na tydzien

Moderator: Gore_Obsessed
Niech ci będzie - poprzedni NP: czyli czego teraz sluchacie... został skasowany a wraz z nim twoje posty...Lucek pisze:Pany moderatory ... a co to?,miałem już chyba ze pińcset posta, a teraz mam jakieś 330 czy coś... no nie żebym aspirował do miana jakiegoś "weterana" no ale ?...
czyżby jakiś profan śmiał skasować moje mądrości ???
Lucek, nie wiedziałeś, że po wysraniu gówno najpierw odparowuje potem wysycha a na koniec rozpuszcza je deszcz i całkowicie rozpływa sie w glebie? I nie ma niczego!Lucek pisze:Pany moderatory ... a co to?,miałem już chyba ze pińcset posta, a teraz mam jakieś 330 czy coś... no nie żebym aspirował do miana jakiegoś "weterana" no ale ?...
czyżby jakiś profan śmiał skasować moje mądrości ???
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
PURE TERROR. INTOLERANCE. WAR. BLASPHEMY. ANTICHRIST..... BAN! permemamenentny ban?Analripper pisze:Lucek, dziecko Firefoxa, nie miał za wiele do powiedzenia, ban.
Mi to się wydaje, że Lucek ma jakieś problemy z alkoholem. Piszę całkiem serio. Zauważyłem to w browarowym temacie. On chyba nie do końca kontroluje to co pisze.Analripper pisze:Lucek, dziecko Firefoxa, nie miał za wiele do powiedzenia, ban.
Nareszcie. Zasłużył sobie na to już dawno, ale lepiej późno niż później.Analripper pisze:Lucek, dziecko Firefoxa, nie miał za wiele do powiedzenia, ban.
On ma problem z głową. I stąd te jego alkoholowe wizje...est pisze: Mi to się wydaje, że Lucek ma jakieś problemy z alkoholem. Piszę całkiem serio. Zauważyłem to w browarowym temacie. On chyba nie do końca kontroluje to co pisze.