Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

28-07-2018, 15:09

Toś wymyślił Panie Majster! W wegetarianizmie nie ma nic o nabiale i jajkach bo niby czemu by miało być? Raczej w wegaństwie coś na ten temat znajdziesz...

A jarosz to telewizja kablowa i internet:

http://www.jarosz.pl/

;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

28-07-2018, 15:30

Karkasonne pisze:
pr0metheus pisze: a i sprawa z bambim, na ktora sie powolujesz. abstrahujac od tego jaka Ci tam krzywde zrobil: czy to nie Ty wrzuciles tutaj jego dane i adres gdzie pracuje? a teraz jeszcze te placze o prawach do danych osobowych i wyjasnienia z dupy. slabo, bardzo slabo.
Nie, nie przypominam sobie, bym to zrobił. Sprawdź sam, ma na imię Jurand, o czym pisał sam wiele razy podając też nazwisko, wystarczy użyć wyszukiwarki.

stary chlop a idzie w zaparte jak jasio z czwartej ce. z mojej strony koniec dyskusji. baw sie dalej. jak by to powiedzial krzysio arachnofobik "ja sie klamstwem brzydze" :D
niech to miejsce niebawem zniknie
Karkasonne

28-07-2018, 18:19

No jeśli masz na myśli ze podałem dane które on sam podał wcześniej publicznie to tak, duze zło.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

28-07-2018, 18:39

@Antropophagus
był to skromny żart, serio nie musiałeś sie uruchamiać, gratuluje kumatości, przybij se piątala z karkosłoniem
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

28-07-2018, 18:47

pytanie zasadnicze, gdzie jest Doktór Zagłada, co znowu knuje ? i co sie stanie jak znów sie pojawi ?
boje sie.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

28-07-2018, 18:50

Lucek pisze:@Antropophagus
był to skromny żart, serio nie musiałeś sie uruchamiać, gratuluje kumatości, przybij se piątala z karkosłoniem
Potraktowałem to jako skromny żart po czym patrzę - przecież to Lucjan napisał, więc lepiej na wszelki wypadek wyjaśnię bo chuj wie co mu po głowie chodzi ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-07-2018, 18:53

Lucek pisze:pytanie zasadnicze, gdzie jest Doktór Zagłada, co znowu knuje ? i co sie stanie jak znów sie pojawi ?
boje sie.
Ma traume, pierwsza operacja wyciecia migdalkow a amputowal obie nogi
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

01-08-2018, 18:21

gdyby doktor Mengele żył zapewne byłby fanem Sybira, dobrze ze na forum nie ma żadnych blizniąt
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

08-08-2018, 18:54

Ale są konfidenci a to już dobry powód by go wskrzesić. Jak ja gardzę płaczliwymi, kurwami kablującymi, że ich "obrażajo". Zwłaszcza tymi grubymi , wiecznie najebanymi nierobami. Doktor by ich nauczył pracować :)
Jebać żuli.
byrgh
zahartowany metalizator

08-08-2018, 19:14

Ktoś Cię zakapował na mendownię, że tak notorycznie przeżywasz żywot kapusiów? :D
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

08-08-2018, 19:16

przecież wiesz, że panoszy się tutaj jeden "obrażany" jednostrzał . Jak ja pogardzam takimi frajerami :)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

08-08-2018, 21:34

Co nijak nie tłumaczy, jak dorosły, poważny facet może sypać tekstami rodem z hiphopowych kawałków dla upośledzonych nastolatków oraz mądrości życiowych chłopaków od lat stojących pod blokiem. Fascynuje mnie to :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

09-08-2018, 03:49

O! Awansowałem do rangi jednostrzała. Być może będzie mnie bić upośledzona i umięśniona kurew. Nie kasujcie tego posta, przyda się kiedyś.edit Tormentor rozjebał, jeżeli w ogóle kogoś to tutaj jeszcze interesuje.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-08-2018, 05:29

Olo czy będziesz przywracał tematy, które zostały utracone? Chodzi mi przede wszystkim o tematy muzyczne.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

09-08-2018, 06:58

Lukass pisze:Co nijak nie tłumaczy, jak dorosły, poważny facet może sypać tekstami rodem z hiphopowych kawałków dla upośledzonych nastolatków oraz mądrości życiowych chłopaków od lat stojących pod blokiem. Fascynuje mnie to :)
A czego oczekujesz? Mam delikatnie i z wyczuciem opisywać frajerzynę który przyszedł się poskarżyć a sam nie jest lepszy? To zwykła, zakłamana ciota w dodatku spasiona i wiecznie najebana. Swoją drogą dorosły typ a przylatuje pojękując jaka mu się dzieje krzywda i to na forum metalowym, żal.
Chyba jednak wie co zrobił, wystarczy pierdnąć bez podania loginu a już przylatuje jak na zawołanie, pytanie o co mu chodzi z tym biciem? Czyżby na dzielni miał sporo grzeszków i musi ukrywać się przed sąsiadami?
Jebać żuli.
535

09-08-2018, 09:46

Swoją drogą dorosły typ ,a przez tyle lat ,pod tyloma postaciami szuka partnera i taniego poklasku na forum o muzyce którą gardzi. Żałosne. Celowo nie podaję pseudonimusów, bo przecież każdy wie o kogo chodzi.edit Nie sądziłem że ktokolwiek jest w stanie przebić żenadę i pedaliadę zaprezentowaną wczoraj przez Paradise Lost.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-08-2018, 19:17

Ale Paradise Lost to Ty szanuj! No, no (tu grożę palcem).

A kolegę Wilka tak zaczepiam, bom ciekawy. Czy to taka poza, czy w realu "śmierć konfidentom" i takie tam klimaty? Jeśli nie poza, to czy jest to bezwarunkowe, czy warunkowe? Czy dotyczy tylko ziomków? Czy ma jakieś granice? Czy ogranicza się do kontaktów z policją i sądami, czy nie? Ile CZY! Było kurwa socjologiem jakimś zostać, bym sobie badał teraz.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
byrgh
zahartowany metalizator

09-08-2018, 19:22

Co byś badał, dykteryjki nicków z internetu?
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-08-2018, 19:30

Też :) W ogóle jako wciąż jeszcze dość aktywne forum niszowe Masterful jawi się jako ciekawy obiekt. Ale może i prawdziwą patologię z krwi i kości by się udało.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

09-08-2018, 20:59

Lukass pisze: A kolegę Wilka tak zaczepiam, bom ciekawy. Czy to taka poza, czy w realu "śmierć konfidentom" i takie tam klimaty? Jeśli nie poza, to czy jest to bezwarunkowe, czy warunkowe? Czy dotyczy tylko ziomków? Czy ma jakieś granice? Czy ogranicza się do kontaktów z policją i sądami, czy nie? Ile CZY! Było kurwa socjologiem jakimś zostać, bym sobie badał teraz.
Przecież ja cały czas o tym forumowym płaczku który się żalił i latał skarżyć więc jeśli nie masz nic do dodania lub silisz się na bycie "mondrym" to znajdź jakieś ciekawe zajęcie. Z mojej strony tyle.
"śmierć konfidentom" wybitnie kretyńskie hasło. Po pierwsze zabijanie to nie taka bułka z masłem po drugie konfident musi żyć, ma być napiętnowany i wiedzieć kim jest przez to co zrobił. Przecież to są podstawy.
Jebać żuli.
ODPOWIEDZ