Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- HSVV
- w mackach Zła
Re: Ostrzezenia/Bany
marudny nastrój mam coś, to sypnę postem, bo w sumie trochę mnie to swędzi w głowę. nie wiem czy to politycznie poprawne i akceptowalne na forume, ale czasami mam ochotę dać bana osobom, które udzielając się na forum tak na dobrą sprawę w 99% przypadków wklejają okładki - płyt, filmów, memów, a zapytani o opinię jedyne co potrafią wysrać to 'tak, podoba mi się', 'nie, uważam, że słabe'.
czy takie osoby nie powinny być banowane? czy tylko to ja jestem przewrażliwiony na każdym punkcie i tylko mi to przeszkadza w czytaniu forum? czy okładkowicze są forumowym odpowiednikiem cyganów i otyłości (ich posty zabierają transfer i są jak zbędne kalorie i tłuszcz)? przykładowo niektórzy użytkownicy są tutaj zdrowo pierdolnięci i zapijaczeni, to prawda, ale wolałbym dziesięciu takich psycholi niż jednego okładkowicza, byłoby ciekawiej ostatecznie.
nie?
czy takie osoby nie powinny być banowane? czy tylko to ja jestem przewrażliwiony na każdym punkcie i tylko mi to przeszkadza w czytaniu forum? czy okładkowicze są forumowym odpowiednikiem cyganów i otyłości (ich posty zabierają transfer i są jak zbędne kalorie i tłuszcz)? przykładowo niektórzy użytkownicy są tutaj zdrowo pierdolnięci i zapijaczeni, to prawda, ale wolałbym dziesięciu takich psycholi niż jednego okładkowicza, byłoby ciekawiej ostatecznie.
nie?
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- w mackach Zła
Tak, jesteś przewrażliwiony.
Z jednymi się da pogadać i mają coś do powiedzenia, a inni lubią jak im licznik z ilością postów rośnie. Ja na przykład do tej pory nie ogarnąłem jak automatycznie dowiedzieć się, że ktoś udzielił odpowiedzi na mój wpis. Jak mam możliwość to sprawdzam na bieżąco odświeżając stronę, a jak nie mam to klepię posta, ktoś (być może) ma inne, lub podobne, zdanie, o czym nie wiem i w dodatku muszę znikać i wrócę za 3 dni. Na co komu odpowiedź za 3 dni? Jak żyć?
Z jednymi się da pogadać i mają coś do powiedzenia, a inni lubią jak im licznik z ilością postów rośnie. Ja na przykład do tej pory nie ogarnąłem jak automatycznie dowiedzieć się, że ktoś udzielił odpowiedzi na mój wpis. Jak mam możliwość to sprawdzam na bieżąco odświeżając stronę, a jak nie mam to klepię posta, ktoś (być może) ma inne, lub podobne, zdanie, o czym nie wiem i w dodatku muszę znikać i wrócę za 3 dni. Na co komu odpowiedź za 3 dni? Jak żyć?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Lepsze wklejanie okladek niz takie jalowe pierdolenie :)HSVV pisze:marudny nastrój mam coś, to sypnę postem, bo w sumie trochę mnie to swędzi w głowę. nie wiem czy to politycznie poprawne i akceptowalne na forume, ale czasami mam ochotę dać bana osobom, które udzielając się na forum tak na dobrą sprawę w 99% przypadków wklejają okładki - płyt, filmów, memów, a zapytani o opinię jedyne co potrafią wysrać to 'tak, podoba mi się', 'nie, uważam, że słabe'.
nie?
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Swego czasu zastanawiałem się, komu dałbym bana (bardzo mi się nudziło, przyznaję). I wiesz, HSVV, że znalazłbyś się na mojej liście razem z okładkowiczami? :D Nawet mimo zasług na polu sekowania byrdzia (pozdrawiam serdecznie) :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Sybir
A mięsożernym ateistom i/lub bogobojnym roślinożernym też?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
-
- rasowy masterfulowicz
Ja bym zbanował wszystkich mięsożerców, choć wtedy pisałbym chyba tylko że sobą
HAILSA!!!!!
- HSVV
- w mackach Zła
któregoś dnia czułem dziwne, negatywne wibracje w powietrzu, jakby coś niewidzialnego spiskowało przeciwko mnie, ale nie potrafiłem tego zidentyfikować. teraz już wszystko wiem.Sybir pisze:Swego czasu zastanawiałem się, komu dałbym bana (bardzo mi się nudziło, przyznaję). I wiesz, HSVV, że znalazłbyś się na mojej liście razem z okładkowiczami? :D Nawet mimo zasług na polu sekowania byrdzia (pozdrawiam serdecznie) :D
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- w mackach Zła
Ciesz się, że różni ludzie istnieją. Masz jakiś punkt odniesienia.Triceratops pisze:Tacy nie istnieja ;)
Czasami marudzicie jak stare baby.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
I ze mną ćpunie! :DBambi pisze:Ja bym zbanował wszystkich mięsożerców, choć wtedy pisałbym chyba tylko że sobą
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Triceratops
Masz w sumie racje, roznych ludzi tez bym zbanowalNostromo pisze:Ciesz się, że różni ludzie istnieją. Masz jakiś punkt odniesienia.Triceratops pisze:Tacy nie istnieja ;)
Czasami marudzicie jak stare baby.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Od razu wiedziałem żeś inteligentny chłopAnthropophagus pisze:I ze mną ćpunie! :DBambi pisze:Ja bym zbanował wszystkich mięsożerców, choć wtedy pisałbym chyba tylko że sobą
HAILSA!!!!!
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Myślałem, że już wystarczającą ilość razy zabierałem głos na forume w tym temacie (jedzenia, traktowania zwierząt i pobocznych tematach) ale jak widać chyba nie ;) Albo Ty masz braki w czytaniu wątków ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- rasowy masterfulowicz
-
to chyba można potraktować tylko jako żartHSVV pisze:marudny nastrój mam coś, to sypnę postem, bo w sumie trochę mnie to swędzi w głowę. nie wiem czy to politycznie poprawne i akceptowalne na forume, ale czasami mam ochotę dać bana osobom, które udzielając się na forum tak na dobrą sprawę w 99% przypadków wklejają okładki - płyt, filmów, memów, a zapytani o opinię jedyne co potrafią wysrać to 'tak, podoba mi się', 'nie, uważam, że słabe'.
nie?
- Triceratops
A ja myslalem, ze jestes zwyklym lewakiem...... xDAnthropophagus pisze:Myślałem, że już wystarczającą ilość razy zabierałem głos na forume w tym temacie (jedzenia, traktowania zwierząt i pobocznych tematach) ale jak widać chyba nie ;) Albo Ty masz braki w czytaniu wątków ;)
woodpecker from space
- Żułek
bany to przesada jak dla mnie ;)HSVV pisze:marudny nastrój mam coś, to sypnę postem, bo w sumie trochę mnie to swędzi w głowę. nie wiem czy to politycznie poprawne i akceptowalne na forume, ale czasami mam ochotę dać bana osobom, które udzielając się na forum tak na dobrą sprawę w 99% przypadków wklejają okładki - płyt, filmów, memów, a zapytani o opinię jedyne co potrafią wysrać to 'tak, podoba mi się', 'nie, uważam, że słabe'.
nie?
ale temat "NP: czyli czego teraz sluchacie... (małe okładki!!) " ma ponad 10 000
TAK 10 000 postów i myśle że można byłoby go skrócić ;)
chociaz podejrzewam że zbieracze postów mogliby się obrazić ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Polecam Pterodaktylu przełączenie "myślenia" w trybie zero-jedynkowym na myślenie sensu stricto ;) Chyba, że to twoja osławiona kultem dieta oparta na fekaliach zbiera żniwo - sam już nie wiem :D Nie jedzenie padliny, jeżdżenie na rowerze i jebanie PiS to za mało żeby być zwykłym lewakiem. Ale przynajmniej kiedyś mnie na Helmet bardzo nakręciłeś i zajebiście się polubiłem z dwoma albumami mimo początkowych oporów ;)Triceratops pisze:A ja myslalem, ze jestes zwyklym lewakiem...... xDAnthropophagus pisze:Myślałem, że już wystarczającą ilość razy zabierałem głos na forume w tym temacie (jedzenia, traktowania zwierząt i pobocznych tematach) ale jak widać chyba nie ;) Albo Ty masz braki w czytaniu wątków ;)
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
Przyznam się, że trochę zirytowała mnie wczorajsza akcja Heretyka, właściwie miałem mu nawrzucać od najgorszych, ale wymieniliśmy kilka prywatnych wiadomości i się rozmyśliłem. Tak, czy owak jeszcze raz apeluję o podjęcie męskich decyzji i jeżeli to potrzebne wprowadzenie kar, zawieszeń, banów w miejsce radosnej cenzury.
I jeszcze słowo do naszego moderatora z cenzorskim zacięciem. Pytam się jeszcze raz, czy naprawdę nie widzisz różnicy między tym co wypisuję ja, a co jest łaskaw serwować imć wołek? Czy faktycznie uważasz, że obrzucam naszego umięśnionego przyjaciela, wyzwiskami? Czy będziesz usuwał takie wpisy jak ten poniższy w obronie mojego "dobrego imienia" i w imię "normalności" na forum? Tu masz jeden z przykładów. Co zamierzasz z tym robić?
I jeszcze słowo do naszego moderatora z cenzorskim zacięciem. Pytam się jeszcze raz, czy naprawdę nie widzisz różnicy między tym co wypisuję ja, a co jest łaskaw serwować imć wołek? Czy faktycznie uważasz, że obrzucam naszego umięśnionego przyjaciela, wyzwiskami? Czy będziesz usuwał takie wpisy jak ten poniższy w obronie mojego "dobrego imienia" i w imię "normalności" na forum? Tu masz jeden z przykładów. Co zamierzasz z tym robić?
535 pisze:Dalej w transie, zaczynam się wstydzić, że chodzimy tymi samymi ulicami. Zaczynam się martwić, byś się nie zadławił swą własną plwociną.wolff pisze:O kurwa, ten syficzny frajerzyna znowu coś pierdzi?
Niemożliwe, wypunktować kurwę w jednym temacie to przyjdzie i płacze w kolejnym.
Teraz w głowie siusaki, pewnie już zrobiony lub żona się rozebrała :)
Jebać żuli.