" onclick="window.open(this.href);return false;
Trochę detali związanych z naszą nową epką i dwa nowe kawałki do odsłuchu.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
boszeeee, znów (tak do 14sek) słyszę Bolzer'a.ultravox pisze:[youtube][/youtube]
Przez parę dni do posłuchania otwierający numer z epki "Koszmary".
Ascetic pisze:
boszeeee, znów (tak do 14sek) słyszę Bolzer'a.
muszę coś z tym zrobić ...
A spoko, każdy odbiera po swojemu. Wszelkie uwagi są cenne, także te krytyczne.Lucek pisze:nie chce sie przypierdalać, ale jest to dość dziwny miks rzeczy które raczej absolutnie sie nie kleją w takiej postaci, nazwa, wokal, wycieczki raz w strone punk raz, raz w strone metalu.Za dużo frywoli i openmind, za mało konkretu i myśli przewodniej, niby każdy jest wyluzowany i ma wyjebane na konwencje ale jednoczesnie nikt nie jest na tyle zdeterminowany by tworzyć jakąś własną.
Dzięki. Nie to, że nie potrafimy mocniej, ale zespołów robiących gruz jest pod dostatkiem, a tutaj po prostu jest inna koncepcja. :)nicram pisze:A mnie się podoba. Bardzo podchodzą mi gitary. I jako metaluch dodałbym trochę mięsa, ale skoro to ma być muzyka komercyjna to rozumiem, że mocniej być nie może. :-) Natomiast pierwiastek przebojowości jest spory. Good!
Próbowaliście uderzyć do SMG? W sumie to nie wiem, czy Karol by nie chciał łyknąć Ropnia. :-)ultravox pisze: Co do CD, to planowo powinno wyjść jakoś na przełomie lutego i marca, ale jeszcze nie ustaliliśmy czy wydajemy to własnym sumptem czy czekamy na jakieś sensowne propozycje. W przypadku tego materiału pewnie ta pierwsza opcja, potem się zobaczy.