Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

27-07-2018, 01:52

Karkasonne pisze:
Ascetic pisze:
te Karkas, na kiedy zaplanowaliście z geniuszem informatyki kolejną Akcję "C" ?
Tzw ostateczne rozwiązanie kwestii masterfula? mozecie się wkurzać ile chcecie, ja się śmieje z tej akcji już drugi dzień. Może jeszcze nie doceniacie tego aspektu komicznego, ze wywalenie kilku postów skończyło się usunięciem połowy forum, ale wierze, ze kiedyś docenicie to.
kalesonne, jak gdyby podsumowujesz sie sam cały czas i nie chciałem wpierdalać ci sie w parade, podsumowująć cie w w sposób właściwy i jednoznaczny z litości knypiczny zjebie, ale kurwa twoje nie ustające wywody i samozadowolenie brak jakiejkolwiek samokrytyki po prostu wprawiają mnie w jakieś kosmiczne osłupienie, takiej skurwiny i wyciora armatniego chyba jeszcze to forum nie widziało, no więc śmiej sie dalej jebany pedale i pierdol o sobie użalaj sie jebana ciotowska spierdolino.

kalesonne obsysa psie szminy.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

27-07-2018, 07:50

Nie wiem jak wygląda akcja z Karkasonne i mam to dość mocno w. Jeśli zaś chodzi o biadolenie na temat znikających ilości postów to nic się nie dzieje a kto płacze ten homoseksualista pijący w kniejach Harnasie po robocie u szefa Ukraińca.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

27-07-2018, 08:40

Ja akurat lubię poczytać wynurzenia Karkasonne, szczególnie te z byłymi dziewczynami. Więcej tego opisuj, tylko bez takich szczegółów, żeby nazwisk nie można było namierzyć.
535

27-07-2018, 09:18

To naprawdę słodkie,gdy kolo zapierdalający u bauera, próbuje dojebać porządnym ludziom. Rozdwojenie jaźni,czy już szaleństwo?
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-07-2018, 11:14

Karkasonne pisze:Tzw ostateczne rozwiązanie kwestii masterfula? mozecie się wkurzać ile chcecie, ja się śmieje z tej akcji już drugi dzień. Może jeszcze nie doceniacie tego aspektu komicznego, ze wywalenie kilku postów skończyło się usunięciem połowy forum, ale wierze, ze kiedyś docenicie to.
Nie, nie docenię tego. Aspektu komicznego też nie dostrzegam.

Na początku chciałbym zaznaczyć, że nie mam pretensji do kolegi Sybira, któremu jak to ładnie ujął Olo, omsknął się skalpel. Zdarza się, wypadki i przypadki chodzą po ludziach, a tym bardziej po internetowych forach. Przeczytałem jednak Twoje wyjaśnienia, bo doprawdy mnie to zaciekawiło, i mimo wszystko nie rozumiem takiej decyzji.

Po pierwsze, pamiętam jak kiedyś wkleiłeś swoje zdjęcie z Majdanu. Ktoś Cię tam wtedy wyśmiał, że jak możesz wiedzieć że akurat Cię namierzał snajper, wywiązała się jakaś pyskówka po czym stwierdziłeś że masz dość i uwalniasz nas od swojej osoby. Po czym właśnie wtedy o ile dobrze pamiętam, podpisałeś się imieniem i nazwiskiem, twierdząc że nie chcesz być anonimowy. Po jakimś czasie wróciłeś - ok, Masterful to jednak chyba nie tylko forum, bo dużo ludzi twierdzi, że ta platforma to coś, co w jakiś kosmiczny sposób chyba uzależnia. Wróciłeś, zacząłeś pisać wątek o swoich podróżach i było jak najbardziej ok.

Nie wiem o co chodzi z pogróżkami. Nie natrafiłem w Twoich wypowiedziach jakichkolwiek śladów obrażania, nękania, wyśmiewania czy obrzucania wyzwiskami kogokolwiek w sposób taki, by ten ktoś dyszał chęcią zemsty. Ot, jeśli dochodziło do pyskówek, to do takich, do których wszyscy już tu przywykli i pewnie podobnie jak ja, wszyscy po prostu traktują to jako koloryt tego forum. Mówisz że rozpoznają Cię na koncertach czy w innych miejscach - ktoś chce Ci przybić piątkę, kto inny złamać nos. Tylko że jedynym ogniwem łączącym Karkassone z forum dla miłośników hałasu z realną osobą z krwi i kości mającą imię i nazwisko jesteś Ty sam. To Ty, nikt inny, podał swoje dane, mówił gdzie pracuje, co robi, pisał o swoich głębszych przemyśleniach, podróżach, wklejał zdjęcia z jakiegoś wernisażu. Nikt tego nie kazał robić, nikt tego nie żądał. Fajnie jak chcesz się czymś takim podzielić, ale miej na uwadze, że ludzie są różni i różnie mogą reagować. Taki urok internetu.

Moją twarz też już niektórzy rozpoznają, z niektórymi mam kontakt na fb, z co poniektórymi wymieniłem się adresami czy numerem telefonu jak kupowałem jakieś płyty, z niektórymi poruszę jakieś bardziej prywatne sprawy podczas rozmowy twarzą w twarz na jakimś gigu - ale nie piszę o wszystkim publicznie. Chociażby po to, by potem nie wpadać w panikę bo coś tam napisałem. Napisałem, trudno, niech czytają. Nie wiem na ile te pogróżki o których mówisz są realne, ale wycinanie połowy forum to troszkę przesada. Stało się, trudno. Ale urok tego forum polegał na tym, że wśród jakichś słownych przepychanek można było natrafić na ciekawe dyskusje, zarówno muzyczne jak i około muzyczne, do których można było powracać po jakimś czasie. Czasem w takich rozmowach gdzieś tam można było wyczytać między wierszami o płycie, filmie, książce która jako polecanka okazywała się strzałem w dziesiątkę. Teraz to wszystko poszło w pizdu tylko dlatego, że nieopatrznie napisałeś więcej niż chciałeś, chociaż domyśliłeś się tego dopiero po jakimś czasie.

Jeśli będziesz chciał powrócić, spoko, nie ma problemu. Ochłoń, nabierz świeżego powietrza, przemyśl co masz przemysleć. Fajnie czytało się wątek o Twoich podróżach, więc chociażby z tego powodu fajnie by było, gdybyś to kontynuował. Ale zanim coś napiszesz, pomyśl, czy przypadkiem nie chlapniesz czegoś głupiego, żeby znów nie trzeba było wycinać połowy forum. Pozdrawiam.

A - o co chodziło z Bambim? Jak jego sprawa zatoczyła szeroki łuk, bo chyba mnie coś ominęło?
Nasum

27-07-2018, 11:54

Jesli chcesz, to spoko, pisz.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

27-07-2018, 12:56

@karkasonne coraz slabiej wyglada ta Twoja pisanina. chciales zaslynac w sieci jako podroznik i cos ewidentnie poszlo nie tak.
taka dobra rada:
daj sobie spokoj na 2 miechy, sytuacja sie oczysci, wrocisz do swoich przygod w dalekich krajach i bedzie ok.
po prostu pomysl 2 razy zanim cos palniesz,zeby sie nie wstydzic.
a i sprawa z bambim, na ktora sie powolujesz. abstrahujac od tego jaka Ci tam krzywde zrobil: czy to nie Ty wrzuciles tutaj jego dane i adres gdzie pracuje? a teraz jeszcze te placze o prawach do danych osobowych i wyjasnienia z dupy. slabo, bardzo slabo.
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Hatefire

27-07-2018, 13:03

Dżizas jednemu ziutkowi znudziło się pisanie na forum, przy okazji przypadkiem poleciało trochę postów na forume, a tu analizy i elaboraty, jakby nie wiadomo co się działo. Normalnie sprawa wagi państwowej :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

27-07-2018, 13:52

jak na razie to elaborat był jeden - autorstwa Karkasa. znów sam, nieproszony wysrał smutny tekst na poprzedniej stronie jak to ma przejebane i w sumie nie wie dlaczego a trochę wie i jest mu przykro bo dziewczyna i rodzina itd. no i wspaniale. po czym na drugi dzień znów jest mu wesoło hahahahihi niezła beka koledzy, spotkajmy się na koncercie. o co tu do chuja chodzi - nie mam pojęcia. ktoś tu się chyba mocno pogubił.
Awatar użytkownika
Triceratops

27-07-2018, 13:55

Czytalem ostatnio i wklejalem, ze tak naprawde to flora bakteryjna w jelitach odpowiada za depresje i stany lekowe, karkas musi miec w dupie i kiszkach niezly galimatias. Zalecam glodowke
woodpecker from space
Nasum

27-07-2018, 14:24

Czyli powinienem się cieszyć kiedy mam sraczkę, bo wtedy oczyszczam organizm ze złych emocji? Ciekawa teoria.
Karkasonne

27-07-2018, 14:25

pr0metheus pisze: a i sprawa z bambim, na ktora sie powolujesz. abstrahujac od tego jaka Ci tam krzywde zrobil: czy to nie Ty wrzuciles tutaj jego dane i adres gdzie pracuje? a teraz jeszcze te placze o prawach do danych osobowych i wyjasnienia z dupy. slabo, bardzo slabo.
Nie, nie przypominam sobie, bym to zrobił. Sprawdź sam, ma na imię Jurand, o czym pisał sam wiele razy podając też nazwisko, wystarczy użyć wyszukiwarki.
Awatar użytkownika
Triceratops

27-07-2018, 14:26

Z bambim najlepsze wyszlo jak okazalo sie, ze nie jest zadnym zjebanym wegusem, ale ma zamiar byc hehe
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

27-07-2018, 15:09

Karkasonne pisze:
pr0metheus pisze: a i sprawa z bambim, na ktora sie powolujesz. abstrahujac od tego jaka Ci tam krzywde zrobil: czy to nie Ty wrzuciles tutaj jego dane i adres gdzie pracuje? a teraz jeszcze te placze o prawach do danych osobowych i wyjasnienia z dupy. slabo, bardzo slabo.
Nie, nie przypominam sobie, bym to zrobił. Sprawdź sam, ma na imię Jurand, o czym pisał sam wiele razy podając też nazwisko, wystarczy użyć wyszukiwarki.
za to ja sobie przypominam. w ramach zemsty za podjebanie do zwierzątkowców podałeś jego imię, nazwisko, miejsce pracy plus link do profilu na fb. teraz można sobie bezpiecznie "nie przypominać" bo posty skasowane:]
Karkasonne

27-07-2018, 15:26

nagrobek pisze:
Karkasonne pisze:
za to ja sobie przypominam. w ramach zemsty za podjebanie do zwierzątkowców podałeś jego imię, nazwisko, miejsce pracy plus link do profilu na fb. teraz można sobie bezpiecznie "nie przypominać" bo posty skasowane:]
Bambi pisze: Ja pierdolę, czy ty kurwa do końca życia będziesz pierdolił takie głupoty? Moim pierwszym nikiem na Masterfulu był nik Bambi, pierwszym i jedynym. Na fb zostałem przyjęty jako Jurand Lewandowski, bo tak się nazywam. Możesz w końcu przestać pierdolić i zarzucać mi jakieś kłamstwa, które chuj wie skąd wytrzasnąłeś?
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

27-07-2018, 15:32

może wklej swoje posty z tej wymiany zdań, o kurde nie ma już..wtedy pierwszy postanowiłeś ujawnić jego dane, później nastąpiła wymiana uprzejmości po czym Bambi zawinął z forum.
Karkasonne

27-07-2018, 15:36

Jesteś troszkę pierdolniety na moim punkcie, co?
Awatar użytkownika
maciek z klanu

27-07-2018, 16:04

Nie wiem gdzie to napisać ale wkurwiaja mnie na stronie głównej skróty państw z którego są zespoły. Ostatnio taki kwiatek to (belar) .proszę żeby szanowni redaktorowie pisali poprawnie albo w ogóle
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
ODPOWIEDZ