:)))Plastek pisze:+1. Także uważam, że powinno się bezwzględnie Drone'a zbanować.Bloodcult pisze:+1Drone pisze:Chciałbym zapytać się moderatorów, jak długo jeszcze zamierzają tolerować idiotyczne bluzgi produkowane przez tego niedowłada umysłowego? Podoba Wam się, kiedy z forum, na które wykładacie pieniądze, robi się szambo? Uważam, że jak ktoś chce obrażać wszystkich i wszystko dookoła, to niech robi to u siebie w chlewie, a nie w miejscu bądź co bądź publicznym. Święty nikt tu nie jest, ale jakieś granice by się czasami przydały.
nudne się to już zaczęło robić
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: Ostrzezenia/Bany
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lepiej to " onclick="window.open(this.href);return false;Plasfodeur pisze:a kto nie skacze ten z policji hop hop hop
all the monsters will break your heart
Jędrek banuj! Bo tam się w temacie muzycznym od afrodytów wyzywajo i dyskutować kulturalnie nie pozwalają! Banuj ile wlezie...
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
kolega Lucek zarobil na tydzien
3 osrzezenia i zapraszam na tygodniowe wakacje od forum
3 osrzezenia i zapraszam na tygodniowe wakacje od forum
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
W sumie to nawet nie kojarzę czym ten użytkownik sie zasłużył, wiem tylko, że był i coś pisał.
- nicram
Moim zdaniem Lucek nie zasłużył na bana. Mam nadzieję, że wróci i dlatego palę mu ogarek [*], żeby trafił z powrotem.
Ciekawe co byś śpiewał, gdyby tak pocisnął tobie, a nie Rivenowi? O sobie nie wspominam przez wrodzoną skromność, choć wiem, że też zasłużyłem. Nie bez premedytacji zresztą.
- nicram
Każdy czasami przesadza. Ja przesadzałem z Tobą, Ty ze mną, ale są wakacje i trzeba troszkę zluzować. :-)
Tak jest! Natomiast od pierwszego września koniec z wersalem i pączkami z lukrem. Będzie chamstwo i słoma z buciorów.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wiadomix. 1 września = wojna.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
OK.535 pisze:Tak jest! Natomiast od pierwszego września koniec z wersalem i pączkami z lukrem. Będzie chamstwo i słoma z buciorów.
Ale skoro jest zawieszenie broni, to podziękuję, za rekomendację Lamented Souls. Zajebisty to był zespół i zajebista jest ta płytka The Origins of Misery, którą cudem nabyłem za 20 PLN. Jeden z lepszych zakupów w tym roku i najlepszy Vortex ever.
- nicram
Jakimś cudem dostałem ostrzeżenie. Ale nie wiem czy za kontekst czy za użycie słowa p**dał? Specjalnie wygwiazdkowałem, żeby nie narażać się na dalsze reperkusje. Co więcej, bardzo cieszę się, że nie jestem fanatykiem rowerów, bo pewnie częściej bym używał...;-)
- Najprzewielebniejszy
Wypłakujesz się ekshibistycznie na forum publicznym? Wystarczyło zapytać pm :)nicram pisze:Jakimś cudem dostałem ostrzeżenie. Ale nie wiem czy za kontekst czy za użycie słowa p**dał? Specjalnie wygwiazdkowałem, żeby nie narażać się na dalsze reperkusje. Co więcej, bardzo cieszę się, że nie jestem fanatykiem rowerów, bo pewnie częściej bym używał...;-)
Nie chwal się jednym ostrzeżeniem, jest tu wielu z dużo lepszymi osiągnięciami w tej kwestii.
Wielokrotnie wspominałem, że jak chcecie sobie pocisnąć to wyzwiska wyłącznie tu: viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
- Najprzewielebniejszy
Plastek ban na tydzień za wyzwiska, bo to nie pierwsza tego typu sytuacja, powtórzy się - będzie permanentny.
- nicram
Żadne tam wypłakiwanie. Chciałem rozpocząć dyskusję na temat obrony wolności wypowiedzi. Akurat odnośnik, który zapodałeś nie odnosił się do REINHARDa (nie wiem skąd pomysł, że to Nergal, chyba, że Nergal jest równie mało inteligentny jak trocki) tylko do ogółu pedalstwa, które nie lubi pięknych, dużych kobiecych piersi. I to była wypowiedź w tonie żartobliwym, co podkreślały pewne znaki.Analripper pisze:Wypłakujesz się ekshibistycznie na forum publicznym? Wystarczyło zapytać pm :)nicram pisze:Jakimś cudem dostałem ostrzeżenie. Ale nie wiem czy za kontekst czy za użycie słowa p**dał? Specjalnie wygwiazdkowałem, żeby nie narażać się na dalsze reperkusje. Co więcej, bardzo cieszę się, że nie jestem fanatykiem rowerów, bo pewnie częściej bym używał...;-)
Nie chwal się jednym ostrzeżeniem, jest tu wielu z dużo lepszymi osiągnięciami w tej kwestii.
Wielokrotnie wspominałem, że jak chcecie sobie pocisnąć to wyzwiska wyłącznie tu: viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
Są wakacje, a Ty niczym Franciszek za bardzo spinasz poślady, czego efektem jest całkowicie niezasłużony ban dla Plastka.
- Najprzewielebniejszy
ghe... swego czasu wystarczyło, że ktoś nazwał Cię ciotą, a już zgłaszałeś to do moderacji, albo się obrażałeś, zapomniał wół...
Plastek? to 3 terminowy ban w jego karierze, na wyzywanie tego typu
clear? czy założysz związki zawodowe?
Plastek? to 3 terminowy ban w jego karierze, na wyzywanie tego typu
nie ma miejsca na forum, oprócz tego topicu viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;Plastek pisze:Chyba podludzkich ciot. Zamknij ryj i nie kompromituj się dalej szmato.
clear? czy założysz związki zawodowe?
- nicram
Może faktycznie ja-wół zapomniałem, ale przypominam sobie, że zgłaszałem moderatorom fakt bezprawnego wklejania pewnego starego zdjęcia przez zjeba trockiego...
TAK jak tylko Plastek wróci założymy związek. Przesyłam buziaki.
- pr0metheus
Fan Club mu załóż, bo gdzie byle nie pierdnie to klaskasz uszami.nicram pisze:
Czy to już miłość ,czy tylko cicha sympatia? :)
niech to miejsce niebawem zniknie
- nicram
Wiem, już widziałem te twoje wpisy. Zazdrośnik z Ciebie i tyle. Zakochałeś się, czy co?
- pr0metheus