Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Ostrzezenia/Bany

05-04-2022, 20:32

Raagoon pisze:
05-04-2022, 20:28
Zbanować a tematy zostawić.
Trochę się rozczarowałem ... xD
Poro
Awatar użytkownika
nicram

05-04-2022, 20:34

Najprzewielebniejszy pisze:
05-04-2022, 19:57
Prowodyrami zadym w temacie o wojnie (a wczesniej o covidzie, konfederacji itp itd) sa zazwyczaj te osoby

nicram
Ascetic
Pacjent
ozob
Oj ślepy jesteś Andrzej, oj ślepy. Mógłbym poprosić Cię abyś poszukał oczu tam gdzie światło nie dochodzi, ale mogłoby być to odebrane jako niegrzeczne, a przecież, jestem grzeczny. :-) Mylisz reakcję z akcją. Może jesteś osobą, która jak dresy napierdalają staruszkę to odwraca wzrok i idzie dalej. Wybacz, ja nie. Jeżeli jakiś kolo robi logikę z kurwy w temacie o którym nie ma pojęcia (kowid) to mam nie reagować? Przecież grzecznie pisałem, tłumaczyłem? I jakie tego były efekty. Więcej fałszywych info itd. Jeżeli teraz w trakcie wojny dwóch kolesi ewidentnie cieszy się z sukcesów armii putina to mam nie reagować? Mam grzecznie przejść nad tematem wklejania ruskiej propagandy, która jest rugowana z polskiego internetu? Zapytałem Olo przy okazji wywalenia 535. Nie dostałem odpowiedzi. Zapytam Ciebie - nie przeszkadza Ci to? Ta ruska propaganda? Nie czujesz, że coś jest nie tak, jak na Twoim forum grasują ruskie trolle?
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
nicram

05-04-2022, 20:36

Ascetic pisze:
05-04-2022, 20:03

Spójrz tam powyżej, co koleżka ozob napisał o innych użytkownikach, którzy mają podobne zdanie do mojego i nicrama "...ludzie bez własnego zdania, co robią internetowe obciąganko ..." No dość nieładne określenie z 20 osób.

Jeszcze jedno pytanie. Uważasz, że 535, Hatefire, Slyd to dlaczego przestali tutaj pisać? O innych co tutaj nie piszą, nie będę pisał, bo mogą sobie tego nie zyczyc, a sami z siebie o tym tutaj nie napisali.
+666
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

05-04-2022, 20:41

Ascetic pisze:
maciek z klanu pisze:
05-04-2022, 20:22
Patrze obiektywnie. Nie pamiętasz już jak za czasów modnych tutaj tematów związanych z lgbt szalałeś? I jestem obiektywny Nie zrzucam winy tylko na ciebie bo to byłoby kłamstwem. Oczywiście, że,,oni,, wypisują brednie, tak samo jak czasem ,,wy,, wypisujecie brednie. Jedni sporo więcej ale tak już jest. Powtarzam po raz kolejny, że czasem trzeba dopuścić do myśli że ktoś może myśleć inaczej i szanujmy to. Nie odnosi Sue to do wojny, tylko innych tematów.

To do posta poprzedniego.
Ja rozumiem, że można mylić trollowanie kacapskie z poglądami, ale wiesz. Kowid, aborcja, lgbt, teraz Ukraina. Tutaj nie ma przypadku. Jak nie popatrzysz te samo modus operandi. Nie chce być inaczej. To tak jak odnosisz do innych tematów.

I jeszcze raz. Przecież nie muszę udowadniać, że inicjowanie tematów daleko odbiegających od tematów muzycznych, wychodzą z konkretnych źródeł. Nie reagować? A niby dlaczego?
Placz o bany na forum internetowym jest bardzo słaby. Masz 40 lat i chce Ci się walczyć z kimś kto pisze głupoty? W internecie? Masz na to czas? Chce Ci się? Trolowanie wg mnie się sprowadzą do dwóch tematów tj wojny i covid. Ale myślę (niestety) że to nie jest trolling tylko faktyczne przekonania użytkowników. Oczywiście czasem lekko podkoloryzowuja, żeby uruchomić właśnie myślących w inaczej.

Z mojej strony koniec tematu, bo nie czytam wszystkiego co tutaj było pisane. Średnio mnie to interesuje. Nie jestem tutaj strona.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Ascetic

05-04-2022, 20:49

maciek z klanu pisze:
05-04-2022, 20:41
Ascetic pisze:
maciek z klanu pisze:
05-04-2022, 20:22
Patrze obiektywnie. Nie pamiętasz już jak za czasów modnych tutaj tematów związanych z lgbt szalałeś? I jestem obiektywny Nie zrzucam winy tylko na ciebie bo to byłoby kłamstwem. Oczywiście, że,,oni,, wypisują brednie, tak samo jak czasem ,,wy,, wypisujecie brednie. Jedni sporo więcej ale tak już jest. Powtarzam po raz kolejny, że czasem trzeba dopuścić do myśli że ktoś może myśleć inaczej i szanujmy to. Nie odnosi Sue to do wojny, tylko innych tematów.

To do posta poprzedniego.
Ja rozumiem, że można mylić trollowanie kacapskie z poglądami, ale wiesz. Kowid, aborcja, lgbt, teraz Ukraina. Tutaj nie ma przypadku. Jak nie popatrzysz te samo modus operandi. Nie chce być inaczej. To tak jak odnosisz do innych tematów.

I jeszcze raz. Przecież nie muszę udowadniać, że inicjowanie tematów daleko odbiegających od tematów muzycznych, wychodzą z konkretnych źródeł. Nie reagować? A niby dlaczego?
Placz o bany na forum internetowym jest bardzo słaby. Masz 40 lat i chce Ci się walczyć z kimś kto pisze głupoty? W internecie? Masz na to czas? Chce Ci się? Trolowanie wg mnie się sprowadzą do dwóch tematów tj wojny i covid. Ale myślę (niestety) że to nie jest trolling tylko faktyczne przekonania użytkowników. Oczywiście czasem lekko podkoloryzowuja, żeby uruchomić właśnie myślących w inaczej.

Z mojej strony koniec tematu, bo nie czytam wszystkiego co tutaj było pisane. Średnio mnie to interesuje.

Myślenie nacechowane, życzeniem, może fragmentaryczną zbieżnością "poglądów". Nie wiem. Na przestrzeni lat, śledząc co się dzieje w polskim internecie, trudno mieć jakies specjalne wątpliwości. Nie występuje zbieżność w 100% z tym co ruskie trolle pompują od lat. To się nie dzieje w naturze.

Co do zbanowania. Przecież wiem, że typów nie zbanują. Najwyżej na tydzień. No chyba, że coś się zmieni w Polsce, na płaszczyźnie szerszej. Tak teraz, to są traktowani jako darmowi animatorzy ruchu. Taka zabawa. Goście traktują miejsce jak pej konfy, inni się ciśnieniują i jest ruch. Brawo! Jak do kogoś dotrze, że russkiego trolling to raczej nie teges, to się wówczas zmieni. Teraz sobie będą wypisywać o "wielkim strategu", "że zbrodnie na ludności cywilnej to konsekwencje i logika wojny", i że ludność cywilna prowokuje do mordowania siebie bo przechadza się przy czołgach. Do woli. Tak jak i w kowidzie, zaczynali od grypki, zabójczych szczepionek a dalej wskakiwali na ówczesne podsuwajki. Szli elegancko od linijki zgodnie z tym co się przewalało przez caly internet.
Poro
Slyd

05-04-2022, 22:29

ozob pisze:
05-04-2022, 20:16
Ascetic pisze:
Prowodyrami zadym w temacie o wojnie (a wczesniej o covidzie, konfederacji itp itd) sa zazwyczaj te osoby

nicram
Ascetic
Pacjent
ozob

reszta co najwyżej dołącza do awantur.

o wlasnie, maciek napisal

Powtarzam, ze jest to z założenia forum muzyczne i bliski jestem zawężenia jego statusu do właśnie tej tematyki.
Miejsc do przepychanek o wojnie, covidzie i polityce jest w sieci mnóstwo.
Temu forum te tematy nie służą.

Zablokowanie dostępu do w/w tematów być może poprawi sytuację, ale grono beneficjentów zdecydowanie byłby większe. Jak blokować zadymiarzy, to wszystkich.
Dla mnie spoko. Zbanuj trolli w temacie wojny + mnie i zobaczysz, że tamci przeskoczą do polityki, czy innych wątków.

Spójrz tam powyżej, co koleżka ozob napisał o innych użytkownikach, którzy mają podobne zdanie do mojego i nicrama "...ludzie bez własnego zdania, co robią internetowe obciąganko ..." No dość nieładne określenie z 20 osób.

Jeszcze jedno pytanie. Uważasz, że 535, Hatefire, Slyd to dlaczego przestali tutaj pisać? O innych co tutaj nie piszą, nie będę pisał, bo mogą sobie tego nie zyczyc, a sami z siebie o tym tutaj nie napisali.
Slyd akurat dziś pisał. I jakie 20 osób? Jest może z 5 takich, co tylko powtarzają po kimś.

Odejdz weź ze sobą wirusologa i forum zyska.
Byś nie żył w niewiedzy....
Napisałem prośbę o usunięcie mojego konta do administracji.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

05-04-2022, 22:30

No, ale kurde tak sam z siebie nie możesz odejść? Tylko robisz jakas dramę z tego? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Slyd

05-04-2022, 22:32

nicram
Ascetic
Pacjent
ozob

maciek z klanu pisze:
05-04-2022, 19:44
Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
Przykład po zbanowaniu 535 jak ascetic chyba odpuścił na chwilę było mega spokojnie tutaj. Wrocil i się zaczęły wojny. Nie jest tutaj tajemnica że te osoby podpalają się nawzajem i tak naprawdę nie mogą beż siebie funkcjonować w tematach ,,ważnych,,.
Jedni aktywują drugich i tak leci
Powtarzam, ze jest to z założenia forum muzyczne i bliski jestem zawężenia jego statusu do właśnie tej tematyki.

Zablokowanie dostępu do w/w tematów być może poprawi sytuację, ale grono beneficjentów zdecydowanie powinno byc większe. Jak blokować zadymiarzy, to wszystkich.
Akurat nicram i Ascetic nie byli prowodyrami tylko reagowali jak ktoś pisał, że 2 + 2 = 5.....
Awatar użytkownika
Ascetic

05-04-2022, 22:33

Slyd pisze:
05-04-2022, 22:29
ozob pisze:
05-04-2022, 20:16
Ascetic pisze:

Dla mnie spoko. Zbanuj trolli w temacie wojny + mnie i zobaczysz, że tamci przeskoczą do polityki, czy innych wątków.

Slyd akurat dziś pisał. I jakie 20 osób? Jest może z 5 takich, co tylko powtarzają po kimś.

Odejdz weź ze sobą wirusologa i forum zyska.
Byś nie żył w niewiedzy....
Napisałem prośbę o usunięcie mojego konta do administracji.
Daj spokój. Jak widać dane Ci jest być z nami. ozob już się nie może doczekać Twoich postów.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

05-04-2022, 22:34

Slyd pisze:
05-04-2022, 22:32

nicram
Ascetic
Pacjent
ozob

maciek z klanu pisze:
05-04-2022, 19:44
Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
Przykład po zbanowaniu 535 jak ascetic chyba odpuścił na chwilę było mega spokojnie tutaj. Wrocil i się zaczęły wojny. Nie jest tutaj tajemnica że te osoby podpalają się nawzajem i tak naprawdę nie mogą beż siebie funkcjonować w tematach ,,ważnych,,.
Jedni aktywują drugich i tak leci

Zablokowanie dostępu do w/w tematów być może poprawi sytuację, ale grono beneficjentów zdecydowanie powinno byc większe. Jak blokować zadymiarzy, to wszystkich.
Akurat nicram i Ascetic nie byli prowodyrami tylko reagowali jak ktoś pisał, że 2 + 2 = 5.....
Jesteśmy reaktywni. To fakt. Przypisanie nam "prowodyrstwa" to spore nadużycie.
Poro
Pelson
rasowy masterfulowicz

05-04-2022, 23:08

Dajcie kurwa spokoj z tym honorowym rzucaniem papierami na forum dla brudasów (okreslenie nie moje, tylko przytaczam) bo to jednak troche jedzie melodramatem, a IMO ostatnie czego tego forum potrzebuje to stada Rejtanów. Wiem, że wojna, że emocje, giną niewinni ludzie, ale Wam puszczają nerwy przez raptem trzech ludzi, z których przynajmniej dwóch uskuteczniało błazenadę przez lata i mozna było sie przyzwyczaic. Ignory, garść głębszych wdechów i kompres na rozgrzane karki, a potem wziac sie przede wszystkim za siebie ze spokojną głową.
Fanatyk
w mackach Zła

05-04-2022, 23:11

Skoro najważniejsze jest na tym forum dla brudasów, by nikt nie poczuł się urażony czyjąś opinią, oznacza to koniec wolnego słowa...
zawsze znajdzie się ktoś, kogo to zaboli. :)

Ascetyczny Farmazon Naczelny Reaktywny Hipokryta
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

05-04-2022, 23:13

To jest najwsjaze dla 40-latkow. Tak ich wychowaly liberalane media. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Ascetic

05-04-2022, 23:16

Wy dwaj to nie jedno konto? Fanatyka to bym sprawdził, bo się zawsze pojawia, coby podbić wpisy kacapów. Te ozob, to nie drugie twoje?

Z tymi liberalnymi mediami pada dzisiaj po raz drugi. Jak rozumiem ozob, jednak w nczas się zaczytuje. Spoko, to wyjaśnia, emotki śmieszki w temacie wojny w Ukrainie.
Ostatnio zmieniony 05-04-2022, 23:18 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Fanatyk
w mackach Zła

05-04-2022, 23:18

Ascetic pisze:
Wy dwaj to nie jedno konto? Fanatyka to bym sprawdził, bo się zawsze pojawia, coby podbić wpisy kacapów. Te ozob, to nie drugie twoje?
Jak masz taki bełkot pierdolić to lepiej sie wcale nie odzywaj.
Awatar użytkownika
Ascetic

05-04-2022, 23:20

Fanatyk pisze:
05-04-2022, 23:18
Ascetic pisze:
Jak masz taki bełkot pierdolić to lepiej sie wcale nie odzywaj.
Będę.

A teraz się na nowo przeloguj, tylko się nie pomyl z którego konta piszesz, bo nerwy noszą koleżkę.
Poro
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

Pisałem żebyś porzucił te duze litery i interpunkcje. Odkryles się dzisiaj dość widowiskowo. Modzi powinni zrobić z tym porządek. (:
Awatar użytkownika
Ascetic

05-04-2022, 23:24

ozob pisze:
Pisałem żebyś porzucił te duze litery i interpunkcje. Odkryles się dzisiaj dość widowiskowo. Modzi powinni zrobić z tym porządek. (:
W którym miejscu się odkryłem? To właściwie ciekawe, jak taki ograniczony intelektualnie zawodnik, stara się coś zlepić, ale mu nie wychodzi. Teraz przyszła pora na insynuacje. No to co niby każe myśleć, że to olgins to moje drugie konto? Właściwie według tych założeń, bym może i takie założył, ale obiecałem jedenemu z modów, że tego nie zrobię, więc zostaje posłuchać wytycznych.

Tak na marginesie, modzi wiedzą co robić, w sytuacji, kiedy miałbym kolejne konto, więc się tam już nie ciskaj. A, że nie mam, to nie ma tematu.
Poro
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

05-04-2022, 23:35

Tak. Doskonale wiedza.
Wylacznie forum muzyczne i minimum 4 bany na otrzezwienie i uspokojenie.
Jutro sprawdzam ile % postow w tematach muzycznych. Ponizej 3/4 ban na tematy pozamuzyczne.
Fanatyk
w mackach Zła

05-04-2022, 23:36

A teraz się na nowo przeloguj, tylko się nie pomyl z którego konta piszesz, bo nerwy noszą koleżkę
Weź relanium, bo z takim intelektem (zdolnym jedynie do pomawiania o dodatkowe konto) i poziomem schizy wylądujesz w tworkach.
ODPOWIEDZ