manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
No taka tam wolna interpretacja, ale nie wiem czy bardziej porażające jest moje poczucie humoru czy tego rodzaju "sesje zdjęciowe" :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
a co z ta sesja nie tak? jest ok. nie ma szalu, ale przynajmniej foty dobrze zrobione. jak dla mnie ujdzie, moze lekki brak obycia przed obiektywem bym wytknal, ale black metalowiec nie fotomodelka:P
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Kolejny dowód na to, że większość polskich zespołów nie umie sobie zrobić dobrych zdjęć i bawić się farbkami, a przynajmniej tych dwóch z prawej. :) Ten z gołą klatą wyszedł tak w stylu Rycha Peji... po gangstersku. :) Ale i tak najlepszy jest ten typek z lewej co na każdej focie robi się na Tormentora z Gorgoroth. Pod tym względem Decline jest nawet lepsze nic BoP. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
W thanxach pewnie będzie ruska meta i producent massdrolu.
Only pierwsze bicia are real!