Panowie! Wracajcie!

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Ogre
weteran forumowych bitew

Re: Panowie! Wracajcie!

13-01-2019, 13:10

SODOMOUSE pisze:
Triceratops pisze:Umowmy sie, odeszly osoby zmanierowane, przeintelektualizowane i przekonane o wlasnej nieomylnosci, z gustem wyprofilowanym na dandysowskich gejparty, wstydzace sie prostych uczuc jak radosc ze skakania w rajstopach. Osoby z kompleksami nizszosci uwazaly ich za polbogow, herosow i znawcow, ale to byly zwykle cwane cwoki, ktore stworzyly sobie sitwe i wzajmenie sie lizaly po malych hujkach, wmawiajac reszcie, ze tak jest prawilnie. Ja rozumiem, ze sentymenty itp, ale do huja otrzonsnijcie sie, zwlaszcza Maniek, swiat zapierdala i na nikogo nie czeka. Oni dzisiaj sa wegetarianiami, weganami, homosekusalistami, ekoterrorystami, pantoflarzami i innymi dewiantami.
oj, wypraszam sobie, dewjacje to moja pasja:) O! np nuklearna zagłada.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Świetny film :) Uwielbiam "Dzień Sądu", najlepsza część Elektronicznego Mordulca
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

13-01-2019, 13:12

^tak, momenty są. Zwłaszcza na ówczesne możliwości techniczno/produkcyjne.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-01-2019, 13:20

Heretyk pisze:
Triceratops pisze: Oni dzisiaj sa wegetarianiami, weganami, homosekusalistami, ekoterrorystami, pantoflarzami i innymi dewiantami.
to mi się bardzo spodobało, aż się zastanawiam czy nie wrzucić w podpis :)
Prosze bardzo, wlasnosc intelektualna nalezy do forume ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

13-01-2019, 14:03

O ile mnie pamięć nie myli posiadali również czat na którym to wzajemnie żuli sobie kule.
Aduchnę wazelinę żyjącego z renciny nigdy nie zapomnę :)
Jebać żuli.
est

14-01-2019, 13:45

Strasznie zabawni jesteście. Przecież formuła forum już dawno się wyczerpała, a wy przespaliście ten moment. Bez względu na to kto się na nim udziela, to debatowanie o jego jakości w 2019 roku, kiedy internet od dawna oferuje o wiele wygodniejsze, sensowniejsze czy najzwyczajniej w świecie lepsze i przede wszystkim sprawniej działające narzędzia pozwalające na swobodną rozmowę nt. muzyki, jest delikatnie mówiąc osobliwe.

P.S. płyty to też przeżytek
Awatar użytkownika
Medard

14-01-2019, 13:51

est pisze:Strasznie zabawni jesteście. Przecież formuła forum już dawno się wyczerpała, a wy przespaliście ten moment. Bez względu na to kto się na nim udziela, to debatowanie o jego jakości w 2019 roku, kiedy internet od dawna oferuje o wiele wygodniejsze, sensowniejsze czy najzwyczajniej w świecie lepsze i przede wszystkim sprawniej działające narzędzia pozwalające na swobodną rozmowę nt. muzyki, jest delikatnie mówiąc osobliwe.

Które narzędzia ogólnodostępne są lepsze do prowadzenia dyskusji?
Bo na fejsie dyskusje często giną, zresztą rozpoczynający może usunąć post w każdej chwili i jednocześnie całą dyskusję.
Rym?

A co do nośników, to streaming wychodzi taniej, ale nie wiadomo, czy nie zdrożeje w przyszłości.
Ostatnio zmieniony 14-01-2019, 14:09 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Sybir

14-01-2019, 13:58

est, ta Twoja celiakia to w ramach bycia nowoczesnym? :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Triceratops

14-01-2019, 17:23

Na to wyglada, niedobor glutenu calkiem mu pomieszal w glowie. Pewnie jest pantoflarzem
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

14-01-2019, 20:45

Triceratops pisze:Umowmy sie, odeszly osoby zmanierowane, przeintelektualizowane i przekonane o wlasnej nieomylnosci, z gustem wyprofilowanym na dandysowskich gejparty, wstydzace sie prostych uczuc jak radosc ze skakania w rajstopach. Osoby z kompleksami nizszosci uwazaly ich za polbogow, herosow i znawcow, ale to byly zwykle cwane cwoki, ktore stworzyly sobie sitwe i wzajmenie sie lizaly po malych hujkach, wmawiajac reszcie, ze tak jest prawilnie. Ja rozumiem, ze sentymenty itp, ale do huja otrzonsnijcie sie, zwlaszcza Maniek, swiat zapierdala i na nikogo nie czeka. Oni dzisiaj sa wegetarianiami, weganami, homosekusalistami, ekoterrorystami, pantoflarzami i innymi dewiantami.
Oto Słowo Boże.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

14-01-2019, 21:43

535 pisze:i vaperem
Czy ktoś mógłby mnie objaśnić kim do diabła jest vaper?
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-01-2019, 21:46

Pewnie miało być raper, ten jak zawsze zadupczon :)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

14-01-2019, 21:47

dzik pisze:
535 pisze:i vaperem
Czy ktoś mógłby mnie objaśnić kim do diabła jest vaper?
Rapujący vampir.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
est

15-01-2019, 06:54

Medard pisze:
est pisze:Strasznie zabawni jesteście. Przecież formuła forum już dawno się wyczerpała, a wy przespaliście ten moment. Bez względu na to kto się na nim udziela, to debatowanie o jego jakości w 2019 roku, kiedy internet od dawna oferuje o wiele wygodniejsze, sensowniejsze czy najzwyczajniej w świecie lepsze i przede wszystkim sprawniej działające narzędzia pozwalające na swobodną rozmowę nt. muzyki, jest delikatnie mówiąc osobliwe.

gadu-gadu

Spoko, heheszki zawsze fajne, możecie się pośmiać i ponabijać skoro nie macie żadnych sensownych argumentów przeciwko. Nie zmienia to faktu, że utrzymywanie tego forum to jebanie trupa. Przecież tu średnio pojawia się, przy tylu użytkownikach, z 20 postów dziennie, z czego z 5 jest czegoś wartych. Tylko niech się zaraz ktoś nie zesra, że to przecież nie o liczby chodzi, bo wiadomo, że nie chodzi. Chodzi o jakość, już nawet nie samych tematów, a konwersacji, zwykłej kultury rozmowy, której tutaj od dawna nie ma. Są doskonałe narzędzia statystyczne, które mogłyby to pokazać czarno na białym. Mogłyby, gdyby forum było w całości, ale już od lata nie jest. I kolejny raz w swoim zaślepieniu i bucie nie zauważyliście, że to był znak od Boga, a doktore tylko narzędziem w jego ręku, żeby wam przekazać, że chuj z tego, it's over!
Medard pisze:A co do nośników, to streaming wychodzi taniej, ale nie wiadomo, czy nie zdrożeje w przyszłości.
To jest w sumie bardzo ciekawe, bo to chyba nie do końca chodzi o to, że taniej. Przy tych wszystkich prognozach o zmniejszaniu czy w wielu przypadkach zaprzestaniu dystrybucji pojawiają się np. niewielkie ogniska wypluwające jakieś limity, które są kilkakrotnie droższe niż pierwsze lepsze wydania regularne. Wiadomo, że to jest zjawisko na mikroskalę, ale pokazuje, że ta śmierć "płyty" to wcale nie jest taka pewna.
est

15-01-2019, 06:58

Triceratops pisze:Pewnie jest pantoflarzem
Jeżeli chodzi o Judy Garland, to oczywiście tak!
Awatar użytkownika
Triceratops

15-01-2019, 08:58

est pisze:
Medard pisze:
est pisze:kiedy internet od dawna oferuje o wiele wygodniejsze, sensowniejsze czy najzwyczajniej w świecie lepsze i przede wszystkim sprawniej działające narzędzia pozwalające na swobodną rozmowę
gadu-gadu

Spoko, heheszki zawsze fajne, możecie się pośmiać i ponabijać skoro nie macie żadnych sensownych argumentów przeciwko.
A od kiedy to zwykle pytanie jest argumentem przeciwko? Medard grzecznie zapytal a ty udzieliles glupowatej odpowiedzi z braku argumentow i jednoczesnie piszesz o braku argumentow. Wez no jebnij se szklanke glutenu, bo ci jebie na dekiel xD
woodpecker from space
est

15-01-2019, 09:16

Przecież to oddzielone nie dotyczy już pytania Medarda. Nic głupiego w mojej odpowiedzi nie ma, pisałem na serio. Ba, ja z niektórymi użytkownikami tego forum prowadzę nawet przez smsy sensowniejsze rozmowy niż tutaj. I znowu twoje wtręty nt. mojej diety, którą narzucił mi lekarz. Ja mam do tego bardzo lekki stosunek i sam nieraz sobie żartuję (jak np. mój głupkowaty awatar i podpis), ale widać, że tobie z tego powodu rozrywa zwieracz.
Awatar użytkownika
Triceratops

15-01-2019, 09:23

Mam w dupie twoj awatar, zwieracz i gluten :D, ale mnie tez ciekawila odpowiedz na pytanie Medarda. No bo jak wkroczyles caly na bialo w blyskach fleszy i oznajmiles z wielka madroscia na twarzy, ze "kiedy internet od dawna oferuje o wiele wygodniejsze, sensowniejsze czy najzwyczajniej w świecie lepsze i przede wszystkim sprawniej działające narzędzia pozwalające na swobodną rozmowę"

..to mnie tez ciekawi ta odpowiedz coz to za niesamowite narzedzia, ktore przeoczylem jakims kurwa cudem. I myslalem, ze cos napiszesz a nie jakies durne wymyki od razu. Takie typowe "wiem ale nie powiem?"
woodpecker from space
est

15-01-2019, 09:50

No ale co ja będę tobie tłumaczył, skoro ty uważasz, że wszyscy, którzy nie piszą już na forum to pedały, etc., a wszytko inne poza forum to dziadostwo? Nie chce mi się twoich gównianych wywodów cytować. Niesamowite? Nie, zwykłe, ogólnodostępne. Przeoczyłeś? Myślę, że to kwestia minimalnego rozeznania. To zresztą nawet nie było clue mojej "wypowiedzi". To forum straciło mocno na jakości już lata temu, a ty zachowujesz się jakby było odwrotnie. Takie "wiem, ale nie przyznam racji". Jak ta baba co żyje 30 lat z chłopem bo węgla nanosi i w piecu napali jak zimno, a to, że od czasu do czasu przypierdoli i nos złamie to już nieważne.
Awatar użytkownika
Medard

15-01-2019, 10:14

To, że dużo postów to gównoburze, to wiadomo. Jak również, że postów merytorycznych jest mało. Ale i jakiejś wybitnej muzyki jest mało, to o czym pisać? Bywa interesująca i wtedy trafiają się posty.

Ale, czy gdzieś indziej jest lepiej?
Zerkam na rockmetal albo brutalland i piszą tam te same osoby od 10 lat.
Na darkplanet już prawie nikt nie pisze od lat. Ostał się Wujas wrzucający recenzje.

Fejsik to głównie lizanie dupska odchodzi, albo wklejanie zdjęć zakupów w Saturnie i Empiku. Kilku znajomych uciekło z tych grup.

Więc gdyby była jakaś nowa platforma, to bym zerknął.
Die Welt ist meine Vorstellung.
ODPOWIEDZ