leć i nie wracaj. Malkontenci na pesbóka marsz.Pierec pisze:ej Plastek spierdolił wam?
widzę, że nie było po co tu zaglądać po przerwie. no nic, lecę. taka refleksja: z dystansu czy też świeżym okiem patrząc to to forum jest w chuj smutnym miejscem. elo
Panowie! Wracajcie!
Moderator: Gore_Obsessed
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Panowie! Wracajcie!
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Mental
- weteran forumowych bitew
Smutne to jest to wasze płaczliwe pierdolenie.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jest to całkiem wesołe miejsce. Ja się bawię znakomicie.Pierec pisze:ej Plastek spierdolił wam?
widzę, że nie było po co tu zaglądać po przerwie. no nic, lecę. taka refleksja: z dystansu czy też świeżym okiem patrząc to to forum jest w chuj smutnym miejscem. elo
all the monsters will break your heart
- morbid
- rasowy masterfulowicz
+ 10000000000000000000000000000000000000000000SODOMOUSE pisze:leć i nie wracaj. Malkontenci na pesbóka marsz.Pierec pisze:ej Plastek spierdolił wam?
- Pierec
- postuje jak opętany!
tu wystarczy mieć oczy.SODOMOUSE pisze:leć i nie wracaj. Malkontenci na pesbóka marsz.Pierec pisze:ej Plastek spierdolił wam?
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
ja nie mam oczu tylko dwa wyjebane bezpieczniki
niech to miejsce niebawem zniknie
-
Już samo polaryzowanie forum/fb jest bardzo smutne. Smutno mi borze :(
- Gore_Obsessed
Smutne jest w tym wszystkim co najwyżej to, że takie typy zdobywają gdziekolwiek jakikolwiek poklask. Cóż - sylwestry z disco polo, kabaretony z Koszalina czy inne goggle boxy w TV święcą triumfy, w MMA tłuką się po ryjach patostreamerzy ku uciesze gawiedzi to i takie indywidua mają swoją publikę. Takie czasy.Pierec pisze:ej Plastek spierdolił wam?
Forum istniało całe lata przed przybyciem przychlastka i będzie istnieć całe lata po nim. Były tu tabuny zdecydowanie bardziej wartościowych użytkowników, których obecności pewnie nawet nie jesteś świadom. Pa.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Lucek
ale słabizna ze nagle ni z tąd ni zowąd, postanowiłeś sie przypierdolić do Plastucha, kurwa by nie to zem najebion to bym sie rozpisał, ale kurwa standardowy bełkot w imie lepszości... być może 10 lat temu by sie na to złapały riveny, trockie i inni homoseksualiści
- Rumburak
Ja tylko się całkiem poważnie pytam co to są te "tabuny zdecydowanie bardziej wartościowych użytkowników" ? Czy mowa o grafomanach których nadęte wywody na temat metalu-było nie było, muzyce rozrywkowej-są równie ciężkostrawne i trudne do przebrnięcia co Historia Filozofii Tatarkiewicza? Oczywiście z naukową wartością wymienionego nic wspólnego nie mając.
- nicram
Myślę, że tak, o tych właśnie chodziło. Teraz realizują swoją grafomanie i znawstwo na fejsbookowych stronach gdzie zbierają lajki.Rumburak pisze:Ja tylko się całkiem poważnie pytam co to są te "tabuny zdecydowanie bardziej wartościowych użytkowników" ? Czy mowa o grafomanach
O, a mnie się czytało nie najgorzej. Lubiłem nawet.Rumburak pisze:-są równie ciężkostrawne i trudne do przebrnięcia co Historia Filozofii Tatarkiewicza?
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Dlatego od dawna apeluję o wprowadzenie przy pseudonimusie tabelki z czarnymi i czerwonymi serduszkami. Tak, żebyśmy się mogli tutaj w własnym intymnym gronie dowartościować. Oczywiście administracja cały czas udaje, że nie widzi moich znakomitych, pchających ten bajzel do przodu, pomysłów.nicram pisze:Myślę, że tak, o tych właśnie chodziło. Teraz realizują swoją grafomanie i znawstwo na fejsbookowych stronach gdzie zbierają lajki.Rumburak pisze:Ja tylko się całkiem poważnie pytam co to są te "tabuny zdecydowanie bardziej wartościowych użytkowników" ? Czy mowa o grafomanach
-
Dlatego też panie cyferka, trzeba rozpisać biznes plan forumowej knajpy ;-)
Tak. My im zrobimy biznesplan, Zorganizujemy lokal. Zatrudnimy nieprzyzwoite panienki za barem, na przyzwoitych warunkach i na umowę o pracę. Popłacimy te wszystkie zusy, krusy, a oni będą przychodzić i pić spod stołu własny alkohol zakupiony uprzednio w dyskoncie. Panie. Ja tych dziadów znam.
- SODOMOUSE
ta scena , zajebiście w Misiu ukazana, dolewka wódeczki, do piwka. Spod marynarki:)535 pisze:Tak. My im zrobimy biznesplan, Zorganizujemy lokal. Zatrudnimy nieprzyzwoite panienki za barem, na przyzwoitych warunkach i na umowę o pracę. Popłacimy te wszystkie zusy, krusy, a oni będą przychodzić i pić spod stołu własny alkohol zakupiony uprzednio w dyskoncie. Panie. Ja tych dziadów znam.

NYCHTS
- Gore_Obsessed
Dlaczego "słabizna"? Ja po prostu przypominam, ile typ po sobie smrodu pozostawił. Do dzisiaj forum nie udało się do końca przewietrzyć.Lucek pisze:ale słabizna ze nagle ni z tąd ni zowąd, postanowiłeś sie przypierdolić do Plastucha, kurwa by nie to zem najebion to bym sie rozpisał, ale kurwa standardowy bełkot w imie lepszości... być może 10 lat temu by sie na to złapały riveny, trockie i inni homoseksualiści
Słabizna to jest płakanie za tym patałachem skupiającym się na bluzganiu i obrażaniu wszystkich wokoło. Nie wiem czy zwolennikom jego bytności na forum współczuć czy zazdrościć takich wyśrubowanych standardów jakie prezentował ten srający na tonące dzieci intelektualista.
Roman, nan, Sineater, Morph, Grindead, Scaarph, Kingu, Brzachwo Wój, longinus696, Max_Disgruntled, Bonny, Block69, Paffka, trotzky, ultravox, Duvelor, Góral, Revenant, Pan Przemoc, Doktur Potfur, Warcrimer, Mol, Agony - ograniczając się do nieudzielających się już wcale, albo robiących to bardzo sporadycznie. Nie o to jednak chodzi, żeby klepać tu jakąś listę. Kryteria spełnia każdy kto:Rumburak pisze:Ja tylko się całkiem poważnie pytam co to są te "tabuny zdecydowanie bardziej wartościowych użytkowników" ? Czy mowa o grafomanach których nadęte wywody na temat metalu-było nie było, muzyce rozrywkowej-są równie ciężkostrawne i trudne do przebrnięcia co Historia Filozofii Tatarkiewicza? Oczywiście z naukową wartością wymienionego nic wspólnego nie mając.
- pisze/pisał tu kiedykolwiek o metalu
- napisał przynajmniej kilkadziesiąt postów
- posiada umiejętność posługiwania się językiem polskim w piśmie na poziomie przeciętnie uzdolnionego licealisty
Myślę, że trzycyfrowa liczba by się uzbierała.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Lucek
jej jakie to śmieszne, nie chce mi sie tu jakoś szczególnie udzielać w tym momencie, gdyż znów dopierdoliłem do pieca i jestem leniwy raczej, Pamiętam np doskonale jak jeden z wymienionych tu przez Ciebie koleżków ogłosił np ze kończy ze słuchaniem metalu i "przerzuca" sie na irlandzki folk, nikt go nie wyśmiał ani też nawet uwagi mu nie zwrócił a przecież był to typowy przykład sezonowej kurwy i umysłowego uposledzenia.Takie tutaj właśnie panowały klimaty.Był to głęboki homoseksualizm, forum zasiedlone w wiekszości przez pierdolonych zbieraczy znaczków pocztowych którzy to pozowali na metalowców.Moim zdaniem doskonale sie składa ze ich juz nie ma, albowiem takie kurestwo i uposledzenie winno sie wypalać gorącym zelazem, niezależnie od tego ile pseudointelektualnych farfocli z dupy wyjmą.Co do Twojej osoby to ubolewam ze dałeś sie az tak zwieść i głeboko w pole wyprowadzić.Co do Plastucha choć gust muzyczny miał mocno spierdolony to był znakomitym kagańcem na co poniektórych tutaj ludzi którzy to nigdy nie powinni jakoś szerzej sie wypowiadać.
zapytany, odpowiadam, niby czego miał bym bronić jezeli nie ideałów z dzieciństwa ? skurwysyny.
zapytany, odpowiadam, niby czego miał bym bronić jezeli nie ideałów z dzieciństwa ? skurwysyny.
- COFFIN
Sedno.Gore_Obsessed pisze: Słabizna to jest płakanie za tym patałachem skupiającym się na bluzganiu i obrażaniu wszystkich wokoło. Nie wiem czy zwolennikom jego bytności na forum współczuć czy zazdrościć takich wyśrubowanych standardów jakie prezentował ten srający na tonące dzieci intelektualista.
'Come the Blessed Madness'
- Triceratops
Hehe ten brzachwo to juz jakis formumowy fetysz, koles poklepal ze 2 lata glownie heheszkujac o tym, ze w dupie ma metal z malymi wyjatkami, sam powiedzial, ze uwaza te lata na forum za stracone, a tu nagle jakims kultem obrosl, Max to juz kompletna prehistoria ale koles mial ewidentnie problemy z jezykiem polskim i skupial sie raczej na dodawaniu wykrzyknikow do swoich ejakulatow i obrazaniu sie co chwile. Maniek troche sie zapedziles, ja rozumiem nostalgie ale chyba pamiec przechowuje te co lepsze momenty, bo tony spamu tez byly wtedy. Paffka....no bez jaj, zapomniales o wujku lucyferiuszu, hk144 i marii konopnickiej
woodpecker from space