Pacjent pisze: ↑28-04-2023, 10:50
Ascetic pisze: ↑28-04-2023, 10:35
To się zdecyduj czy ja, czy z 5 innych kont (choć ich liczba rośnie lawinowa. Kim ja już tutaj nie byłem?), które według twojego urojenia są moimi.
Wystarczy, że wiem co mówł ten admin którego miałem okazję poznać na twój temat. Pewnie będzie nie jedna okazja zapytać, w tym czy to jakieś forum do opowieści na tematy na które non stop inicjujesz. Jak dzisiaj na temat Slyda. Nie można się było obejść bez kowida?
Presja na obcych i dorosłych ludzi w internecie? ty poważnie jesteś nienormalny, albo poważnie nienormalny
Skąd wziąłeś te 5 kont? Ciekawe

Nic o tym nie pisałem, a jedynie o tym, że masz do tego ciągoty i przez lata manipulowałeś w ten sposób.
Kolejnym klamstwem jest to, że zainicjowałem dziś temat Slyda w tym kontekście, podczas gdy powyżej widać, iż tylko włączyłem się do dyskusji. Jak można tak kłamać?!
Co do presji to jest to nacisk wywierany na kogoś w celu zmuszenia do czegoś i wiek tej osoby nie ma znaczenia. Nie ma znaczenia też Twoja skuteczność, która na szczęście jest słaba, bo w przeciwnym razie na forum pozostałoby 7 nicków, w tym x osób.
Pewnie jakby zliczyć byłoby więcej. Według poszukiwaczy dubli i multikont LOL Mam wrażenie, że sobie tam jakąś liste prowadzicie, więc pewnie wiecie lepiejxD Ja na to sobie patrzę jak na ciekawostkę, i co oczywiste cieszą mnie zbieżne poglądy kilku osób co do takich kacapskich trolli jak ty. Oczywiście szkoda mi też, że kilku odeszło, ale tutaj pewnie stąd to myślenie o którym się dzielisz powyżej - skuteczność - . Pewnie tak się tam masujesz, że innym się odechciało gadać z ruskimkowidwariatem xD
Skuteczność? To o to tutaj chodzi? No nie wiedziałem. To sobie zostawie na później. Te jakieś wyimaginowane presje na nie swoje miejsca, jakieś skuteczności.
Wracając do kluczowej sprawy. Typie. O czym tutaj gadać, nie rób z siebie ofiary kacapski trollu. Skleiłeś pizdę w tematach w których spruwałeś się regularnie. Masz do tego inne miejsca w internecie jak choćby "stopukrainizacji". Tutaj pisz o muzyce. Rozumiesz, czy dalej nie kapisz kacapie?