Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Myśle ze Coffin jest w porządku jako użytkownik, na swoim wąskim poletku pisze merytoryczne posty, ale do bycia moderatorem trochę brak mu dystansu, co udowodnił wielokrotnie pakując się z torba chipsów między trolle z uporem maniaka. Chyba ktoś go skrzywdził ta decyzja.
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja niczego takiego nie robię i nie mam zamiaruTriceratops pisze:Troche lipa jak juz leci edycja postow, moze olo i analny nie wytlumaczyli dobrze roli nowicjuszom. Bo moderator to zaden obozowy kapo ani straznik wiezienny tylko zwykla sprzataczka....
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
I bardzo dobrze, że chociaż jeden jest normalny.Heretyk pisze:ja niczego takiego nie robię i nie mam zamiaruTriceratops pisze:Troche lipa jak juz leci edycja postow, moze olo i analny nie wytlumaczyli dobrze roli nowicjuszom. Bo moderator to zaden obozowy kapo ani straznik wiezienny tylko zwykla sprzataczka....
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- COFFIN
Dlatego, jak napisałem wcześniej - nie widzę i nie mam z tym żadnego problemu. Może to robić ktoś inny. Może być sam Heretyk, którego sam zaproponowałem, a może być jeszcze kilka osób. Olo i Anal niech zadecydują.Karkasonne pisze:Myśle ze Coffin jest w porządku jako użytkownik, na swoim wąskim poletku pisze merytoryczne posty, ale do bycia moderatorem trochę brak mu dystansu, co udowodnił wielokrotnie pakując się z torba chipsów między trolle z uporem maniaka. Chyba ktoś go skrzywdził ta decyzja.
'Come the Blessed Madness'
- COFFIN
Nie tyle, że wkurwiam, bo nie i nie jest to powód, żeby sam tracił nerwy, ale jako użytkownik mam po prostu dość tego ścierwa, robionego na każdym kroku przez raptem kilku mistrzów. i raczej nie tylko ja.
Przerzucone, bo na temat:
Powinno się to zrobić dawno temu.kenediusze pisze:Sytuacja na forume nakazuje raczej odrzucenie egalitaryzmu i po prostu danie ci permanentnego bana za ten gnój. Ale tego niestety pewnie nikt nie zrobi.Plastek pisze:Albo traktujemy wszystkich równo, albo robi się gnój taki jak teraz.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
może wsiadł do złego tramwaju i mu forum nieco odjechało ? ;)nicram pisze:+1Triceratops pisze:Troche lipa jak juz leci edycja postow, moze olo i analny nie wytlumaczyli dobrze roli nowicjuszom. Bo moderator to zaden obozowy kapo ani straznik wiezienny tylko zwykla sprzataczka....
Widzę, że po parunastu godzinach po nominacji Coffina na moderatora, bajzel na forum jest większy niż wcześniej. Nie powiem, parę lat temu Coffin wydawał się dość normalnym użytkownikiem, ale gdy jakiś czas temu przeobraził się w black metalowego wojownika, który często i gęsto wchodzi w jakieś małe forumowe wojenki, to awansowanie go na moderatora jest dość dziwnym zabiegiem. Chyba, że administracja miała na celu zrobienie porządnej rozpierduchy? Tym niemniej, sądzę, że lepiej zakończyć ten eksperyment, bo kolega zachowuje się jak świeży konwertyta na islam. A jak wiadomo neofici są najgorsi. I to będzie także z korzyścią dla Coffina, który zaczyna być coraz bardziej śmieszny. Zamiast niego jako moderatorów widziałbym kogoś z trójki: Nasum, Sybir i ultravox. Wyważeni, zdystansowani i bardziej neutralni. Zdanie małego forumowego trola.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Plastek
- Kontakt:
Nie sądzę.COFFIN pisze:Nie tyle, że wkurwiam, bo nie i nie jest to powód, żeby sam tracił nerwy, ale jako użytkownik mam po prostu dość tego ścierwa, robionego na każdym kroku przez raptem kilku mistrzów. i raczej nie tylko ja.
Powinno się to zrobić dawno temu.kenediusze pisze:Sytuacja na forume nakazuje raczej odrzucenie egalitaryzmu i po prostu danie ci permanentnego bana za ten gnój. Ale tego niestety pewnie nikt nie zrobi.Plastek pisze:Albo traktujemy wszystkich równo, albo robi się gnój taki jak teraz.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- postuje jak opętany!
O, o, święte słowa. Co ma właściwie na celu wybór osoby, która wdaje się w gównowojenki z 95 procentami użytkowników na to stanowisko? Przecież to wiadomo, że nic dobrego z tego nie będzie, a tym bardziej sprawiedliwego. Za mało tu dystansu, a za dużo błaznowania i nadużywania możliwości swojego nowego stanowiska. Śmieszne. Lepszym wyborem byliby koledzy wymienieni wyżej przez Nicrama.nicram pisze:+1Triceratops pisze:Troche lipa jak juz leci edycja postow, moze olo i analny nie wytlumaczyli dobrze roli nowicjuszom. Bo moderator to zaden obozowy kapo ani straznik wiezienny tylko zwykla sprzataczka....
Widzę, że po parunastu godzinach po nominacji Coffina na moderatora, bajzel na forum jest większy niż wcześniej. Nie powiem, parę lat temu Coffin wydawał się dość normalnym użytkownikiem, ale gdy jakiś czas temu przeobraził się w black metalowego wojownika, który często i gęsto wchodzi w jakieś małe forumowe wojenki, to awansowanie go na moderatora jest dość dziwnym zabiegiem. Chyba, że administracja miała na celu zrobienie porządnej rozpierduchy? Tym niemniej, sądzę, że lepiej zakończyć ten eksperyment, bo kolega zachowuje się jak świeży konwertyta na islam. A jak wiadomo neofici są najgorsi. I to będzie także z korzyścią dla Coffina, który zaczyna być coraz bardziej śmieszny. Zamiast niego jako moderatorów widziałbym kogoś z trójki: Nasum, Sybir i ultravox. Wyważeni, zdystansowani i bardziej neutralni. Zdanie małego forumowego trola.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
tak, te i kilka innych osób też brałem pod uwagę - bardzo chętnie poszerzę jeszcze grono moderatorów o te godne zaufania
Możemy ustalić z góry - żadnego edytowania postów - albo post jest usuwany, albo zostawiany w całości, tyle, że czasami pogodzić się tego nie da bo pół postu ktoś odnosi się z jakąś tam swoją opinią do tematu, a pół to np. "a teraz wypierdalaj klaunie lizać odbyt Nihilowi". Wyjebiesz mu post - będzie krzyczał, że cenzura i krytykować nie można. Wyedytujesz - znów płacz, że posty edytujo... Zostawisz - nakręci się z tego zaraz kolejny potok rzadkiej sraki.
Ale możemy przyjąć zasadę - albo cały post out, albo zostaje.
Możemy ustalić z góry - żadnego edytowania postów - albo post jest usuwany, albo zostawiany w całości, tyle, że czasami pogodzić się tego nie da bo pół postu ktoś odnosi się z jakąś tam swoją opinią do tematu, a pół to np. "a teraz wypierdalaj klaunie lizać odbyt Nihilowi". Wyjebiesz mu post - będzie krzyczał, że cenzura i krytykować nie można. Wyedytujesz - znów płacz, że posty edytujo... Zostawisz - nakręci się z tego zaraz kolejny potok rzadkiej sraki.
Ale możemy przyjąć zasadę - albo cały post out, albo zostaje.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- COFFIN
Olo, nie ma problemu. Efekt już jakiś jest, więc przynajmniej tyle dobrze. Daj uprawnienia tamtym osobom, a mnie cofnij.
- Sybir
Extreme conditions demand extreme responses? Można spróbować, chociażby w celach wychowawczych.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
Sybir, a jak zaczne kłamać w postach to bedziesz w stanie wyłapac ;)?
-
- postuje jak opętany!
Gratulacje Panowie : ***
- Sybir
@Harlequin: Nie wiem, ale jak już się zorientuję, to zdemaskuję Cię jako spekulanta i chuj strzeli Twoją reputację top marszanda forume, do której zbudowania także przyłożyłem rękę - bo byś sobie jeszcze tymi raciczkami swoimi nie poradził ;)
Edit: o, do diabła! Poważnie? :O
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
A tak się zapytam, o co chodzi z tym The play od Plastka?
- Sybir
Nabijał się nasz krnąbrny kolega z innych kolegów i pośrednio CdG.
-
Ok, tyle już sam wywnioskowałem, chodzi mi raczej o genezę tego, skąd się to wzięło, dlaczego Coffina tak to słowo wkurza?
- Plastek
- Kontakt:
Dobre pytanie:) A raczej The PlaytanieNasum pisze:Ok, tyle już sam wywnioskowałem, chodzi mi raczej o genezę tego, skąd się to wzięło, dlaczego Coffina tak to słowo wkurza?
W każdym razie mocno edytował posty.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- COFFIN
Sybir pisze:

:)