WANT LIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WANT LIST
Ostatnio nie widziałem tego wydania na allegro, a teraz rozpatrzyłbym zakup.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- starszy świeżak
CROWBAR - Obedience Thru Suffering CD
CROWBAR - Time Heals Nothing CD
CROWBAR - Time Heals Nothing CD
-
- weteran forumowych bitew
Kupie Kat-Oddech wymarłych światów na wyd silton stapis w stanie idealnym dam od 300 do 400 zł.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Disgrace zgarnięte?Harlequin pisze:CD:
Sepultura - Schizophrenia (wyd. Shark)
Torr - Institut Klinicke Smrti (Direkt)
Disgrace - Grey Misery (Modern Primitive)
- Harlequin
Nie. Jakos nie spieszno mi było. Za to dowiedziałem się, że bicie Shark Sepultury jest mizerne i trzeba było trzymać klepanie Roadracer... Ehhh, chyba na nowo kupie.Paysage d'Hiver pisze:Disgrace zgarnięte?Harlequin pisze:CD:
Sepultura - Schizophrenia (wyd. Shark)
Torr - Institut Klinicke Smrti (Direkt)
Disgrace - Grey Misery (Modern Primitive)
Do wishlisty dochodzi Mortem - Decomposed By Possession, w związku z faktem, że aktualną kopię musiałem z powrotem odesłac.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Mortem na sprzedaż nie mam, Sepa w tym biciu faktycznie za bogato nie wydana. Disgrace pytam z ciekawości jak to teraz chodzi.
- Harlequin
Mortem zdążę sobie przytulic. Najwyzej przepłace na discogs od Hiszpana ;)Paysage d'Hiver pisze:Mortem na sprzedaż nie mam, Sepa w tym biciu faktycznie za bogato nie wydana. Disgrace pytam z ciekawości jak to teraz chodzi.
Sepe w biciu Roadracer własnie zgarnąłem, podobno bicie Shark jest baaaaaardzo cicho nagrane.
Disgrace na amazonach za ok 65 ełrów z wysyłką.
Do wishlisty mogę ewentualnie dopisac Bolt Thrower - IVth Crusade w amerykanskim biciu lub z odpowiednim matrixem bez ifpi w europejskim biciu ;)
Oczywiscie nadal poszukuję CD Hades Archer - For Diabolical Ages
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Boltów nie oddaję, Disgarce drogo ale wiadomo to świat a nie Polska - wiadomo loteria, gdybyś kiedyś widział tę Sepę za rozsądną kwotę to z chęcią
- Harlequin
Mówisz o biciu shark czy Roadracer? Roadracer lezy za ok 25zł z wysyłką włacznie na brytyjskim amazonie.Paysage d'Hiver pisze:Boltów nie oddaję, Disgarce drogo ale wiadomo to świat a nie Polska - wiadomo loteria, gdybyś kiedyś widział tę Sepę za rozsądną kwotę to z chęcią
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Shark, chociaż cena Roadracer kusi
- Harlequin
Jeśli to prawda o tym wydaniu Shark, to ja nie zastnawiałbym sie i brałbym bicie z 1991.
- BC/AD
- zaczyna szaleć
a jednak jest tu:Harlequin pisze:
http://shop-hellsheadbangers.com/hades- ... l-ages.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
- Harlequin
No domyslam sie, niedawno na discogs, ktos zgarnał egzemplarza za 8 eurów czy cos koło tego. W brode se plułem :/ W sumie 140 bym dał za nia.BC/AD pisze:chyba nie będzie z tym łatwo.Harlequin pisze:
jak musiałem sie ratować finansowo, to swój egzemplarz sprzedałem w lutym tego roku na ebayu za jakieś 140zł--kupiec znalazł się dosłownie w ciągu 1 godziny.
- BC/AD
- zaczyna szaleć
łap to cd
http://shop-hellsheadbangers.com/hades- ... l-ages.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
- Harlequin
Dziękuje wielki człowieku :D 3 lata poszukiwan zakonczone sukcesem !!! :DBC/AD pisze:łap to cd
- BC/AD
- zaczyna szaleć
sam jestem zdziwiony, że aż tak łatwo dało się wyczaić to cd (jakiś czas temu na pewno nie było tego cd w katalogu hhr). ja swego czasu kupiłem je w Invictus prod.
- Harlequin
Ja zaglądałem tam jakoś w srodku zeszłego tygodnia i nie było :/BC/AD pisze:sam jestem zdziwiony, że aż tak łatwo dało się wyczaić to cd (jakiś czas temu na pewno nie było tego cd w katalogu hhr). ja swego czasu kupiłem je w Invictus prod.
edit: Sam bys sobie mógł kupic za takie pieniądze, wysmienity krążek, jeden z moich ściśle ulubionych z ameryki południowej.
- BC/AD
- zaczyna szaleć
no chyba sobie kupię to ponownie,bo i tak mam zamiar kupić inne rzeczy z ich katalogu
- Harlequin
Ja bym sie nie zastanawiał nawet.
- BC/AD
- zaczyna szaleć
zakupy zrobione