Dzisiaj mamy faszyzm XXI wieku, który świadomie odcina się od tego co było w XX wieku. Ale jak dojdzie co do czego, to będzie powtórka z historii. W sumie, to nawet czekam na jakiś wielki konflikt zbrojny. Ludzie się zawsze tłukli między sobą i XXI wiek pod tym względem jest wyjątkowo spokojny, jeśli nie liczyć tych kilku lokalnych konfliktów. Nie było stulecia bez jakieś dużej wojny. Jeszcze wszystko przed nami.Alter Ego pisze: ↑11-05-2026, 21:19Musisz się mylić skoro dostałem bana za negowanie brunatnej zarazy.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-05-2026, 21:13Rządziła za to w III Rzeszy. Czym się to skończyło to mniej więcej wiadomo.![]()
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Re: Ostrzezenia/Bany
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Ty dobrze wiesz za co dostałeś bana. Otóż dostałeś go za to, że w całej dyskusji ani raz nie odpowiedziałeś na pytanie kto jest agresorem, a kto ofiarą. Mało tego. Śledzący wątek czytelnik lądujący przed chwilą swym talerzem przed biedronką w Krasnymstawie mógłby odnieść mylne wrażenie, że jedynym agresorem w naszej okolicy jest Ukraina. Kraj najeżdżający sąsiadów, a przede wszystkim tych, którzy najbardziej umiłowali prawdę i pokój. Klasyczna zamiana miejsc i pchanie na oślep. Pełno tego wszędzie w komentarzach. Te same banialuki i nadinterpretacje.Alter Ego pisze: ↑11-05-2026, 21:19Musisz się mylić skoro dostałem bana za negowanie brunatnej zarazy.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-05-2026, 21:13Rządziła za to w III Rzeszy. Czym się to skończyło to mniej więcej wiadomo.![]()
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
i ani sie obejrzeliscie, a polityka ponownie zasmieca temat z nia niezwiązany.
byl okres na forum kiedy ostro tępiliśmy covidowo polityczne wycieczki w innych tematach, najwyzszy czas do tego wrocic. jak to bylo? 3 ostrzezenia i ban na tydzien, a w razie kolejnych niesubordynacji ban do skutku?
byl okres na forum kiedy ostro tępiliśmy covidowo polityczne wycieczki w innych tematach, najwyzszy czas do tego wrocic. jak to bylo? 3 ostrzezenia i ban na tydzien, a w razie kolejnych niesubordynacji ban do skutku?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Najprzewielebniejszy pisze: ↑11-05-2026, 22:34i ani sie obejrzeliscie, a polityka ponownie zasmieca temat z nia niezwiązany.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Ło, kierawa. Strach się bać.
Zakon.
Zakon.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Dobry jesteś. Sami (admini) stworzyliście problem cenzurując i ingerując w cywilizowaną (przynajmniej z mojej strony i kilku innych osób) dyskusję po czym zaczęliście z nim walczyć.Najprzewielebniejszy pisze: ↑11-05-2026, 22:34i ani sie obejrzeliscie, a polityka ponownie zasmieca temat z nia niezwiązany.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Pacjent, ja Ciebie bardzo proszę uspokój się. Wielokrotnie się z Tobą zgadzałem, a nawet powiem że wielokrotnie udało Ci się przekonać mnie że warto zdanie zmienieć. Wielokrotnie też udowodniłeś że miałeś rację. Ale teraz to co mówisz brzmi tak radykalnie że nawet ja się za głowę łapię. Uwież mi że jestem ostatnim co Ci każe ukrainców po dupach całować ale naprawdę - pisz o muzyce a politykę wschodnią odstaw na trochę. To ważne, ok?
PS.
Banderolo
PS.
Banderolo
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Nie mogę Ci odpowiedzieć, bo musiałby zawrzeć zakazane tutaj treści. Podkreślę jedynie, że sprzeciwiam się poglądom, które są skrajnie radykalne.Bloodcult pisze: ↑13-05-2026, 22:55Pacjent, ja Ciebie bardzo proszę uspokój się. Wielokrotnie się z Tobą zgadzałem, a nawet powiem że wielokrotnie udało Ci się przekonać mnie że warto zdanie zmienieć. Wielokrotnie też udowodniłeś że miałeś rację. Ale teraz to co mówisz brzmi tak radykalnie że nawet ja się za głowę łapię. Uwież mi że jestem ostatnim co Ci każe ukrainców po dupach całować ale naprawdę - pisz o muzyce a politykę wschodnią odstaw na trochę. To ważne, ok?
PS.
Banderolo![]()
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Sprzeciwiasz się karze głównej? 
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Karze głównej tego forum.