Przecież ja widzę, o czym, bo w niektórych tematach trzeba się przedzierać przez dwie strony awantury. Zaznaczone zdanie coś mówi, że słowo miało sens za okupacji czy w PRL, a teraz już nie. Ale widzę, żeś nieskłonny do rozmowy, to i Cię za język ciągnąć nie zamierzam.wolff pisze:Przecież ja cały czas o tym forumowym płaczku który się żalił i latał skarżyć więc jeśli nie masz nic do dodania lub silisz się na bycie "mondrym" to znajdź jakieś ciekawe zajęcie. Z mojej strony tyle.
"śmierć konfidentom" wybitnie kretyńskie hasło. Po pierwsze zabijanie to nie taka bułka z masłem po drugie konfident musi żyć, ma być napiętnowany i wiedzieć kim jest przez to co zrobił. Przecież to są podstawy.
Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Kolejnu dowód na to że upał szkodzi. Forumowy lumpen dres najpierw bajał o wpierdolu teraz przeszedł do opowieści o zabijaniu. Nie dość że czytanie ze zrozumieniem leży na całej linii to jeszcze pod kopułą ostro napierdolone. Ręce opadają. Ja odpuszczam i wychodzę, przestało mnie to bawić.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Widzisz jak to jest, konfitura płacze , że go chcą bić i zabić, czyta ze zrozumieniem (nie to co inni :)).Lukass pisze:Przecież ja widzę, o czym, bo w niektórych tematach trzeba się przedzierać przez dwie strony awantury. Zaznaczone zdanie coś mówi, że słowo miało sens za okupacji czy w PRL, a teraz już nie. Ale widzę, żeś nieskłonny do rozmowy, to i Cię za język ciągnąć nie zamierzam.wolff pisze:Przecież ja cały czas o tym forumowym płaczku który się żalił i latał skarżyć więc jeśli nie masz nic do dodania lub silisz się na bycie "mondrym" to znajdź jakieś ciekawe zajęcie. Z mojej strony tyle.
"śmierć konfidentom" wybitnie kretyńskie hasło. Po pierwsze zabijanie to nie taka bułka z masłem po drugie konfident musi żyć, ma być napiętnowany i wiedzieć kim jest przez to co zrobił. Przecież to są podstawy.
Ma dowody a reszta pod kopułą ostro napierdolone :)
Chciał być zabawny, zrobił z siebie kalekiego umysłowo debila i kapusia, teraz robi za ofiarę i debila. Poczytaj co pisze i przemyśl to :)
Ciekawe kto i gdzie ktoś chciał mu wpierdolić lub, hahaha, zabić.
Alkoholowe skurwienie, syf i patologia, tyle.
Bajanie o wpierdolu, hahaha, no proszę :)
Jebać żuli.
- HSVV
- w mackach Zła
przypomniała mi ta rozmowa doskonałego mema

Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ano, z tym czasem miałem problemuglak pisze:popieram - tutaj sciagawka: https://pl.wikipedia.org/wiki/ISO_3166- ... elone_kody" onclick="window.open(this.href);return false;maciek z klanu pisze:Nie wiem gdzie to napisać ale wkurwiaja mnie na stronie głównej skróty państw z którego są zespoły. Ostatnio taki kwiatek to (belar) .proszę żeby szanowni redaktorowie pisali poprawnie albo w ogóle
obiecuję trzymać się od dziś oficjalnych standardów :)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bez sensu, skoro i tak zamierzasz pisać do Świata Bez Końca. Przestań histeryzować, niech Ci Olo da miesięcznego bana. Ochłoniesz i wrócisz bardziej wyluzowany. :-) Weź nie rób scen. :-)
all the monsters will break your heart
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Kurwa nie zdążę ci dopierdolić za backpackerstwo, co obiecuję od roku ;-) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Na koniec i tak cię umiejscawiam po jasnej stronie forume :-)Karkasonne pisze:Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Zdążysz, jeśli się do tego zbierzesz, bo właściwy ku temu temat wciąż zostaje;) No dzięki, mam kilka rzeczy do ułożenia w życiu, a forume mi w tym niestety trochę przeszkadza.Hatefire pisze:Kurwa nie zdążę ci dopierdolić za backpackerstwo, co obiecuję od roku ;-) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Na koniec i tak cię umiejscawiam po jasnej stronie forume :-)Karkasonne pisze:Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!
- hcpig
- Triceratops
Tez tak planuje zrobic, potem bede juz tylko pisal w temacie Strefa Tandety i Mayhem.
woodpecker from space
- Triceratops
-
- rasowy masterfulowicz
Tak tylko w ramach sprostowania. Na forum mam wyjebane. Dlatego już nie pisze. Ale masz chujowe info. Mięsa nie jem 18 lat a od kilku lat jestem weganinem. Cześć.Anthropophagus pisze:Mógłbyś przybliżyć kulisy tej żenady? Bo kiedyś pisał, że nie je padliny i jest z tym sam na forume to mu odpisałem, że ja też jestem ćpunem tak jak on i też mięsa nie jadam i z pewnością znacznie dłużej niż on więc się ucieszył i odpisał, że zawsze wiedział, że ze mnie jest porządny człowiek czy jakoś tak. Jeśli to faktycznie prawda co piszesz to brak słów... Mnie tam pierdoli generalnie co kto je, jaką ma dietę etc, nie mam nic do ludzi jedzących mięso ale kogoś kto udaje wege to bym rozkurwił i rozsmarował o ścianę jak rzadkie gówno. Jeśli to prawda to żenada tym bardziej jest kompletna po tym jaką jazdę Karkassowi zrobił po publikacji wiadomego zdjęcia - ja miałem bekę z tego przeokrutną widząc jak bardzo przeżywa to, że ktoś pozuje ze zdjęciem obciętej głowy martwego zwierzaka, którego nie zabił - więc jeśli udawał, że nie jada padliny obraz biedy umysłowej, rozpaczy i gromkiego bolca w dupie w jego przypadku jest już kompletny w moich oczach. M.in. dlatego właśnie nie czuję żadnej komitywy z tym środowiskiem pseudo-wege-faszystów, jeśli to była poza z jego strony to chętnie przygarnę na priva jego adres, może kiedyś będę miał po drodze do niego ;) Podobna sprawa jak z jebanymi debilami, którzy twierdzą, że mięsa nie jedzą ale ryby jedzą - na szczęście ich nie spotykam na swojej drodze bo bym chyba zabił - przez takich tępych śmieci wstyd się przyznać, że się mięsa nie jada bo w 90% przypadków trzeba po tym odpowiadać na niedojebane pytanie: "a ryby jesz?" - Nie kurwo! Przecież powiedziałem, że nie jem mięsa jebana, tępa kupo gówna! M/w tak to wygląda przez skończonych debili, którzy sami nie potrafią się określić, ciężko w zasadzie mieć później pretensje do mięsożerców, którzy takie kretyńskie pytanie zadają, skoro takich pseudo wegusów jest na pęczki - porozkurwiałbym każdego z nich gdybym tylko mógł. Ale wracając Tricepsie do sedna to przybliż kulisy tego coming out'u Bambiego bo ciekaw bardzo jestem co to się stanęło :DTriceratops pisze:Z bambim najlepsze wyszlo jak okazalo sie, ze nie jest zadnym zjebanym wegusem, ale ma zamiar byc hehe
Prosiłbym również o usunięcie mojego konta wraz ze wszystkimi postami. Dzięki.
Ostatnio zmieniony 26-08-2018, 22:16 przez Bambi, łącznie zmieniany 1 raz.
HAILSA!!!!!
- uglak
zrob sobie nowe konto po ktorym nikt z zewnatrz nie wyszuka Cie w internetach i spamuj dalej ;-)Karkasonne pisze:Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!
Guilty of being right
-
A byłeś jednym z najsensowniejszych gości na tym forum. Szkoda.Bambi pisze: Tak tylko w ramach sprostowania. Na forum mam wyjebane. Dlatego już nie pisze. Ale masz chujowe info. Mięsa nie jem 18 lat a od kilku lat jestem weganinem. Cześć.
Prosiłbym również o usunięcie mojego konta wraz ze wszystkimi postami. Dzięki.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Po co usuwać posty?Bambi pisze:Prosiłbym również o usunięcie mojego konta wraz ze wszystkimi postami. Dzięki.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
No właśnie. To mału postów poleciało ostatnim razem?
- Żułek
widze ze znowu sie komus cos przegrzało ;)

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
Mozna zmienic nazwe tematu na "Kacik stulejarza"? Ten ma wyjebane ale sledzi z wypiekami i chce kasacji, drugi nie daje sobie rady z zyciem, bo mu internety przeszkadzaja. Za chwile plastek sie zjawi i powie, ze chce kasacji postow, bo ma za bardzo wyjebane i mu zyc to nie daje. A tak w ogole to jestem czarna lesbijka przebrana za gumowego psa udajacego weganina od 21 lat.
Ostatnio zmieniony 27-08-2018, 08:59 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space