Warmageddon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pucek
- rozkręca się
Warmageddon
witam, polecam mój moim zdaniem świetny zespoł i zapraszam do komentowania muzyki
http://www.myspace.com/warmageddon666
kilka videoklipów
Pozdrawiam,
Pucek
http://www.myspace.com/warmageddon666
kilka videoklipów
Pozdrawiam,
Pucek
- Mental
- weteran forumowych bitew
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Re: Warmageddon
Świetny zespół, Pucek.
Pozdrawiam Pucka,
Pucek.
Pozdrawiam Pucka,
Pucek.
-
- weteran forumowych bitew

https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Block69
- zahartowany metalizator
Pucek, będzie z tego jakie DVD "Live In II LO" ? Albo przynajmniej bootleg na mc ?pucek pisze:kilka videoklipów
PENIS METAL
- pucek
- rozkręca się
ten filmik z koncertu jest nieoficjalnym wydawnictwem ponieważ osoba, która to wrzuciła zrobiła to bez naszej zgody! za opinie Blackult dziękuje i czekam na reszte, najlepiej, żeby były miłe bo to nas bardzo mobilizuje do działania
a jeśli ktoś jest ciekaw to sprawdzcie moj drugi zespół w którym również gram na perkusji obok też są moje sola perkusyjne, kłaniam się, Pucek. Vitriol o co chodzi z tym obrazkiem?

- Block69
- empir
pucek pisze:Vitriol o co chodzi z tym obrazkiem?

-
- zaczyna szaleć
- Góral
- w mackach Zła
Cholera, nie dość, że świetny muzyk, to jeszcze dziennikarz konkretny.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Block69
"Po „Zniszczyć Wszystko” przyszedł czas na kawałek ze „Zmierzchu Bogów”, a dokładniej otwierający go „Apokalipsa trwa”. No i oczywiście dalej miazga niesamowita. Ledwo już dyszałem, ale do końca utworu dałem radę. Po jego zakończeniu udałem się na chwile na bok i wychyliłem dwa łyki piwa. Porzuciłem też koszulkę i wyjebałem dalej w tany, bo frontsajdzi kontynuowali dalsza masakrę z płyty „Zmierzch Bogów” czyli „Brzemię Piekła”. W pewnym momencie przypomniałem sobie, że mam na sobie nowe buty i wyobraziłem sobie krzyki mamy, jednocześnie czując depczące mnie nogi, ale w końcu doszedłem do jednego i słusznego wniosku, że jebać to
."

PENIS METAL
- Najprzewielebniejszy
- pucek
- rozkręca się
Rzeczywiście jestem utalentowanym muzykiem, ludzie którzy widzieli mnie w akcji uważali, że jestem nadzieją polskich perkusistów;p. Bardziej interesowały by mnie opinie co poprawić w naszej muzyce, bo właśnie jesteśmy w trakcie realizacji nowego materiału, który skopie dupy każdemu
Zapraszam również na stronę zespołu nurth gdzie możecie odsłuchać utworu promocyjnego "The Last Second of Life". Prosze nie komentowac mojego opisu koncertu, bo to nie ma nic wspólnego z tematem kurwa

- Najprzewielebniejszy
jako administrator forum proszę o nieużywanie wulgaryzmów, szczególnie przez osoby poniżej 18 roku życia.
ps. 2 avatary przy 3 postach to zbyt duża rotacja, proszę o ustawienie jednego standardowego.
ps. 2 avatary przy 3 postach to zbyt duża rotacja, proszę o ustawienie jednego standardowego.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Scaarph
właśnie, kurwa. a ta szmata frontsajt to skąd, z taniej odzieży kurwa? czy od ruskich z targu, a?
kapela zajebista, ale jesteście młodzi i brzydcy, więc nie słuchałem. napisz, gdzie można kupić płytę, żebym se adblocka zapdejtował.
edit: a z ciebie to niezły spaśluch, widziałem jak szwy ledwo co wytrzymywały w tej koszulinie behemotha.
kapela zajebista, ale jesteście młodzi i brzydcy, więc nie słuchałem. napisz, gdzie można kupić płytę, żebym se adblocka zapdejtował.
edit: a z ciebie to niezły spaśluch, widziałem jak szwy ledwo co wytrzymywały w tej koszulinie behemotha.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Coś czuję, że będzie GRUBO. Dosłownie 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
teraz dopiero mialem okazje popatrzec i posluchac, musze przyznac,ze macie potencjal i bardzo sprawnego gitarzyste (tego,ktory nagrywal koncowe solo w dzika swinia), mozecie zostac drugim children of bodom,nie zmarnujcie tego, mowi wam to kolega po fachu chlopaki!
ps, w jakim studio osiagneliscie taki unikalny sound?
ps, w jakim studio osiagneliscie taki unikalny sound?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
O JAPIERDOLĘ PUCEK, te widea co posłałeś drugiej kapelki są miażdżace jesteście nadzieją na polską scenę i w ogóle myślę że koncerty przed takim BEHEMOTEM FRONTSIDEM, BULEET FOR MY VALENTYNE czy z innej paczki DECAPIDATED są kwestią czasu!!!! 

- FENIKS
- w mackach Zła
Widzę że o prezentacje zespołu trzeba pytać weteranów forum bo inaczej cie wyśmieją bo oni wiedza wszystko ale konstruktywnej opinii nie sa w stanie wydać bo ich
TRU życie składa się z wyszukiwania w necie i obrażania ludzi więc dołożę trzy grosze. Pozdro dla wszystkich pedałów i krzykaczy forum co gowno chyba wiedza ale naśmiewać się potrafią.dyskusja kończy się na słomie jaka wychodzi im z butów i jakims cudem dostaje się do internetu. Może to opatentuja i zarobią kupię kasy bo wiadomo nie od dziś że gowno i w ładnym opakowaniu się sprzeda.
Osobiście widziałem kapele we wróć na żywo i nie chce więcej widzieć ale może przyrodzie czas że spodoba mu się to co nagraja chłopaki.
TRU życie składa się z wyszukiwania w necie i obrażania ludzi więc dołożę trzy grosze. Pozdro dla wszystkich pedałów i krzykaczy forum co gowno chyba wiedza ale naśmiewać się potrafią.dyskusja kończy się na słomie jaka wychodzi im z butów i jakims cudem dostaje się do internetu. Może to opatentuja i zarobią kupię kasy bo wiadomo nie od dziś że gowno i w ładnym opakowaniu się sprzeda.
Osobiście widziałem kapele we wróć na żywo i nie chce więcej widzieć ale może przyrodzie czas że spodoba mu się to co nagraja chłopaki.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Słychać też w tym echa Heretic Soul. I w takiej obstawie widziałbym ew. cumcert. Pucek świetnie blaści, lubię taki obleśny sposób grania - prosto, z przytupem, po mordzie, oj dana dana i do przodu.Blackult pisze:O JAPIERDOLĘ PUCEK, te widea co posłałeś drugiej kapelki są miażdżace jesteście nadzieją na polską scenę i w ogóle myślę że koncerty przed takim BEHEMOTEM FRONTSIDEM, BULEET FOR MY VALENTYNE czy z innej paczki DECAPIDATED są kwestią czasu!!!!
FENIKS zarzucasz nam nieszczere intencje, kiedy nasze szczere słowa uznania i szacunku płyną prosto z naszych serc i trzewi. Nie ma na to wplywu status społeczny, zawód, długośc penisa czy ilość postów. Żeby mile połechtać czyjeś ego nie trzeba dużo, wystarczy tylko dobra wola i miłość do bliźniego. AmenT!
Druga kapela zdecydowanie lepsza od Warmageddon. Idźcie w tym kierunku.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95