Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Ostrzezenia/Bany

04-08-2015, 13:10

plastek jest spoko ale wakacje wszystkim nam dobrze zrobią ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
nicram

04-08-2015, 13:49

pr0metheus pisze:No,mam słabość do takich mozgowcow jak Ty:)
no wiem, zauważyłem, ale nie jestem gejem przydupasie trockiego. :-)
all the monsters will break your heart
byrgh
zahartowany metalizator

04-08-2015, 13:52

535 pisze:Ciekawe co byś śpiewał, gdyby tak pocisnął tobie, a nie Rivenowi? O sobie nie wspominam przez wrodzoną skromność, choć wiem, że też zasłużyłem. Nie bez premedytacji zresztą.
Mi też "pocisnął" i obracałem to w żart. Sztuką jest wybaczać. Za to z drugiej strony...
Riven pisze:Plastek ze swoim trollingiem przynajmniej bywa zabawny i rzeczywiscie zna sie na grach, a ty jestes zjebem i nic nie wnosisz :).
Nieudolne wyzwiska - i włazidupstwo, ale to inna bajka - z ust tego małego człowieczka nie robią już ani na mnie, ani na nikim wrażenia (albo jest innym w smak, gdy ktoś mnie obraża), ale ani to, ani nic go nie usprawiedliwia i skoro każecie w imię wyższego dobra, zróbcie coś z tym incydentem. Zdaję sobie sprawę z tego, że ban czy nawet ostrzeżenie dla wizytówki forum będzie się mijał z celem, ale sprawiedliwość musi, a przynajmniej powinna być oddana. Zgłaszam i żądam satysfakcji.
Ostatnio zmieniony 04-08-2015, 13:53 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

04-08-2015, 13:53

rotfl :D
Nie poplacz sie.
this is a land of wolves now
byrgh
zahartowany metalizator

04-08-2015, 13:54

Skoro jak zwykle wiernie pilnujesz forum i już jesteś na miejscu - możesz mnie oficjalnie przy wszystkich przeprosić ;*
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

04-08-2015, 14:15

[youtube][/youtube]
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

04-08-2015, 15:06

nicram pisze:
przydupasie trockiego. :-)
Teraz to mnie obraziles ,nawet Ciebie bardziej toleruje niż tego przyglupa w czapie :)
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

04-08-2015, 15:09

byrgh pisze: Nieudolne wyzwiska - i włazidupstwo, ale to inna bajka - z ust tego małego człowieczka nie robią już ani na mnie, ani na nikim wrażenia (albo jest innym w smak, gdy ktoś mnie obraża), ale ani to, ani nic go nie usprawiedliwia i skoro każecie w imię wyższego dobra, zróbcie coś z tym incydentem. Zdaję sobie sprawę z tego, że ban czy nawet ostrzeżenie dla wizytówki forum będzie się mijał z celem, ale sprawiedliwość musi, a przynajmniej powinna być oddana. Zgłaszam i żądam satysfakcji.
Tak a propos. Przypomniało mi się, jak byłem w liceum i jak kiedyś na lekcji wf-u graliśmy na sali w piłkę. Mieliśmy w klasie kujona i lizusa, bardzo ambitnego, ale - jak to często bywa - z zerowym talentem do sportu. Próbował grać, ale zaraz się przewracał jak kłoda, a osobną konkurencją było celowanie w niego piłką. Po którymś upadku i trafieniu nie wytrzymał i poszedł do naszego gościa od wf-u, który stał obok. "Panie profesorze, oni mnie specjalnie faulują!"- krzyknął. "Zobacz" - odpowiedział wuefista - "na sektorze obok dziewczyny grają w siatę. Może byś zagrał z nimi?" ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Karkasonne

04-08-2015, 15:52

Ludzie myślą że przeżywają tragedie. Jedna wizyta w tym temacie uświadomiłaby im, jak niewiele wiedzą o tym, jak trudne potrafi być życie.
Awatar użytkownika
manieczki

04-08-2015, 16:57

Drone pisze:
byrgh pisze: Nieudolne wyzwiska - i włazidupstwo, ale to inna bajka - z ust tego małego człowieczka nie robią już ani na mnie, ani na nikim wrażenia (albo jest innym w smak, gdy ktoś mnie obraża), ale ani to, ani nic go nie usprawiedliwia i skoro każecie w imię wyższego dobra, zróbcie coś z tym incydentem. Zdaję sobie sprawę z tego, że ban czy nawet ostrzeżenie dla wizytówki forum będzie się mijał z celem, ale sprawiedliwość musi, a przynajmniej powinna być oddana. Zgłaszam i żądam satysfakcji.
Tak a propos. Przypomniało mi się, jak byłem w liceum i jak kiedyś na lekcji wf-u graliśmy na sali w piłkę. Mieliśmy w klasie kujona i lizusa, bardzo ambitnego, ale - jak to często bywa - z zerowym talentem do sportu. Próbował grać, ale zaraz się przewracał jak kłoda, a osobną konkurencją było celowanie w niego piłką. Po którymś upadku i trafieniu nie wytrzymał i poszedł do naszego gościa od wf-u, który stał obok. "Panie profesorze, oni mnie specjalnie faulują!"- krzyknął. "Zobacz" - odpowiedział wuefista - "na sektorze obok dziewczyny grają w siatę. Może byś zagrał z nimi?" ;)
Rozwiazalem zagadke profesore Drołn! - tym kujonem i lizusem byl nie kto inny jak sam panicz we wlasnej osobie! Dlatego tak dobrze pamieta szczegoly tego incydentu!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Drone

04-08-2015, 17:11

Smyku, ów kolega z tej historyjki jest dziś prawdziwym profesorem na Politechnice. A ja, cóż, jakby to powiedzieć, mam tytuł honorowy ;)
Awatar użytkownika
manieczki

04-08-2015, 17:13

Bolek tez ma tytul honorowy, wiec nie ma czym sie chwalic za bardzo :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Drone

04-08-2015, 17:21

Mógłbyś być życzliwy, to nie kosztuje wiele.
Awatar użytkownika
Harlequin

04-08-2015, 18:29

manieczki pisze:
Drone pisze:
Rozwiazalem zagadke profesore Drołn! - tym kujonem i lizusem byl nie kto inny jak sam panicz we wlasnej osobie! Dlatego tak dobrze pamieta szczegoly tego incydentu!
Gdyby to był Drołn to wuefista mógłby z niego zrobić co najwyżej libero ;)
535

04-08-2015, 21:27

byrgh pisze:
535 pisze:Ciekawe co byś śpiewał, gdyby tak pocisnął tobie, a nie Rivenowi? O sobie nie wspominam przez wrodzoną skromność, choć wiem, że też zasłużyłem. Nie bez premedytacji zresztą.
Mi też "pocisnął" i obracałem to w żart. Sztuką jest wybaczać. Za to z drugiej strony...
Po pierwsze. Nie będzie niemiec pluł nam w twarz, a po drugie ja przecież tylko żartowałem. Można to sprawdzić.
535

05-08-2015, 09:12

Dobrze, że mam urlop, bo na forum bardzo nieciekawa sytuacja. Wszyscy najlepsi aktorzy odpoczywają i w związku z tym nic nie piszą. Nie ma szans na lekturę ciekawych wypowiedzi, by odmóżdżyć się po dniu ciężkiej pracy.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

20-08-2015, 08:01

Plastek i Lucek, ponownie ta sama sytuacja co jakieś 2 tygodnie temu, bluzgi (żywym i umarłym), tym razem bany na miesiąc dla obu, następna tego typu sytuacja - bany na stałe.

reszcie przypominam, ze wyzwiska i robienie sobie gał dupami tu: viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Żułek

20-08-2015, 12:00

Analripper pisze:Plastek, ponownie ta sama sytuacja co jakieś 2 tygodnie temu, bluzgi (żywym i umarłym), tym razem bany na miesiąc, następna tego typu sytuacja - bany na stałe.
hmm chyba musze poprosić o autograf zanim będzie za pozno :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
maciek z klanu

21-08-2015, 07:55

Analripper pisze:Plastek i Lucek, ponownie ta sama sytuacja co jakieś 2 tygodnie temu, bluzgi (żywym i umarłym), tym razem bany na miesiąc dla obu, następna tego typu sytuacja - bany na stałe.

reszcie przypominam, ze wyzwiska i robienie sobie gał dupami tu: viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
Andrzej po co? :)
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
manieczki

29-08-2015, 23:31

Panie Analny! Panie Olo!

Chcialem napisac ten wniosek troszke pozniej, w okolicach 3/4 wrzesnia, jednak co sie stalo to sie nie odstanie (przeciek noweg mguah).
Wnosze o zniesienie banicji dwom(2) userom: Plastek oraz Lucek.
Jesli chodzi o tego pierwszego to miejcie litosc. Nadeszla chwila, na ktora dlugo czekal - premiera nowego trendziarskiego jebanego melodyjnego gowna, tj. Exercises in futility. Zapewne chcialbym on teraz napisac, ze jest to guwno. Mozecie mu ulzyc w jego katuszach, wystarczy pare klikniec i bana nie bedzie, za to komfort psychiczny Plastka podniesie sie, ba poczuje sie byc moze spelniony.

Pan numer dwa jest fajny i pije Kuflowe Mocne, co moze czasem skutkowac pewnymi 'anomaliami' w zachowaniu.

No i oczywiscie sa to dwie(2) dodatkowe duszyczki, ktore moga kliknac w baner reklamowy i wspomoc w ten sposob forume.

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby
Zawsze unizony panicz manieczki.
ODPOWIEDZ