Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Ostrzezenia/Bany

20-11-2019, 16:24

Jak na razie to jakis Workbench glupkowaty, ktory kasuje chuj wie po co
woodpecker from space
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

20-11-2019, 16:59

535 pisze:Chyba nikt poważny i w miarę normalny nie wchodzi tutaj na trzeźwo
poważny nie jestem, normalny tym bardziej, ale coś w tym jest
Awatar użytkownika
Sybir

20-11-2019, 17:13

Z ciekawości sprawdziłem log i okazało się, że to nie moje dzieło.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Bloodcult

20-11-2019, 17:23

To byłem ja...
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Triceratops

20-11-2019, 19:04

Sybir pisze:Z ciekawości sprawdziłem log i okazało się, że to nie moje dzieło.
Powiedziales a, to powiedz b. Zdradz nam czy to byl nasum czy heretyk, podejrzewam pierwszego koleszke. Musimy miec kogos do obrzucania blotem i gownem do trzech pokolen wstecz. Musi miec nauczke, moze nastepny raz sie zastanowi. Poza tym wszyscy go dodadza do ignorowanych i listy wrogow.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

20-11-2019, 19:39

Triceratops pisze:No coz, w temacie o wyborach na forum, zwyciezyla opcja lewicowa zaliczajac 71 glosow, a wiec milosnicy cenzury i wszelkiego rodzaju restrykcji dla niepoprawnych politycznie pogladow, wiec nie powinno to dziwic. Dawno temu wyszlismy podobno z socjalizmu ale okazuje sie, ze socjalizm nie wyszedl z niektorych. Mamy tu na forum takiego Piotrowicza, nie dziwne, ze nie chce sie przyznac.
zazwyczaj Triceps masz coś ciekawego do powiedzenia i ogólnie odstajesz od reszty 'innymi' poglądami na .. no generalnie wszystko. Dzisiaj wchodzę na forum i widzę tylko Twój płacz za jakimiś bluzgającymi małpami. Serio? Chcesz być adwokatem tego ścieku?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Triceratops

20-11-2019, 20:07

Hehe tu chodzi o zasady a nie zawartosc, nawet jej nie czytalem szczerze mowiac oprocz tytulu. Jezeli w srodku byly jakies fajne bluzgi to jednak mi smutno, ze nie zdazylem ich przeczytac, czuje sie okradzony moralnie ;D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

20-11-2019, 20:17

zasady były określone w czasach, gdy na forum pisali Maria, Trocki, a nawet jeszcze Hilar. Kłócić się można, można mieć różne zdania, kurwiać się, wyśmiewać i ogólnie - choćby szczątkowo argumentować. Licytowanie się na to kto na kogo wyleje więcej beztreściwego gnoju będzie ostro jednak traktowane z buta. To nie jest kastrowanie forum z jaj - to resztki brzytwy której chwytam się, gdy forum tonie w gównie.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Hatefire

20-11-2019, 20:27

O czym tu w ogóle dyskutować. Ostatnio pojawił się post o ruchaniu czyjejś matki w ryj. Nie ma tu czego bronić.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

20-11-2019, 20:32

Robi się coraz ciekawiej. Administracja nagle ocknęła się z letargu.
Awatar użytkownika
Sybir

20-11-2019, 20:34

Dla mnie to jasny sygnał :>
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Hatefire

20-11-2019, 20:36

Sybir pisze:Dla mnie to jasny sygnał :>
Czyżby kolega dezynfekował ręce w oczekiwaniu na kolejne zabiegi resekcji ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

21-11-2019, 14:10

Olo pisze:zasady były określone w czasach, gdy na forum pisali Maria, Trocki, a nawet jeszcze Hilar. Kłócić się można, można mieć różne zdania, kurwiać się, wyśmiewać i ogólnie - choćby szczątkowo argumentować. Licytowanie się na to kto na kogo wyleje więcej beztreściwego gnoju będzie ostro jednak traktowane z buta. To nie jest kastrowanie forum z jaj - to resztki brzytwy której chwytam się, gdy forum tonie w gównie.
No moze i tak, ale pozbawia to frajdy z czytania jak dorosli ludzi ze soba rozmawiaja. Przed operacja takie tematy powinny powisiec chwile, zeby wszyscy mogli poczytac i przynajmniej porobic sobie jakies fotki
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Skaut

23-11-2019, 23:12

Triceratops pisze:
Olo pisze:zasady były określone w czasach, gdy na forum pisali Maria, Trocki, a nawet jeszcze Hilar. Kłócić się można, można mieć różne zdania, kurwiać się, wyśmiewać i ogólnie - choćby szczątkowo argumentować. Licytowanie się na to kto na kogo wyleje więcej beztreściwego gnoju będzie ostro jednak traktowane z buta. To nie jest kastrowanie forum z jaj - to resztki brzytwy której chwytam się, gdy forum tonie w gównie.
No moze i tak, ale pozbawia to frajdy z czytania jak dorosli ludzi ze soba rozmawiaja. Przed operacja takie tematy powinny powisiec chwile, zeby wszyscy mogli poczytac i przynajmniej porobic sobie jakies fotki
forumowy folklor level hard. Triceps, nie daj się wciągnąć w kolejne kręgi dantejskiego piekła. Ja się cieszę z lekkiej moderacji, bo Olo to chyba jedyny rozsądny człek, który trzyma jeszcze rękę na pulsie i kudos, że mu się chce, mając pewnie o wiele ciekawsze rzeczy do roboty, niż czytanie jak wolfkhan znów napina mięśnie na forumowej siłowni.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

24-11-2019, 00:09

Zaraz, nastąpiła jakaś bananizacja? Kto poleciał? Wolff z Luckiem? Czy ktoś jeszcze?
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
Awatar użytkownika
Triceratops

Re:

24-11-2019, 09:58

Skaut pisze:
Triceratops pisze:
forumowy folklor level hard. Triceps, nie daj się wciągnąć w kolejne kręgi dantejskiego piekła. Ja się cieszę z lekkiej moderacji, bo Olo to chyba jedyny rozsądny człek, który trzyma jeszcze rękę na pulsie i kudos, że mu się chce, mając pewnie o wiele ciekawsze rzeczy do roboty, niż czytanie jak wolfkhan znów napina mięśnie na forumowej siłowni.
No jak olo kasuje to ja nie mam zastrzezen, jego cyrk jego malpy. Ale poczytac gownoburze zawsze fajnie, i jak sam wiesz doskonale uwazam, ze wszystko powinno wisiec w sieci. Dzieki temu mozemy czytac sobie stare odezwy Blackmailera z Vox Malignum1 wywiady z Oriasem na Mhouse czy inne akcje z Cold Winter gdzie aktywnie udzial sie np Maniek z Bagien ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

24-11-2019, 11:38

Lord Gorloj pisze:Zaraz, nastąpiła jakaś bananizacja? Kto poleciał? Wolff z Luckiem? Czy ktoś jeszcze?
Lucek robi co może, ale Wolff bezczelnie wepchał się w kolejkę i został obsłużony jako pierwszy i na razie jedyny. W życiu jednak trzeba łokciami walczyć o swoje. Pewnie powinienem wywalić jeszcze ze 100-150 ostatnich postów z udziałem obydwu vs. inni userzy, ale nie mam chwilowo na to czasu, a dla niektórych stanowią one ciekawy materiał do studium ludzkich interakcji w internecie.
Awatar użytkownika
Triceratops

24-11-2019, 11:57

Nie uwazam, ze wolff sie wepchnal w kolejke. jedynie odpowiadal i nic wiecej. Tego banana na ile dostal? Mam nadzieje, ze na krotko, bo go nie ma pare dni i wszaruchy juz zasrywaja kolejne tematy swoim belkotem. Musi byc bat na nich.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
maciek z klanu

24-11-2019, 12:51

Olo pisze:
Lord Gorloj pisze:Zaraz, nastąpiła jakaś bananizacja? Kto poleciał? Wolff z Luckiem? Czy ktoś jeszcze?
Lucek robi co może, ale Wolff bezczelnie wepchał się w kolejkę i został obsłużony jako pierwszy i na razie jedyny. W życiu jednak trzeba łokciami walczyć o swoje. Pewnie powinienem wywalić jeszcze ze 100-150 ostatnich postów z udziałem obydwu vs. inni userzy, ale nie mam chwilowo na to czasu, a dla niektórych stanowią one ciekawy materiał do studium ludzkich interakcji w internecie.
Wolfa i lucka łatwiej zbanować niż [v] co nie?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

24-11-2019, 12:55

Triceratops pisze:Nie uwazam, ze wolff sie wepchnal w kolejke. jedynie odpowiadal i nic wiecej. Tego banana na ile dostal? Mam nadzieje, ze na krotko, bo go nie ma pare dni i wszaruchy juz zasrywaja kolejne tematy swoim belkotem. Musi byc bat na nich.
Jeżeli te wysrywy pajaca z tourettem to był bat na kogokolwiek, to faktycznie czas dołączyć do chóru mękołów płaczących, że za Marii i Trocaka to były czasy a teraz to nie ma czasów xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
ODPOWIEDZ