Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostrzezenia/Bany
Zresztą też jestem zjebem wg ciebie więc masz mnie zablokowanego.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
To oczywiste. Zanim jednak znowu będziesz sapał, zapoznaj się jednak z nie działaniem tej wybitnej opcji.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 12:18Zresztą też jestem zjebem wg ciebie więc masz mnie zablokowanego.
- maciek z klanu
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia
- maciek z klanu
Wyciągnij go z dupy bo spięty jesteś ostatnio bardzo. To lepiej wpłynie na wszystkich. Choc widzę lekka poprawę od kilku dni.
-
Że też jeszcze są ludzie, którzy mylą palec serdeczny ze środkowym.
- Believer
- weteran forumowych bitew
Wszystkim którym marzy się cenzura (niezależnie od reprezentowanej strony konfliktu) polecam pójście drogą skłóconych muzyków i założenie własnego forum, macie nawet pomysły na nazwy - Masterful Magazine A.D. albo Masterful Inc.
Masz rację. Też tak myślałem, ale niestety te skurwysyny z tego właśnie korzystają. Dlatego jest jak jest i nic się nie zmieni. Rozumiem, że nowotwór też proponujesz rozprowadzić po organiźmie. Tak, żeby się rozpuścił.
- uglak
Wystarczy kliknąć i już widziszmaciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 12:17Skąd wiesz ze napisał? Nie logujesz się wyszukujesz jego posty i piszesz? Czy ktoś Ci donosi gdzie ozob pisze i wtedy atakujesz? Czy może na chybił trafił?

Guilty of being right
maćko, tak widzę twoje posty i uwierz mi nie muszę ich rozwijać, by ci odpisać.
"maciek z klanu, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post."
"maciek z klanu, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post."
- ozob
- zahartowany metalizator
535 piecze pizda, bo klika w posty ignorowanych użytkowników. XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Chciałem napisać, żebyś się zastanowił bo środkowy jest nieco dłuższy i sam zacząłem się zastanawiać czy napewno jest dłuższy, i nawet wyjąłem z biurka suwmiarkę żeby to sprawdzić, i teraz już naprawdę nie wiem czy są równe czy któryś jest dłuższy, i dlatego umówiłem się na poniedziałek na skanowanie 3D bo nie daje mi to spokoju.
Palec w oku to palec w oku. Po chuj drążyć. Ważne, że pozdrowienia serdeczne.est pisze: ↑11-03-2022, 13:26Chciałem napisać, żebyś się zastanowił bo środkowy jest nieco dłuższy i sam zacząłem się zastanawiać czy napewno jest dłuższy, i nawet wyjąłem z biurka suwmiarkę żeby to sprawdzić, i teraz już naprawdę nie wiem czy są równe czy któryś jest dłuższy, i dlatego umówiłem się na poniedziałek na skanowanie 3D bo nie daje mi to spokoju.
- KKK
- postuje jak opętany!
Jedyna rozsądna opcja to zamknąć w pizdu forum. Szambo i gnoj wyjebalo w kosmos i chyba nie ma odwrotu. Szczerze zadzwia mnie, że Olo i Anal przymykaja oczy na takie akcje/treści. Jezeli już nawet teksty aprobujace atak na Ukraine i ludobójstwo tamtejszej spolecznosci przechodzą bez zastrzeżeń ADMINÓW, to jebac to forum. Chyba, że siedzą ubawieni z popcornem i bawi ich to cale taplanie się w gównie. Rzyg.
- maciek z klanu
Jedyna rozsadna opcją dla osób którym to przeszkadza to wypierdalać, albo tępić tych którzy takie głupoty mowia. Do wyboru. Każdy niech myśli co chce wg mnie. W taka cenzurę niektórzy z nas rzucali butelkami a teraz sami to robią. Wstyd.
Teksty sporej części zespołów są ok? A pierdolenie osób już nie? O co tu chodzi?
Teksty sporej części zespołów są ok? A pierdolenie osób już nie? O co tu chodzi?
Ostatnio zmieniony 11-03-2022, 16:14 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Proszę zwrócić uwagę na kulturę dyskusji ozoba, pacjenta i Mariusza. A co jest w drugą stronę? Drożdże i pakistański olej.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- KKK
- postuje jak opętany!
Ty byś z tego co pamietalm napierdalal kobiety przeszkadzajace w mszy świętej, więc sam się najpierw jebnij butelką w łeb.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:11Jedyna rozsadna opcją dla osób którym to przeszkadza to wypierdalać, albo tępić. Do wyboru. Każdy niech myśli co chce wg mnie. W taka cenzurę niektórzy z nas rzucali butelkami a teraz sami to robią. Wstyd.
-
Forume już niedługo wyjebie niczym nuklearny pocisk. WAR SUPPORT!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- maciek z klanu
Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.