Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

26-11-2016, 00:38

Karkasonne pisze:A ktoś się obraził? xD
Kilku by się znalazło, a przynajmniej takie sprawiają wrażenie.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-11-2016, 05:25

Lukass pisze:
COFFIN pisze: Nie, nie skończy się tak. Masz trochę mylne wyobrażenie na temat ludzi stąd. Poleci za nim z jeden kundel, może dwóch góra. W ostatecznym rachunku liczy sie tylko to, że sporo konkretnych ludzi przestało pisać przez jednego, czy dwóch idiotów. Bo im się już nie chciało kopać i tracić czasu. Ale z tego, co słyszę i czytam część ma zamiar wrócić. I bardzo dobrze.
Pewnie masz lepsze rozeznanie, ja nie śledzę. Może ktoś wróci, może nie. Może poleci jeden "kundel", a może pięciu. Nie wiem. Wiem za to na pewno, że w świetle nowych standardów ten post nadaje się tylko do skasowania/edycji za tych "kundli". To jak, jesteśmy konsekwentni czy nie?
Lukass 100% racji. To tylko pokazuje jaką głupotą było zrobienie go moderatorem.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

26-11-2016, 07:51

Kasował "The Play", a ludzi od "kundli" wyzywa i "kundle" nie są do skasowania:)))))))))))))))))))))))))) Moderator stulecia. nie ma chuja:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

26-11-2016, 09:01

nicram pisze: Lukass 100% racji. To tylko pokazuje jaką głupotą było zrobienie go moderatorem.
Zabawne. Napisałem ogólnie, nie wskazując nikogo konkretnie (no chyba, że odebrałeś to osobiście). Rozumiem, że równie mocno przeszkadzają Ci teksty jednej osoby do mnie na poprzednich stronach i w innych tematach.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Triceratops

26-11-2016, 09:03

535 pisze:Pamiętam jak dostał bana kolega Bonny. Do dzisiaj zachodzę w głowę za co?
Klopoty z pamiecia? Moze pomoc Stoperan, Braveran KIng i wkladki TenaMen oraz odstawienie tanich koncernowych sikow :D Bonny przeniosl sie na fb wraz z czescia osob kiedy forum zostalo zamkniete. Maleficio zalozyl tymczasowa grupe na fejsiku i tam sie towarzystwo tymczasowo przenioslo po czym juz nie wrocilo. Teraz tam siedza i sie klepie wzajemnie, chyba nie zazdroscisz.
535 pisze:takimi kodami jak hcpig skrótami tytułów płyt które są czasem nierozkodywalne dla mnie, taki styl i tyle.
Moim zdaniem to wodoglowie i lekki down, nie ma co mu wyrzucac. Mnie tez to drazni ale kazdy ma prawo do bycia soba

Generalnie najfajniejszy temate na forum pierwsze co dzisiaj rano zrobilem to kawele z masele i wbilem tutaj, slucham nowej Mety i czytam, akcja zmienia sie jak w kalejdoskopie, watki sie mnoza i przenikaje, niektore zaskakujaco zmieniaja nagle kierunek, wzajemne oskarzenie i podejrzenia. To byl znakomity ruch zeby ozywic forum :D Mam nadzieje, ze liczba moderatorow nie wzrosnie bo tylu ludzion naraz dupe lizac nie wyrobie....
woodpecker from space
535

26-11-2016, 09:10

Triceratops pisze:
535 pisze:Pamiętam jak dostał bana kolega Bonny. Do dzisiaj zachodzę w głowę za co?
Klopoty z pamiecia? Moze pomoc Stoperan, Braveran KIng i wkladki TenaMen oraz odstawienie tanich koncernowych sikow :D Bonny przeniosl sie na fb wraz z czescia osob kiedy forum zostalo zamkniete. Maleficio zalozyl tymczasowa grupe na fejsiku i tam sie towarzystwo tymczasowo przenioslo po czym juz nie wrocilo. Teraz tam siedza i sie klepie wzajemnie, chyba nie zazdroscisz.
Nie wyjaśniasz ani słowem za co został skierowany na ławkę rezerwowych.
Awatar użytkownika
Triceratops

26-11-2016, 09:14

Nie zostal, przeciez pare razy jeszcze sie zalogowal. Po prostu odpuscil pisanie jak Maleficio, Scaarph, Morph, Adrian i cala reszta, glownie z powodu szerzacej sie na forum gimbazy i Rivena. Zreszta co ja bede tlumaczyl, jest tu przeciez sporo ananasow, ktore siedza tam i tu. Ale stop twoim urojeniom, Bonny nie dostral zadnego bana.
woodpecker from space
535

26-11-2016, 09:17

Wydawało mi się, że jasno zostało to tutaj napisane. Czy administracja może rozwiązać tę zagadkę?
Awatar użytkownika
COFFIN

26-11-2016, 09:27

Przestał pisać w proteście po jakiejś akcji. Bana jako takiego nie było.
Awatar użytkownika
nicram

26-11-2016, 09:53

COFFIN pisze:
nicram pisze: Lukass 100% racji. To tylko pokazuje jaką głupotą było zrobienie go moderatorem.
Zabawne. Napisałem ogólnie, nie wskazując nikogo konkretnie (no chyba, że odebrałeś to osobiście). Rozumiem, że równie mocno przeszkadzają Ci teksty jednej osoby do mnie na poprzednich stronach i w innych tematach.
Nie odebrałem tego osobiście, po prostu nazywanie innych ludzi kundlami mi się nie podoba i uważam, że nie przystoi moderatorowi, (co chyba także Lukass chciał Ci wyłuszczyć). Szczerze, to nie chce mi się już czegokolwiek tłumaczyć, bo zdaje mi się, że rozmawiam z czymś w rodzaju ściany, a przynajmniej pokroju jej inteligencji.
all the monsters will break your heart
Nasum

26-11-2016, 10:56

Triceratops pisze:
Generalnie najfajniejszy temate na forum pierwsze co dzisiaj rano zrobilem to kawele z masele i wbilem tutaj, slucham nowej Mety i czytam, akcja zmienia sie jak w kalejdoskopie, watki sie mnoza i przenikaje, niektore zaskakujaco zmieniaja nagle kierunek, wzajemne oskarzenie i podejrzenia. To byl znakomity ruch zeby ozywic forum :D Mam nadzieje, ze liczba moderatorow nie wzrosnie bo tylu ludzion naraz dupe lizac nie wyrobie....

Faktycznie, dawno w przeciągu kilku godzin nie nastukano tylu nowych stron, a ktoś tutaj miał wyobrażenie jakoby forum umierało ;-) A poranna kawa to dobry pomysł, tyle że muzyke zapodam nieco inna.
Heretyk

26-11-2016, 10:58

Lukass pisze: Niestety, ale źle rozumujesz bo NAJPIERW pojawił się chlew, a potem pojawił się zastój jako jego konsekwencja.
Historycznie, w pewnym momencie, może i tak. Ale teraz to już tylko wybór chlew-zastój. Spodziewasz się nagłego wzrostu twórczej pisaniny dzięki tym porządkom?
od pewnego czasu mam sygnały na privie od osób, które tu już nie piszą, że chętnie by znowu zaczęły, gdyby właśnie zrobić porządek. tak że kto wie. i nie chodzi o jakichś kretynów, tylko takich użytkowników, którzy naprawdę coś tu wnosili

tak przy okazji, ilu my teraz mamy moderatorów? pięciu z tego co widzę :) no to ładnie. żeby się tylko nie zrobił jeszcze większy syf kiedy wszyscy zaczną działać :)

edit: o kurwa, sześciu nawet jak doliczyć Mańka. plus Olo i Analny :D
Nasum

26-11-2016, 11:00

Heretyk pisze: tak przy okazji, ilu my teraz mamy moderatorów? pięciu z tego co widzę :) no to ładnie. żeby się tylko nie zrobił jeszcze większy syf kiedy wszyscy zaczną działać :)

To może się spotkamy na jakimś piwku by uzgodnić wspólną linię działania? :-)
535

26-11-2016, 11:04

COFFIN pisze:Przestał pisać w proteście po jakiejś akcji. Bana jako takiego nie było.
Ech te grupy stoliki i pod stoliki, układy, przymierza, koterie. Cieszę się, że nie jestem w nic uwikłany i zawsze mogę przyjebać co mi ślina na klawiaturę przyniesie, bez ceregieli i zbędnej troski.
Heretyk

26-11-2016, 11:06

Nasum pisze:
Heretyk pisze: tak przy okazji, ilu my teraz mamy moderatorów? pięciu z tego co widzę :) no to ładnie. żeby się tylko nie zrobił jeszcze większy syf kiedy wszyscy zaczną działać :)

To może się spotkamy na jakimś piwku by uzgodnić wspólną linię działania? :-)
dwa razy mi nie musisz powtarzać, tym bardziej że mam potrzebę zaleczenia kaca ;)
Awatar użytkownika
Triceratops

26-11-2016, 11:08

Smiem twierdzic, ze ten temat jest jak nowa plyta Deathspell Omega, intensywny, wielowatkowy, wzajemnie sie przenikiajacy i pelen emocji. Dokonujacy rewolucji ale nie wprost, ot tak po prymitywnemu, tylko juz w zakresie czesto trudno zauwazalnych gornolotnych rozwiazan systemowych i boskiej hierarchii. To znak czasow po prostu to co sie teraz dzieje, ze jest nowa plyta Deathspell Omega a na forum nastapila rewolucja intelektualno-duchowa polaczona z pewnym ustrukturyzowaniem sie konkretnych idei dzialania forum. To jest znak, ktorego mozna bylo wypatrywac. Jezeli dzieki temu porzadkowi manieczki ma znowu wrocic jestem za, bo nikogo wiecej mi nie brakuje. No moze Drona i Marii.
woodpecker from space
Heretyk

26-11-2016, 11:10

Triceratops pisze:Smiem twierdzic, ze ten temat jest jak nowa plyta Deathspell Omega, intensywny, wielowatkowy, wzajemnie sie przenikiajacy i pelen emocji. Dokonujacy rewolucji ale nie wprost, ot tak po prymitywnemu, tylko juz w zakresie czesto trudno zauwazalnych gornolotnych rozwiazan systemowych i boskiej hierarchii. To znak czasow po prostu to co sie teraz dzieje, ze jest nowa plyta Deathspell Omega a na forum nastapila rewolucja intelektualno-duchowa polaczona z pewnym ustrukturyzowaniem sie konkretnych idei dzialania forum. To jest znak, ktorego mozna bylo wypatrywac. Jezeli dzieki temu porzadkowi manieczki ma znowu wrocic jestem za, bo nikogo wiecej mi nie brakuje. No moze Drona i Marii.

haha, oplułem ekran :D
Awatar użytkownika
COFFIN

26-11-2016, 11:12

Heretyk pisze: od pewnego czasu mam sygnały na privie od osób, które tu już nie piszą, że chętnie by znowu zaczęły, gdyby właśnie zrobić porządek. tak że kto wie. i nie chodzi o jakichś kretynów, tylko takich użytkowników, którzy naprawdę coś tu wnosili
O tym właśnie mówiłem. Mam nadzieję, że przynajmniej część wróci.
Nasum

26-11-2016, 11:16

W sumie Związek Radziecki już się rozpadł, więc Deathspell Omega nie ma tu już za wiele do roboty, jednak rewolucji na forum nie łączyłbym bezpośrednio z faktem wydania przez ten zespół nowego albumu. Spójrz na wiadomości - black metal po raz kolejny pokazał, że ma wpływ na dzieje świata, Fidel Castro wyciągnął kopyta, komunizm kroczy nieubłaganie do swego końca. Jak wydadzą kolejny krążek, być może Kim będzie gryzł ziemię... Maria i Drone mogliby wrócić, fajnie by było, za Manieczkim nie tęsknię.
ODPOWIEDZ