Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostrzezenia/Bany
Tomaszu, przecież Ty miesiąca bez forum nie wytrzymasz, a co dopiero roku :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
co racja to racja. rzeczywiście się wkurwiłem. bo ja impulsywny z domu jestem.Sybir pisze:Tomaszu, przecież Ty miesiąca bez forum nie wytrzymasz, a co dopiero roku :)
ok, w grudniu jak dotrwacie* to wpadnę. z prezentami na gwiazdkę. hehe.
trochę mnie martwi, że tak to po pijaku będę bluzgał do monitora z zawiązanymi rękoma z tyłu. i jak mnie żaden złamas z tego miejsca nie był w stanie wykopać, tak teraz sam się wykopię. ale w końcu mam do napisania książkę. triceps już tupie nóżkami swoimi. wyrobić normalnie chłopina nie może. pół roku powinno styknąć. albo i nie.
* a teraz to się módlcie, aby Michał, Gniewko i dosłownie kilku innych tutaj pisali. bo to kolorowe miejsce szczeźnie i metalurgia plus wam zostanie ;-)
ps. i nie pierdolić mnie tutaj, że kolejny nick będę miał. bo nie będę miał. miał. miał.
- TheDude
Ban dla wszystkich i tylko boty reklamowe.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
@ Tomasz, Twoje odejście to będzie kapitulacja wobec wrogich kato-prawicowych sił. Qrwa, czy naprawdę przyjmiesz bierną postawę wobec tego rozprzestrzeniającego się, śmierdzącego ludzkiego szlamu ? Trzeba kolektywu aby na szuflę to załadować i wrzucić z powrotem do kanału. Nie wierzę, nie wierzę...poza tym zapomnij o napisaniu książki w pół roku. No chyba, że będzie do jakiś rozdział do książki wieloautorskiej. :-)
all the monsters will break your heart
- Medard
Jak zwykle jakieś płacze odchodzą, a kilku bdb forumowiczow przez rok już nie pisze, albo chociaż chwilowo zaprzestało i nadal jest bardzo dobrze.
Kolega devastator77 wrzuca piękne focie, tricerstops coś o dietach marudzi, hetfire lewacki koment wrzuci.
Muzyka nie jest najważniejsza w dzisiejszych czasach. Skończyły się subkultury, słucha się dla przyjemności, co z tego, że to po raz 322 AJFA.
Kolega devastator77 wrzuca piękne focie, tricerstops coś o dietach marudzi, hetfire lewacki koment wrzuci.
Muzyka nie jest najważniejsza w dzisiejszych czasach. Skończyły się subkultury, słucha się dla przyjemności, co z tego, że to po raz 322 AJFA.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- maciek z klanu
Re: Re:
[/quote]Skaut pisze:był wolfem, flowem, wolffem, wolframem, ileż on tutaj miał nicków, a słoma z butów zawsze ta samaJimmy Boyle pisze:nie martw się, nawet gdyby dostał bana... wróci, przecie nieraz już wracał :)Triceratops pisze:Co z naszym wolfie? Wzial cos na otrzezwienie i zajal sie wiosenna wycinka czy dostal bananowa zupke na uspokojenie?
wolff to spoko gosc. prawdziwy wojownik, a nie zwykły heretyk.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
szczegolnie, że Tomka czyta mi sie bardzo dobrze, choc czasem ciężko skminic o co chodzi, ale jest bdb. #muremzatomaszemnicram pisze:@ Tomasz, Twoje odejście to będzie kapitulacja wobec wrogich kato-prawicowych sił. Qrwa, czy naprawdę przyjmiesz bierną postawę wobec tego rozprzestrzeniającego się, śmierdzącego ludzkiego szlamu ? Trzeba kolektywu aby na szuflę to załadować i wrzucić z powrotem do kanału. Nie wierzę, nie wierzę...poza tym zapomnij o napisaniu książki w pół roku. No chyba, że będzie do jakiś rozdział do książki wieloautorskiej. :-)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Bo jakby pare osób skupiło się na pisaniu na forum zgodnie z przeznaczeniem (czyli muzyce, filmach czy innych neutralnych głupotach) to by każdy więcej luzu złapał . Ale nie. Trzeba ideologiczne personalne wycieczki uskuteczniać. Wojny o księży, pedalow , kaczynskiego, komuchow. W niemal każdym temacie . I tak kurwa do zajebania. Stare dziady tak lubujące się w temacie polityka, idźta się wyzywać na forum onetu.
Przeciez na temat nowego Darkthrone tez można obrzucac się kurwami. Wiem ze potraficie:*
Przeciez na temat nowego Darkthrone tez można obrzucac się kurwami. Wiem ze potraficie:*
niech to miejsce niebawem zniknie
- uglak
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ty to byś się nudziarzu w ogóle nie odzywał ;-) pół postu doczytane. pół browara dopite i takie efekty jak na załączonym obrazku:Medard pisze:Jak zwykle jakieś płacze odchodzą, a kilku bdb forumowiczow przez rok już nie pisze, albo chociaż chwilowo zaprzestało i nadal jest bardzo dobrze.

u mnie tylko śpiączkę wywołujesz. i to niekoniecznie alkoholową.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dobra. zebrałem ze dwa lajki. jakiś hasztag się też pojawił. dodatkowo, argument nicrma, że trzeba walczyć z oszołomstwem się pojawił też. słotkie ptysie z was. takie z nadzieniem budyniowym wręcz. no. więc, tego ten. dzisiaj lub jutro będzie pite*, to pewnie mi przejdzie. pacjent, byrth, triceps? cieszycie się ;-) ?
a i nie pisać mi tu, że jestem niestabilny emocjonalnie. bo to jakby oczywiste jest.
* wbrew wszelakim insynuacjom od wtorku nic nie było pite.
a i nie pisać mi tu, że jestem niestabilny emocjonalnie. bo to jakby oczywiste jest.
* wbrew wszelakim insynuacjom od wtorku nic nie było pite.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mnie sie jendnakowoż wydaje, że bez tych napierdalanek, byłoby jednak mocno nudnie a wręcz nudno. oczywiście mogę być w błędzie. bo jakby nie patrzeć cała masa wartościowych użytkowników odeszła. w niebyt. odeszła. albo w odbyt. odeszła. i mają profile. i mają lajki. i są rozpoznawalni. i są kimś. a tak. eeeehhh. tylko niepotrzebne emocje. niewyszukane żarty. i jeszcze mniej niewyszukane bluzgi. możesz Ty mieć jednak racje. trzeba się nad tym zastanowić.pr0metheus pisze:Bo jakby pare osób skupiło się na pisaniu na forum zgodnie z przeznaczeniem (czyli muzyce, filmach czy innych neutralnych głupotach) to by każdy więcej luzu złapał . Ale nie. Trzeba ideologiczne personalne wycieczki uskuteczniać. Wojny o księży, pedalow , kaczynskiego, komuchow. W niemal każdym temacie . I tak kurwa do zajebania. Stare dziady tak lubujące się w temacie polityka, idźta się wyzywać na forum onetu.
- pr0metheus
^sral pies wartościowych użytkowników;)
Oczywiście ze nudno , ale zobacz ile flejmu i emocji może być w tematach bliższych profilowi forum, tak jak wspomniany darkthrone .
Bo moim zdaniem ta wojenka światopoglądowa to zwykle januszostwo jest. Kiedyś gadali do telewizorów podczas wiadomości , teraz piszą na onetach i interiach. Rezultat zasadniczo jest podobny:)
Oczywiście ze nudno , ale zobacz ile flejmu i emocji może być w tematach bliższych profilowi forum, tak jak wspomniany darkthrone .
Bo moim zdaniem ta wojenka światopoglądowa to zwykle januszostwo jest. Kiedyś gadali do telewizorów podczas wiadomości , teraz piszą na onetach i interiach. Rezultat zasadniczo jest podobny:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ja tam lubiem poczuć się jak janusz. zresztą mam tak na drugie; -) tomasz janusz. dobre ;-) no i jak ten janusz, siedzę tera w gaciach, w klapkach, pot spływa po garbie, i czekam aż się akcje rozwiną. coby pocisnąć. a tak teraz poważnie. jak zauważył nicram. jak się schowasz i piszesz o muzyce to nagle się wyłania kilku i napierdala ten swój przekaz dnia. jaki on by nie był. czy korwinowy, pisowski, czy komuchowski. już dawno temu mówiłem, żeby zamknąć dział polityka. tyle, że to nic nie da, bo zaraz będzie przepięcie na dowcipy i onkologię. reasumując jakby towarzystwo siebie szanowało i nie traktowało tego forume jako wiecu politycznego to by się wszystkim zdrowiej żyło. tyle, że moim skromnym zdaniem to nie nastąpi. bo ich uczą. wszędzie wpychaj treści! wszędzie. i jak już też kiedyś pisałem, dam se łapę urżnąć, że robią te agitki i tutaj i na forume wędkarskim. bo tak są zaangażowani. czego zresztą też nie rozumiem. żyć polityką? bez sensu.pr0metheus pisze:^sral pies wartościowych użytkowników;)
reasumując jeszcze raz. adekwatnie do tematu. powinny być bany za nierównowagę. jak traktujesz forum jako wiec to wypierdalaj gdzie indziej wiecować. inną sprawą, nie wycofuję się z tego, że byłoby smętnie gdyby nie te spiny "światopoglądowe". i bądź tu mondry. weź to wyważ.
- Gore_Obsessed
Medard pisze:Muzyka nie jest najważniejsza w dzisiejszych czasach.

Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Sybir
Loża wróciła. Czy nadszedł czas redukcji?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nie lubisz poszydzić z frustratów? Niech piszą, forumowy folklor zawsze na czasie. Przecież z tego spedalenia zawsze toczono bekę.
Jebać żuli.
- LOŻA
- rozkręca się
Ojcowie założyciele również dokonali wpłat, cieszymy się, że są w naszym nobliwym gronie.Sybir pisze:Loża wróciła. Czy nadszedł czas redukcji?
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Czy loża oplacila składkę za korzystanie z masterfula? Była jakiś czas temu zbiórka na serwer.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- wolff
- rasowy masterfulowicz