Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

09-08-2018, 21:33

wolff pisze:Przecież ja cały czas o tym forumowym płaczku który się żalił i latał skarżyć więc jeśli nie masz nic do dodania lub silisz się na bycie "mondrym" to znajdź jakieś ciekawe zajęcie. Z mojej strony tyle.
"śmierć konfidentom" wybitnie kretyńskie hasło. Po pierwsze zabijanie to nie taka bułka z masłem po drugie konfident musi żyć, ma być napiętnowany i wiedzieć kim jest przez to co zrobił. Przecież to są podstawy.
Przecież ja widzę, o czym, bo w niektórych tematach trzeba się przedzierać przez dwie strony awantury. Zaznaczone zdanie coś mówi, że słowo miało sens za okupacji czy w PRL, a teraz już nie. Ale widzę, żeś nieskłonny do rozmowy, to i Cię za język ciągnąć nie zamierzam.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

10-08-2018, 09:31

Kolejnu dowód na to że upał szkodzi. Forumowy lumpen dres najpierw bajał o wpierdolu teraz przeszedł do opowieści o zabijaniu. Nie dość że czytanie ze zrozumieniem leży na całej linii to jeszcze pod kopułą ostro napierdolone. Ręce opadają. Ja odpuszczam i wychodzę, przestało mnie to bawić.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

10-08-2018, 18:48

Lukass pisze:
wolff pisze:Przecież ja cały czas o tym forumowym płaczku który się żalił i latał skarżyć więc jeśli nie masz nic do dodania lub silisz się na bycie "mondrym" to znajdź jakieś ciekawe zajęcie. Z mojej strony tyle.
"śmierć konfidentom" wybitnie kretyńskie hasło. Po pierwsze zabijanie to nie taka bułka z masłem po drugie konfident musi żyć, ma być napiętnowany i wiedzieć kim jest przez to co zrobił. Przecież to są podstawy.
Przecież ja widzę, o czym, bo w niektórych tematach trzeba się przedzierać przez dwie strony awantury. Zaznaczone zdanie coś mówi, że słowo miało sens za okupacji czy w PRL, a teraz już nie. Ale widzę, żeś nieskłonny do rozmowy, to i Cię za język ciągnąć nie zamierzam.
Widzisz jak to jest, konfitura płacze , że go chcą bić i zabić, czyta ze zrozumieniem (nie to co inni :)).
Ma dowody a reszta pod kopułą ostro napierdolone :)
Chciał być zabawny, zrobił z siebie kalekiego umysłowo debila i kapusia, teraz robi za ofiarę i debila. Poczytaj co pisze i przemyśl to :)
Ciekawe kto i gdzie ktoś chciał mu wpierdolić lub, hahaha, zabić.
Alkoholowe skurwienie, syf i patologia, tyle.
Bajanie o wpierdolu, hahaha, no proszę :)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

10-08-2018, 20:50

przypomniała mi ta rozmowa doskonałego mema

Obrazek
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

14-08-2018, 10:11

uglak pisze:
maciek z klanu pisze:Nie wiem gdzie to napisać ale wkurwiaja mnie na stronie głównej skróty państw z którego są zespoły. Ostatnio taki kwiatek to (belar) .proszę żeby szanowni redaktorowie pisali poprawnie albo w ogóle
popieram - tutaj sciagawka: https://pl.wikipedia.org/wiki/ISO_3166- ... elone_kody" onclick="window.open(this.href);return false;
ano, z tym czasem miałem problem

obiecuję trzymać się od dziś oficjalnych standardów :)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Karkasonne

26-08-2018, 20:14

Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-08-2018, 20:17

Bez sensu, skoro i tak zamierzasz pisać do Świata Bez Końca. Przestań histeryzować, niech Ci Olo da miesięcznego bana. Ochłoniesz i wrócisz bardziej wyluzowany. :-) Weź nie rób scen. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

26-08-2018, 20:18

Karkasonne pisze:Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!
Kurwa nie zdążę ci dopierdolić za backpackerstwo, co obiecuję od roku ;-) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Na koniec i tak cię umiejscawiam po jasnej stronie forume :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Karkasonne

26-08-2018, 20:48

Hatefire pisze:
Karkasonne pisze:Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!
Kurwa nie zdążę ci dopierdolić za backpackerstwo, co obiecuję od roku ;-) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Na koniec i tak cię umiejscawiam po jasnej stronie forume :-)
Zdążysz, jeśli się do tego zbierzesz, bo właściwy ku temu temat wciąż zostaje;) No dzięki, mam kilka rzeczy do ułożenia w życiu, a forume mi w tym niestety trochę przeszkadza.
Awatar użytkownika
hcpig

26-08-2018, 20:52

To jakieś niedobre forume musi być...
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Triceratops

26-08-2018, 20:56

Tez tak planuje zrobic, potem bede juz tylko pisal w temacie Strefa Tandety i Mayhem.
woodpecker from space
Karkasonne

26-08-2018, 21:04

Jeżeli będzie Cię to cieszyć, to czemu nie;)
Awatar użytkownika
Triceratops

26-08-2018, 21:10

Zainspirowales mnie
woodpecker from space
Bambi
rasowy masterfulowicz

26-08-2018, 22:08

Anthropophagus pisze:
Triceratops pisze:Z bambim najlepsze wyszlo jak okazalo sie, ze nie jest zadnym zjebanym wegusem, ale ma zamiar byc hehe
Mógłbyś przybliżyć kulisy tej żenady? Bo kiedyś pisał, że nie je padliny i jest z tym sam na forume to mu odpisałem, że ja też jestem ćpunem tak jak on i też mięsa nie jadam i z pewnością znacznie dłużej niż on więc się ucieszył i odpisał, że zawsze wiedział, że ze mnie jest porządny człowiek czy jakoś tak. Jeśli to faktycznie prawda co piszesz to brak słów... Mnie tam pierdoli generalnie co kto je, jaką ma dietę etc, nie mam nic do ludzi jedzących mięso ale kogoś kto udaje wege to bym rozkurwił i rozsmarował o ścianę jak rzadkie gówno. Jeśli to prawda to żenada tym bardziej jest kompletna po tym jaką jazdę Karkassowi zrobił po publikacji wiadomego zdjęcia - ja miałem bekę z tego przeokrutną widząc jak bardzo przeżywa to, że ktoś pozuje ze zdjęciem obciętej głowy martwego zwierzaka, którego nie zabił - więc jeśli udawał, że nie jada padliny obraz biedy umysłowej, rozpaczy i gromkiego bolca w dupie w jego przypadku jest już kompletny w moich oczach. M.in. dlatego właśnie nie czuję żadnej komitywy z tym środowiskiem pseudo-wege-faszystów, jeśli to była poza z jego strony to chętnie przygarnę na priva jego adres, może kiedyś będę miał po drodze do niego ;) Podobna sprawa jak z jebanymi debilami, którzy twierdzą, że mięsa nie jedzą ale ryby jedzą - na szczęście ich nie spotykam na swojej drodze bo bym chyba zabił - przez takich tępych śmieci wstyd się przyznać, że się mięsa nie jada bo w 90% przypadków trzeba po tym odpowiadać na niedojebane pytanie: "a ryby jesz?" - Nie kurwo! Przecież powiedziałem, że nie jem mięsa jebana, tępa kupo gówna! M/w tak to wygląda przez skończonych debili, którzy sami nie potrafią się określić, ciężko w zasadzie mieć później pretensje do mięsożerców, którzy takie kretyńskie pytanie zadają, skoro takich pseudo wegusów jest na pęczki - porozkurwiałbym każdego z nich gdybym tylko mógł. Ale wracając Tricepsie do sedna to przybliż kulisy tego coming out'u Bambiego bo ciekaw bardzo jestem co to się stanęło :D
Tak tylko w ramach sprostowania. Na forum mam wyjebane. Dlatego już nie pisze. Ale masz chujowe info. Mięsa nie jem 18 lat a od kilku lat jestem weganinem. Cześć.

Prosiłbym również o usunięcie mojego konta wraz ze wszystkimi postami. Dzięki.
Ostatnio zmieniony 26-08-2018, 22:16 przez Bambi, łącznie zmieniany 1 raz.
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
uglak

26-08-2018, 22:09

zrob sobie nowe konto po ktorym nikt z zewnatrz nie wyszuka Cie w internetach i spamuj dalej ;-)
Guilty of being right
byrgh
zahartowany metalizator

26-08-2018, 22:57

Bambi pisze: Tak tylko w ramach sprostowania. Na forum mam wyjebane. Dlatego już nie pisze. Ale masz chujowe info. Mięsa nie jem 18 lat a od kilku lat jestem weganinem. Cześć.

Prosiłbym również o usunięcie mojego konta wraz ze wszystkimi postami. Dzięki.
A byłeś jednym z najsensowniejszych gości na tym forum. Szkoda.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

26-08-2018, 23:21

Bambi pisze:Prosiłbym również o usunięcie mojego konta wraz ze wszystkimi postami. Dzięki.
Po co usuwać posty?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
byrgh
zahartowany metalizator

26-08-2018, 23:34

No właśnie. To mału postów poleciało ostatnim razem?
Awatar użytkownika
Żułek

27-08-2018, 00:04

widze ze znowu sie komus cos przegrzało ;)

Obrazek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Triceratops

27-08-2018, 08:22

Mozna zmienic nazwe tematu na "Kacik stulejarza"? Ten ma wyjebane ale sledzi z wypiekami i chce kasacji, drugi nie daje sobie rady z zyciem, bo mu internety przeszkadzaja. Za chwile plastek sie zjawi i powie, ze chce kasacji postow, bo ma za bardzo wyjebane i mu zyc to nie daje. A tak w ogole to jestem czarna lesbijka przebrana za gumowego psa udajacego weganina od 21 lat.
Ostatnio zmieniony 27-08-2018, 08:59 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
ODPOWIEDZ