Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

24-11-2016, 22:51

Karkasonne pisze:
Plastek pisze:I tutaj chcę pochwalić nowego moderatora, który edytuje posty innych użytkowników usuwając z nich niepasujące mu treści. Właściwy człowiek na właściwym miejscu;)))))))))))))) Brawa dla administracji, to był naprawdę dobry wybór:))))))))))))))
Mój post z kolei poleciał;) idzie dobra zmiana.
za tydzien im sie znudzi nowa piaskownica i bedzie po staremu
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-11-2016, 22:52

Wątpię, podobnie było w totalitaryzmach - zawsze najbardziej wstrętne karły były najbardziej gorliwe.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-11-2016, 23:55

Gdyby moderator miał nick Jagoda to należałoby się bać ;-)
Awatar użytkownika
Triceratops

25-11-2016, 08:53

Troche lipa jak juz leci edycja postow, moze olo i analny nie wytlumaczyli dobrze roli nowicjuszom. Bo moderator to zaden obozowy kapo ani straznik wiezienny tylko zwykla sprzataczka....
woodpecker from space
Awatar użytkownika
COFFIN

25-11-2016, 08:57

Moderacja to nie tylko kasowanie postów. Jeśli ktoś uporczywie i w wiadomym celu powtarza to samo, to chyba logiczne.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-11-2016, 08:58

Mówi gościu którey wczoraj z uporem maniaka usuwał z moich postów słowo "The Play":))))))))))))))))))))) A dziś od rana leci sroga edycja postów jak widzę:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

25-11-2016, 08:59

Nie Twój biznes ośle, kto co sobie pije i nie twoja rola w ocenianiu tego. Nie ma to nic wspólnego z tematem o CDG.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-11-2016, 09:01

COFFIN pisze:Nie Twój biznes ośle, kto co sobie pije i nie twoja rola w ocenianiu tego. Nie ma to nic wspólnego z tematem o CDG.
A pod jaki punkt regulaminu który złamałem podpada usuwanie słowa "The Play" z postów:))))))))))?
Za to post o piciu, kapitanie ameryce i komiksach już owszem - ma bardzo dużo wspólnego z tematem o CDG:))))))))))))))
Moderator nie powinien używać inwektyw.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
nicram

25-11-2016, 09:02

Triceratops pisze:Troche lipa jak juz leci edycja postow, moze olo i analny nie wytlumaczyli dobrze roli nowicjuszom. Bo moderator to zaden obozowy kapo ani straznik wiezienny tylko zwykla sprzataczka....
+1

Widzę, że po parunastu godzinach po nominacji Coffina na moderatora, bajzel na forum jest większy niż wcześniej. Nie powiem, parę lat temu Coffin wydawał się dość normalnym użytkownikiem, ale gdy jakiś czas temu przeobraził się w black metalowego wojownika, który często i gęsto wchodzi w jakieś małe forumowe wojenki, to awansowanie go na moderatora jest dość dziwnym zabiegiem. Chyba, że administracja miała na celu zrobienie porządnej rozpierduchy? Tym niemniej, sądzę, że lepiej zakończyć ten eksperyment, bo kolega zachowuje się jak świeży konwertyta na islam. A jak wiadomo neofici są najgorsi. I to będzie także z korzyścią dla Coffina, który zaczyna być coraz bardziej śmieszny. Zamiast niego jako moderatorów widziałbym kogoś z trójki: Nasum, Sybir i ultravox. Wyważeni, zdystansowani i bardziej neutralni. Zdanie małego forumowego trola.
Ostatnio zmieniony 25-11-2016, 09:03 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
COFFIN

25-11-2016, 09:03

No tak, tak. Przecież to Sova zaczął się przypieprzać:D Jakie to przewidywalne.
nicram pisze:
Nie powiem, parę lat temu Coffin wydawał się dość normalnym użytkownikiem, ale gdy jakiś czas temu przeobraził się w black metalowego wojownika
A to jest tylko dowód, że słabo znasz ludzi tutaj piszących albo nie czytasz forum po prostu. Co do Twojej uwagi - nie widzę problemu, może ktoś inny to robić. Jak najbardziej.
Ostatnio zmieniony 25-11-2016, 09:05 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-11-2016, 09:04

COFFIN pisze:No tak, tak. Przecież to Sova zaczął się przypieprzać:D Jakie to przewidywalne.
Aha czyli tradycyjnie są równi i równiejsi, jednych regulamin obowiązuje, innych nie:))))))))))))) Brawa dla pana moderatora:)))))))))))
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

25-11-2016, 09:07

Ok, niech Olo i Anal zdecydują. Ja nie mam z tym problemu w przeciwieństwie do niektórych, co najbardziej lubią robić bajzel.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-11-2016, 09:08

Ciągle czekam na wyjaśnienie w który miejscu łamie regulamin forum słowo "The Play" które szanowny pan moderator wczoraj cały wieczór usuwał z moich postów.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

25-11-2016, 09:13

Nie cały wieczór, a dwa razy. I chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego.

Eot do czasu aż:
COFFIN pisze: Olo i Anal zdecydują
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-11-2016, 09:14

Trzeba. Proszę o podanie punktu regulaminu forum, który został złamany przeze mnie wraz ze słowem "The Play".

Eot do czasu aż Olo i Analny zdecydują, ale edycja postów trwa w najlepsze. Klasa po raz kolejny.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

25-11-2016, 09:20

Plastek pisze:
Eot do czasu aż Olo i Analny zdecydują, ale edycja postów trwa w najlepsze. Klasa po raz kolejny.
Zostawiłem dwa razy sens twojej wypowiedzi. Skoro z uporem psychola musisz dodawać wersję z wycieczką do kogoś, to będę usuwał tego posta.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-11-2016, 09:22

Usuń w takim razie też tego posta do którego się odnoszę, jest w nim z kolei wycieczka osobista do mnie, a poza tym tekst o komiksach, kapitanie ameryce nie ma żadnego związku z tematem CDG.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

25-11-2016, 09:38

Tamten nie jest obraźliwy, raczej humorystyczny.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-11-2016, 09:39

Hahahahahaha, dobre:))))))))))))))
Podobnie humorystyczne było dodawanie "The Play", a tego znieść nie mogłeś i usuwałeś.
Zresztą nawet jeśli nie jest w twoim mniemaniu obraźliwy (co jest kuriozalne:) to jest to post nie na temat, a takie też musisz usuwać zgodnie z regulaminem, który obowiązuje WSZYSTKICH.
KONSEKWENCJA TO JEST TO!!!:))))))))))))))
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

25-11-2016, 10:10

535 pisze: Co do filmów, to nie wiem kiedy ostatnio wrzuciłem jakąś serię. Nie pamiętam. Poza tym moja Bielizna wcale nie jest obsrana. Traktuję ją bardzo poważnie, dbając o nią na bieżąco. Co do żartów, to szczerze mówiąc, dawno straciłem orientację kiedy piszę poważnie, a kiedy żartuję. Pogubiłem się w tym wszystkim. Jeżeli jednak wyrzucisz wszystkie moje obraźliwe/bezsensowne/niestosowne posty, to zostaną prawdopodobnie tylko okładki płyt. Więc nie jestem pewien, czy to w ogóle ma sens. Nie jestem także pewien, czy kierunek na Gondolin jest właściwy. Zastanówcie się jeszcze. Lepsze chamskie pyskówki, niż sztywniackie fejsbuczkowe klepanie się po plecach, połączone z lizaniem fujarek. Naprawdę tak uważam.
samokrytyka zawsze w cenie, ale akurat ja nie oceniam Cię aż tak surowo ;) powtarzam - nie bój żaby. no i nie rób ze mnie aż takiego sztywniaka, bo będzie mi przykro :)
ODPOWIEDZ