Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ostrzezenia/Bany
Jak na razie to jakis Workbench glupkowaty, ktory kasuje chuj wie po co
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
poważny nie jestem, normalny tym bardziej, ale coś w tym jest535 pisze:Chyba nikt poważny i w miarę normalny nie wchodzi tutaj na trzeźwo
- Sybir
Z ciekawości sprawdziłem log i okazało się, że to nie moje dzieło.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Bloodcult
To byłem ja...
- Triceratops
Powiedziales a, to powiedz b. Zdradz nam czy to byl nasum czy heretyk, podejrzewam pierwszego koleszke. Musimy miec kogos do obrzucania blotem i gownem do trzech pokolen wstecz. Musi miec nauczke, moze nastepny raz sie zastanowi. Poza tym wszyscy go dodadza do ignorowanych i listy wrogow.Sybir pisze:Z ciekawości sprawdziłem log i okazało się, że to nie moje dzieło.
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
zazwyczaj Triceps masz coś ciekawego do powiedzenia i ogólnie odstajesz od reszty 'innymi' poglądami na .. no generalnie wszystko. Dzisiaj wchodzę na forum i widzę tylko Twój płacz za jakimiś bluzgającymi małpami. Serio? Chcesz być adwokatem tego ścieku?Triceratops pisze:No coz, w temacie o wyborach na forum, zwyciezyla opcja lewicowa zaliczajac 71 glosow, a wiec milosnicy cenzury i wszelkiego rodzaju restrykcji dla niepoprawnych politycznie pogladow, wiec nie powinno to dziwic. Dawno temu wyszlismy podobno z socjalizmu ale okazuje sie, ze socjalizm nie wyszedl z niektorych. Mamy tu na forum takiego Piotrowicza, nie dziwne, ze nie chce sie przyznac.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Triceratops
Hehe tu chodzi o zasady a nie zawartosc, nawet jej nie czytalem szczerze mowiac oprocz tytulu. Jezeli w srodku byly jakies fajne bluzgi to jednak mi smutno, ze nie zdazylem ich przeczytac, czuje sie okradzony moralnie ;D
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
zasady były określone w czasach, gdy na forum pisali Maria, Trocki, a nawet jeszcze Hilar. Kłócić się można, można mieć różne zdania, kurwiać się, wyśmiewać i ogólnie - choćby szczątkowo argumentować. Licytowanie się na to kto na kogo wyleje więcej beztreściwego gnoju będzie ostro jednak traktowane z buta. To nie jest kastrowanie forum z jaj - to resztki brzytwy której chwytam się, gdy forum tonie w gównie.
- Hatefire
O czym tu w ogóle dyskutować. Ostatnio pojawił się post o ruchaniu czyjejś matki w ryj. Nie ma tu czego bronić.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Robi się coraz ciekawiej. Administracja nagle ocknęła się z letargu.
- Sybir
Dla mnie to jasny sygnał :>
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Czyżby kolega dezynfekował ręce w oczekiwaniu na kolejne zabiegi resekcji ;-)Sybir pisze:Dla mnie to jasny sygnał :>
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
No moze i tak, ale pozbawia to frajdy z czytania jak dorosli ludzi ze soba rozmawiaja. Przed operacja takie tematy powinny powisiec chwile, zeby wszyscy mogli poczytac i przynajmniej porobic sobie jakies fotkiOlo pisze:zasady były określone w czasach, gdy na forum pisali Maria, Trocki, a nawet jeszcze Hilar. Kłócić się można, można mieć różne zdania, kurwiać się, wyśmiewać i ogólnie - choćby szczątkowo argumentować. Licytowanie się na to kto na kogo wyleje więcej beztreściwego gnoju będzie ostro jednak traktowane z buta. To nie jest kastrowanie forum z jaj - to resztki brzytwy której chwytam się, gdy forum tonie w gównie.
woodpecker from space
- Skaut
forumowy folklor level hard. Triceps, nie daj się wciągnąć w kolejne kręgi dantejskiego piekła. Ja się cieszę z lekkiej moderacji, bo Olo to chyba jedyny rozsądny człek, który trzyma jeszcze rękę na pulsie i kudos, że mu się chce, mając pewnie o wiele ciekawsze rzeczy do roboty, niż czytanie jak wolfkhan znów napina mięśnie na forumowej siłowni.Triceratops pisze:No moze i tak, ale pozbawia to frajdy z czytania jak dorosli ludzi ze soba rozmawiaja. Przed operacja takie tematy powinny powisiec chwile, zeby wszyscy mogli poczytac i przynajmniej porobic sobie jakies fotkiOlo pisze:zasady były określone w czasach, gdy na forum pisali Maria, Trocki, a nawet jeszcze Hilar. Kłócić się można, można mieć różne zdania, kurwiać się, wyśmiewać i ogólnie - choćby szczątkowo argumentować. Licytowanie się na to kto na kogo wyleje więcej beztreściwego gnoju będzie ostro jednak traktowane z buta. To nie jest kastrowanie forum z jaj - to resztki brzytwy której chwytam się, gdy forum tonie w gównie.
Coś tam było! Człowiek!
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Zaraz, nastąpiła jakaś bananizacja? Kto poleciał? Wolff z Luckiem? Czy ktoś jeszcze?
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Triceratops
Re:
No jak olo kasuje to ja nie mam zastrzezen, jego cyrk jego malpy. Ale poczytac gownoburze zawsze fajnie, i jak sam wiesz doskonale uwazam, ze wszystko powinno wisiec w sieci. Dzieki temu mozemy czytac sobie stare odezwy Blackmailera z Vox Malignum1 wywiady z Oriasem na Mhouse czy inne akcje z Cold Winter gdzie aktywnie udzial sie np Maniek z Bagien ;)Skaut pisze:forumowy folklor level hard. Triceps, nie daj się wciągnąć w kolejne kręgi dantejskiego piekła. Ja się cieszę z lekkiej moderacji, bo Olo to chyba jedyny rozsądny człek, który trzyma jeszcze rękę na pulsie i kudos, że mu się chce, mając pewnie o wiele ciekawsze rzeczy do roboty, niż czytanie jak wolfkhan znów napina mięśnie na forumowej siłowni.Triceratops pisze:No moze i tak, ale pozbawia to frajdy z czytania jak dorosli ludzi ze soba rozmawiaja. Przed operacja takie tematy powinny powisiec chwile, zeby wszyscy mogli poczytac i przynajmniej porobic sobie jakies fotkiOlo pisze:zasady były określone w czasach, gdy na forum pisali Maria, Trocki, a nawet jeszcze Hilar. Kłócić się można, można mieć różne zdania, kurwiać się, wyśmiewać i ogólnie - choćby szczątkowo argumentować. Licytowanie się na to kto na kogo wyleje więcej beztreściwego gnoju będzie ostro jednak traktowane z buta. To nie jest kastrowanie forum z jaj - to resztki brzytwy której chwytam się, gdy forum tonie w gównie.
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Lucek robi co może, ale Wolff bezczelnie wepchał się w kolejkę i został obsłużony jako pierwszy i na razie jedyny. W życiu jednak trzeba łokciami walczyć o swoje. Pewnie powinienem wywalić jeszcze ze 100-150 ostatnich postów z udziałem obydwu vs. inni userzy, ale nie mam chwilowo na to czasu, a dla niektórych stanowią one ciekawy materiał do studium ludzkich interakcji w internecie.Lord Gorloj pisze:Zaraz, nastąpiła jakaś bananizacja? Kto poleciał? Wolff z Luckiem? Czy ktoś jeszcze?
- Triceratops
Nie uwazam, ze wolff sie wepchnal w kolejke. jedynie odpowiadal i nic wiecej. Tego banana na ile dostal? Mam nadzieje, ze na krotko, bo go nie ma pare dni i wszaruchy juz zasrywaja kolejne tematy swoim belkotem. Musi byc bat na nich.
woodpecker from space
- maciek z klanu
Wolfa i lucka łatwiej zbanować niż [v] co nie?Olo pisze:Lucek robi co może, ale Wolff bezczelnie wepchał się w kolejkę i został obsłużony jako pierwszy i na razie jedyny. W życiu jednak trzeba łokciami walczyć o swoje. Pewnie powinienem wywalić jeszcze ze 100-150 ostatnich postów z udziałem obydwu vs. inni userzy, ale nie mam chwilowo na to czasu, a dla niektórych stanowią one ciekawy materiał do studium ludzkich interakcji w internecie.Lord Gorloj pisze:Zaraz, nastąpiła jakaś bananizacja? Kto poleciał? Wolff z Luckiem? Czy ktoś jeszcze?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Jeżeli te wysrywy pajaca z tourettem to był bat na kogokolwiek, to faktycznie czas dołączyć do chóru mękołów płaczących, że za Marii i Trocaka to były czasy a teraz to nie ma czasów xDTriceratops pisze:Nie uwazam, ze wolff sie wepchnal w kolejke. jedynie odpowiadal i nic wiecej. Tego banana na ile dostal? Mam nadzieje, ze na krotko, bo go nie ma pare dni i wszaruchy juz zasrywaja kolejne tematy swoim belkotem. Musi byc bat na nich.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!