vault (tak przynajmniej wnoszę po Twoich postach ;-) ), jednak to ja dołączyłem do tego serwisu kilka lat temu, gdy Ef już tam był. Więc ruchy kadrowe nie leżą w mojej gestii ;-)
Co do poprawności językowej i stylistycznej, nie mnie oceniać, nie jestem filologiem :-) Dla mnie liczy się przyjemność z czytania danej recenzji, a to już zostawiam każdemu pod rozwagę ;-) Bo to już jak kwestia a'la wyższość Behemoth nad Vader lub na odwrót :)
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

02-11-2011, 21:30

nicram pisze:Ciąg logicznie powiązanych ze sobą zdań.
Pewnie masz rację, nie przyswajałem jeszcze logiki dla zaawansowanych i stąd moja niewiedza. Albo chodziło tylko o "wątek" sam w sobie, bez "logiczny" - wtedy gitara by grała. :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Perversor
zaczyna szaleć

02-11-2011, 21:40

tak odbiegając od tematu, to ja nie wiem skąd te zachwyty nad nową płytą Vader :) przecież to jest tak sterylne ze szok, jakbym chciał posłuchać sobie death metalu to mam i u nas w kraju i zagranicą setki lepszych płyt, ok jak na samą ekipę pułkownika to album dobry, może nawet lepszy od poprzednich (choć zrobienie na nowo numeru Decapitated Saints woła o zbiorowy lincz hehe) ale to tak jakbym miał do wyboru młodą cipę a dmuchaną lale, sztuczności nie da się przedłożyć ponad coś naturalnego...
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-11-2011, 21:49

Lykantrop pisze:
nicram pisze:Ciąg logicznie powiązanych ze sobą zdań.
Albo chodziło tylko o "wątek" sam w sobie, bez "logiczny" - wtedy gitara by grała :-)
Masz rację, my bad.
all the monsters will break your heart
Mort
rasowy masterfulowicz

02-11-2011, 21:59

Perversor pisze:tak odbiegając od tematu, to ja nie wiem skąd te zachwyty nad nową płytą Vader :) przecież to jest tak sterylne ze szok, jakbym chciał posłuchać sobie death metalu to mam i u nas w kraju i zagranicą setki lepszych płyt, ok jak na samą ekipę pułkownika to album dobry, może nawet lepszy od poprzednich (choć zrobienie na nowo numeru Decapitated Saints woła o zbiorowy lincz hehe) ale to tak jakbym miał do wyboru młodą cipę a dmuchaną lale, sztuczności nie da się przedłożyć ponad coś naturalnego...
Wczoraj znowu wygrzebalem te plyte i jest tak samo kiepska jak byla w dniu premiery kiedy pelen nadziei przynioslem ja z Media Markt. Numery 2-4 są dobre, ale nastepnych w ogole nie mam ochoty sluchac. A brzmienie? Mialo, jak to powiedzial Wieslawski, kopac, a tutaj gitary brzmia tragicznie, jakby byly skompresowane.
I AM MORBID
Efowski
weteran forumowych bitew

03-11-2011, 14:11

nicram pisze:Zajebiście słaba recka. Nic o muzyce, a wiele o wyimaginowanej walce fanów Behemoth-Vader. i jeszcze to: "I to w zasadzie tyle. Bitwa A.D. 2011: Wiwczarek – Darski 1:0. Fani Vadera mogą triumfować, fani Behemotha dalej niech oddają głosy na nową gwiazdę polskiej sceny metalowej, protegowanego Nergala: Filipa Sałapę. W końcu Voice of Poland to nie w kij dmuchał."

Kurwa jakby Adaś wydał jakąś płytę w tym roku to można byłoby mówić o jakiejś bitwie, która pewnie zakończyłaby się zamieceniem Vader pod dywan. Widzę, że "nasz kochany Nergal" jest solą w oku nie tylko katolików. :-)
Witam. Skoro już wywołano mnie do tablicy, to odpowiem jako autor tej zajebiście słabej recenzji. Dużym chłopcem jestem, krytykę przyjmuję wszelaką: klepaną anonimowo, imiennie, przy wódce, obok wódki, a jeśli do tego jest jeszcze merytoryczna, to na tę krótką chwilę zamieniam się w gówniarza i skaczę z radości.

Teraz miała nastąpić ta poważniejsza część wypowiedzi, ale w zasadzie odpowiedział za mnie częściowo Oracle, a częściowo jakiś gość w komentarzu pod samą recenzją na kejosie. I jeśli będziesz chciał to sobie sprawdzisz, jeśli masz to w dupie to nie i dalej to Ty będziesz zajebisty, a ja beznadziejny. ;]

Natomiast ze dwa słowa wyjaśnienia i pytanie. Nie jestem panem Vader commando, ani swoistego rodzaju metalowym Demostenesem. Tak naprawdę ostatnie stwierdzenie dotyczyło bardziej powiązania Behemoth i The Sixpoudner, wypieprzenia laski, która potrafi śpiewać i wygląda (kolejność dowolna) na rzecz wspomnianego Sałapy, który nie potrafi śpiewać i nie wygląda. (rozwinąłbym jeszcze bardziej myśl, ale komu by się chciało czytać).

A pytanie takie mam, dlaczego beztalencie? ;] Przy okazji w tajemnicy Ci powiem, że nie może mnie wyrzucić, bo całkiem przypadkowo to ja mam dane do konta itd. ;]
Awatar użytkownika
nicram

03-11-2011, 16:30

Efowski pisze:Witam. Skoro już wywołano mnie do tablicy, to odpowiem jako autor tej zajebiście słabej recenzji. Dużym chłopcem jestem, krytykę przyjmuję wszelaką: klepaną anonimowo, imiennie, przy wódce, obok wódki, a jeśli do tego jest jeszcze merytoryczna, to na tę krótką chwilę zamieniam się w gówniarza i skaczę z radości.
Dzień dobry. No to zajebiście.
Efowski pisze:Teraz miała nastąpić ta poważniejsza część wypowiedzi, ale w zasadzie odpowiedział za mnie częściowo Oracle, a częściowo jakiś gość w komentarzu pod samą recenzją na kejosie.
LOL. Nie rozumiem tylko co robi BEHEMOTH i udział Nergala w programie TV w recenzji płyty VADER? Czy naprawdę nie rozumiesz absurdu tej sytuacji? Tak jak wcześniej napisałem, gówno mnie interesuje Twój pogląd na tę sprawę, czy Nergal jest solą w oku Twoim czy kogokolwiek innego. Ja CHCIAŁEM przeczytać o płycie VADER, a nie o Twoich wyimaginowanych wojnach między nimi i ich fanami. Co więcej widziałem PETERA jak słał najlepsze życzenia powrotu do zdrowia - Nergalowi. Zaskoczony? Przecież w Twojej głowie jest wojna, a oba obozy wraz z fanami, nawzajem się zwalczają. Nie? A może żyjesz w alternatywnej rzeczywistości? :-)
Efowski pisze:I jeśli będziesz chciał to sobie sprawdzisz, jeśli masz to w dupie to nie i dalej to Ty będziesz zajebisty, a ja beznadziejny ;]
Nigdzie nie napisałem, że jestem zajebisty. Trzymaj się faktów.
Efowski pisze:Natomiast ze dwa słowa wyjaśnienia i pytanie. Nie jestem panem Vader commando, ani swoistego rodzaju metalowym Demostenesem.
Co do pierwszego mam poważne wątpliwości, co do drugiego żadnych - ani nie jesteś wielkim mówcą, ani jak sądzę przeciwnikiem Aleksandra. :-)
Efowski pisze:Tak naprawdę ostatnie stwierdzenie dotyczyło bardziej powiązania Behemoth i The Sixpoudner, wypieprzenia laski, która potrafi śpiewać i wygląda (kolejność dowolna) na rzecz wspomnianego Sałapy, który nie potrafi śpiewać i nie wygląda. (rozwinąłbym jeszcze bardziej myśl, ale komu by się chciało czytać).

Twoim problemem (jak większości ludzi w tym kraju) jest to, że zamiast żyć własnym życiem, żyjesz życiem innych, w Twoim przypadku Nergala. Powtórzę raz jeszcze, mam w dupie kogo chłopak promuje, kogo wyrzuca, jego ogródek i nic mi do tego. Mam kupę własnych problemów na głowie.
Efowski pisze:A pytanie takie mam, dlaczego beztalencie? ;]
Mam nadzieję, że potrafisz wyłuskać z moich przydługich wywodów, dlaczego nie podobają mi się Twoje recenzje?
Efowski pisze:Przy okazji w tajemnicy Ci powiem, że nie może mnie wyrzucić, bo całkiem przypadkowo to ja mam dane do konta itd;]
W tajemnicy przy wszystkich? :-) I to jest najbardziej przykre w całej sytuacji, no ale w tym kraju tak już jest, wiele osób jest nie na swoim miejscu... :-)
Efowski
weteran forumowych bitew

03-11-2011, 16:56

Odpowiem hurtem bez cytowania. Tobie się naprawdę wydaje, że ja jestem zapatrzony w jeden, albo w drugi zespół, albo że solą w oku jest mi to co robi Nergal i spółka? Nie mam 15 lat. To po pierwsze. Po drugie, czytajmy ze zrozumieniem. Już chyba początek wskazuje na to, że sam fakt jeden zespół vs drugi jest pokazany w krzywym zwierciadle. Naprawdę to tak trudno zrozumieć? Śmieszyły mnie i śmieszą (bo wciąż powstają) elaboraty na temat tego, który jest lepszy, a który nie. Jebie mnie to z góry na dół co robi Nergal i komu, tudzież Wiwczarek. Gdybyś jak twierdzisz czytał moje wcześniejsze wypociny, to byś wiedział, że często gęsto obśmiewam pewnego rodzaju metalowe zjawiska.

Ale i tak Cie zacytuje "Przecież w Twojej głowie jest wojna, a oba obozy wraz z fanami, nawzajem się zwalczają." Gratuluję zdolności analitycznych, a także wysoce rozwiniętych zdolności czytania w cudzych umysłach. Naprawdę gdzieś tak napisałem? Naprawdę sądzisz, że uważam iż przykładowo bojówki V i B napierdalają się za szkołą na ustawkach?

"Twoim problemem (jak większości ludzi w tym kraju) jest to, że zamiast żyć własnym życiem, żyjesz życiem innych, w Twoim przypadku Nergala. " Dziękuje panie psychologu, płacę tyle co zwykle? Wykoncypowałeś to po ? Psychologów - amatorów mi nie potrzeba. Po co się tak napinać;]

Nie potrafię wyłuskać z Twoich przydługich wywodów dlaczego nie podobają Ci sie moje recenzje - Twoje prawo - bo cały czas skupiasz się na czymś co w ogóle mnie nie dotyczy. Chłopie piszesz tak, jakbyś znał mnie ten 30 lat z okrasą i bylibyśmy wódę dzień zwierzając sie przy tym ze swoich problemów.

Mówisz, że nie ma tam nic o muzyce Vader? Zakład o flaszkę?
Mort
rasowy masterfulowicz

03-11-2011, 17:02

Efowski pisze:Jebie mnie to z góry na dół co robi Nergal i komu,
Czy aby na pewno? :)
Efowski pisze: Tak naprawdę ostatnie stwierdzenie dotyczyło bardziej powiązania Behemoth i The Sixpoudner, wypieprzenia laski, która potrafi śpiewać i wygląda (kolejność dowolna) na rzecz wspomnianego Sałapy, który nie potrafi śpiewać i nie wygląda. (rozwinąłbym jeszcze bardziej myśl, ale komu by się chciało czytać).
I AM MORBID
Awatar użytkownika
nicram

03-11-2011, 17:21

Dyskusja z Tobą jest o tyle trudna, że zaprzeczasz sobie właściwie w każdym zdaniu, zatem muszę analizować każdą Twoją odpowiedź od początku. Patrz co Ci MORT napisał!^
Efowski pisze:Odpowiem hurtem bez cytowania. Tobie się naprawdę wydaje, że ja jestem zapatrzony w jeden, albo w drugi zespół, albo że solą w oku jest mi to co robi Nergal i spółka? Nie mam 15 lat. To po pierwsze. Po drugie, czytajmy ze zrozumieniem. Już chyba początek wskazuje na to, że sam fakt jeden zespół vs drugi jest pokazany w krzywym zwierciadle. Naprawdę to tak trudno zrozumieć? Śmieszyły mnie i śmieszą (bo wciąż powstają) elaboraty na temat tego, który jest lepszy, a który nie. Jebie mnie to z góry na dół co robi Nergal i komu, tudzież Wiwczarek. Gdybyś jak twierdzisz czytał moje wcześniejsze wypociny, to byś wiedział, że często gęsto obśmiewam pewnego rodzaju metalowe zjawiska.
Obśmiewasz Behemoth, ale nie obśmiewasz, a wręcz bronisz Vader.
Efowski pisze:Ale i tak Cie zacytuje "Przecież w Twojej głowie jest wojna, a oba obozy wraz z fanami, nawzajem się zwalczają." Gratuluję zdolności analitycznych, a także wysoce rozwiniętych zdolności czytania w cudzych umysłach. Naprawdę gdzieś tak napisałem? Naprawdę sądzisz, że uważam iż przykładowo bojówki V i B napierdalają się za szkołą na ustawkach?
To chyba Ty napisałeś: "Z tym, że tę wojenkę nie ja wymyśliłem i nie ja rozhulałem swojego czasu fora internetowe i zadymione knajpy do czerwoności. Wystarczy spojrzeć parę lat wstecz, co się działo, że wspomnę płyty obu zespołów sprzed dwóch lat." Wnioskuję z tego, że ta WOJNA nadal trwa! Ja co prawda jej, nie zauważyłem, ale jak wspomniałem wcześniej, żyję w RZECZYWISTYM ŚWIECIE, a nie wirtualnym.
Efowski pisze:"Twoim problemem (jak większości ludzi w tym kraju) jest to, że zamiast żyć własnym życiem, żyjesz życiem innych, w Twoim przypadku Nergala. " Dziękuje panie psychologu, płacę tyle co zwykle? Wykoncypowałeś to po ? Psychologów - amatorów mi nie potrzeba. Po co się tak napinać;]
Cóż, przypomnę tylko: "Bitwa A.D. 2011: Wiwczarek – Darski 1:0. Fani Vadera mogą triumfować, fani Behemotha dalej niech oddają głosy na nową gwiazdę polskiej sceny metalowej, protegowanego Nergala: Filipa Sałapę. W końcu Voice of Poland to nie w kij dmuchał." albo i to: "Oceniam, nie płyty, ale zespoły jako muzyczne twory, czego dałem wyraz w końcówce tekstu i we wstępie. Oceniam całość. I znowu chwilę temu ludzie żyli tym, ze Peter to generał i nikomu nie pozwala nic w zespole robić, że Nowy odszedł, a dlaczego odszedł itd. Zeszło to do poziomu Pudelka. Tak samo jest teraz z Behemothem, tylko w większym natężeniu. Rozumiem sens zarabiania kasy i robienia szumu, ale nie muszę tego pochwalać. Stąd też moja adnotacja A.D. 2011".
Efowski pisze:Nie potrafię wyłuskać z Twoich przydługich wywodów dlaczego nie podobają Ci sie moje recenzje - Twoje prawo - bo cały czas skupiasz się na czymś co w ogóle mnie nie dotyczy.
Nie podoba mi się Twój styl, urywasz wątki, oraz wplatasz w tekst recenzji jakieś nie związany z nią shit.
Efowski pisze:Chłopie piszesz tak, jakbyś znał mnie ten 30 lat z okrasą i bylibyśmy wódę dzień zwierzając się przy tym ze swoich problemów.
Stary, sorry ale nie...:-)
Efowski
weteran forumowych bitew

03-11-2011, 17:24

Ależ oczywiście bo nie chodzi o Nergala, tylko protegowanego;] Rozwijam myśl. Z zespołem (the sixpounder) tym kejos ma poprztykane, od pewnego czasu, stąd też moja wielka nienawiść, he he. Nergal go pchnął dalej i jego sprawa. Trasę będą pewnie grać, to fajnie nieco hałasu zrobić wokół. Wyraziłem swoje zdanie na ten temat i przeszedłem do porządku dziennego, przecież nie będę rozpaczał, słał gorące meile do TVP2 w stylu "przywróćcie laskę, bo taka fajna", zresztą to jest jakby najmniejszy aspekt całej sprawy. Behemotha przestałem słuchać czynnie lata temu, z recenzenckiego obowiązku wiem co się dzieje w obozie B. na tyle na ile rzecz jasna mam czas. Sytuację, kiedy zaczął się pojawiać wszędzie, włącznie z kwartalnikiem "Rolnik Garwoliński" traktuję raczej jako pewne zjawisko socjologiczne, a nie chęć krucjaty przeciwko Nergalowi. Nie jestem Terlikowski rzucający Newsweekiem z Adasiem na okładce.;]
Efowski
weteran forumowych bitew

03-11-2011, 17:34

nicram pisze:
Efowski pisze:Odpowiem hurtem bez cytowania. Tobie się naprawdę wydaje, że ja jestem zapatrzony w jeden, albo w drugi zespół, albo że solą w oku jest mi to co robi Nergal i spółka? Nie mam 15 lat. To po pierwsze. Po drugie, czytajmy ze zrozumieniem. Już chyba początek wskazuje na to, że sam fakt jeden zespół vs drugi jest pokazany w krzywym zwierciadle. Naprawdę to tak trudno zrozumieć? Śmieszyły mnie i śmieszą (bo wciąż powstają) elaboraty na temat tego, który jest lepszy, a który nie. Jebie mnie to z góry na dół co robi Nergal i komu, tudzież Wiwczarek. Gdybyś jak twierdzisz czytał moje wcześniejsze wypociny, to byś wiedział, że często gęsto obśmiewam pewnego rodzaju metalowe zjawiska.
Obśmiewasz Behemoth, ale nie obśmiewasz, a wręcz bronisz Vader.
Stwierdzam, że Vader wrócił na właściwie tory. To nie jest obrona, tylko stwierdzenie faktu. Chłopie, kurwa, gdzie napisałem, że wielbię jeden, nienawidzę drugiego? ;]
nicram pisze:
Efowski pisze:Ale i tak Cie zacytuje "Przecież w Twojej głowie jest wojna, a oba obozy wraz z fanami, nawzajem się zwalczają." Gratuluję zdolności analitycznych, a także wysoce rozwiniętych zdolności czytania w cudzych umysłach. Naprawdę gdzieś tak napisałem? Naprawdę sądzisz, że uważam iż przykładowo bojówki V i B napierdalają się za szkołą na ustawkach?
To chyba Ty napisałeś: "Z tym, że tę wojenkę nie ja wymyśliłem i nie ja rozhulałem swojego czasu fora internetowe i zadymione knajpy do czerwoności. Wystarczy spojrzeć parę lat wstecz, co się działo, że wspomnę płyty obu zespołów sprzed dwóch lat." Wnioskuję z tego, że ta WOJNA nadal trwa! Ja co prawda jej, nie zauważyłem, ale jak wspomniałem wcześniej, żyję w RZECZYWISTYM ŚWIECIE, a nie wirtualnym.

"Swojego czasu", " wspomnę płyty obu zespołów sprzed dwóch lat" - to jest czas teraźniejszy? I cały czas powtarzam: "szydera".
nicram pisze:
Efowski pisze:"Twoim problemem (jak większości ludzi w tym kraju) jest to, że zamiast żyć własnym życiem, żyjesz życiem innych, w Twoim przypadku Nergala. " Dziękuje panie psychologu, płacę tyle co zwykle? Wykoncypowałeś to po ? Psychologów - amatorów mi nie potrzeba. Po co się tak napinać;]
Cóż, przypomnę tylko: "Bitwa A.D. 2011: Wiwczarek – Darski 1:0. Fani Vadera mogą triumfować, fani Behemotha dalej niech oddają głosy na nową gwiazdę polskiej sceny metalowej, protegowanego Nergala: Filipa Sałapę. W końcu Voice of Poland to nie w kij dmuchał." albo i to: "Oceniam, nie płyty, ale zespoły jako muzyczne twory, czego dałem wyraz w końcówce tekstu i we wstępie. Oceniam całość. I znowu chwilę temu ludzie żyli tym, ze Peter to generał i nikomu nie pozwala nic w zespole robić, że Nowy odszedł, a dlaczego odszedł itd. Zeszło to do poziomu Pudelka. Tak samo jest teraz z Behemothem, tylko w większym natężeniu. Rozumiem sens zarabiania kasy i robienia szumu, ale nie muszę tego pochwalać. Stąd też moja adnotacja A.D. 2011".

Oceniłem. Zrobiłem to na przykładzie pewnego schematu Vader vs Behemoth, bo oba zespoły pod tym kątem dało się i uważam da się porównać (zresztą parę płaszczyzn by się jeszcze znalazło). Co nie zmienia faktu, że dalej jest to recenzja Vadera i jest tam dokładnie napisane, co myślę o tej płycie. W przypadku niektórych zespołów nie widzę po prostu pisania długich tekstów, bo powstało ich - co też zaznaczyłem już cale mnóstwo, a do tego są to zespoły na tyle znane, że jeśli nie zrobiły jakiejś drastycznej zmiany w muzyce, to nie widzę takiej potrzeby.
Ba, powiem więcej, ostatnia płyta Behemotha dostała u mnie pozytywną ocenę 8 na dychę jak pamiętam. Wrzucasz mnie w jakaś taką szufladkę, gówniarz, który się nie zna na muzyce, a do tego jest idiotą, bo nie potrafi zrozumieć, że Behemoth zaczął pieniądze zarabiać. Błąd.
nicram pisze:
Efowski pisze:Nie potrafię wyłuskać z Twoich przydługich wywodów dlaczego nie podobają Ci sie moje recenzje - Twoje prawo - bo cały czas skupiasz się na czymś co w ogóle mnie nie dotyczy.
Nie podoba mi się Twój styl, urywasz wątki, oraz wplatasz w tekst recenzji jakieś nie związany z nią shit.
Ale przynajmniej z tym ostatnim jestem w stanie się zgodzić, chociaż robię to nie tak znowu często.
Awatar użytkownika
Oracle
weteran forumowych bitew

03-11-2011, 18:12

Jakżeście sobie już pogadali to ja wrzucę sobie kilka linków i zmykam, nic nikomu nie robiąc, hehe:
- recenzja Nocturnal Vomit / Empheris "Summoning The Fallen Ones" http://chaosvault.com/recenzje/nocturna ... llen-ones/
- newsy:
* The True Werwolf http://chaosvault.com/newsy/epka-the-tr ... na-dniach/
* Starless Night http://chaosvault.com/newsy/starless-ni ... nowa-epka/
* Rotengeist http://chaosvault.com/newsy/wiesci-od-rotengeist/
Awatar użytkownika
Oracle
weteran forumowych bitew

04-11-2011, 22:18

Kurwa, teraz pewnie po scenie Katon w Warszawie hula. Dla wszystkich tych, którzy solidaryzują się ze mną w bólu, że tego nie widzą:
- relacja z koncertu z Zamościa: Kat & Roman Kostrzewski, Shame Yourself i Excidium: http://chaosvault.com/relacje/kat-zamosc-20-10-2011/
- newsy
* oświadczenie w sprawie gigu DHG/Gehenna http://chaosvault.com/newsy/oswiadczeni ... g-gehenna/
* Altar Of Sin http://chaosvault.com/newsy/altar-of-si ... -wytworni/
* Warmarch http://chaosvault.com/newsy/kompilacja- ... a-tydzien/
* Rage http://chaosvault.com/newsy/rage-w-studio/
Awatar użytkownika
Oracle
weteran forumowych bitew

05-11-2011, 16:15

Kolejna porcja linków na sobotę:
- recenzja Iron Eveq Project "A Silent Flap Of Wings" http://chaosvault.com/recenzje/iron-eve ... -of-wings/
- wywiad z Bitter End: http://chaosvault.com/wywiady/bitter-en ... och-dekad/
- news od Ebola: http://chaosvault.com/newsy/ebola-kupa-newsow/
- newsy koncertowe
* Non Opus Dei, Mordhell, Anthem i Moloch Letalis w Poznaniu http://chaosvault.com/terminy-koncertow ... -poznaniu/
* Misantrophy Party II http://chaosvault.com/terminy-koncertow ... w-toruniu/
Awatar użytkownika
Oracle
weteran forumowych bitew

06-11-2011, 14:36

Buuu, a dziś Hirax w Katowicach... Jako, że nie pojechałem i tam, wstawiam poniższe linki, hehe:
- recenzja Obisidian Kingdom "3:11" http://chaosvault.com/recenzje/obsidian-kingdom-311/
- newsy
* Der Sturmer http://chaosvault.com/newsy/nowa-tasma-der-sturmer/
* Necroven http://chaosvault.com/newsy/wiesci-od-necroven/
* Eclectika http://chaosvault.com/newsy/nowiny-od-eclectika/
Awatar użytkownika
nicram

07-11-2011, 18:46

Oracle pisze:Pieprzyć poniedziałki:
zdecydowanie!:-)
Awatar użytkownika
Oracle
weteran forumowych bitew

07-11-2011, 18:51

He he, choć jedna bratnia dusza w tej kwestii. :)
Awatar użytkownika
Semigod
rozkręca się

08-11-2011, 10:05

Efowski pisze:Naprawdę sądzisz, że uważam iż przykładowo bojówki V i B napierdalają się za szkołą na ustawkach?
Sorry, że się wpierdalam, ale to akurat byłoby zajebiste. Wyobraźcie sobie tych brutalnych nastolatków w zielonych plecakach, którzy z pełnymi agresji, grozy i mroku minami ustawiają się na boisku. A potem nakurwiają w papier, nożyce, kamień albo w chińczyka...
ODPOWIEDZ