Nie oszukujmy się, sytuacja jest wyjątkowa.Headcrab pisze:Karkasonne pisze:Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!
Przyszłość forum
Moderator: Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Przyszłość forum
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
Brakuje mi tych twoich neurotyczno-obsesyjnych pojękiwań egzystencjalnych, które mógłbym wyśmiewać z punktu widzenia prostego chłopka-roztropka ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zahartowany metalizator
A tamten jaki detalista ;)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Nie oszukujmy się, sytuacja jest wyjątkowa.Headcrab pisze:Karkasonne pisze:Siema, poprosiłem właśnie Ola o wywalenie konta, więc nie ma już odwrotu;) posty zostają;) założę nowe, tylko na potrzeby Świata Bez Końca, więc tak jakby tutaj jestem, ale nie planuję pisać poza tematem ŚBK (albo raczej planuję nie pisać), mam nadzieję że nie pojawi się nic co by mnie zmusiło do zmiany zdania;) Jakby ktoś chciał się odezwać na żywo, piwo na koncercie czy coś, to dawajcie znać. Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych, których poznałem osobiście. Gdybyście widzieli mnie gdzieś tam albo wpadali do Krakowa, to dajcie znać;) Cheers!
- maciek z klanu
Karkas cyganie serwus :)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Masz gestozob pisze:10 zeta na rok platne przez PayPal. Takie cos proponuje.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
Moge sie poniesc do 20.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Masz gestozob pisze:10 zeta na rok platne przez PayPal. Takie cos proponuje.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Medard
Anzhelmoo pisze:Przecież z tego co zauważyłem same wpisy, teorie, jak i wrzucane płyty są często bliźniacze z gustem forumowiczów.Sybir pisze:Byłem, nie polecam :)Medard pisze:facebook, grupa metalcollectors
Jeszcze szafy i półki z płytami.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Nie chcę mi się czytać tych 11 stron. Jestem już tu w chuj lat ( wcześniej pod innym nickiem )
Deklaruję 15 zeta miesięcznie - mogę przelać za rok z góry. Jestem wydawcą, mam sklep, to są dla mnie wymierne korzyści, może bez łał, ale jednak, proste.
Na forum wisi mój banner, czasami ogłaszam, że dana płyta już jest u mnie dostępna ( co jest czymś normalnym w każdym forum na świecie, jedynie ten marvelowy-nihilista, co teraz filetuje dorsze w szturmiaku, miał z tym problem )
No i świetnie się bawię, temat CDG i oburzenie na obcowanie z ludzką czaszką... miód.
Deklaruję 15 zeta miesięcznie - mogę przelać za rok z góry. Jestem wydawcą, mam sklep, to są dla mnie wymierne korzyści, może bez łał, ale jednak, proste.
Na forum wisi mój banner, czasami ogłaszam, że dana płyta już jest u mnie dostępna ( co jest czymś normalnym w każdym forum na świecie, jedynie ten marvelowy-nihilista, co teraz filetuje dorsze w szturmiaku, miał z tym problem )
No i świetnie się bawię, temat CDG i oburzenie na obcowanie z ludzką czaszką... miód.
- HSVV
- w mackach Zła
no zalęgło się chyba tobie gówno we łbie opszczany debilu jeśli na takim spierdolonym kurwogównie jak fejsbuk podałeś swoje prawdziwe dane osobowe, co za frajer ogurwaaa XDDDDDDDDyossarian84 pisze:przecież to najlepsze forum o metalu w polskim necie, więc co za gówno zalęgło sie we łbie metalucha, że chce zamykać? nie będę przecież pod swoim nazwiskiem pisać na fb tych samych bzdur, co tutaj xD
a w temacie - po przemyśleniu głębokim stwierdziłem, że te 5 ojro mogę rzucić. jak mi się znudzi, to skończę pisać i płacić, ale do tego momentu nie widzę problemu z sypnięciem grosza. a czy to nastąpi za miech czy rok, to inna baja, chuj wie co się w życiu wydarzy
nie będę ukrywał, ze to ważne forum dla mnie - dzięki niemu poznałem muzykę, dzięki której udało mi się loszkom zaimponować i w końcu zaruchać.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Lukass
Wiadomo, że płatne. Raz na rok jeśli się da, coby nie musieć pamiętać/zleceń stałych robić. Chyba jest tu dość paniczów, żeby to bez bólu udźwignąć (to się okaże).
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
Jak się da to jeszcze PayU oprócz paypala.Lukass pisze:Wiadomo, że płatne. Raz na rok jeśli się da, coby nie musieć pamiętać/zleceń stałych robić. Chyba jest tu dość paniczów, żeby to bez bólu udźwignąć (to się okaże).
Niektórzy na allegro coś biorą, nie wszyscy sam eBay i discogs.
- ozob
Rozumiem, ze te 16, ktore zaglosowaly za zamknieciem forum to te z multikontami. Nie bedzie forum czyli nie bedzie lizania sie po jajkach? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po czaszkach tez nie.
- Ascetic
byś się zdziwił, ale w moim przypadku tak nie jest.ozob pisze:Rozumiem, ze te 16, ktore zaglosowaly za zamknieciem forum to te z multikontami. Nie bedzie forum czyli nie bedzie lizania sie po jajkach? (:
oddałem 12 głosów na: płacić/ pozostawić + w domyśle wyjebać z tego miejsca cweli pokroju byrth co się zdeklarowali, że nie będzie płacić + jego parówę yossari, który się nie określił, jak to z mniętkimi pizdami jest.
tik. tak. tik. tak: 4 dni do końca. koniec jest bliski.
Poro
-
No co za zjeb genetyczny, dejcie spokój :D
-
- weteran forumowych bitew
jedenaście stron bezsensownej dyskusji a i tak brzytwę trzyma główny Moderator kto nim jest?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Drone
BOLEK pisze:brzytwę trzyma główny Moderator kto nim jest?

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- SODOMOUSE

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- uglak
-
Uglak jak zwykle w punkt :V
- Żułek
to może jednak zamiast pierdolić kocopoły coś by sie ustaliło dla odmiany ?
80 osób czyli stawka roczna na usera spadła poniżej 20zł
czyli co ? płacimy po 20zł i jest forum na rok ?
i na forum zostają ci co zapłacili a reszta won ?
bo ja jednak chciałbym coś wiedzieć ;)
80 osób czyli stawka roczna na usera spadła poniżej 20zł
czyli co ? płacimy po 20zł i jest forum na rok ?
i na forum zostają ci co zapłacili a reszta won ?
bo ja jednak chciałbym coś wiedzieć ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist