:D to jest dobreTriceratops pisze:Mozna zmienic nazwe tematu na "Kacik stulejarza"? Ten ma wyjebane ale sledzi z wypiekami i chce kasacji, drugi nie daje sobie razy z zyciem, bo mu internety przeszkadzaja. Za chwile plastek sie zjawi i powie, ze chce kasacji postow, bo ma za bardzo wyjebane i mu zyc to nie daje. A tak w ogole to jestem czarna lesbijka przebrana za gumowego psa udajacego weganina od 21 lat.
Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
To się porobiło :D
Info mam od Triceratopsa co nie trudno rozkminić czytając posty.
BTW spoko brzmi:
Info mam od Triceratopsa co nie trudno rozkminić czytając posty.
BTW spoko brzmi:
Po czym:Bambi pisze:Na forum mam wyjebane.
Zabójcza konsekwencja :) Dzięki, cześć!Bambi pisze:Prosiłbym również o usunięcie mojego konta wraz ze wszystkimi postami. Dzięki.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja pierdolę, co to za żenada? Jak ktoś chce usunąć konto, ok, niech usuwa, niech nie pisze, niech założy sam sobie bana na stronę Masterful co by nigdy żadna wyszukiwarka nie pokazała mu jej nawet w wynikach wyszukiwania, ale niech nie żąda usunięcia postów! Później okaże się, że byle kaprys spowoduje reakcję usuwania postów, bo coś mi się omsknęło na klawiaturze i wstydzę się tego, co napisałem. Owszem, były tutaj bezprecedensowe przypadki, ale już wystarczy! Jak tak dalej pójdzie, to usuniemy wszystko i pozostanie może jakiś monolog całkowicie pozbawiony sensu. Nie i chuj.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Heretyk pisze::D to jest dobreTriceratops pisze:drugi nie daje sobie razy z zyciem, bo mu internety przeszkadzaja. .
ten ananas juz wyedytowal wypowiedz, znowu bidula cos pierdolnal i sie zawstydzil. dobrze ze przy okazji nie wyjebalo reszty masterfula:)
żenadasonne w formie.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Triceratops
I juz po karkasie. Zastanawiam sie jaka jest aktualnie funkcja forum, czy olo i analny placa zeby sobe popatrzec na cyrk w wykonaniu niedojebanych gimbusow i niestabilnych emocjonalnie post-gimbusow czy rzeczywiscie maja ochote jeszcze cos tam o muzyce gadac. No chyba, ze walor wylacznie biznesowy, reklama plyt i sprzedaz allegro jest glownym celem istnienia platformy. Wiekszosc for zdelchla przez fejsbuki i inne miejsca do srania ekshibicjonizmem, ale tam zenujacy ludzie nie kasuja kont jakos. Tutaj byle frajer pierdnie "prosz usunac mi konto" i juz admin leci jak usluzny kelner. Nie rozumiem, przeciez jakby np cala stara ekipa co sie wyniosla na fejsika lizac po hujach zazyczyla sobie kasacji kont z postami to caly chuj by zostalo, jakies fragmentarycznie pociete tematy o zespolach, ktorych nie dalo by sie czytac. Zreszta i tak sporej ilosci nie da sie. Po pierwszej kasacji Marii rozjebala sie polowa. Czy jest w regulaminie jakis ustep nadajacy prawa wlasnosci konta? Czy moze platforma udostepnia im tylko przestrzen do wyrazania zdania?
Debilom z problemami dawac bana na IP i niech spierdalaja jak ich w oczy gryzie forum. Za chwile zjawia sie z nowymi klonami, bo jednak pare spraw sobie uregulowali, maja nowa dziewczyne albo prace i juz jest ok, moga pisac.
Debilom z problemami dawac bana na IP i niech spierdalaja jak ich w oczy gryzie forum. Za chwile zjawia sie z nowymi klonami, bo jednak pare spraw sobie uregulowali, maja nowa dziewczyne albo prace i juz jest ok, moga pisac.
woodpecker from space
- shagwest
- zaczyna szaleć
Z tym usuwaniem postów na żądanie to dość śliska sprawa, przerabiałem na swoim forum. Prawo nie jest zbyt jednoznaczne, ale generalnie można je podciągnąć pod utwory, a co za tym idzie prawa autorskie do nich mają ich autorzy. I mają prawo zażądać usunięcia, a administrator nie ma nic do gadania. Oczywiście pytanie czy ktoś z tego powodu pójdzie do sądu, ale nigdy nie wiesz co komu odbije.
Furtką może być dopisanie w regulaminie, że przekazujesz prawa autorskie majątkowe administratorowi.
Furtką może być dopisanie w regulaminie, że przekazujesz prawa autorskie majątkowe administratorowi.
So say we all.
- WaszJudasz
Albo po prostu zapis, że wszystko publikowane jest na takiej a takiej licencji.shagwest pisze:
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Żułek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Najprzewielebniejszy
Od dłuższego czasu nie kasujemy kont.
Zawsze można sobie tę stronę zablokować :)
Zawsze można sobie tę stronę zablokować :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Triceratops
Ten dluzszy czas to od wczoraj? Bo karkasowi widze skasowaliscie. Dodajcie jakis punkt do rejestracji, ze "niestabilne emocjonalnie zjeby wypierdalac, kont nie kasujemy" i po problemie
woodpecker from space
- COFFIN
Chyba już wrócił:D
memberlist.php?mode=viewprofile&u=36103" onclick="window.open(this.href);return false;
memberlist.php?mode=viewprofile&u=36103" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
- Triceratops
Forum jednak uczy, myslalem, ze juz wiele kurwa widzialem. statki w ogniu w okolicach Pasa Oriona, promienie kosmiczne C blyszczace w ciemnosci przy Wrotach Tannhausera. Ale zeby kurwa jedna osoba kasowala konto zeby na drugi dzien pisac z innego konta jako inna osoba to juz kurwa nie.
woodpecker from space
- COFFIN
No nie wiem po kiego chuja, skoro Admin może po prostu zmienić nicka.
'Come the Blessed Madness'
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Poprzednie konto służyło do pisania na całym forum, nowe jest do pisania w jednym temacie. Różne rzeczy mają różne zastosowania. Jakby został na starym koncie, to tak jakby taksówkarz woził jednego klienta autobusem.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Triceratops
Do tego celu wcale nie musial kasowac starego, teraz podobno w modzie jest miec kilka kont.
Mozemy zaczac obstawiac, kiedy jednak zacznie pisac gdzie indziej.
woodpecker from space
- Medard
Jak zacznie pisać gdzie indziej, to admin powinien wywalić konto, tak dla porządku.Triceratops pisze:Do tego celu wcale nie musial kasowac starego, teraz podobno w modzie jest miec kilka kont.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
Ale w sumie co was tak uwiera że ktoś sobie konto wykasował? Widzę po reakcjach że forume to bardzo ważna kwestia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Bo to jest akurat kasacja pozorowana w celu reklamy nowego konta - coś jak pomorski marketing (którego nie rozumiecie).
Yare Yare Daze
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Triceratops pisze:Ten dluzszy czas to od wczoraj? Bo karkasowi widze skasowaliscie. Dodajcie jakis punkt do rejestracji, ze "niestabilne emocjonalnie zjeby wypierdalac, kont nie kasujemy" i po problemie
jak to ? przecież to twój kolega był, dyskutowaliście sobie często o złuszczaniu się skóry i innych super tematach
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Cóż to karkasik sobie poszedł? Nigdy nie qmałem o co mu biega ale teraz to chyba ma przerzuty ze skóry na korę mózgową.
Jebać żuli.