Jewel Box (czarny i przeźroczysty tray)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- starszy świeżak
Re: Pudełka na CD.
Jakiś czas temu cena była 88gr. Żeby sprzedaż doszła do skutku muszę zamówić 1000 sztuk.
-
- zaczyna szaleć
aż taka ilość mnie nie interesuje, po za tym już cześć kupiłem przez allegro, swoją drogą 10% pudełek nadaje się do wrzucenia w piec, problemem (akurat tego u siebie na filmiku nie poruszyłeś, a szkoda) jest zawias zamknięcia, w moim przypadku owy zawias jest rozgięty, a więc pudełka po otwarciu się rozlatują
swoją drogą, zamawiać trzeba 1000 sztuk nie mniej tak ?! mnie na tą chwilę to max 100 interesuje
swoją drogą, zamawiać trzeba 1000 sztuk nie mniej tak ?! mnie na tą chwilę to max 100 interesuje
-
- starszy świeżak
Gdyby znalazło się 10 chętnych na 100 pudełek to już jest 1000.
-
- świeżak
czy ktoś mi podpowie co muszę wpisać w polu wyszukiwania allegro, żeby znaleźć foliowe koszulki na digipaki?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://allegro.pl/folijki-na-plyty-cd-s ... 22346.html Słowo klucz to "folijki" :-)
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
zabezpiecz swoje CDeeriecold pisze:czy ktoś mi podpowie co muszę wpisać w polu wyszukiwania allegro, żeby znaleźć foliowe koszulki na digipaki?
http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... ope=closed
-
- zaczyna szaleć
Macie polecić kogoś, nawet z allegro, kto sprzedaje w miarę porządne pudełka ?
Od dwóch typów już rzuty po 50 sztuk kupowałem. U jednego 20% pudełek nie trzyma na zawiasach, chociaż jakość plastiku dobra. U drugiego, zawiasy może i trzymają, jednak samym pudełkom dużo brakuje jeśli chodzi o jakość.
Może zamawialiście od kogoś jakiś sort, gdzie spokojnie możecie powiedzieć POLECAM hehe
Od dwóch typów już rzuty po 50 sztuk kupowałem. U jednego 20% pudełek nie trzyma na zawiasach, chociaż jakość plastiku dobra. U drugiego, zawiasy może i trzymają, jednak samym pudełkom dużo brakuje jeśli chodzi o jakość.
Może zamawialiście od kogoś jakiś sort, gdzie spokojnie możecie powiedzieć POLECAM hehe
-
- starszy świeżak
Nie kumam tego. Zaproponowałem pewne źródło dobrych jakościowo pudełek - takich, do których pakowane są płyty trafiające na półki sklepowe. Chętnych brak, natomiast chętnych na kupowanie śmieci z allegro jak widać nie brakuje.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zaproponuj jeszcze raz, bo zupełnie nie kojarzę.
all the monsters will break your heart
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Albo 20 łbów po 50 i może szybciej znaleźli by się chętni. Tyle by mi się akurat przydało. Stopery podłużne, czy punktowe?Bob_Norton pisze:Gdyby znalazło się 10 chętnych na 100 pudełek to już jest 1000.
'Come the Blessed Madness'
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Jak stopery podłużne to i ja mógłbym wziąć.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Potrzebuje pudełka na 2CD, takie jak dają do oryginalnych wydawnictw, otwieranie drugiej płyty na zewnątrz, z przezroczystym tray-em. Nigdzie nie mogę takich znaleźć, są jedynie kiepskiej jakości, otwierane odwrotnie, które się mają nijak do tych oryginalnych. Wszystko można kupić podrabiane a tego kurwa brak?
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
- gelO
- rasowy masterfulowicz
http://www.emp-shop.pl/art_280858/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gunman
Dzięki wielkie ;)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Spoko :) Są naprawdę dobrej jakość. Dla mnie nawet lepsze niż te oryginalne.
-
Panowie jakiś rok temu brałem od nich i tez były super http://allegro.pl/pudelka-2-x-cd-przezr ... 67539.html" onclick="window.open(this.href);return false;Gunman pisze:Potrzebuje pudełka na 2CD, takie jak dają do oryginalnych wydawnictw, otwieranie drugiej płyty na zewnątrz, z przezroczystym tray-em. Nigdzie nie mogę takich znaleźć, są jedynie kiepskiej jakości, otwierane odwrotnie, które się mają nijak do tych oryginalnych. Wszystko można kupić podrabiane a tego kurwa brak?
- Gunman
Przyszły ale różnią się od tych na zdjęciu, tzn. otwieranie tacki jest z drugiej strony. Jak było w Twoim przypadku?gelO pisze:Spoko :) Są naprawdę dobrej jakość. Dla mnie nawet lepsze niż te oryginalne.
- z w i e r z e
- zaczyna szaleć
Wiem, że temat był już tu poruszany, ale nic aktualnego nie mogłem znaleźć. Szukam SPRAWDZONEGO źródła. Kilka razy próbowałem na allegro ale miałem pecha i kupiłem badziewie nienadające się do użytku. Jeżeli ktoś ma sprawdzonego dostawcę proszę o pomoc.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Podpinam sie pod opcję z czarnym trayem.
-
- w mackach Zła
Kiedyś na allegro był duży wybór i jeszcze zadowalająca jakość, ale po ciągłych zmianach oferta strasznie się skurczyła. Sprawdziłem dwóch dostawców, u których się zaopatrywałem i obaj wycofali się ze sprzedaży na allegro.
Zapytaj tutaj: gielda@kopier.pl
Kupowałem kilka razy i zawsze było ok. Niestety ostatni zakup sprzed 8 miesięcy więc mogło się zmienić.
Zapytaj wprost o jakość pudełek.
Zapytaj tutaj: gielda@kopier.pl
Kupowałem kilka razy i zawsze było ok. Niestety ostatni zakup sprzed 8 miesięcy więc mogło się zmienić.
Zapytaj wprost o jakość pudełek.