hcpig pisze: ↑22-05-2022, 10:06
nicram pisze: ↑22-05-2022, 09:49
Jesteś dla mnie tak samo wiarygodny jak oZob. Pisałem sobie parę dni temu z pewnym kolegą, że wszystko zmierza do remisu tak abyś sobie mógł napisać, że "lud zdecydował" aby wyjebać mnie i oZoba. Jako administrator masz nieograniczoną możliwość manipulowania wynikami a pierwsze dwa dni zdecydowanie to pokazały. Dzisiaj rano nie miałem żadnych wątpliwości i zagrałeś tak jak sobie to wyobraziłem. No to odjąłem oZobkowi, żeby ci było miło pobyć z nim dłużej. Sam zresztą pisałeś, że nikogo poza mną i tobą nie było. Skoro nie ty głosowałeś, to kto? Krasnoludki?
Na pożegnanie możesz dać listę użytkowników, którzy na mnie głosowali? Tak w celach naukowych aby sprawdzić ile z tych osób ma tutaj jakieś posty?

Może być na pm.
Gościu już naprawdę odleciałeś jeżeli myślisz że admini nie maja nic innego do roboty tylko czatować po nocy fałszując sondę po to żeby zablokować jakieś użyszkodnika, który rzekomo tak im zawadza że knują spisek.
Do tego sam byłeś pierwszy w zakładaniu tematów nagonkowych przeciwko innym użytkownikom. Teraz poległeś od własnej broni ale musisz kręcić dramę sugerując manipulację. A jakby 1 głosem przepadł Pacjent albo ozob to nie wziąłbyś swojego wyniku za żółtą kartkę?
Teraz jeszcze żądasz listy głosujących sugerując że prawidziwi ludzie by tak nie głosowali, że to niemożliwe, że to pewnie trollkonta założone tylko w tym celu... litości, ogarnij się.
PS. Ja głosowałem tylko na opcję represji za bluzgi personalne.
LOL. Gdzie ty widzisz dramatyzowanie? Na temat ankiety, o której wyniku sam zdecydowałem?

Rusz w końcu te szare komórki, które może gdzieś tam się kryją w zakamarkach twojej czaszki. Ja się cieszę. Naprawdę.
Żyjesz w wyimaginowanym świecie, w którym myślisz, że takich wałków się nie robi? Ponawiam prośbę o ruszenie komórek. Tych szarych.
Spisek powiadasz. W tym temacie w ogóle się nie udzielałem, nie ja pisałem o dopychaniu kolanem. No chyba, że zrozumiałeś, że sam siebie dopchnąłem? Czy nie za bardzo do jesterkowego umysłu to dociera?
Przeczytaj jeszcze raz i naucz się odróżniać prośbę od żądania. Może za jakieś parę lat ci się uda. Trzeba tylko próbować.

Do widzenia.
Olo pisze: ↑22-05-2022, 10:47
nicram pisze: ↑22-05-2022, 09:49
Jako administrator masz nieograniczoną możliwość manipulowania wynikami a pierwsze dwa dni zdecydowanie to pokazały.
kompletna bzdura. Tzn. teoretycznie pewnie mógłbym się bawić grzebaniem w setkach tabel w bazie mysql i przypisywać głosy kogokolwiek w inny sposób (tyle, że potem każdy by widział, że jego głosy są inaczej rozłożone niż on to zrobił - a do teraz każdy może sprawdzić, czy jego głosy się zgadzają). Byłaby to dosyć mozolna praca i sorry, ale naprawdę nie mam na takie podchody po prostu czasu. Po prostu ktoś zagłosował jeszcze w okolicach godz. 6-ej. Jak widać - było parę innych osób obecnych oprócz nas, które mogły się logować na chwilę i to zrobić.
Okej.