Przyszłość forum
Moderator: Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Przyszłość forum
Zaglądam dużo częściej niż piszę, ale forume prezentuje takie skrajności, że musiałbym zacząć chodzić do kościoła żeby doświadczać nadal takich przeżyć. Do kościoła nie mam jednak po drodze więc zamiast na tacę, dam na utrzymanie tego placu zabaw dla przerośniętych nastolatków.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
125 x 12 = 1500zł rocznie tak ?
czyli jeśli 60 osób chce bulic to 1500 : 60 osób = 25zł rocznie na ludka tak ?
jeśli tak to po jakiego huja sie pierdolić z 5zeta co miesiąc ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Zabawne, właśnie wczoraj oglądałem ,,Niekończącą się opowieść", a teraz widzę te same klimaty: Czytam wpisy o tym, że królestwo fantazji ma wkrótce zniknąć, i wszystkie stwory krainy zbierają się w jednym miejscu by dowiedzieć się, co zrobić by nie zniszczyło nas NIC. Brakuje tego, żeby któryś moderator niechcący usunął całe forum, a potem z okrucha danych odbudowalibyśmy forum.

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- trup
Żułek pisze:125 x 12 = 1500zł rocznie tak ?
Popieram!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Ascetic pisze:ok.
zmieniłem zdanie.
ustalenie stawki za rok z góry.
ci co nie zapłacą niech się gonią.
slusznie. zamknieta formula forum odsieje nikomu niepotrzebnych debili.
analny kiedys wspominal, ze wie kto tu siedzi regularnie i co pisze nt forum w internetach.
i nie zeby mi to jakos przeszkadzalo ze jakis stulejarz smieje sie z masterfula na fb, ale logiczne,ze jezeli ktos tutaj glosuje za zamknieciem forum, to dla niego niech bedzie zamkniete.
skoro to takie chujowe,ale mimo to nalogowo sledzi , to mozna mu uciac męki.
niech to miejsce niebawem zniknie
Żeby nie rujnować kieszonkowego?Żułek pisze:125 x 12 = 1500zł rocznie tak ?
-
mam dylemat w sumie, bo 5 zeta to zaden pieniądz, a i 60 rocznie też nie, ale... o ile na początku mojej "działalności" tutaj forum autentycznie mnie cieszyło i nawet emocjonowało, później stało się zwykłym przyzwyczajeniem, a w ostatnim czasie, cóż, dochodzę do wniosku, że bardziej mnie wkurwia niż daje jakąś przyjemność czy wiedzę. przychodzę z roboty, jem obiad, a później włączam kompa i pierwszą stroną jest masterful, ale gdyby tego nie było? więcej czasu na książki czy filmy i brak konieczności zadawania sobie pytań typu: "na chuj znowu zmarnowałem pół godziny czytając bluzganie się jakichś idiotów w co drugim temacie?"
z drugiej strony, nie mam fejsa, nie znam żadnych innych for o podobnej tematyce, nie wiem gdzie sie dowiedzieć jakie są koncerty w najbliższym czasie i czy Mgła już wydała nową płytę, nikt mi też nie poleci tak zajebistych płyt jak Harlequin, cenię sobie opinie i poczucie humoru kilku(nastu) użytkowników itd.
podsumowując, jestem za, a nawet przeciw. czyli pewnie się dorzucę
p.s. co ciekawe, z tego co widzę, najbardziej sprawą przejął się Ascetic, czyli kolega, który średnio raz na miesiąc oświadcza, ze wypierdala stąd raz na zawsze, bo już nie daje rady ;)
z drugiej strony, nie mam fejsa, nie znam żadnych innych for o podobnej tematyce, nie wiem gdzie sie dowiedzieć jakie są koncerty w najbliższym czasie i czy Mgła już wydała nową płytę, nikt mi też nie poleci tak zajebistych płyt jak Harlequin, cenię sobie opinie i poczucie humoru kilku(nastu) użytkowników itd.
p.s. co ciekawe, z tego co widzę, najbardziej sprawą przejął się Ascetic, czyli kolega, który średnio raz na miesiąc oświadcza, ze wypierdala stąd raz na zawsze, bo już nie daje rady ;)
- nicram
^ prawdziwe dramaty widzę Heretyk przeżywasz. Przed Tobą wybór Zofii. :-)))
all the monsters will break your heart
-
po prostu wrażliwy ze mnie chłopak. ale właśnie sobie uświadomiłem, że o różnych newsach mogę się dowiedzieć ze strony głównej, na której nie byłem chyba nigdy :D czyli w takim wypadku można to jednak zamknąć w chuj ;)
-
Jest też sporo fajnych recenzji autorstwa Olo, polecam ;)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, ci zaś którzy co jakiś czas pierdolili , że forum powinno zostać zamknięte niech i sami wypierdalają w chuj, o ile mają resztki jaj.Hatefire pisze:Dokładnie. Po co w ogóle te pytania. Oni rządzą ich forum niech podejmą decyzję.
Jebać żuli.
- hcpig
Ciekawe jak wypowiedzieli się tzw. 'wartościowi użytkownicy', których nie ma juz kilka ładnych lat bo 'forum upadło' :)
PS. a forumuła - otwarte dla czytających, płatne dla piszących? Po prostu wkupujesz abonament na postowanie za 5 zł.
PS. a forumuła - otwarte dla czytających, płatne dla piszących? Po prostu wkupujesz abonament na postowanie za 5 zł.
Ostatnio zmieniony 10-10-2018, 17:07 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
-
A ten jak zwykle żyje przeszłością, która nikogo nie obchodzi ;]
Nie szalej. W klasyfikacji użytkowników deklarujących marnotrawienie tutaj czasu jesteś w grupie liderów.Heretyk pisze:mam dylemat w sumie, bo 5 zeta to zaden pieniądz, a i 60 rocznie też nie, ale... o ile na początku mojej "działalności" tutaj forum autentycznie mnie cieszyło i nawet emocjonowało, później stało się zwykłym przyzwyczajeniem, a w ostatnim czasie, cóż, dochodzę do wniosku, że bardziej mnie wkurwia niż daje jakąś przyjemność czy wiedzę. przychodzę z roboty, jem obiad, a później włączam kompa i pierwszą stroną jest masterful, ale gdyby tego nie było? więcej czasu na książki czy filmy i brak konieczności zadawania sobie pytań typu: "na chuj znowu zmarnowałem pół godziny czytając bluzganie się jakichś idiotów w co drugim temacie?"
- hcpig
Boli to 5 zł co?byrgh pisze:A ten jak zwykle żyje przeszłością, która nikogo nie obchodzi ;]
Yare Yare Daze
-
Chodziło mi o "wartościowych użytkowników", których jak zwykle wspominkujesz, nie o wydatek 5 zł, bo jak miałoby do tego dojść, to zapłacę 5, a nawet 500 zł, nawet gdybym miał tu nie przebywać, to w ramach reparacji, która się Adminowi należy jak psu zupa.hcpig pisze:Boli to 5 zł co?byrgh pisze:A ten jak zwykle żyje przeszłością, która nikogo nie obchodzi ;]
- Mental
- weteran forumowych bitew
demokracja, panie. ja mogę się dorzucić żaden problem, od 15 lat przeglądam to forum i przyzwyczaiłem się do niego.535 pisze:Głosowało 88 osób. Na podobno 3000. Jakie to polskie.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Dragazes
- w mackach Zła
Ale wy tak serio z zamknięciem forum dla niepłacących? Jak dla mnie to bez sensu. Nikt nowy nie przyjdzie a starzy będą się wykruszać.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Ktoś nowy przyszedł? Poza tym jeżeli barierą ma być pięć złotych, to lepiej zamknąć natychmiast i nie zawracać gitary. O! 85, a ja już pięć piw widziałem.