Moderacja na forum
Moderator: Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Moderacja na forum
o kurwa. dzieje sie
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Mówisz tak by nie dawać mi satysfakcji. ;)hcpig pisze:Takie podstępy to ja wyczuwam na kilometr.Headcrab pisze:@hcpig Poszedł PM.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- hcpig
Jak czytam temat o DsO to prastary duch forume rośnie i rośnie i już jest jak taki ten potwór z Ghostbusters.
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
+ miljonyossarian84 pisze:Nie bardzo rozumiem tej idei, że przychodzi jakiś Lord Pedał na forum i dopierdala się do jednego z użytkowników szukając na niego w necie jakichś haków, zamiast w tym czasie sobie zwalić i naćpać się jak normalny człowiek. O co ci chodzi Lordzie Lachociągu?
Poziom żenady, który odczułam po przeczytaniu niektórych postów sięgnął zenitu. Stulejarnia umysłowa w pełni.
- COFFIN
Dziewczynka może trochę obiektywnie by się postarała podejść. Jak jeden parch z drugim do pewnego czasu jadą po całości to jest ok, ale jak nagle okazuje się, że z pozornie bezkarnego, anonimowego rzekomo 'pisania' w necie można zarobić w mazak, to już nie? :-)
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
To, że nie jestem zwolenniczką wywlekania czyichś prywatnych danych w miejsca takie jak to, nie znaczy, że jestem dziewczynką ; )COFFIN pisze:Dziewczynka może trochę obiektywnie by się postarała podejść. Jak jeden parch z drugim do pewnego czasu jadą po całości to jest ok, ale jak nagle okazuje się, że z pozornie bezkarnego, anonimowego rzekomo 'pisania' w necie można zarobić w mazak, to już nie? :-)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Odsiecz z fejsbuka ruszylaCOFFIN pisze:Dziewczynka może trochę obiektywnie by się postarała podejść. Jak jeden parch z drugim do pewnego czasu jadą po całości to jest ok, ale jak nagle okazuje się, że z pozornie bezkarnego, anonimowego rzekomo 'pisania' w necie można zarobić w mazak, to już nie? :-)
woodpecker from space
- Medard
:)Triceratops pisze:Odsiecz z fejsbuka ruszylaCOFFIN pisze:Dziewczynka może trochę obiektywnie by się postarała podejść. Jak jeden parch z drugim do pewnego czasu jadą po całości to jest ok, ale jak nagle okazuje się, że z pozornie bezkarnego, anonimowego rzekomo 'pisania' w necie można zarobić w mazak, to już nie? :-)
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
Śmiechłam
-
- zahartowany metalizator
No, ja też ;) Gamoń, który od lat liże się po jajach ze swoimi kolegami, będącymi na każde zawołanie, ilekroć ktoś się krzywo spojrzy i w kółko zmyśla coraz to wymyślniejsze historyki, których to jest nieodłącznym bohaterem, mierzy innych swoją miarą i jeszcze raczy kogoś uczyć dojrzałości ;) Nie powiem, jaką zazwyczaj rolę pełnią tacy w życiu, choć można się domyślić, natomiast tu, na Masterfulu zawsze należą do ścisłej elity. Ale czy to dziwi? ;)
- Rumburak
Ewidentnie przemawia przez ciebie żal,że pomimo dekady produkowania się tu, nie należysz do forumowej "ścisłej elity":) Daj spokój,głowa go góry,świat nie kończy się na forum dla paru wyleniałych dziadyg.byrgh pisze: Nie powiem, jaką zazwyczaj rolę pełnią tacy w życiu, choć można się domyślić, natomiast tu, na Masterfulu zawsze należą do ścisłej elity. Ale czy to dziwi? ;)
-
Dzięki za wsparcie, bardzo to doceniam, głównie w tych chwilach.
No wzruszyłem się.
No wzruszyłem się.
- Rumburak
Super że mogłem pomóc komuś w rozterce.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Hahaha, tak :Dhcpig pisze:Jak czytam temat o DsO to prastary duch forume rośnie i rośnie i już jest jak taki ten potwór z Ghostbusters.
Ale obawiam się, że to ostatnie podrygi zdychającej ostrygi. Chociaż... kto wie.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- wolff
- rasowy masterfulowicz
O kurwa, nie śledzę aż tak bardzo szarpaniny brudów ale poważnie?yossarian84 pisze:Nie bardzo rozumiem tej idei, że przychodzi jakiś Lord Pedał na forum i dopierdala się do jednego z użytkowników szukając na niego w necie jakichś haków, zamiast w tym czasie sobie zwalić i naćpać się jak normalny człowiek. O co ci chodzi Lordzie Lachociągu?
Szukanie w necie tematów na przeciwnika? hahahahhaha kurwa jaka bida. A potem żal bo z brudów wszyscy leją, hahahaha.
Nawet w czasie gdy z lucjanem miałem spinę (pozdro lucjan i czy nadal jarasz się jedynką D) w życiu bym nie pomyślał, by go szukać i pierdolić jakieś czerstwe głupoty. Widły i piec.
Jebać żuli.
- Gore_Obsessed
Rzucam pod rozwagę opcję całkowitego wyrugowania z forum polityki i tematu COVID-19.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- maciek z klanu
Cenzura serio? Na forum metalowym?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Gore_Obsessed
Po co to potrzebne TUTAJ? Tylko jad się bez końca sączy. NIC sensownego z tego nie wynika. JAD to ja lubię mieć w słuchawkach dawkowany przez Cronosa, Mantasa i Abaddona.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- hcpig
Tak jest. Uciąć jęzory agitatorom.Gore_Obsessed pisze: ↑03-06-2021, 07:17Rzucam pod rozwagę opcję całkowitego wyrugowania z forum polityki i tematu COVID-19.
Yare Yare Daze
- Sybir
Nie cenzura, tylko wypierdolkamaciek z klanu pisze:Cenzura serio? Na forum metalowym?

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz