Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moze to dzialania wrogiej konkurencji? Albo dywersanci na forum? Proponuje ankiete.
woodpecker from space
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Triceratops pisze:Moze to dzialania wrogiej konkurencji?
forum rockmetal.pl ?
niech to miejsce niebawem zniknie
- Triceratops
- pr0metheus
nosz kurwa...napisalem post o mowie nienawisci- fajny, celny i merytoryczny. i sie zawiesilo i przepadlo i chuj. kto za ten burdel odpowiada? kto powetuje moje straty?
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
W zasadzie nic się nie zmieniło. Zamula w różnych porach, na różny okres. Czasem krócej, czasem dłużej.... Czasem może i to dobrze:D
'Come the Blessed Madness'
- Triceratops
wkurwilem sie, ten post mogl cos zmienic, ten post mogl odpowiadac naszym zywotnym potrzebom, mogl otworzyc oczy niedowiarkom. niech to huj...pr0metheus pisze:nosz kurwa...napisalem post o mowie nienawisci- fajny, celny i merytoryczny. i sie zawiesilo i przepadlo i chuj. kto za ten burdel odpowiada? kto powetuje moje straty?
woodpecker from space
- dzik
Czasem może i tak. Ale jakos tak się pechowo składa, że najczęściej zamula mi wtedy gdy się spieszę i mam mało czasu. :)COFFIN pisze:W zasadzie nic się nie zmieniło. Zamula w różnych porach, na różny okres. Czasem krócej, czasem dłużej.... Czasem może i to dobrze:D
dobry kościół to kościół spalony
- pr0metheus
no dokladnie. to bylo moje, przeze mnie wykonane i to nie bylo moje ostatnie slowo. a teraz pozostalo sporzadzic protokol zniszczeniaTriceratops pisze:wkurwilem sie, ten post mogl cos zmienic, ten post mogl odpowiadac naszym zywotnym potrzebom, mogl otworzyc oczy niedowiarkom. niech to huj...pr0metheus pisze:nosz kurwa...napisalem post o mowie nienawisci- fajny, celny i merytoryczny. i sie zawiesilo i przepadlo i chuj. kto za ten burdel odpowiada? kto powetuje moje straty?
- COFFIN
No właśnie:Ddzik pisze:
Czasem może i tak. Ale jakos tak się pechowo składa, że najczęściej zamula mi wtedy gdy się spieszę i mam mało czasu. :)
'Come the Blessed Madness'
- SODOMOUSE
Nalej, stać mnie....pr0metheus pisze:no dokladnie. to bylo moje, przeze mnie wykonane i to nie bylo moje ostatnie slowo. a teraz pozostalo sporzadzic protokol zniszczeniaTriceratops pisze:wkurwilem sie, ten post mogl cos zmienic, ten post mogl odpowiadac naszym zywotnym potrzebom, mogl otworzyc oczy niedowiarkom. niech to huj...pr0metheus pisze:nosz kurwa...napisalem post o mowie nienawisci- fajny, celny i merytoryczny. i sie zawiesilo i przepadlo i chuj. kto za ten burdel odpowiada? kto powetuje moje straty?

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Triceratops
No bez jaj kurwa, ile osob oddalo glos? Zdaje sie bilans byl 2:2 wiec remis. Wlasnie chcialem napisac w nim co trenowalem, bo brakuje mi takiego tematu
woodpecker from space
-
ale głos na co bo chyba nie ogarniam powoli
- Triceratops
No poprosiles o glosowanie czy usunac czy nie i dwa byly za kasacja i dwa przeciwko. Wiec nie powinienes kasowac.
woodpecker from space
-
@ Triceps
to inaczej. będę kasował jakieś gówna w imię dobrej zmiany na tym forum a jak się komuś nie podoba moje podejście niech pisze do ola i anala. bo serio mam dość i nie wierzę że dorośli ludzie mogą sie tak zachowywać jak większość z was
i nie to, że jestem jakimś ideałem. wręcz przeciwnie. ale ostatnio mi się po prostu odechciewa, widząc co tu się odpierdala
to inaczej. będę kasował jakieś gówna w imię dobrej zmiany na tym forum a jak się komuś nie podoba moje podejście niech pisze do ola i anala. bo serio mam dość i nie wierzę że dorośli ludzie mogą sie tak zachowywać jak większość z was
i nie to, że jestem jakimś ideałem. wręcz przeciwnie. ale ostatnio mi się po prostu odechciewa, widząc co tu się odpierdala
- Triceratops
To po co to ruszasz, w koncu nie ma obowiazku wchodzenia w takie tematy i czytania. Temat byl o sportach walki przeciez, a za ktos tam z kims sie powyzywal to chyba normalna sprawa. Bez roznicy zdan forum nie mialoby sensu, bo wszyscy by sie po chujkach klepali i potakiwali.
woodpecker from space
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Heretyk nie żeby mi było szkoda tego tematu bo trochę sobie poużywałem i wystarczy ale jedna rzecz nie daje mi spokoju.Czemu jak ten głupek od ortalionowej zbroi założył temat w którym dawał upust swoim mokrym snom o biciu Lucka to tak ochoczo nie interweniowałeś?
-
normalna? no kurwa raczej nie. ale może to ja jestem jakiś "nienormalny" :)Triceratops pisze:To po co to ruszasz, w koncu nie ma obowiazku wchodzenia w takie tematy i czytania. Temat byl o sportach walki przeciez, a za ktos tam z kims sie powyzywal to chyba normalna sprawa. Bez roznicy zdan forum nie mialoby sensu, bo wszyscy by sie po chujkach klepali i potakiwali.
- Triceratops
No normalna, ja tez bym sobie pobluzgal ale ostatnio jakos mi sie nie chce, moze dlatego, ze czytam o poziomach swiadomosci i tylko sie usmiecham sardonicznie z politowaniem jak Budda i Jezus
woodpecker from space
- Ascetic
Her Wolff ?
ban, czy detoks?
nie to, żebym jakoś specjalnie ciekawy był, ale, ale ... wieś tak, ze tydzień tu była.
ban, czy detoks?
nie to, żebym jakoś specjalnie ciekawy był, ale, ale ... wieś tak, ze tydzień tu była.
Poro
- nicram
O widzę, że tutaj w temacie także nastąpiła spora wycinka. Nie lubię takich akcji. :-(
all the monsters will break your heart