Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

Re: Ostrzezenia/Bany

31-03-2020, 23:24

Jedyne wyjście to ignorować jego posty, bo on każdym jednym komentarzem naciera swoje całe ciało. Pamiętajcie o tym.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

31-03-2020, 23:33

nawet jeżeli tak jest, to i tak jego posty są bardziej rzutkie niż te od przygłupów i zamulaczy pokroju bloodculta czy medarda. pamiętajcie o tym.
Awatar użytkownika
LOŻA
rozkręca się

01-04-2020, 00:07

Gall pisze:Jedyne wyjście to ignorować jego posty, bo on każdym jednym komentarzem naciera swoje całe ciało. Pamiętajcie o tym.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

01-04-2020, 02:42

No jak tam buraku ? :)
Nadal rżniesz klientów i się tym przechwalasz w internecie ?
Nadal ubolewasz że Ci żona kazała zamknąć wytwórenkę a u grubego wciąż kupują ?
Nadal tak fajnie doradzasz Drabikowskiemu że wydał płytę u grubego, musi się z nim teraz procesować a sam umiera pod respiratorem ?
Jeszcze Cie boli że Kmiołek zrobił karierę a Ty nie ?

Pogodzisz się z tym że kariery i szacunku już nigdy nie zyskasz i jedyne co możesz zrobić to wbić na swoje znienawidzone forum, walnąć parę czerstwych żartów o składkach i rechotać w domowym zaciszu "haha, ale im przygadałem, hehe, kucom z masterfula".
Chłop koło czterdziestki a jak dziecko...
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Necropunk
w mackach Zła

01-04-2020, 09:26

Bloodcult pisze: Nadal tak fajnie doradzasz Drabikowskiemu że wydał płytę u grubego, musi się z nim teraz procesować a sam umiera pod respiratorem ?
Dobre muszą być te respiratory od Owsika, skoro Drabikowski jest w stanie być warzywem na podtrzymaniu układu oddechowego i jednocześnie jeszcze być aktywnym na instagramie :)
Awatar użytkownika
Sybir

01-04-2020, 10:02

Rozumiem akt chrześcijańskiego miłosierdzia w wydaniu kol. Bloodculta, ale żeby stawać w roli adwokata Loży (domniemanego alter ego krz63), oprawcy nieodżałowanej pamięci kol. Lycantropa - tego pojąć nie mogę, kol. Necropunk.
OK, przesadzam ;)
A poza tym uważam, że LOŻA powinna zostać zbanowana.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

01-04-2020, 10:11

LOŻA pisze:
Gall pisze:Jedyne wyjście to ignorować jego posty, bo on każdym jednym komentarzem naciera swoje całe ciało. Pamiętajcie o tym.
Obrazek
dobry sralnik.

Ale te teksty o lozy sa czerstwe jak skurwysyn, zalosnie to wyglada, jak stary facet wali takie suchary. Cos jak najebany wujek na imprezie, ktory zaraz spadnie pod stol i zleje sie w nachy. Ani fajne, ani smieszne, raczej smutne.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-04-2020, 10:29

Necropunk pisze:
Bloodcult pisze: Nadal tak fajnie doradzasz Drabikowskiemu że wydał płytę u grubego, musi się z nim teraz procesować a sam umiera pod respiratorem ?
Dobre muszą być te respiratory od Owsika, skoro Drabikowski jest w stanie być warzywem na podtrzymaniu układu oddechowego i jednocześnie jeszcze być aktywnym na instagramie :)
Chcesz powiedzieć, że święty kolega Bloodcult łże jak pies? :-)

To dobrze, sam pisałem to już kilka miesięcy temu. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bloodcult

01-04-2020, 10:43

W tej całej sytuacji to Ty łżesz jak pies bo miesiącami siałeś osczerstwa że robiłem memy o tobie wraz z członkami loży. Jakoś to nie koreluje z moim stosunkiem pseudowydawcy którego nigdy nie kryłem i jest on taki sam jak parę postów wyżej.

Ty widzę, świrku nadal swoje, łazisz za mną i powtarzasz te swoje brednie. Jesteś trochę jak ta loża, podobnie zapalczywy w swej nienawiści, zawsze szukasz sobie wrogów, no i poczucie humoru masz na podobnie wysokim poziomie. Gdybym nie znał Cię osobiście pomyślałbym że nicram to kolejne alterego krz63...

Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-04-2020, 10:52

Zabawna jest ta twoja wybiórcza pamięć. Już zapomniałeś jak ssałeś pały tej całej ferajnie na czele z trockim, vitriolem i itd? więc pisz sobie te twoje bajeczki dla dzieci komuś innemu i się nie wybielaj. A co się stało, że dawni kochankowie pokłócili się to już mnie za bardzo nie zajmuje. Daję ci krzyż na drogę. :-D
Zdaje sobie sprawę, że zrozumienie niektórych postów sprawia ci trudność (tak wywalmy nauki humanistyczne na śmietnik), ale postaram ci wyłożyć o co chodzi. Twierdzisz, że Drabikowski umiera pod respiratorem. Kolega Necropunk zauważył, że jak na osobę umierającą jest dość aktywny w mediach społecznościowych...rozumiesz dysonans? :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
uglak

01-04-2020, 11:25

Tak w ogóle to jesteście pewni, że Loża to Krzysio? Byłby na tyle sprytny, żeby na Facebooku pisać z fejkowego konta ze stockowym obrazkiem na profilowym?

Obrazek
Guilty of being right
Necropunk
w mackach Zła

01-04-2020, 11:38

Loża, pewnie tak samo jak Necroknyp, to dziecko kilku gości. Jak znam też życie to pewnie tych samych z wesołego kółka adoracji. Na knypie chyba 6 autorów było, a Krzysiowi przypisać można było tylko autorstwo paszkwili na Piotrka z DOOM.
Awatar użytkownika
Sybir

01-04-2020, 11:40

NO TO JA JUŻ NIC NIE WIEM :|
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Bloodcult

01-04-2020, 11:53

nicram pisze:Zabawna jest ta twoja wybiórcza pamięć. Już zapomniałeś jak ssałeś pały tej całej ferajnie na czele z trockim, vitriolem i itd? więc pisz sobie te twoje bajeczki dla dzieci komuś innemu i się nie wybielaj.
No i teraz to Ty kłamiesz bo Vitriola nigdy nie poznałem ani nie miałem na fb z znajomych. Słyża tak samo.
Trotzkiego poznałem na koncercie, a na Facebooku dodawał do znajomych każdego kto polubił Kleryków.
W tajnych grupkach nigdy nie byłem, necroknypa nie lajkowałem ani się tam nie udzielałem. No więc gdzie to "ssanie pały" ?

Może o tym też Ci powiedział ten twój tajny informator ? Magiczny "ktoś kto kiedyś pisał na tym", niech się tu zaloguje i napisze mi to prosto w oczy. Nie, on nie zrobi tego bo nie istnieje, a konkretnie jest tylko urojeniem chorego pieniacza :)

Awatar użytkownika
Stary Metal
w mackach Zła

01-04-2020, 11:55

Pozwolę sobie zadać pytanie, co to ta cała Loża, że aż warta takiego flejma? To jedna osoba, czy coś jak LEM u Dicka, cała organizacja?
Sorry za niewiedzę, ale, jeżeli chodzi o muzykę metalową, to słucham muzyki, a nie znam otoczki, "bo moje kontakty są już nieaktualne", tym bardziej, że jedyna moja aktywność, nie licząc kilku profili używanych do badań, w sieci to jest właśnie tutaj.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Awatar użytkownika
Medard

01-04-2020, 11:58

Stary Metal pisze:Pozwolę sobie zadać pytanie, co to ta cała Loża, że aż warta takiego flejma? To jedna osoba, czy coś jak LEM u Dicka, cała organizacja?
Sorry za niewiedzę, ale, jeżeli chodzi o muzykę metalową, to słucham muzyki, a nie znam otoczki, "bo moje kontakty są już nieaktualne", tym bardziej, że jedyna moja aktywność, nie licząc kilku profili używanych do badań, w sieci to jest właśnie tutaj.
Wydawca muzyczny Arachnophobia records i ekspert, doradca Batushki Krzysztof Słyż, jeśli się nie mylę.
Ostatnio zmieniony 01-04-2020, 12:02 przez Medard, łącznie zmieniany 2 razy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Bloodcult

01-04-2020, 12:00

Necropunk pisze:Krzysiowi przypisać można było tylko autorstwo paszkwili na Piotrka z DOOM.
Tej historii nie znam, co miał do niego ?

Awatar użytkownika
Stary Metal
w mackach Zła

01-04-2020, 12:02

Medard pisze:
Stary Metal pisze:Pozwolę sobie zadać pytanie, co to ta cała Loża, że aż warta takiego flejma? To jedna osoba, czy coś jak LEM u Dicka, cała organizacja?
Wydawca muzyczny Araphophobia records i ekspert, doradca Batushki Krzysztof Słyż, jeśli się nie mylę.
Dzięki.
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Necropunk
w mackach Zła

01-04-2020, 12:08

Bloodcult pisze:
Necropunk pisze:Krzysiowi przypisać można było tylko autorstwo paszkwili na Piotrka z DOOM.
Tej historii nie znam, co miał do niego ?
Jako honorowy rycerz polskiej lewicy i tolerancji Krzysztof wylał pomyje, że Czesław to brunatna bestia, neonazistowski karzeł reakcji i coś tam jeszcze. Ten sam ból miał z Maćkiem z Black Death Prod. Trochę ciężko zrozumieć logikę takich działań, bo najpierw robisz z kimś interesy, teoretycznie nikt Cię w chuja nie robi, a Ty nagle zaczynasz im z anonima walić przykrości. Nie wiem jak to nazwać :)
Awatar użytkownika
Medard

01-04-2020, 12:08

Stary Metal pisze:
Medard pisze:
Wydawca muzyczny Araphophobia records i ekspert, doradca Batushki Krzysztof Słyż, jeśli się nie mylę.
Dzięki.
Miałem Odrazę z jego stajni i jeszcze kilka innych płyt, ale ostatecznie mi się znudziły i poszły na sprzedaż.
Die Welt ist meine Vorstellung.
ODPOWIEDZ