Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Sam kasowałem konto chyba z dwa razy lata temu.Jest to i śmieszne i żenujące ,zwłaszcza ,ze człowiek powraca tak czy siak a Ci co nie piszą od lat i tak czytają. SIła nawyku jest jednak ogromna,zwłaszcza gdy spędza się przed kompem większośc dnia i życie tak naprawdę przecieka przez palce.Nie chce za bardzo filozofować /tudzież walić truizmów ale internet naprawdę zmienia sposób w jaki funkcjonujemy i ze swojego doświadczenia mogę tylko powiedzieć,że im mniej czasu siedzi się w sieci tym lepiej .
Inna sprawa,ze kiedyś forume miało inną dynamike.Człowiek był młodszy i chciał przyswoić sobie te wszystie rzekomo genialne dzieła. Dyskusje o muzyce były naprawdę fascynujące.Dzisiaj mało co z tego zostało..
Inna sprawa,ze kiedyś forume miało inną dynamike.Człowiek był młodszy i chciał przyswoić sobie te wszystie rzekomo genialne dzieła. Dyskusje o muzyce były naprawdę fascynujące.Dzisiaj mało co z tego zostało..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ja kasowałem raz, gdzieś w okolicach 2010, drugie konto mi zbanowali w 2015 (zakładałem je kilka miesięcy wcześniej) a teraz mam trzecie.
Nie wiem czy to siła nawyku, ja przez kilka lat funkcjonowałem omijając to forum choć był to czas gdy niezarejestrowani mogli je przeglądać.
Czasem są powody by się zwinąć, nuda, marnowanie czasu, masa przepychanek i wojen. Nie rozumiem tylko po cholerę kasować konto tylko po to by po kilku/kilkunastu godzinach zakładać nowe.
Kiedyś udzielało się więcej ludzi ale i fb nie był tak popularny no i tutaj nie dostajesz lajków i usmieszków.
Nie wiem czy to siła nawyku, ja przez kilka lat funkcjonowałem omijając to forum choć był to czas gdy niezarejestrowani mogli je przeglądać.
Czasem są powody by się zwinąć, nuda, marnowanie czasu, masa przepychanek i wojen. Nie rozumiem tylko po cholerę kasować konto tylko po to by po kilku/kilkunastu godzinach zakładać nowe.
Kiedyś udzielało się więcej ludzi ale i fb nie był tak popularny no i tutaj nie dostajesz lajków i usmieszków.
Jebać żuli.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja podejrzewam że dostaje dużo "uśmieszków" w tematach filmowych :Pwolff pisze:no i tutaj nie dostajesz lajków i usmieszków.
więc to tak nie do końca prawda ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- hcpig
Wszyscy jesteśmy zblazowani chociaż to chyba dobrze że nie czekamy aż przyjedzie Trocki na biały koniu i otworzy mistyczne wrota genialnej muzy?[V] pisze:
Trocki to muzyczny hochsztapler ale niestety głównie tacy ludzie napędzali dyskusje swoimi fantasmagoriami, pytanie cz chcemy na nowo kreować bożków, może lepiej odrzucić iluzje i kłamstwa i i do kurwy nędzy żyć w prawdzie, jaka by ona nie była?
Yare Yare Daze
- Hatefire
Bez przesady. Z tych prawd objawionych Trockiego czy Drona, to też spora polemika i beka zawsze szła. Osobiście wolę taką formułę, jaką stosuje kolega z przeuroczą świnką na awatarze, w formacie "taka a taka kapela, grają to, a to, wydali w ubiegłym roku znakomity album". Zawsze zresztą traktowałem forum jako wyszukiwarkę różnych rzeczy do sprawdzenia. Pierdolenie o guście obiektywnym, czy rozkminy poszczególnych albumów na pierwiastki pierwsze, przyprawione z dupy wziętymi konotacjami, zawsze mnie nudziły.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Pacjent nie kolegaLucek pisze:Triceratops pisze:Ten dluzszy czas to od wczoraj? Bo karkasowi widze skasowaliscie. Dodajcie jakis punkt do rejestracji, ze "niestabilne emocjonalnie zjeby wypierdalac, kont nie kasujemy" i po problemie
jak to ? przecież to twój kolega był, dyskutowaliście sobie często o złuszczaniu się skóry i innych super tematach
woodpecker from space
- Ascetic
;-) mieli jeden z drugim zacięcie. to fakt ;-)Hatefire pisze:Bez przesady. Z tych prawd objawionych Trockiego czy Drona, to też spora polemika i beka zawsze szła. Osobiście wolę taką formułę, jaką stosuje kolega z przeuroczą świnką na awatarze, w formacie "taka a taka kapela, grają to, a to, wydali w ubiegłym roku znakomity album". Zawsze zresztą traktowałem forum jako wyszukiwarkę różnych rzeczy do sprawdzenia. Pierdolenie o guście obiektywnym, czy rozkminy poszczególnych albumów na pierwiastki pierwsze, przyprawione z dupy wziętymi konotacjami, zawsze mnie nudziły.
teraz nastał czas ich miernego naśladowcy> Ubzdur'a. lubi też popierdolić o guście obiektywnym i analizować po trzysetnym odsłuchu daną płytę ;-) to jakaś specyficzna konstrukcja psychiczna musi być ...
a Karkas akurat dobrze zrobił. poszedł w nicość. trzeba zanihilować to forum poprzez niepisanie. to jedyny słuszny kierunek. 0
Poro
- Triceratops
Wiesz, gdzie go wstepnie przepierali zanim wyplynal na glebokie wody :D Jak przestal to i hujem zaczelo wiac.hcpig pisze:Wszyscy jesteśmy zblazowani chociaż to chyba dobrze że nie czekamy aż przyjedzie Trocki na biały koniu i otworzy mistyczne wrota genialnej muzy?[V] pisze:
Trocki to muzyczny hochsztapler ale niestety głównie tacy ludzie napędzali dyskusje swoimi fantasmagoriami, pytanie cz chcemy na nowo kreować bożków, może lepiej odrzucić iluzje i kłamstwa i i do kurwy nędzy żyć w prawdzie, jaka by ona nie była?
woodpecker from space
-
Co by tam nie mówić o piotrku trockim,jest to barwna osobowość. A sprać kolejne 20 tysi plus ludzi na fejsach to też nie łatwa sprawa,nawet jeśli to jest wielkie dmuchanie ego i chuj z tego wynika.
Obecnie forum wyzbyte jest ekscytacji,kolorytu,maniactwa.Ma trochę racji jester ,że staliśmy się odrobinę zblazowani.
Obecnie forum wyzbyte jest ekscytacji,kolorytu,maniactwa.Ma trochę racji jester ,że staliśmy się odrobinę zblazowani.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
No te wszystkie Woven Handy i H16 to on od Was z ID powyciągał.Triceratops pisze: Wiesz, gdzie go wstepnie przepierali zanim wyplynal na glebokie wody :D Jak przestal to i hujem zaczelo wiac.
Yare Yare Daze
- Drone
No ale przynajmniej coś się działo. Też koloryt tych awantur był inny - nie było przynajmniej prymitywnie i - przykro to pisać - poziom tych dyskusji był zdecydowanie wyższy niż tych dzisiaj. Jednego to nudziło, innego nie - ale ostatecznie nie ma obowiązku czytania ani uczestniczenia w takich dyskusjach.Hatefire pisze:Bez przesady. Z tych prawd objawionych Trockiego czy Drona, to też spora polemika i beka zawsze szła. Osobiście wolę taką formułę, jaką stosuje kolega z przeuroczą świnką na awatarze, w formacie "taka a taka kapela, grają to, a to, wydali w ubiegłym roku znakomity album". Zawsze zresztą traktowałem forum jako wyszukiwarkę różnych rzeczy do sprawdzenia. Pierdolenie o guście obiektywnym, czy rozkminy poszczególnych albumów na pierwiastki pierwsze, przyprawione z dupy wziętymi konotacjami, zawsze mnie nudziły.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- COFFIN
Od dawna o tym gadasz, więc dawaj. Przestaniesz się męczyć, a i różnicy chyba wielkiej nie będzie.Ascetic pisze: trzeba zanihilować to forum poprzez niepisanie. to jedyny słuszny kierunek.
'Come the Blessed Madness'
- Drone
Odwieczna rada terapeutów: naprawianie świata należy zacząć od siebie :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
tyle, ża ja jestem tutaj terapeutą. i nie tylko tutaj ...Drone pisze:Odwieczna rada terapeutów: naprawianie świata należy zacząć od siebie :)
Poro
- Ascetic
tak. tak. Mare to pluszowy blekmetal.COFFIN pisze:Od dawna o tym gadasz, więc dawaj. Przestaniesz się męczyć, a i różnicy chyba wielkiej nie będzie.Ascetic pisze: trzeba zanihilować to forum poprzez niepisanie. to jedyny słuszny kierunek.
no a teraz pędzluj
Poro
- COFFIN
No właśnie dzięki takim pustakom ludziom się odechciewa tutaj pisać. Zamiast płakać, sam wypierdol stąd na stałe i będzie ok. Z naciskiem na ciebie. Eot.
'Come the Blessed Madness'
- Ascetic
ja ci się odechciewa to wypierdalaj. raz. dwa. trzy. wypierdalasz ty. z tymi swoimi teraturrowymi blekmetylami ;-) korekta: pusheen'owymi blekmetylami.COFFIN pisze:No właśnie dzięki takim pustakom ludziom się odechciewa tutaj pisać. Zamiast płakać, sam wypierdol stąd na stałe i będzie ok. Z naciskiem na ciebie. Eot.
Poro
- Lucek
- weteran forumowych bitew
jaki poziom Profesorku ? był to w 90% pseudointelektualny bełkot ( sam zresztą zleciłeś wykasowanie swoich postów z tego okresu i słusznie)Drone pisze:No ale przynajmniej coś się działo. Też koloryt tych awantur był inny - nie było przynajmniej prymitywnie i - przykro to pisać - poziom tych dyskusji był zdecydowanie wyższy niż tych dzisiaj. Jednego to nudziło, innego nie - ale ostatecznie nie ma obowiązku czytania ani uczestniczenia w takich dyskusjach.Hatefire pisze:Bez przesady. Z tych prawd objawionych Trockiego czy Drona, to też spora polemika i beka zawsze szła. Osobiście wolę taką formułę, jaką stosuje kolega z przeuroczą świnką na awatarze, w formacie "taka a taka kapela, grają to, a to, wydali w ubiegłym roku znakomity album". Zawsze zresztą traktowałem forum jako wyszukiwarkę różnych rzeczy do sprawdzenia. Pierdolenie o guście obiektywnym, czy rozkminy poszczególnych albumów na pierwiastki pierwsze, przyprawione z dupy wziętymi konotacjami, zawsze mnie nudziły.
Trocki i jego wiecznie rozświergolone szczebiocące kurwa psiapsiuły, japierdole jaki to był nieznośny homoseksualny magiel, internetowe metalowczyki i ich pożal sie boże guru, wynoszenie drugo i trzecioligowego łajna do miana wielkich dzieł, tfu! kurwa az musiałem splunąć.Najbardziej to mi sie chce śmiać jak długo robił was wszystkich w chuja ze to co robi adam wcale nie jest pedalstwem tylko jest spoko a może nawet jest fajne he he, łykaliście to jak pelikany i nikt słowa krytyki nie wypowiedział, japierdole jak trudno było sie przebić z jakąkolwiek prawdą przez ten stulejarski beton, taki właśnie był poziom panie Profesorze.Najlepszym czasem dla forum i okresem względnej normalności był okres przejściowy pomiedzy tym betonem a tym co jest teraz.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Sedno, własnie dlatego poszedłem w tamtym czasie z tego forum. Wybitny muzykant, smakosz i fan oraz grupka przydupasów która na wyścigi lizała mu kule by się przypodobać i zostać jego funflem.
Na "fejsbukach" chyba jednak nie zrobili kariery, obrażone pizdeczki :)
Na "fejsbukach" chyba jednak nie zrobili kariery, obrażone pizdeczki :)
Jebać żuli.
- Triceratops
No ale nie z tego powodu LucjanLucek pisze:jaki poziom Profesorku ? był to w 90% pseudointelektualny bełkot ( sam zresztą zleciłeś wykasowanie swoich postów z tego okresu i słusznie)
Ogolnie kiedys bylo inaczej, wystarczy porownac stara dyskusje nt Ateizmu a "nowa' w temacie Jestera.
woodpecker from space